Før kampen: Tillerbyen - Steinkjer

Postet av Tillerbyen Media den 26. Okt 2018

Tillerbyen er vertskap for Steinkjer i den siste serierunden i Norsk Tipping-ligaen lørdag ettermiddag.

Denne gjengen ønsker å avslutte sesongen med stil i det som er spillende trener Jørn André Hugdal (nr tre f.h.) sin siste kamp.


Tillerbyen FK - Steinkjer FK
26. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 27. oktober 2018 kl.12.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Sol, 1 grad


Det er duket for årets siste seriekamp for de blåkledde fra Tillerbyen, og denne lørdagen blir den aller siste som Tillerbyen Fotballklubb før laget overføres til moderklubben Tiller Idrettslag.

Lørdagen blir også siste kamp for spillende trener Jørn André Hugdal. Tynsetingen gir seg i sin rolle etter inneværende sesong, og det er alles mål å avslutte med tre poeng til ære for Jørn.

Men mot Steinkjer blir det uansett ikke enkelt. Nordtrønderne har de siste årene spilt jevnt med Tillerbyen, men Tillerbyen har et lite overtak med fire seiere på de fem siste innbyrdes kampene.

Steinkjer berget plassen i Norsk Tipping-ligaen etter en storseier over Kolstad (5-1) i forrige serierunde, så det vil være to lag som kan slippe seg løs og yte sitt beste denne runden.


Sikret NM-plass

I likhet med Steinkjer, spiller også Tiller i Norsk Tipping-ligaen neste år. Det var klart for flere runder siden, men i forrige seriekamp ble det 1-1 på Verdal, noe som sikret en direkteplass i 1. runde i neste års NM.

Det er en enorm prestasjon med årets sesongstart tatt i betraktning. Etter sju runder lå Tillerbyen helt sist på tabellen med fem poeng, og det etter å ha tapt en spesiell TV-kamp mot Melhus på hjemmebane.

Så fulgte en rekke på ti kamper uten tap, og plutselig var Tillerbyen en usannsynlig kandidat til en topplassering.

Med seier over Steinkjer lørdag, er Tillerbyen sikret en fantastisk 3. plass i avdelingen.


Noen ute, noen tilbake

Til oppgjøret mot Steinkjer begynner noen kropper å skrante etter en lang sesong, men de fleste i troppen er spilleklare til årets siste duell.

De som ikke blir med, er Alpha Doboyou, som sliter med rygge, og Andreas Druzkowski, som fikk brudd i to fingre i forrige runde. Fra før er Kristoffer Pires Ferreira (ankel) og Niklas Lyngvær Iversen (lyske) utilgjengelig en stund til.

I tillegg har keeper Erland Tangvik sluttet seg til landslagstroppen i futsal, og vil derfor ikke være i kamptropp på lørdag. Det vil heller ikke Ståle Stegavik være, som soner karantene (fire gule kort).

På den gledelige siden er det ventet at Ronaldo Pah Paul vil være i kamptropp. Tilgjengelig er også kaptein Magnus Bjerke og Kjartan Ulstad, som begge sonet karantene i forrige runde.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Før kampen: Verdal - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 19. Okt 2018

Tillerbyen gjester Verdal i årets siste bortekamp lørdag ettermiddag.

Blir det bortejubel på årets siste reise?


Verdal IL - Tillerbyen FK
25. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 20. oktober 2018 kl.13.00
Coop Arena (Verdal)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Delvis skyet, 10 grader

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen gjester Verdal i årets siste kamp på bortebane denne lørdagen, men de vet at de møter et av ligaens gjerrigste lag i begge ender.

Verdals 1-0-seier over Melhus på hjemmebane for to uker siden var nordtrøndernes første seier på nesten to måneder, etter at de hadde gått sju kamper uten å oppleve jubelscener ved kampslutt.

I forrige serierunde ble det 1-1 borte mot Kolstad, og Verdal håper å gjøre ting annerledes enn forrige møtet med Tillerbyen på TOBB Arena Sør. Rett etter sommerferien var Tillerbyen vanskelig å ha med å gjøre, og blåtrøyene kunne til slutt juble over en sterk 4-2-seier.


Duo ute - trio tilgjengelig

Tillerbyen er i praksis kun ett poeng fra å sikre en topp 5-plassering som gir en plass i 1. runde i NM neste år, og de har to kamper igjen av sesongen å gjøre det på.

