Tillerbyen 4 - 1 Kvik

Postet av Tillerbyen Media den 25. Mar 2018

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Tillerbyen avsluttet mars måned med stil søndag ettermiddag.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde et soleklart ønske å avslutte mars med nok en seier, spesielt etter å ha avansert til andre kvalifiseringsrunde til NM få dager i forveien.

Søndagens treningskamp mot Kvik startet fantastisk, for bare etter seks minutter hamret Sondre Garstad inn 1-0 med sitt smarte skudd i lengste hjørne fra drøyt 20 meter.

Kvik utlignet sju minutter senere etter et brudd langt inne på Tillerbyens halvdel, og de hadde et par brukbare sjanser i minuttene som fulgte, men Tillerbyen-keeper Mats Hagen reddet begge forsøkene glimrende.

Tillerbyen var også på hugget, men både Vegard Eidet og Niklas Iversen traff ikke nettmaskene med sin dobbelsjanse, der keeper først reddet og returen traff i tverrliggeren.


Tidlig punktering - Tangvik som spiss

Etter en halvtime tok blåtrøyene tilbake ledelsen. Ole Martin Devle ble felt innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Iversens forsøk ble imidlertid reddet av Kviks keeper, men returen satte han i mål fra kloss hold.

Rett etter sidebytte fikset Eidet 3-1 med en lekker styring fra nært hold på Garstads innlegg, og før timen var spilt satte Ståle Stegavik inn 4-1 alene med keeper.

Tillerbyen kunne helt klart ha hatt flere nettkjenninger. To scoringer ble annulert for henholdsvis frispark imot og offside, men den store snakkisen i etterkant av oppgjøret ble det som skjedde seks minutter før full tid.

Keeper Erland Tangvik, som måtte steppe inn for en stemplingskadet Devle noen minutter tidligere, fikk en gigantisk mulighet fra sin spissplass. Et innlegg fra høyre dalte ned i feltet, og Tangvik stupheadet ballen klokkeklart i tverrliggeren og over mål.

Her er det bare å trene mer, Erland...


Kampen ebbet ut i en fin 4-1-seier for Tillerbyen, som med dette tar en påskeferie frem til andre påskedag, selv om de som er hjemme velger å trene sammen både mandag og tirsdag.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 4 (2) - (1) 1 FK Kvik
1-0 Sondre Bondø Garstad 6'
1-1 13'
2-1 Niklas Iversen 31'
3-1 Vegard Eidet 46'
4-1 Ståle Singstad Stegavik 59'

Treningskamp
Søndag 25. mars 2018 kl.16.00
Tilskuere Tempe kunstgress (Tempe): ca 20


Laget:

Mats Hagen
Sindre Olufsen - Preben Hald - Kristoffer Pires Ferreira (k) - Andreas Druzkowski
Niklas Lyngvær Iversen - Oskar Stølan - Kjartan Ulstad
Vegard Eidet - Ole Martin Devle - Sondre Bondø Garstad

Bytter:
49' Iversen --> Ståle Singstad Stegavik
56' Ferreira --> Mats Ingebrigtsen
67' Garstad --> Gard Ragnar Killingberg
67' Ulstad --> Magnus Bjerke
78' Devle --> Erland Tangvik

Ubenyttet reserve: Jørn André Hugdal.Heimdal 2 - 3 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 14. Mar 2018

HEIMDAL KUNSTGRESS (HEIMDAL): Tillerbyen vant så vidt, men fortjent over Heimdal i en siste treningskamp før NM-kvalik.

Sondre Garstad var livlig i andre omgang. Her gratuleres han av Kristoffer Pires etter sin 1-1-scoring.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde jevne åpningsminutter med sine naboer fra den andre siden av E6, der Ole Martin Devles skuddforsøk fra hjørnet av 16-meteren var den første åpenbare målsjansen før kvarteret var spilt.

Senere fikk kaptein Ståle Stegavik to store muligheter ved få sekunders mellomrom, men begge avslutningene ble reddet og blokkert av grønntrøyer som omringet målet.

Mot pause kom hjemmelaget bedre med. Tillerbyen-keeper Erland Tangvik reddet glimrende fra kloss hold, men verken han eller noen blåtrøyer kunne hindre at et innkast dalte ned innenfor 5-meteren, der en Heimdal-spiller styrte inn 1-0.


Målgivende Ingebrigtsen

Andre omgang startet på best mulig vis, da Mats Ingebrigtsen fant innbytter Sondre Garstad i bakrom, og alene med keeper utlignet angrepsspilleren til 1-1.

