Før kampen: Tillerbyen - Kolstad

Postet av Tillerbyen Media den 20. Okt 2017

Tillerbyen tar imot Kolstad i den siste serierunden i Norsk Tipping-ligaen 2017, og kampen blir direktesendt på YouTube.

Vil Ruben Rostille og Prince Kala juble over å ha sikret plassen i divisjonen etter kampslutt? Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen FK - Kolstad Fotball
26. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 21. oktober 2017 kl.13.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Kampen blir direktesendt på YouTube via Faadetpaa
De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Kolstad velkommen til det som er ventet å bli et svært spennende nabooppgjør på TOBB Arena denne lørdagen.

Lagene har vidt forskjellige utgangspunkt, og det var ikke bare-bare å være Tillerbyen-spiller i motsatt oppgjør på Huseby Idrettspark.

I et varmt sommeroppgjør opplevde publikum en jevn og sjansefattig første omgang som ebbet ut i 0-0, men etter sidebytte raknet Tillerbyen fullstendig, og Kolstad vant hele 5-0 i det som til slutt ble et sviende nederlag for gjestene.

Nå har Kolstad allerede sikret andreplassen i avdelingen etter å ha beseiret Steinkjer 4-2 i forrige serierunde, men man venter å se et heltent rødkledd lag som ønsker seier også denne lørdagen.


Tre ute, resten klare

Tillerbyen kommer til denne kampen vel vitende om at de nylig har vunnet sin andre strake seier for andre gang denne sesongen.

Forrige serierunde lå Tillerbyen under 2-0 borte mot Sverresborg, men de snudde kampen utover i andre omgang og vant 5-3. Det smakte svært godt etter 3-1 over Strindheim i forrige hjemmekamp.

Forrige gang blåtrøyene vant to på rad, var etter den andre serierunden i årets sesong - 1-0 over Steinkjer på Guldbergaunet og 4-1 over Orkla på TOBB Arena.

Tillerbyen ligger tre poeng og sju plussmål over Mo som innehar den siste nedrykksplassen før siste serierunde, og de blå er klare for kamp.

Utilgjengelig med skader er Ståle Singstad Stegavik (lår), Ole Martin Devle (kne) og Kristian Finsrud (lår), men resten av stallen er tilgjengelig og klare til dyst.


Tillerbyens kamptropp:
Kommer lørdag.


Direktesendt på nett

Tillerbyens oppgjør mot Kolstad blir også direktesendt på denne YouTube-lenken.

Det er Faadetpaa AS som står for testsendingen, et selskap som dekker svært mange håndballkamper via HandballTV.com.

Det er Tiller-guttene Mathias Grubba og Dag André Koteng som er initativtakerne, og sammen med kommentator Dag Alexander Gamst går de for at dette blir en stor suksess.


Velkommen på kamp!Sverresborg 3 - 5 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 14. Okt 2017

HAVSTEIN KUNSTGRESS (SVERRESBORG): Tillerbyen leverte under pari, men tok allikevel med seg tre svært viktige poeng takket være en bedre andre omgang.De blåkledde fra Tillerbyen startet kampen noe nervøst, og de slet med å få kontroll på ballinnehavet i åpningsminuttene.

Sverresborg hadde to store sjanser etter et kvarters tid. Først skjøt de like utenfor målet etter å ha kommet alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik, og deretter traff de nettveggen fra skrått hold.

Etter 34 minutter tok hjemmelaget ledelsen på en kontring langt inne på egen halvdel som Tillerbyen ikke klarte å stoppe, og det endte med at de kom i overtall mot blåtrøyenes forsvar, der de satte inn 1-0 fra tolv meter.


Ulstad tente håpet

Sju minutter senere ble ledelsen doblet med et langskudd i lengste vinkel, og Tillerbyen hadde fremdeles ikke hatt et skudd på mål.

Dét kom to minutter før pause, men Christopher Moens forsøk fra skrå vinkel gikk rett på Sverresborgs keeper.

Rett før fløytesignalet gikk for pause, reduserte Tillerbyen. Et godt angrep gikk fra Asgeir Snekvik til Prince Kala på høyresiden, som fant en umarkert Kjartan Ulstad på 17 meter, og han hamret inn 1-2 og et nytt håp i det lagene tok en pust i bakken.


Tre x Snekvik

Andre omgang startet bedre for gjestene fra sørsida, og i løpet av det første kvarteret var kampen snudd på hodet.

