Devle månedens spiller

Postet av Tillerbyen Media den 12. Okt 2017

Ole Martin Devle vant prestisjefull pris.

En stolt Ole Martin Devle viser fram beviset.


Angrepsspiller Ole Martin Devle ble kåret til Månedens Vinnerskalle i august.

98-modellen, som i høst har blitt omskolert lengre fram på banen, plukket flest poeng (94) gjennom treningene i den første høstmåneden, men var bare ett poeng foran forsvarsspiller Daniel Halgunset.

Nå går Devle også for tre poeng på lørdag da Tillerbyen gjester Sverresborg på Havstein kunstgress.


Vi gratulerer med prisen!Tangvik månedenes spiller

Postet av Tillerbyen Media den 14. Jun 2017

Keeper Erland Tangvik ble månedens spiller i mai.

Tangvik viser stolt frem diplomet.


Mens de blåkledde fra Tillerbyen forbereder seg til møtet med Rosenborg 2 på fredag, pågår fremdeles konkurransen "Månedens Vinnerskalle" med muligheter for å plukke poeng på hver trening.

Ved opptelling ble Erland Tangvik Månedens Vinnerskalle i mai med sine 77 poeng - den første keeperen til å vinne tittelen i 2017.


Vi gratulerer!Myren månedens spiller - igjen

Postet av Tillerbyen Media den 6. Jun 2017

Aron Myren plukket med seg Månedens Vinnerskalle for andre gang på rad.


De blåkledde fra Tillerbyen samler opp poeng på alt fra oppmøte til prestasjoner i både spillsekvenser og andre konkurranser gjennom en hel treningsmåned, og i april var det forsvarsspiller Aron Myren som stakk av med seieren med sine 72 poeng.

Aron skrev seg inn denne nye historien ved å bli den første spilleren som har vunnet Månedens Vinnerskalle to måneder på rad.


Vi gratulerer!Myren månedens spiller

Postet av Tillerbyen Media den 24. Apr 2017

Forsvarsspiller Aron Myren ble månedens "Vinnerskalle" i mars.

Aron Myren med beviset.


De blåkledde fra Tillerbyen kårer hver måned den spilleren som har prestert best på trening i form av antall opptjente poeng i blant annet konkurranser (lag og individuelt) og spillsekvenser.

Overrekkelsen av diplomet "Månedens Vinnerskalle" var muligens noe forsinket, men det var uansett ingen tvil om at 18-åringen fra Elvran tok hjem premien vel fortjent med sine 90 poeng.


Vi gratulerer!Halgunset ble februars "Vinnerskalle"

Postet av Tillerbyen Media den 21. Mar 2017

Forsvarsspiller Daniel Halgunset ble månedens spiller.


A-laget har gjennom hver treningsøkt flere konkurranser og tellende spillsekvenser der poeng blir notert og talt opp i slutten av hver måned.

I januar stakk venstreback Kristian Andreassen av med en klar seier i "Månedens Vinnerskalle", og i februar ble det forsvarskollega Daniel Halgunset som vant med sine 67 kaprede poeng.Levert av IdrettenOnline