Tillerbyen kjørte kampen den neste perioden, og et stolpeskudd fra Jørn André Hugdal og et tverrliggertreff på hjørnespark gjorde at et mål til lå i lufta.

Dog kom det målet for Heimdal litt mot spillets gang, da et godt plassert skudd fra noenogtjue meter suste i langhjørnet og dermed 2-1.

Sju minutter før full tid utlignet Hugdal til 2-2 med et nydelig flikk på Ingebrigtsens hjørnespark, og sistnevnte var i fokus igjen kort tid senere.

Et frispark fra 25 meter ble reddet av Heimdals keeper og i stolpen, der Kristoffer Pires var først på returen og satte inn 2-3 i favør Tillerbyen.

Garstad fikk den siste store sjansen med et skudd som smalt i tverrliggeren, men det endte med en fortjent 3-2-seier for blåtrøyene denne kvelden.


Neste kamp er første kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet mot Sverresborg onsdag 21. mars kl.20.00 på Tempe kunstgress.


Kampfakta:

Heimdal FK 2 (1) - (0) 3 Tillerbyen FK
1-0 42'
1-1 Sondre Bondø Garstad 50'
2-1 73'
2-2 Jørn André Hugdal 83'
2-3 Kristoffer Pires Ferreira 86'

Treningskamp
Mandag 12. mars 2018 kl.21.10
Tilskuere Heimdal kunstgress (Heimdal): ca 30


Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Berdal - Jørn André Hugdal
Ståle Singstad Stegavik (k) - Mats Ingebrigtsen - Niklas Lyngvær Iversen
Alpha Doboyou - Ole Martin Devle - Vegard Eidet

Bytter:
46' Devle --> Sondre Bondø Garstad
67' Doboyou --> Kjartan Ulstad

Ubenyttede reserver: Andreas Druzkowski, Oskar Stølan, Preben Hald.Rosenborg 2 3 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 3. Mar 2018

ABRAHALLEN (SVEBERG): Tillerbyen tapte fortjent mot Rosenborgs nest beste fredag kveld.

Det var mye nesten for Kjartan Ulstad og Tillerbyen mot Rosenborg 2. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde jevne åpningsminutter mot Rosenborg 2, men få minutter etter at Ståle Stegavik testet hvittrøyenes sisteskanse med et langskudd, scorte motstanderne etter en misforståelse i bakre rekker.

Tillerbyen-keeper Erland Tangvik var på vei ut i feltet på en bakromspasning uten å gi beskjed til Gard Ragnar Killingberg, som uheldigvis styrte ballen i eget mål.

I det 18. spilleminutt doblet Rosenborg 2 ledelsen på et brudd på Tillerbyens banehalvdel, og alene med Tangvik gjorde de ingen feil.

Blåtrøyene kom bedre med mot slutten av første omgang, og hadde flere halvsjanser, men ikke store nok til at de ble nevneverdige.


Bedre siste 40

Andre omgang startet bra for Tillerbyen. Et mønsterangrep fra bakre rekker ble avsluttet med Stegaviks pasning mot Ole Martin Devle i bakrom, men pasningen ble akkurat for hard til at sistnevnte nådde ballen.

Like etterpå testet Mats Ingebrigtsen Rosenborg 2s keeper på et frispark fra parogtjue meter, men målvakten reddet forsøket i sitt nærmeste hjørne.

I det 54. minutt kom Alpha Doboyou alene med keeper, men chipforsøket havnet like utenfor mål.

Helt på tampen fastsatte Rosenborg 2 sluttresultatet til 3-0 med en heading på bakre stolpe etter at Tillerbyen hadde blitt redusert til ti mann, da Kristoffer Pires Ferreira fikk sitt andre gule kort på en hands.


Neste treningskamp er mot Heimdal mandag 12. mars kl.21.00 på Heimdal kunstgress.


Kampfakta:

Rosenborg BK 2 3 (2) - (0) 0 Tillerbyen FK
1-0 10'
2-0 18'
3-0 77'

Treningskamp (2 x 40 minutter)
Fredag 2. mars 2018 kl.18.00
Gult kort Tillerbyen: Kristoffer Pires Ferreira (60')
Rødt kort Tillerbyen: Kristoffer Pires Ferreira (73')
Tilskuere Abrahallen (Sveberg): ca 30


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Jørn André Hugdal - Gard Ragnar Killingberg
Kjartan Ulstad - Mats Ingebrigtsen - Ståle Singstad Stegavik
Vegard Eidet - Ole Martin Devle - Alpha Doboyou

Innbyttere: Mats Hagen, Preben Hald, Oskar Stølan, Ulrik Sellæg.Steinkjer 1 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 24. Feb 2018

GULDBERGAUNET STADION (STEINKJER): Tillerbyen prøvde og prøvde, men fikk ikke hull på byllen mot Steinkjer fredag kveld.