Først kriget innbytter Ruben Rostille inn 2-2 alene med keeper etter at Kristian Andreassens frispark ble stusset videre mot mål av Snekvik, og ikke lenge etterpå var Snekvik selv i rampelyset da han satte et frispark fra 18 meter, via en spiller, og i mål til 3-2 for gjestene.

I det 79. spilleminutt økte samme spiller ledelsen til 4-2 på nok et frispark, denne gang fra drøyt parogtjue meter, men Sverresborg hadde ennå ikke gitt opp håpet om poeng.

De reduserte på et godt hodestøt fire minutter senere, men kort tid etter bestemte Snekvik seg for å punktere kampen med sin 5-3-scoring fra distanse.

Sverresborg prøvde å få inn en nok redusering på overtid, men en glimrende Tangvik i Tillerbyen-buret hindret ytterligere baklengsmål.


Dermed går blåtrøyene inn i den siste serierunden med hevet hode og en god porsjon selvtillit. I skrivende stund er de tre poeng og sju plussmål over nedrykksstreken, og de skal gjøre alt i sin makt for å ta tre poeng mot Kolstad neste lørdag kl.13.00 på TOBB Arena.

Se tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 her.


Kampfakta:

Sverresborg IF 3 (2) - (1) 5 Tillerbyen FK
1-0 34'
2-0 41'
2-1 Kjartan Ulstad 45'
2-2 Ruben Rostille 54'
2-3 Asgeir Volden Snekvik 61'
2-4 Asgeir Volden Snekvik 79'
3-4 83'
3-5 Asgeir Volden Snekvik 86'

25. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 14. oktober 2017 kl.13.00
Gule kort Tillerbyen: Ruben Rostille (63')
Tilskuere Havstein kunstgress (Sverresborg): ca 100


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Daniel Halgunset - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen
Kjartan Ulstad - Niklas Lyngvær Iversen - Asgeir Volden Snekvik
Prince Kala - Ole Martin Devle - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
41' Devle --> Ruben Rostille
69' Kala --> Sondre Garstad
83' Moen --> Andreas Druzkowski
85' Andreassen --> Gard Ragnar Killingberg

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Kim André Brandtzæg, Jørn André Hugdal.Før kampen: Sverresborg - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 13. Okt 2017

Tillerbyen spiller årets siste bortekamp lørdag ettermiddag.

Kjartan Ulstad ble den store helten i motsatt oppgjør på et solfylt TOBB Arena. Foto: Robert Magnussen.


Sverresborg IF - Tillerbyen FK
25. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 14. oktober 2017 kl.13.00
Havstein kunstgress (Sverresborg)

Vi følger kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen til vestsiden av Trondheim for å møte Sverresborg denne lørdagen, og vi gjør oppmerksom på at kampstart er kl.13.00, likt for samtlige kamper denne runden.

Sverresborg kommer til denne kampen vel vitende om at de allerede har rykket ned fra Norsk Tipping-ligaen. Et 7-3-tap for Kolstad i forrige serierunde forseglet deres skjebne, men Tillerbyen vet at dette kommer til å bli kanskje årets tøffeste bortekamp mot et lag som helt sikkert kommer til å slippe seg løs.

I motsatt oppgjør på TOBB Arena rett før sommerferien lå Tillerbyen under 2-0 før de skulle våkne. To scoringer fra Asgeir Snekvik og et sent vinnermål fra Kjartan Ulstad sørget for at blåtrøyene vant tre viktige poeng.


Myrbekk og Hugdal tilbake i trening

Tillerbyen ønsker å fortsette en fin form de er inne i.

I forrige serierunde ble det et knokkeloppgjør mot Strindheim TF på TOBB Arena, men med en etter hvert habil hjemmestatistikk, var det ikke noen tvil om hvor seieren skulle havne. Tillerbyen vant 3-1 etter scoringer fra Ole Martin Devle, Kristian Andreassen og Asgeir Snekvik, og tok dermed sin andre seier på tre kamper.

Til oppgjøret mot Sverresborg er Ståle Singstad Stegavik ute med en lårhøne og Sindre Olufsen er på treningsleir i England med juniorlaget, mens det er gledelig å se at både Stian Mathisen Myrbekk og Jørn André Hugdal er tilbake i full trening.

Ingen spillere soner karantene, så det er ventet at Tillerbyen stiller en tilnærmet full kamptropp.


Tillerbyens kamptropp:
Kommer lørdag.Devle månedens spiller

Postet av Tillerbyen Media den 12. Okt 2017

Ole Martin Devle vant prestisjefull pris.

