G19: Tillerbyen 2 - 1 Strindheim TF

Postet av Tillerbyen Media den 21. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): G19-1 scorte to flotte mål og sløste med sjansene, men sikret allikevel tre fortjente poeng i møtet med Strindheim TF onsdag kveld.

Didrik Tingstad med både målgivende og scoring mot Strindheim TF. I bakgrunnen kampens første målscorer Oliver Kålvik. Foto: Marius L. Larsen.


Tillerbyen tok umiddelbart kommandoen fra start av, og de styrte det meste som foregikk av banespill på TOBB Arena i åpningsminuttene.

Etter 12 minutter kunne Vegard Eidet trille inn 1-0 fra seks meter etter Fredrik Meland Johnsens smarte innlegg, men forsøket skled av foten og gikk utenfor mål.

Åtte minutter senere ble samme spiller felt da han skulle heade fra kloss hold, og dommeren pekte på straffemerket samtidig som Strindheim-spilleren mottok det røde kortet. Straffesparket fra Mike Arnesen Almaas ble dog reddet av gjestenes sisteskanse.

Rett før pause hadde Almaas et nytt forsøk alene med keeper, men chippen havnet utenfor. Like etterpå reddet Strindheim på strek på et hjørnespark.


Kvålvik og Tingstad fant nettmaskene

Hjemmelaget fortsatte trykket mot gultrøyenes 16-meter også etter sidebytte.

I løpet av de fem første minuttene hadde Didrik Tingstad en heading like utenfor lengste hjørne på et innlegg fra Daniel Stegavik, og sistnevnte styrte utrolig nok Rolf Knudsens innlegg over mål fra fem meter rett etterpå.

Men i det 56. spilleminutt ble det endelig blå jubel. En strålende ball fra Tingstad fant Oliver Kålvik som lekkert tok ned ballen og trillet inn 1-0 fra ti meters hold.

Ledelsen ble doblet kvarteret senere da Tingstad stanget inn 2-0 på et godt slått frispark, men Strindheim skapte spenning i kampen fem minutter senere med sin redusering på et innlegg i feltet.

Kampen bølget fram og tilbake i sluttminuttene, og Kålviks 50-meterskudd som ble reddet på streken akkurat i tide, ble kampens siste sjanse før dommeren blåste i fløyta.


Dette var G19-1s siste seriekamp før sommerferien, men allerede i neste uke er det Skandia Cup.


Kampfakta:

G19: Tillerbyen FK 2 (0) - (0) 1 Strindheim TF
1-0 Oliver Solhaug Kålvik 56'
2-0 Didrik Østlyng Tingstad 70'
2-1 75'

11. serierunde G19 0. divisjon
Onsdag 21. juni 2017 kl.20.00
Gule kort Tillerbyen: Oskar Stølan
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): ca 60


Laget:

Mathias Kilsti Hals
Sindre Olufsen - Tommy Solem (k) - Oskar Stølan - Magnus Kristoffersen
Oliver Solhaug Kålvik - Didrik Østlyng Tingstad - Fredrik Meland Johnsen
Markus Sivertsen Hilsen - Vegard Arildsønn Eidet - Mike Arnesen Almaas

Innbyttere: Sture Wickstrøm Brå, Endre Bondø Garstad, Rolf Knudsen, Daniel Singstad Stegavik.G 19 1 divisjon Tillerbyen 4 -4 Charlottenlund

Postet av Tillerbyen Media den 21. Jun 2017

Kamp 1 div søndag 18.06.17

Tillerbyen -CSK 4-4

Gule kort ingen :)

Mål

Endre 2

Markus A 2

BB Oskar

Vi hadde en fin samtale før kampen hvor vi ble enige om å ta tak i kampen fra start,vi skulle vinne i dag slik at vi var ubeseiret på de siste 3 kampene.

1 omg

Dette ble en utrolig god omg for oss her var det tika taka mot Drillo ,anført av et godt forsvar så klarte vi og få trygghet inn i laget. Her fikk vi gode kombinasjoner med oppspill inn i banen, midtbanen var hele tiden i god bevegelse, dette gjorde det vanskelig for CSK og forsvare seg,vi rullet opp mange gode angrep, fine innlegg og gode innløp ,eneste minuset var at ingen kom foran keeper og brøyt ballbanen. Vi fikk en oppvisning i å bearbeide motstander ,vi har virkelig tatt steg i ball possession. Men å holde i ball er ikke nok i fotball man må sette sjansene, derfor er det CSK som på sin første sjanse som scorer først. Dette er et mønster vi kjenner igjen ,det som er magisk er at vi bare fortsetter og mane på,og vi får endelig uttelling på et godt angrep . Resultatet står seg til pause 1-1.