Rett etter en såkalt stjernesmell for Bjerke.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start på treningskampen i et småkjølig vintervær. Etter tre minutter fikk de ikke klarert en ball langt inne på egen halvdel, og fra kloss hold snappet en gulkledd spiller ballen og scorte alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

Sju minutter senere scorte Eidet alene med keeper, men dessverre for blåtrøyene ble det vinket for offside.

Tillerbyen satte press på nordtrønderne, og Eidet hadde en ny stor mulighet fra svært skrått hold, men ballen snek seg utenfor lengste hjørne.


Dalende siste 45

Steinkjer-gutt Martin Berdal fikk også to gode muligheter på skudd fra distanse og fra nært hold, men ingen av forsøkene ville innenfor nettmaskene.

Hjemmelaget fikk første omgangs siste store mulighet, men i duellen alene med Tangvik, gikk sisteskansen seirende ut av.

Andre omgang ble preget av mye fram og tilbake. Det var få sjanser, og Tillerbyens største kom ved nok en gang Eidet. Han kom skrått på keeper, ble hektet, valgte å stå og ballen rullet over sidelinja. Til tross for gjestenes store protester, ble det dømt utspill fra mål.

Det ble en lattermild avslutning på oppgjøret, da Magnus Bjerke fikk en ball i plassen der det absolutt gjør mest vondt etter en knallhard duell med en Steinkjer-spiller. Etter noe om og men, valgte kapteinen å fortsette i sedvanlig stil før kampen til slutt ebbet ut i et 1-0-tap.


Neste treningskamp for Tillerbyen er mot Rosenborg 2 fredag 2. mars kl.18.00 på SalMar-banen (Lerkendal).

Kampfakta:

Steinkjer FK 1 (1) - (0) 0 Tillerbyen FK
1-0 3'

Treningskamp
Fredag 23. februar 2018 kl.19.30
Tilskuere Guldbergaunet stadion (Steinkjer): ca 30


Laget:

Erland Tangvik
Sindre Olufsen - Kristoffer Pires Ferreira - Oskar Stølan - Gard Ragnar Killingberg
Magnus Bjerke - Martin Berdal - Kjartan Ulstad
Niklas Lyngvær Iversen - Ole Martin Devle - Vegard Eidet

Benyttede reserver: Mats Hagen, Andreas Druzkowski, Ulrik Sellæg, Jørn André Hugdal, Preben Hald.Verdal 2 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 17. Feb 2018

COOP ARENA (VERDAL): A-laget ledet til pause, men måtte se seg slått under vanskelige forhold torsdag kveld.

Etter kampslutt var det felles kveldsmat i Verdals klubbhus. Foto: Verdal IL Fotball.


De blåkledde fra Tillerbyen reiste nordover til Verdal med et purungt mannskap grunnet mye sykdom denne torsdagskvelden, men det la slettes ingen demper på innsatsen gjennom treningskampen.

Gjestene fra Trondheim fikk se at Kjartan Ulstad sendte Tillerbyen i føringen etter 19 minutter, og selv om det var lederlaget som hadde både flest og størst sjanser utover i kampen, var det Verdal som kunne juble til slutt.

Hjemmelaget utlignet halvveis i andre omgang før de vant veien til vinnermålet kort tid før slutt.

Kampen ble for øvrig blåst av fem minutter før full tid grunnet ekstreme vindforhold som gjorde det vanskelig for begge lag.


Neste treningskamp for Tillerbyen er borte mot Steinkjer fredag 23. februar kl.19.30 på Guldbergaunet Stadion.


Kampfakta:

Verdal IL 2 (0) - (1) 1 Tillerbyen FK
0-1 Kjartan Ulstad 19'
1-1 67'
2-1 83'

Treningskamp
Torsdag 15. februar 2018 kl.19.30
Coop Arena (Verdal)


Laget:

Erland Tangvik, Mats Hagen, Sindre Olufsen, Andreas Druzkowski, Preben Hald, Jørn André Hugdal, Gard Ragnar Killingberg, Kjartan Ulstad, Oskar Stølan, Markus Hilsen, Magnus Bjerke, Daniel Stegavik, Ulrik Sellæg, Vegard Eidet, Alpha Doboyou, Ronaldo (prøvespiller), Serhat (prøvespiller).Levert av IdrettenOnline