En stolt Ole Martin Devle viser fram beviset.


Angrepsspiller Ole Martin Devle ble kåret til Månedens Vinnerskalle i august.

98-modellen, som i høst har blitt omskolert lengre fram på banen, plukket flest poeng (94) gjennom treningene i den første høstmåneden, men var bare ett poeng foran forsvarsspiller Daniel Halgunset.

Nå går Devle også for tre poeng på lørdag da Tillerbyen gjester Sverresborg på Havstein kunstgress.


Vi gratulerer med prisen!Tillerbyen 3 - 1 Strindheim TF

Postet av Tillerbyen Media den 8. Okt 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen tok en viktig seier over Strindheim TF fredag kveld, og økte forspranget til nedrykk.


Ole Martin Devle ble kåret til kampens spiller av juryen ledet av lagleder Arve Holm. Han fikk en flaske vin som bestemannspremie.


De blåkledde fra Tillerbyen åpnet friskt, og hadde et lite overtak på sine motstandere i de første minuttene. Ole Martin Devle fikk til en god avslutning på Kjartan Ulstads innlegg, men fra kloss hold reddet Strindheims sisteskanse.

Ikke lang tid etterpå kunne Kristian Andreassen stange inn 1-0 på et frispark fra kaptein Magnus Bjerke, men headingen strøk stolpen.

Strindheim hadde kanskje omgangens farligste mulighet etter 25 minutter da de kom alene mot Tillerbyen-keeper Erland Tangvik, men skuddforsøket gikk like utenfor lengste stolpe.

Begge lag hadde et par halvsjanser i minuttene etter, inkludert et offsidemål fra Strindheim, men det var Tillerbyen som kunne gå til pause med en knapp ledelse.

Minuttet før hvilen la Devle ballen godt til rette på 18 meter, finsiktet og slo til med et skudd som gikk via tverrliggeren og i mål til 1-0.


2-0 rett etter pause

I forrige hjemmekamp mot Træff, mistet Tillerbyen ledelsen rett etter pause, men dette skulle nå vise seg å være et engangstilfelle.

Det hadde ikke gått to minutter etter sidebytte da Kristian Andreassen stanget inn 2-0 på et hjørnespark fra Bjerke, og nå var hjemmelaget virkelig på hugget.

Prince Kala fikk en enorm sjanse til å øke ledelsen, men forsøket alene med keeper gikk rett på gjestenes målvakt.

Like etterpå fintet Christopher Moen seg gjennom alt og alle før han skulle bare sette ballen i mål i ny duell med keeper, men igjen reddet Strindheims hanskemann.

Sekunder senere skjøt Devle like over mål fra 18 meter.


Olufsen assisterte Snekvik

Kvarteret før full tid var Kala igjen frempå fra tolv meter etter Sindre Olufsens innlegg, men skuddet ble hamret i tverrliggeren.

Men så, endelig, i det 77. spilleminutt økte Asgeir Snekvik ledelsen til 3-0 på lekkert vis. Nok en gang var det Olufsen som la pasningen, og Snekvik satte ballen på nydelig vis i lengste vinkel fra 14 meter.

Strindheim reduserte til 3-1 sju minutter før slutt, men det spilte liten rolle, for Tillerbyen kontrollerte sluttminuttene og vant fortjent.


PS! Juniorspiller Preben Hald fikk sin A-lagsdebut da han kom inn for Bjerke mot slutten! Vi gratulerer!


Neste kamp er mot Sverresborg lørdag 14. oktober kl.13.00 på Havstein kunstgress - årets siste bortekamp.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 3 (1) - (0) 1 Strindheim TF
1-0 Ole Martin Devle 44'
2-0 Kristian Andreassen 47'
3-0 Asgeir Volden Snekvik 77'
3-1 83'

24. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 6. oktober 2017 kl.19.00
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): 120


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke - Daniel Halgunset - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen
Kjartan Ulstad - Niklas Lyngvær Iversen - Asgeir Volden Snekvik
Prince Kala - Ole Martin Devle - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
69' Devle --> Andreas Druzkowski
73' Andreassen --> Sindre Olufsen
85' Moen --> Sondre Garstad
90' Bjerke --> Preben Hald

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Kim André Brandtzæg, Ulrik Sellæg.Før kampen: Tillerbyen - Strindheim TF

Postet av Tillerbyen Media den 6. Okt 2017

Tillerbyen tar imot Strindheim TF i nest siste hjemmekamp fredag kveld.

