Tillerbyen 0 - 3 Trygg/Lade

Postet av Tillerbyen Media den 5. Apr 2018

TEMPE HOVEDBANE (TEMPE): Tillerbyen blir ikke å finne i årets NM etter et fortjent tap for Trygg/Lade onsdag kveld.

Tam Tillerbyen-forestilling sørget for exit i NM.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en god start mot et hardtarbeidende Trygg/Lade-lag, men selv om noen brukbare skuddforsøk i åpningsminuttene var av det underholdende slaget, var det gjestene fra Lade som tok ledelsen. Tillerbyen slet med å få klarert ballen i egen sone, og det utnyttet hvittrøyene da de satte inn 0-1 fra nært hold.

Tillerbyen holdt momentumet i gang resten av første omgang, men allikevel slet de med å skape de store sjansene. Gang på gang gikk de på veggen, og det skulle gå fra vondt til verre etter sidebytte.

Tidlig i andre omgang punkterte nærmest Trygg/Lade kampen med to raske scoringer på henholdsvis kontring og hjørnespark, og Tillerbyen klarte aldri å svare.

Faktisk var Trygg/Lade nærmere 4-0 enn Tillerbyen var redusering, og på en dag der lite fungerte, toppet det seg med flere unødvendige gule kort og rødt kort til keeper Erland Tangvik.


Tillerbyen røk fortjent ute av årets NM før det engang hadde startet.

Nå ser de allerede fram til årets siste treningskamp, som blir generalprøven mot 2. divisjonslaget Nardo søndag 8. april kl.16.00 på Nissekollen kunstgras.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 0 (0) - (1) 3 SK Trygg/Lade
0-1 10'
0-2 50'
0-3 52'

2. kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet (NM)
Onsdag 4. april 2018 kl.18.30
Gule kort Tillerbyen: Erland Tangvik (72'), Martin Berdal (72'), Ståle Singstad Stegavik (90')
Rødt kort Tillerbyen: Erland Tangvik (79')
Tilskuere Tempe hovedbane (Tempe): ca 100


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Berdal - Jørn André Hugdal
Ståle Singstad Stegavik - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad
Niklas Lyngvær Iversen - Ole Martin Devle - Alphaa Doboyou

Bytter:
58' Devle --> Sondre Bondø Garstad
58' Ulstad --> Sindre Olufsen
68' Ferreira --> Vegard Arildsønn Eidet

Ubenyttede reserver: Mats Hagen, Andreas Druzkowski, Oskar Stølan, Preben Hald.Før kampen: Tillerbyen - Trygg/Lade

Postet av Tillerbyen Media den 4. Apr 2018

Tillerbyen tar imot Trygg/Lade i kampen om en plass i Norgesmesterskapet onsdag kveld.

Kan disse gutta tukte Trygg/Lade på veien til NM?


Tillerbyen FK - SK Trygg/Lade
2. kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet (NM)
Onsdag 4. april 2018 kl.18.30
Tempe hovedbane (Tempe)

Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Trygg/Lade velkommen til Tempe denne onsdagskvelden, der en plass i årets NM står for tur. Nidelv ILs flotte anlegg på Tempe blir igjen brukt til avvikling av kvalifiseringskamp grunnet islagte forhold på TOBB Arena på Tiller.

På Tempe hadde Tillerbyen suksess før sommerferien da Sverresborg ble beseiret hele 6-1. Blåtrøyene ledet 3-1 til pause, og med tidlig 4-1-scoring i andre omgang, var det liten tvil om hvem som skulle videre til neste utslagsrunde.

Trygg/Lade på sin side måtte ut i ekstraomganger før påske. I oppgjøret mot Heimdal utlignet Steffen Iversens menn på overtid, før de satte inn ekstragiret og vant til slutt 5-1.


Èn usikker - resten klare

Tillerbyen har møtt Trygg/Lade ved én anledning tidligere, og tilfeldigvis var også dette i NM-kvalifisering. I første runde i 2016 ledet Tillerbyen 2-1, men måtte se at Trygg/Lade utlignet til 2-2 på overtid. Kampen gikk til straffesparkkonkurranse, der Tillerbyen gikk tapende ut av.

Til onsdagens oppgjør meldes det om svært god stemning i Tillerbyen-leiren. Blåtrøyene har kun Gard Ragnar Killingberg som usikker grunnet sykdom, men ellers er samtlige i troppen klokkeklare til å kjempe om ny NM-deltakelse.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Møter Trygg/Lade i NM

Postet av Tillerbyen Media den 24. Mar 2018

Tillerbyen tar imot Trygg/Lade i NM.

Tillerbyen seiret 6-1 over Sverresborg i den første kvalifiseringsrunden.


De blåkledde fra Tillerbyen skal være vertskap for Trygg/Lade i den andre kvalifiseringsrunden til Norgesmesterskapet (NM).

Det ble klart etter at oppsettet ble publisert fredag ettermiddag, og kampen skal spilles innen onsdag 4. april, rett etter påske.

Lagene møttes i den første kvalifiseringsrunden i 2016, og da måtte Tillerbyen se seg slått etter straffesparkkonkurranse.

Nå er det på tide med revansje.


Se hele oppsettet her.
Tillerbyen 6 - 1 Sverresborg

Postet av Tillerbyen Media den 22. Mar 2018

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Tillerbyen er videre til neste utslagsrunde i Norgesmesterskapet.