I pausen er stemningen god alle føler at dette er vår kamp ,selvom vi møter et litt eldre lag så mener alle at dette bør vi ta. Vi må bli bedre til å sette sjansene våre, det er siste som blir sagt i pausen.

2 omg

Det tar ikke 2 min før vi tar ledelsen i kampen, ny på laget og med sitt første spark på ballen så scorer Markus A mål. For en start for oss og jeg tenkte nå kjører vi. Men som i første omg så er det Drillo's som utligner og ikke lange stunden etterpå øker ledelsen. Det er mye som kan skrives om vår spillestil ,men en ting kan ingen ta fra oss, sjøltillit ,vinnervilje og masse galskap. Vi nekter å gi opp kampen vi fortsetter å kjøre på, vi fortsetter og rulle opp angrep og enda en gang så utligner vi og vi er like langt 3-3. Det er under 10 min og CSK får frispark nok en gang tar de ledelsen i kampen, men vi har null respekt å vil ha mål. Da er det utrolig deilig å se endre score sitt andre mål i kampen på en nydelig stikker og lobb over keeper,4-4overtid med 3 min igjen på klokka og fremdeles mulighet for seier. Det blir ikke flere muligheter i kampen, hmmmmmmm jo vent litt dommeren bestemmer seg for å være nisse i noen minutter. Han gir like godt CSK et straffespark på overtid av overtid ,CSK benken jubler som de har vunnet kampen,men vi har Iker i mål han redder mesterlig og kampen slutter 4-4. Vi er fornøyd med våre prestasjoner i dag, vi gir alt og guttene viser hva som bor i dem, dette lover godt til høsten kommer.

StigG 19 0 div Tillerbyen 1 -1 Steinkjer

Postet av Tillerbyen Media den 15. Jun 2017

G19 kamp 0 div onsdag 14.06.17

Steinkjer - Tillerbyen 1-1

Gule kort

Mike

Mål

Vegard

BB

Midtbane trio

Vi hadde en god prat før kampen, vi snakket mye om hva som hendte i Verdal kampen. Hva som vi måtte endre for å lykkes bedre i denne kampen. Alle virket motiverte og klar for kamp, det var liten tvil om at guttan ville reise kjerringa.

1 omg

Dette ble et sjansebonansa fra ende til annen, vi gikk ut fra start blokkene og tok tak i kampen. Vi var trygge i backfirer ,vi beskyttet bakrommet, midtbanen lå og plukket opp nedfallsfrukten og fikk satt i gang backer og angrep. Vi hadde fått tilbake gjenvinningen og aggressiviteten noe som gjorde at vi vant ballen høyt, dette resulterte i utrolige muligheter foran målet til Steinkjer . Vi spilte en utrolig kamp ,store prestasjoner av alle lagdelene,men utfordringen i denne kampen var å sette ballen i nettet. Til pause lå vi under 1-0 etter 1-10 i målsjanser.

I pausen får gutta masse skryt vi er veldig fornøyd med banespillet, vinnerviljen, gjennvinningen, bearbeide motstandere, vi må bare ha litt is i magen.

Alle får beskjed om å fortsette kjøret dette må bare bli mål til slutt.

2 omg

Det er lenge siden jeg har opplevd lignende kamp, hvor vi eier kampen så til de grader uten å få mål på sjansene. Her snakker vi om 33 min med fullt kjør mot målet til Steinkjer ,3 ganger i tvella, en i stanga men målet kommer på retur fra keeper, Vegard dukker opp å banker ballen i nettet. Etter målet går kampen fra en vei mot mål til Hawaii fotball, begge lag vil ha 3 poeng, dette gjør at vi er nære på å vinne /tape kampen. På slutten var d marginer som kunne gått begge veier. Men oppgjøret ender 1-1 etter 4-19 i målsjanser.

Alle er skuffet etter kampen unntatt jeg ,man må klare å se bak et resultat . Jeg har lyst å vinne alle kamper vi deltar i, men vi tar med oss mye positivt fra denne kampen videre i sesongen. Vi skaper 19 store sjanser på 90 min,på bortebane ,med et ungt lag,som bare kan bli bedre.

Så langt i sesongen så har 10 spillere hospitert opp i seniorgruppa,4 stk har fått spille kamper. Sindre Olufsen gjør d så bra at han kanskje kan kapre fast plass ,d står d stor respekt av ,kjør på Sindre hardt arbeid lønner seg.

Det er dette som betyr noe for framtiden.

Vi har to kamper igjen før ferie, vi gleder oss :)G 19 1 divisjon Tillerbyen 7 - 3 Trygg-Lade

Postet av Tillerbyen Media den 12. Jun 2017

amp 1 div søndag 11.06.17

Trygg/lade - TILLERBYEN 3-7

Gule kort

Henrik gult kort

Mål

Vegard 3

Sivert 1

Magnus 1

Olivier 1

Daniel 1

BB Olivier

Med 5 innbyttere til kamp så måtte dette bli en kveld for god fotball , vi har flere spillere på vei tilbake fra skader ,utrolig magisk følelse å endelig få fullt lag igjen.