Blir det ny hjemmejubel mot Strindheim TF fredag kveld? Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen FK - Strindheim TF
24. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 6. oktober 2017 kl.19.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Strindheim TF velkommen til TOBB Arena denne fredagskvelden, og det er to lag med like mange poeng som møtes til en spennende duell i kampen mot nedrykk fra Norsk Tipping-ligaen.

Strindheim TF har ikke vunnet siden 26. august, da de slo bunnkollega Mo 3-2 på hjemmebane. I forrige serierunde mot Kolstad tok de ledelsen tidlig, men måtte se seg slått 3-2 til slutt.

I motsatt oppgjør mot Tillerbyen tok de gjestende hvittrøyene ledelsen et stykke ut i andre omgang ved Christopher Moen, men en kontring og dødball imot førte til at Strindheim TF vant 2-1.


Snekvik tilbake

Tillerbyen kommer til dette oppgjøret med en god dose selvtillit etter forrige serierunde mot et sterkt Rosenborg 2-lag. Selv om Tillerbyen lå under både 2-0 og 3-1, viste de gode takter de de reduserte til 2-3 mot slutten, og de kan ta med seg en bra andre omgang fra Lerkendal.

Forrige hjemmekamp mot Træff for to uker siden ble nervepirrende. Ole Martin Devle sendte vertene i føringen, og selv om Molde-laget utlignet tidlig i andre omgang, vant Tillerbyen 2-1 rett før slutt etter et straffespark fra Asgeir Snekvik.

Til kampen mot Strindheim TF er Gard Killingberg og Ruben Rostille usikre på grunn av siste tids sykdom, men Asgeir Volden Snekvik, som måtte stå over mot Rosenborg 2 grunnet en leggskade, er tilbake og ventet å være i kamptroppen.


Tillerbyens kamptropp:
Kommer fredag.Rosenborg 2 3 - 2 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 30. Sep 2017

SALMAR-BANEN (LERKENDAL): Tillerbyen ble straffet for en slapp første omgang fredag kveld.


Neste kamp er like rundt hjørnet.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start på oppgjøret mot Rosenborgs nest beste. Allerede før kvarteret var spilt ledet hjemmelaget 2-0, der de først tok ledelsen på en enkel bakromspasning og alene med keeper etter sju minutter.

Deretter doblet de ledelsen på et smart skudd fra 15 meter etter et lavt innlegg ut i feltet, men så våknet Tillerbyen.

I det 29. spilleminutt hamret Kjartan Ulstad inn 1-2 og en svært lekker redusering fra 19 meter, og et litt mer våkent Tillerbyen-lag gikk til pause med håp om poeng.


Mye bedre andre omgang

Og gjestene i blått startet den andre omgangen mye friskere enn den første, men nettsusen lot vente på seg.

Da kampen fikk satt seg igjen, økte Rosenborg 2 ledelsen til 3-1 etter et brudd på midten i det 72. spilleminutt, men Tillerbyen la på turboen mot slutten.

Rett før overtiden sendte Daniel Halgunset blåtrøyene i et nytt poenghåp med sin 2-3-redusering via stolpen fra 15 meter, men den store sluttspurten kom aldri.


Kampen ebbet ut i et 3-2-tap for Rosenborg 2, og nå rettes fokuset mot Strindheim TF førstkommende fredag kl.19.00 på TOBB Arena.


Kampfakta:

Rosenborg BK 3 (2) - (1) 2 Tillerbyen FK
1-0 7'
2-0 15'
2-1 Kjartan Ulstad 29'
3-1 72'
3-2 Daniel Halgunset 90'

23. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 29. september 2017 kl.19.00
Gult kort Tillerbyen: Kjartan Ulstad (78')
Tilskuere SalMar-banen (Lerkendal): ca 100


Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Daniel Halgunset - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen
Magnus Bjerke (k) - Niklas Lyngvær Iversen - Kjartan Ulstad
Prince Kala - Ole Martin Devle - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
75' Kala --> Sondre Bondø Garstad
80' Devle --> Andreas Druzkowski
80' Ulstad --> Ruben Rostille
88' Bjerke --> Sindre Olufsen

Ubenyttet reserve: Stian Overskott Granøien.Før kampen: Rosenborg 2 - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 29. Sep 2017

Tillerbyen tar den korte turen til Lerkendal fredag kveld.


Det ble 2-2 i motsatt oppgjør. Foto: Robert Magnussen.


