Gladsø signerer

Postet av Tillerbyen Media den 14. Sep 2018

Tillerbyen forsterker seg i sesonginnspurten.

Gladsø (t.v.) med sportssjef Daniel Halgunset på TOBB Arena Sør.


Tillerbyen har signert forsvarsspiller Henning Gladsø fra Brønnøysund, etter å ha imponert på treningene den siste tiden. Gladsø signerte på overgangsfristdagen 10. september, og kan få sin debut på lørdag da blåtrøyene gjester Melhus i den 20. serierunden.

Gladsø forsterker et forsvar som den siste tiden har manglet faste innslag som Kristoffer Pires Ferreira (ankel), Martin Berdal (rygg) og Sindre Olufsen (tå).


Tillerbyen ønsker å takke Brønnøysund IL for en god dialog rundt denne overgangen.


Velkommen, Henning!Mathiassen til Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 23. Aug 2018

Tillerbyen signerer en målfarlig angriper.

Espen Mathiassen med sportssjef Daniel Halgunset.


Tillerbyen Fotballklubb har signert Espen Amandus Mathiassen (24) fra FK Kvik. Angriperen har signert på en avtale ut inneværende sesong, og har allerede rukket å trene flere ganger med sine nye lagkamerater.

Mathiassen er en offensiv spiller som bekler både kant- og indreløperrollene best, og i løpet av sine 51 kamper i Kvik fordelt på tre sesonger, ble han toppscorer med til sammen 52 mål.

24-åringen kommer fra Sjetnmarka, kun et halvlangt steinkast fra TOBB Arena Sør.


- Det kribler i beina allerede

Hovedpersonen selv gleder seg til å returnere til sin gamle hjemmebane.

- Det blir spennende å få spille på et høyere nivå. Både spillere og trenere har tatt veldig godt imot meg, og det er en veldig fin gjeng som jeg ser frem til å spille sammen med. Det er selvfølgelig morsomt å få spille på sin tidligere hjemmebane regelmessig igjen - jeg kjenner det kribler i beina allerede, forteller Mathiassen, som også har bare gode ord å si om sin gamle "arbeidsplass".

- Jeg har hatt noen fantastiske år i Kvik. Vi har hatt et godt miljø med veldig gode spillere, og jeg tar med meg mange opplevelser videre i min karriere. Jeg må få rette en stor takk til min tidligere trener Simon Hustad Evjen, som jeg også hadde i Sjetne, som har gjort meg til en klart bedre spiller.

Sportssjef Daniel Halgunset var en glad leder da denne overgangen gikk i orden.

- Espen er en spiller vi har kjent lenge. Det er en herlig lokal type som går foran i krigen, og med sin solide vinnermentalitet, kan han virkelig gi spillergruppa enda mer konkurranse både på trening og i kamp. Vi gleder oss til å se han i Norsk Tipping-ligaen i helblå drakt.

- Jeg må også gi skryt til Simon Evjen og Kvik for deres samarbeidsvillighet rundt denne overgangen. Det er ikke hver gang vi opplever slike personer på den andre enden av bordet, sier Halgunset.Welo signerer

Postet av Tillerbyen Media den 9. Aug 2018

Sindre Myrvold Welo signerer for Tillerbyen.

Sindre Welo (t.h.) med sportssjef Daniel Halgunset.


Tillerbyen Fotballklubb er glad for å kunne meddele at den allsidige spilleren Sindre Myrvold Welo (27) har signert for de blåkledde. Han kommer fra Chattanooga FC i USA, der han har spilt fotball de siste par årene. Overgangen gjennomføres så snart den blir godkjent fra amerikanerne.

Her hjemme har Welo spilt blant annet for Strindheim IL og KIL/Hemne, og han kan bekle posisjoner både i forsvaret og på midtbanen.

Sportssjef Daniel Halgunset var en fornøyd mann etter signeringen var et faktum:

- Vi har jobbet en stund med Welo, og blant sterk konkurranse både på vårt eget nivå og nivået over, er vi selvfølgelig glade for at han valgte oss. Han har trent med oss i en periode nå, og vi vet han vil gi oss en sterkere konkurranse på flere plasser.


Welo har foreløpig fått draktnummer 9.Snekvik vender tilbake

Postet av Tillerbyen Media den 3. Aug 2018

Fjorårets toppscorer Asgeir Volden Snekvik gjør comeback.

Snekvik med sportssjef Daniel Halgunset.


Angrepsspilleren hadde egentlig lagt skoene på en liten hylle etter en storartet fjorårssesong, som ble kronet med fornyet plass i Norsk Tipping-ligaen og toppscorertittel med 17 mål i seriesammenheng.

Helt siden før sommeren har Snekvik trent med Tillerbyen igjen, og fra og med i dag og ut inneværende sesong er han tilbake som spiller i den helblå drakta.


Velkommen tilbake, Asgeir!
Ronaldo klar for Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 3. Mai 2018

Tillerbyen signerer to nye spillere før Brumunddal-kampen.

Ronaldo Paul (t.v.) sammen med sportssjef Daniel Halgunset.


Tillerbyen har vært aktive på overgangsmarkedet siden forrige kamp mot Løten, som endte 1-1 på TOBB Arena.

I løpet av de siste dagene har klubben signert to nye spillere for å forsterke stallen i den kommende tiden.

Den første er tidligere Tillerbyen-trener Marius Lundhaug Larsen. 27-åringen kommer på et 30 dagers lån fra Tiller IL, og går inn for å støtte A-lagskeeperne i en tøff kampperiode. Han har erfaring fra både 2.- og 3. divisjon, og har spilt i 6. divisjon i moderklubben de siste par årene. I dag er han trener for Tillers kvinnelag i 3. divisjon samt keepertrener i Tillerbyen.

Den andre er angrepsspiller Ronaldo Paul. 19-åringen med det noe interessante fornavnet kommer fra Fauske/Sprint, og har trent med Tillerbyen den siste tiden. Han har imponert på treningene, og er nå klar til dyst.


Det er ventet at begge spillerne er i kamptroppen mot Brumunddal til helga.


Vi ønsker begge velkommen!

Marius Lundhaug Larsen i aksjon for Tiller for noen år tilbake. Foto: Østlendingen.Levert av IdrettenOnline