Jubel etter tidlig 1-0-scoring.


De blåkledde fra Tillerbyen startet på godfoten, og Niklas Iversen fikk kampens første store mulighet etter seks minutter, men det frodige forsøket alene med keeper gikk rett i klypene på sisteskansen.

Ti minutter senere smalt det derimot i nettmaskene. Jørn André Hugdal, dagens spiss "etter å ha scort mange mål før om åran" som han selv sier, styrte lekkert inn 1-0 fra ti meter etter et godt slått frispark fra Mats Ingebrigtsen.

Selv om Sverresborg utlignet til 1-1 etter at Tillerbyen tapte tre dueller innenfor egen 16-meter, gikk det maksimalt 60 sekunder før Alpha Doboyou tok tilbake ledelsen med sitt smarte skudd fra tolv meter etter et bokstavelig talt forrykende angrep.

Dagens angrepstrio fikk virkelig vist hva de er gode for da de økte ledelsen til 3-1 rett før pause. Hugdal sendte Doboyou på vei gjennom, og venstrekanten fant høyrekant Iversen på kloss hold, som denne gang ikke hadde noen unnskyldning og fikk en enkel oppgave med å sette inn blåtrøyenes tredje scoring.


Tidlig faktum

Etter hvilen ble det umiddelbart ikke noen tvil om hvem som skulle avansere. Tillerbyen stormet i angrep etter en lang, varm og god pause, der Iversen rullet videre til en fremadstormende Magnus Bjerke på høyresiden, som fra nærmest død vinkel satte ballen iskaldt mellom beina på keeper og i mål til 4-1.

Tillerbyen-keeper Erland Tangvik måtte i aksjon to ganger fra kloss hold i minuttene som fulgte, men reddet glimrende ved begge anledninger.

Helt på tampen ble det nettsus på Ståle Stegavik alene med keeper, og nok en gang ved Hugdal som skled inn 6-1 og sluttresultatet på bakre stolpe.


Tillerbyen er dermed videre til andre kvalifiseringsrunde, som skal spilles innen onsdag 4. april. Det er dermed ventet at oppsettet kommer tidlig i neste uke.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 6 (3) - (1) 1 Sverresborg IF
1-0 Jørn Andrè Hugdal 16'
1-1 32'
2-1 Alpha Doboyou 33'
3-1 Niklas Lyngvær Iversen 41'
4-1 Magnus Bjerke 47'
5-1 Ståle Singstad Stegavik 83'
6-1 Jørn Andrè Hugdal 89'

Første kvalifiseringsrunde Norgesmesterskapet (NM) menn
Onsdag 21. mars 2018 kl.20.00
Tilskuere Tempe kunstgress (Tempe): ca 50


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Berdal - Gard Ragnar Killingberg
Ståle Singstad Stegavik - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad
Niklas Lyngvær Iversen - Jørn Andrè Hugdal - Alpha Doboyou

Bytter:
71' Ulstad --> Sondre Bondø Garstad
80' Doboyou --> Vegard Eidet
84' Iversen --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Mats Hagen, Preben Hald, Oskar Stølan, Sindre Olufsen.Før kampen: Tillerbyen - Sverresborg

Postet av Tillerbyen Media den 21. Mar 2018

Tillerbyen tar imot Sverresborg i den første kvalifiseringsrunden til Norgesmesterskapet (NM) onsdag kveld.

Kjartan Ulstad, Sondre Garstad og Sindre Olufsen (t.v.) jubler over det sene vinnermålet i forrige hjemmekamp mot Sverresborg. Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen FK - Sverresborg IF
1. kvalifiseringsrunde NM
Onsdag 21. mars 2018 kl.20.00
Tempe kunstgress (Tempe)

Gratis inngang

Kampen oppdateres på Twitter


Tillerbyen ønsker Sverresborg velkommen til Tempe kunstgress denne onsdagskvelden, ettersom vante TOBB Arena er i skrivende stund mer hvit enn grønn.

Sverresborg rykket ned til 4. divisjon i fjor, og kjempet lenge med blant annet Tillerbyen i bunnen av tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5.

Tillerbyen gikk seirende ut av begge oppgjør i fjorårssesongen. På TOBB Arena snudde Tillerbyen kampen rett før slutt ved en hodescoring av Kjartan Ulstad og vant 3-2, mens det ble enda mer spennende på Havstein kunstgress i nest siste serierunde. Tillerbyen lå under 2-1 lenge, men også her var de sterke i sluttminuttene og vant til slutt 5-3.


To ute - debutanter klare

Vinterens treningskamper:
Tillerbyen 3 - 1 Melhus
Verdal 2 - 1 Tillerbyen
Steinkjer 1 - 0 Tillerbyen
Rosenborg 2 3 - 0 Tillerbyen
Heimdal 2 - 3 Tillerbyen

Oppgjøret mot Sverresborg blir Eirik Utheims første virkelige test med Tillerbyen. Tiller-gutten er ny trener i laget sammen med spillende trener Jørn André Hugdal, og det er ventet et offensivt Tillerbyen-lag allerede fra første stund.

Til denne cupkampen mangler Ruben Rostille og Ole Martin Devle grunnet skader, men resten av troppen, inkludert nysigneringene Mats Ingebrigtsen og Alpha Doboyou, skal være friske og raske.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Levert av IdrettenOnline