Rosenborg BK 2 - Tillerbyen FK
23. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 29. september 2017 kl.19.00
SalMar-banen (Lerkendal)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen gjør seg klare for hittil årets tøffeste kamp da de gjester Rosenborgs nest beste på deres egen kunstgressbane, men vet at det også er muligheter for å få med seg viktige poeng i det sesongen for alvor går mot slutten.

Rosenborg 2 kommer fra en sterk 4-3-seier over Kolstad i forrige serierunde på mandag. Hvittrøyene ledet 3-2 til det 87. spilleminutt da Kolstad utlignet, men så vant Rosenborg 2 4-3 på overtid.

Denne seieren fører til at denne rundens hjemmelag ligger to poeng over Tillerbyen på tabellen.


Tillerbyen tilbake på vinnersporet

I motsatt serierunde i vår ble det 2-2 på TOBB Arena. Tillerbyen lå under både 0-1 og 1-2, men scoringer fra Magnus Bjerke og Prince Kala sørget for ett poeng i det som fort kunne ha blitt både null og alle tre.

I forrige serierunde ble det endelig blå seier på TOBB Arena igjen. Tillerbyen tok imot Molde-laget Træff, og da Ole Martin Devle scorte etter bare to minutter, svarte Træff med å utligne etter like mange minutter i andre omgang. Asgeir Snekvik ble den store helten med sin straffescoring to minutter før full tid, da vertene vant 2-1.

Til oppgjøret mot Rosenborg 2 har Tillerbyen trent godt på det som venter dem, og foruten at Kim André Brandtzæg er bortreist, skal Ståle Singstad Stegavik og Asgeir Volden Snekvik testes tett opp mot kampstart, da begge har den siste tiden slitt med hver sin respektive skade.

Fra før er Jørn André Hugdal og Stian Mathisen Myrbekk utilgjengelig, høyst trolig resten av sesongen, men på den gledelige siden er Andreas Druzkowski tilgjengelig for seleksjon etter å ha stått over Træff-kampen grunnet en ankelskade.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Stian Overskott Granøien, Magnus Bjerke, Kristian Andreassen, Niklas Lyngvær Iversen, Kristoffer Pires Ferreira, Daniel Halgunset, Sindre Olufsen, Andreas Druzkowski, Kjartan Ulstad, Prince Kala, Ruben Rostille, Christopher Fløisand Moen, Ole Martin Devle, Sondre Bondø Garstad, Gard Ragnar Killingberg.Tillerbyen 2 - 1 Træff

Postet av Tillerbyen Media den 24. Sep 2017

TOBB ARENA (TILLER): Sen straffescoring sikret tre særdeles viktige poeng.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på denne solrike lørdagen, da en bakromspasning fra Kristian Andreassen fant Ole Martin Devle som hadde slitt seg fri fra markøren, og fra tolv meter lobbet han ballen elegant over keeper og i lengste hjørne til 1-0.

Like etterpå traff Asgeir Snekvik muren på et frispark fra 25 meter, og i det 13. spilleminutt holdt hjemmelaget på å krangle ballen i mål fra kloss hold etter et frispark fra kaptein Magnus Bjerke, men gjestene fikk til slutt kontroll.

Træff kom bedre utover i omgangen, men det var Tillerbyen som sto for sjansene.

Devle og Sondre Garstad fikk en solid dobbelsjanse ti minutter før pause, men Devles styring fra nært hold ble reddet og Garstads skudd utenfor 16-meteren havnet utenfor.


Straffet motstanderen

Rett før pause kunne Killingberg ha doblet ledelsen etter et fint samspill med Bjerke, men skuddet fra skrått hold gikk noen meter utenfor.

I stedet fikk vertene en kalddusj rett etter sidebytte. Andre omgang var ikke to minutter gammel da Træff utlignet på en heading fra fem meter etter et frispark langt bak i banen, og nå måtte Tillerbyen framover igjen.

I minuttene som fulgte slet blåtrøyene med å komme seg unna offsidefella til Træff, men i løpet av det siste kvarteret begynte de å produsere sjanser.

Devles skudd fra 22 meter strøk stolperota, Prince Kala skjøt midt på keeper fra skrått hold og det samme gjorde Kjartan Ulstad fra sju meter.

Men to minutter før full tid fikk Tillerbyen straffespark da Christopher Moen ble felt på vei gjennom, og Snekvik var like sikker som alltid, og dermed 2-1.