Da må de gjøre det bedre enn de foregående bortekampene. Til tross for en bunnsolid hjemmestatistikk den siste tiden, har de sviktet på bortebane. 2-0-tapet for Orkla for to uker siden var det tredje strake bortetapet på rad, og forrige seier kom mot Levanger 2 på Moan (7-0).

Til oppgjøret mot Verdal vil det bli endringer i kamptroppen som kjører nordover lørdag formiddag. Både kaptein Magnus Bjerke og Kjartan Ulstad har karantener (gule kort), mens Ronaldo sliter med ryggen og vil ikke bli å finne i en av bilene.

På den gledelige siden er Sindre Olufsen, som den siste tiden har vært tilbake i full trening etter en langvarig tåskade, samt Asgeir Snekvik og Alpha Doboyou, som sto over forrige serierunde, tilgjengelige for seleksjon.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Før kampen: Tillerbyen - Tynset

Postet av Tillerbyen Media den 12. Okt 2018

Tillerbyen er vertskap for Tynset i den tredje siste serierunden lørdag ettermiddag.

Mats Ingebrigtsen (t.v.) scorte på straffespark i motsatt oppgjør på Nytrømoen.


Tillerbyen FK - Tynset IF
24. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 13. oktober 2018 kl.15.30
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
16 grader og skyet


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Tynset velkommen til sørsida av Trondheim denne lørdagen, der to lag i hver sin ende av tabellen kjemper om forskjellige utfall.

Hedmarkingene fra Tynset karret seg over nedrykksstreken på målforskjell etter en 4-1-seier over Kolstad i forrige serierunde, og dette var deres tredje strake seier på hjemmebane.

På bortebane har det derimot gått litt tråere. Deres forrige bortepoeng var mot Melhus for to uker siden (0-0), og totalt har de plukket med seg tre poeng på fremmed kunstgress.

I motsatt oppgjør på Nytrømoen gras endte det til slutt 2-2. En jevn og spennende kamp der Tillerbyen ledet to ganger og kunne ha ledet med større margin, men de blå var også heldige som holdt unna i sluttminuttene.


To hjemmeseiere på rad

Tillerbyen kommer til denne hjemmekampen med et skuffende 2-0-tap borte for Orkla i forrige runde. Blåtrøyene lå under 1-0 mot spillets gang til pause, men etter en svak prestasjon etter sidebytte, måtte de se seg slått 2-0 da Orkla punkterte kampen på overtid.

Dog var dette det første tapet på tre kamper, og de to foregående har endt med henholdsvis 4-0-seier over Ottestad og 1-0-seier over Kolstad.

Tillerbyen innehar tredjeplassen i avdelingen for øyeblikket, en plassering som neste år gir en direkteplass i 1. runde i NM. Den akter de også å inneha etter endt sesong, men da må jobben først gjøres mot Tynset.


Gladsø og Olufsen i full trening

Til lørdagens oppgjør er det ventet noen endringer i kamptroppen som møtte Orkla. Det er gledelig at Sindre Olufsen er i full trening igjen etter å ha vært ute med en skade i stortåa i flere uker, men det er ventet at denne kampen kommer litt for tidlig for backen.

I full trening er også Henning Gladsø, som har vært ute i et par uker etter en smell i hodet som han pådro seg i en tøff duell under Kolstad-seieren. Gladsø er tilgjengelig for seleksjon til lørdagens kamp.

Alpha Doboyou sliter med ryggen og er usikker til Tynset-oppgjøret, mens det er ingen karantener som spillerne må sone for.

Fra før er Kristoffer Pires Ferreira (ankel) og Niklas Lyngvær Iversen (lyske) høyst trolig ute resten av sesongen.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Før kampen: Orkla - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 6. Okt 2018

Tillerbyen gjester et lag midt i nedrykksstriden søndag ettermiddag.

Ståle Singstad Stegavik scorte det siste målet da Tillerbyen slo Orkla 4-1 i motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i juni.


Orkla FK - Tillerbyen FK
23. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 7. oktober 2018 kl.15.45
Orkla Sparebank Stadion (Fannrem)

Vi oppdaterer direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar turen ut til Orkdal'n og nærmere bestemt Fannrem denne søndagen. Våre gutter håper at de fortsetter storspillet fra Ottestad-kampen, men de vet at ingenting kommer av seg selv.