1 omg

Vi starter i vant 4-3-3 formasjon ,vi har lyst og ha ball i laget, få tempo bakfra og sette opp midtbanen i gode posisjoner på vei fremover. Vi kommer godt i gang og skaper gode sjanser fra start, midtbanen spiller gjennombruddspasning og vi går fortjent opp i ledelsen. Etter målet så kommer trygg /lade til en god avslutning og vi er like langt 1-1. Fin start på kampen med to lag som har lyst og angripe, vi fortsetter og styre kampen og produserer gode målsjanser. Vi er gode og ballen går hurtig, det er fortjent at vi tar ledelsen med gode kombinasjoner 2-1 blir raskt til 3-1 og det er ingen tvil om at alle har lyst på seier i kveld.

I pausen prater vi om justering på sikring i backfirer, de prøver å nå sine to spisser, litt bedre til å lese spillet så tar vi fra dem all motivasjon . Vi må bli bedre når vi har ballen, være kontant og bestemt i pasningene. Ha litt mere is i magen så setter vi sjansene våre.

2 omg

I denne omgangen er det bare ett lag på banen, med en opplagt Olivier så styrer vi alt av spill,vi varierer ofte setter opp backene som er gode i sine valg, vi får tak i indreløpere som er dyktige med ball, vi skaper så mange gode sjanser at det er utrolig at vi bare scorer 4 mål i denne omgangen. Utrolig artig å være trener å se hvordan laget presterer, vi er blitt mye bedre med ball,vi har spillere i alle posisjoner som har lyst til å score mål. Vi angriper og det går hurtig i lengderetningen, vi er glade for at vi sikret plassen i 1 div med denne seieren.

Vi har 3 kamper igjen av vårsesongen, vi gleder oss masse til fortsettelsen.G 19 0 div Tillerbyen 3 - 5 Verdal

Postet av Tillerbyen Media den 8. Jun 2017

07.06.17

0 div Tillerbyen - Verdal

Resultat 3-5

BB Didrik

Gule kort

Oskar

Didrik må sone neste kamp

Mål

Didrik 1

Mike 2

Etter en knall kamp mot Orkanger så lurer vi på om vi har brukt for mye krefter ,eller om vi klarer og fortsette fremgangen.

Mye handler om å gjenskape gode prestasjoner ,vi har vært gode i mange kamper på rad. Vi snakker om å ikke undervurdere motstander i kveld,vi må trykke til i dueller få ballen ned på matta, og trykke etter i angrepet.

1 omg

Vi ser tidlig at Verdal har møtt opp og de trykker til i alle dueller, de har alt å spille for å ingenting å tape . Vi sliter mer enn forventet vi er liksom ikke tilstede, vi vinner ingen dueller ,de er raskere og vil opp å frem. Dette gjør at vi kommer bakpå 0-1 vil si d var fortjent, dette gir oss et kick og d tar ikke lange stunden før vi utligner 1-1. Nå går vi inn i en god periode, vi styrer spillet, ballen går hurtig mellom lagdelene, vi setter opp kantene, backene i angrep gir oss flere muligheter , vi er gode og har flere gode muligheter til å ta ledelsen i kampen. Dessverre er d Verdal som scorer i vår gode periode, men vi er i en fase hvor vi aldri gir opp. Når vi angriper går d hurtig og nok en gang utligner vi 2-2 noe som står seg til pause.

Vi har trua i pausen alle føler at vi er på god vei til å ta hjem kampen. Vi må bli bedre til å forsvare oss, ha kontroll på spissene som går på løp og truer bakrommet. Være mer nøyaktig på siste tredel.

2 omg

Vi kommer godt i gang og kjører kampen vi er aggressiv i midtbanen og vinner ballen i gunstige posisjoner. Vi trykker Verdal bakover og går fortjent i ledelsen 3-2. De neste 15 min produserer vi noen utrolige store målsjanser som vi ikke klarer og omsette i mål. Dette gjør at Verdal for trua de jobber seg inn i kampen og får sin redusering på straffespark . 3-3 og vi er like langt i kampen. Verdal får innsprøytning rett i koppen, vi mister alt av sunn fornuft og begynner å gjøre ting alene, med mye føring og brudd imot, så spiller Verdal hurtig og i angrepsretning, dette gjør at de tar hjem en fortjent seier med sifrene 5-3.

Vi får bruke tiden frem mot neste oppgave godt, allerede søndag er vi i gang med nok en kamp. Her har vi mulighet for å befeste vår posisjon i 1 div.Levert av IdrettenOnline