Med denne seieren klatrer Tillerbyen på den rekordjevne tabellen, men de må nullstille seg før oppgjøret mot Rosenborg 2 på SalMar-banen førstkommende fredag kl.19.00.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 2 (1) - (0) 1 SK Træff
1-0 Ole Martin Devle 2'
1-1 47'
2-1 Asgeir Volden Snekvik (str.) 88'

22. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 23. september 2017 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Prince Kala (90')
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): ca 80


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Daniel Halgunset - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen
Asgeir Volden Snekvik - Niklas Lyngvær Iversen - Ståle Singstad Stegavik
Gard Ragnar Killingberg - Ole Martin Devle - Sondre Bondø Garstad

Bytter:
56' Andreassen --> Christopher Fløisand Moen
66' Garstad --> Prince Kala
75' Stegavik --> Kjartan Ulstad
90' Devle --> Ruben Rostille

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Sindre Olufsen, Kim André Brandtzæg.Før kampen: Tillerbyen - Træff

Postet av Tillerbyen Media den 22. Sep 2017

Tillerbyen tar imot Træff i den 22. serierunden lørdag ettermiddag.


Tillerbyen håper på slike scenere på lørdag. Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen FK - SK Træff
22. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 23. september 2017 kl.16.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Molde-klubben Træff velkommen til TOBB Arena denne lørdagen, og rundens hjemmelag satser på revansje for 3-0-tapet i det omvendte oppgjøret i juni. Den gang tapte Tillerbyen fortjent, og nå håper de at gode forberedelser gir en god inngang til lørdagens duell.

Træff ligger i skrivende stund på 6. plass på tabellen med 30 poeng, fem poeng mer enn Tillerbyen, men de har bare vunnet én av sine siste åtte seriekamper, og den kom borte mot Rosenborg 2 26. august.

I forrige serierunde lå de under 2-1 mot Kolstad helt til klokka var et stykke ut i overtiden, da grønnbuksene utlignet til 2-2 og fikk dermed med seg ett poeng.


Forsvarsduo tilbake

Tillerbyen kommer fra et stort 5-0-tap for Mo i forrige serierunde. På Sagbakken kunstgress hadde Tillerbyen seks store målsjanser før 20 minutter var spilt, men det var Mo som sto for nettkjenningene i det som etter hvert ble en merkelig fotballkamp.

Etter to resultatsmessige svake kamper, går blåtrøyene for å gjenskape den solide 4-0-seieren over Mosjøen for to uker siden. Tillerbyen pangåpnet fra start, tok ledelsen og så seg aldri tilbake.

Til oppgjøret mot Træff er både Daniel Halgunset og Kristoffer Pires Ferreira tilgjengelig for seleksjon, og det er meldt om ingen nye skadeplager.


Tillerbyens kamptropp:
Kommer lørdag.Mo 5 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 18. Sep 2017

SAGBAKKEN KUNSTGRESS (MO I RANA): Tillerbyen gikk på en real smell på bortebane i oppgjøret med Mo lørdag ettermiddag.


Det ble null poeng og fem baklengsmål i Mo i Rana.


De blåkledde fra Tillerbyen kom allikevel godt i gang etter en lang busstur, og i løpet av de sju første minuttene hadde de tre store muligheter.

Først var det Kjartan Ulstad som blåste ballen over mål fra kloss hold etter et hjørnespark, før Asgeir Snekvik headet i tverrliggeren og Gard Killingbergs styring på første stolpe på Magnus Bjerkes innlegg ble så vidt reddet av keeper.

Etter 14 minutter var Ole Martin Devle alene gjennom, rundet keeper, men fra skrått hold ble forsøket blokkert.

Kort tid etterpå skjøt Prince Kala centimetere utenfor fra parogtjue meter, men i det 20. spilleminutt ble det nettsus - for Mo. Tillerbyen klarerte ballen bare halvveis etter et innlegg, og en Mo-spiller fikk stå på 18 meter og prikke inn 1-0 på et godt lobbskudd.


0-2 halvveis

Etter en halvtime fikk Tillerbyen ballen i mål på et hjørnespark, men det ble annulert for angrep på keeper.

Minutter senere rullet gjestene opp et nytt godt angrep, men Devles styring på Killingbergs pasning fra ti meter ble godt reddet av en benparade av Mos keeper.

Seks minutter før pause doblet imidlertid Mo ledelsen på en kontring. Bortelaget mistet ballen på vei fremover, og de ble straffet knallhardt av et effektivt hjemmelag som satte inn 2-0 alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.