Mens blåtrøyene berget plassen teoretisk i forrige runde, er situasjonen en annen hos Orkla. Klubben feirer 20-årsjubileum i år, men det har ikke vært så mye å juble så langt. Laget ligger før denne runden tredje sist og har fem poeng opp til trygg grunn. Avstanden kan dog være større etter lørdagens kamper.

Orkla står med kun ett tap på sine fem siste hjemmekamper (1-2 for Løten 25. august), og de slo Melhus komfortabelt 4-0 i forrige hjemmekamp for to uker siden.

I sist serierunde ble det 2-2 mot Kolstad på bortebane.


Full tropp klar til kamp

Tillerbyen har ikke tenkt å slappe av selv om de er sikret en plass i 2019-utgaven av Norsk Tipping-ligaen, da som Tiller IL. Nå går blåtrøyene for en topp 5-plassering som sikrer 1. runde i neste års NM.

Etter å ha gått fem kamper uten seier, løsnet det i lokaloppgjøret mot Kolstad for to uker siden, da Tillerbyen vant fortjent 1-0 på TOBB Arena Sør. På samme bane slo de Ottestad 4-0, og nå jakter de sin tredje strake seier mot et Orkla-lag som er vant til store målsifre.

Tillerbyen har ingen nye skadeproblemer eller karantener å melde om, foruten langtidsskadene på Kristoffer Pires Ferreira (ankel), Sindre Olufsen (tå), Niklas Iversen (lyske) og Henning Gladsø (hode). Det er dermed ventet et fulltallig og heltent Tillerbyen-lag mot Orkla.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Før kampen: Tillerbyen - Kolstad

Postet av Tillerbyen Media den 20. Sep 2018

Tillerbyen tar imot Kolstad til et heftig lokaloppgjør fredag ettermiddag.

Alpha Doboyou (delvis skjult t.v.) scorte vinnermålet da sesongen snudde mot Kolstad i motsatt oppgjør. Kan det skje igjen?


Tillerbyen FK - Kolstad Fotball
21. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 21. september 2018 kl.17.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
10 grader og regn


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til å være vertskap for Kolstad denne fredagen, og det er ventet at det blir en rysare av et lokaloppgjør mellom to lag i hver sin formkurve.

Kolstad lå lenge under nedrykksstreken og hadde fem strake tap når kalenderen bikket tidlig august. Så gjorde de trenerbytte, og siden den gang har de spilt seks strake kamper uten nederlag, hvorav de fire siste er vunnet.

De kommer fra en sterk 5-3-seier over Rosenborg 2 på Lerkendal og senest 3-1-seier over jumboplasserte Ottestad på hjemmebane.

Dette har ført Kolstad opp på trygg grunn, med sju poeng ned til nedrykk og rett bak Tillerbyen på tabellen.


Fem kamper uten seier

Tillerbyen er nødt til å reise den berømte kjerringa hvis de fortsatt skal ha kontakt med lagene over seg. Etter å ha hatt en strålende formkurve med ti kamper uten tap, står de nå uten seier på sine siste fem, derav to tap på sine siste tre oppgjør.

I forrige serierunde tapte de 3-2 for Melhus i en meget svak fotballkamp, og denne treningsuka har blitt flittig brukt på å få spillerne i gang igjen.

I motsatt oppgjør på Huseby lå Tillerbyen under 2-1 med kort tid igjen å spille, før sene scoringer fra Ronaldo og Alpha Doboyou sikret tre svært viktige poeng for blåtrøyene. Denne kampen gjorde at sesongen snudde i positiv retning for Tillerbyen, og nå håper de at det skjer igjen.

Spillerne vet at vinneren i lokaloppgjøret vil ta et stort steg mot å unngå nedrykk med mange kamper igjen å spille.


Duo tilgjengelig

Men fra håp til virkelighet, står det om tre poeng det skal kjempes om.

I kampen mot Kolstad er det klart at Sindre Myrvold Welo ikke deltar grunnet karantene (fire gule kort), mens Niklas Iversen er usikker (lyske).

På den positive siden er både kaptein Magnus Bjerke og Mats Ingebrigtsen, som begge var utilgjengelig mot Melhus, nå tilgjengelig for seleksjon.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Levert av IdrettenOnline