Ga opp håpet om poeng

Til tross for en god start også på andre omgang, gikk det fra vondt til verre sju minutter etter avspark. Mo fikk straffespark etter å ha avsluttet mot mål, og fra ellevemetersmerket økte de ledelsen til 3-0.

Derfra og ut hadde Tillerbyen lite å komme med. Det største de hadde var en dobbelsjanse fra Devle fra kloss hold, men vertenes målvakt reddet begge forsøkene.

Etter 64 minutter ble et hjørnespark tuppet i mål fra tre meter, og åtte minutter senere fastsatte Mo sluttresultatet til 5-0 på en kontring.


Nå må Tillerbyen brette opp de berømte ermene til neste seriekamp, som er mot Træff lørdag 23. september kl.16.00 på TOBB Arena.


Kampfakta:

Mo IL 5 (2) - (0) 0 Tillerbyen FK
1-0 20'
2-0 39'
3-0 (str.) 52'
4-0 64'
5-0 72'

21. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 16. september 2017 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Ruben Rostille (90')
Tilskuere Sagbakken kunstgress (Mo i Rana): 200


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kjartan Ulstad - Kristian Andreassen - Sindre Olufsen
Asgeir Volden Snekvik - Ståle Singstad Stegavik - Niklas Iversen
Prince Kala - Ole Martin Devle - Gard Ragnar Killingberg

Bytter:
58' Stegavik --> Christopher Fløisand Moen
58' Kala --> Sondre Bondø Garstad
72' Bjerke --> Ruben Rostille
72' Iversen --> Andreas Druzkowski

Ubenyttet reserve: Stian Overskott Granøien.Før kampen: Mo - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 15. Sep 2017

Tillerbyen reiser til Mo i årets siste lange bortekamp lørdag ettermiddag.


Ole Martin Devle er tilbake for fullt igjen. Foto: Robert Magnussen.


Mo IL - Tillerbyen FK
21. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 16. september 2017 kl.16.00
Sagbakken kunstgress (Mo i Rana)

Vi følger kampen direkte på Twitter!


Tillerbyen tar turen til årets nest nordligste bortekamp i årets sesong i Norsk Tipping-ligaen denne lørdagen, og de håper å gjenskape forrige opplevelse de fikk på bortebane.

Men da må Mo i Ranas stolthet slås først, og bruntrøyene blir langt fra noen enkel oppgave for de blåkledde.

Dagens hjemmelag knuste Kolstad enkelt 6-2 på bortebane i forrige serierunde, men i forrige hjemmekamp ble det et 3-2-tap for Sverresborg.

I motsatt oppgjør med Tillerbyen vant blåtrøyene 3-0 på TOBB Arena etter scoringer fra Asgeir Snekvik (2) og Stian Myrbekk.


Flere spillere tilbake

Tillerbyen kommer til denne kampen med en realitetssjekk etter 3-0-tapet for snart opprykksklare Stjørdals-Blink i forrige serierunde. Blåtrøyene hadde lite å stille opp med mot de suverene serielederne, men en bedre andre omgang ga en liten pekepinn om at de har noe på gang.

Det ble en spesiell bortekamp mot Mosjøen for to uker siden, da Tillerbyen kjørte på fra start og så seg aldri tilbake i en imponerende 4-0-seier.

Nå håper de at en slik prestasjon gjenskapes, men da må spillerne være påskrudd fra start av.

Sett bort fra Daniel Halgunset (bortreist), Kristoffer Pires Ferreira (jobb) og Kristian Finsrud (lårskade), er samtlige spillere tilgjengelig for kamptropp.

Dette inkluderer både Snekvik og Ole Martin Devle, som ikke var med i forrige serierunde.


Tillerbyens kamptropp:

Erland Tangvik, Stian Overskott Granøien, Magnus Bjerke, Sindre Olufsen, Jørn Andre Hugdal, Kristian Andreassen, Ståle Singstad Stegavik, Kjartan Ulstad, Niklas Lyngvær Iversen, Andreas Druzkowski, Prince Kala, Asgeir Volden Snekvik, Sondre Bondø Garstsd, Christopher Fløisand Moen, Ruben Rostille, Gard Ragnar Killingberg, Ole Martin Devle.
Tillerbyen 0 - 3 Stjørdals-Blink

Postet av Tillerbyen Media den 10. Sep 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen hadde få sjanser til å tukle med Stjørdals-Blink fredag kveld.


Det ville seg ikke for Tillerbyen fredag kveld.


Det startet lovende for hjemmelagets del, da kaptein Magnus Bjerkes hjørnespark ble headet like over mål av Kristian Andreassen fra kloss hold etter bare ett minutt spilt.

Men så tok gjestene over.

Først hadde de to skudd like over og utenfor mål, før Tillerbyen-keeper Erland Tangvik måtte ut i full strekk da han reddet en heading fra åtte meter.

I det niende spilleminutt kom imidlertid målet. Tillerbyen sovnet på en kort variant på et hjørnespark, ballen ble skutt hardt inn i feltet, og der styrte en rødkledd spiller inn 0-1.

I det 26. spilleminutt doblet gjestene ledelsen på et frispark fra 19 meter, og rett før pause sto det 0-3 i målprotokollen etter at en bakromspasning endte i scoring.

Tillerbyen yppet seg utover i andre omgang ved blant annet to store muligheter fra Prince Kala, men forsøkene ville ikke innenfor stengene.

Stjørdals-Blink hadde også et par store målsjanser som traff utenfor rammeverket, men det endte med et 0-3-tap for Tillerbyen denne kvelden.


Neste kamp er borte mot Mo lørdag 16. september kl.16.00.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 0 (0) - (3) 3 Stjørdals-Blink Fotball
0-1 9'
0-2 26'
0-3 43'

20. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 8. september 2017 kl.19.00
Gule kort Tillerbyen: Ståle Singstad Stegavik (39'), Sindre Olufsen (63'), Daniel Halgunset (75'), Niklas Lyngvær Iversen (84')
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): ca 150


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Daniel Halgunset - Kristian Andreassen - Sindre Olufsen
Kjartan Ulstad - Ståle Singstad Stegavik - Niklas Lyngvær Iversen
Gard Ragnar Killingberg - Asgeir Volden Snekvik - Sondre Bondø Garstad

Bytter:
39' Bjerke --> Prince Kala
46' Stegavik --> Andreas Druzkowski
80' Garstad --> Kristoffer Pires Ferreira

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Ruben Rostille, Christopher Fløisand Moen.Før kampen: Tillerbyen - Stjørdals-Blink

Postet av Tillerbyen Media den 8. Sep 2017

Tillerbyen tar imot Stjørdals-Blink med en nysignering i troppen i den 20. serierunden fredag kveld.


Tillerbyen FK - Stjørdals-Blink Fotball
20. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 8. september 2017 kl.19.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang


Tillerbyen ønsker nesten-opprykksklare Stjørdals-Blink velkommen tilbake til TOBB Arena denne fredagskvelden, en bane de ikke har spilt på siden 18. mai 2012 - da vant den gang Tiller 2-1, og nåværende trenerduo Jørn André Hugdal og Marius L. Larsen spilte hele oppgjøret.

Den siste tiden har laget fra Stjørdal begynt å ruste seg opp for 2. divisjonsspill neste sesong, og de mangler få poeng for å bekrefte teorien.

De slo serietoer Kolstad 3-2 i forrige serierunde, som for øvrig var deres tredje strake seier, men de ble regelrett knust hele 8-0 borte mot Rosenborgs andrelag for en drøy måned siden.


Andreas Druzkowski ny spiller - rett i kamptropp

I motsatt oppgjør på Nye Blinkbanen i mai utlignet Asgeir Snekvik Stjørdals-Blinks tidlige 1-0-ledelse på et vakkert frispark, men et straffespark fire minutter på overtid gjorde at Tillerbyen ikke klarte å hindre at alle poengene ble igjen på Stjørdal.

De blåkledde har kommet seg etter en dårlig periode med liten poengfangst. For to uker siden ble det ett poeng hjemme mot Junkeren før en 4-0-seier over Mosjøen forrige helg sørget for at Tillerbyen klatret opp til en foreløpig 7. plass på tabellen.

I kamptroppen til oppgjøret mot Stjørdals-Blink er Andreas Druzkowski inkludert. Angrepsspilleren kommer opprinnelig fra Rørvik, men har spilt for Nardo det siste året. Vi ønsker ham hjertelig velkommen til Tillerbyen.

Ole Martin Devle må stå over grunnet en lårskade, mens Asgeir Snekvik, Christopher Moen og Ruben Rostille er alle tilgjengelig for seleksjon igjen.


Tillerbyens kamptropp:
Kommer fredag.Mosjøen 0 - 4 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 4. Sep 2017

KIPPERMOEN GRESS (MOSJØEN): Tillerbyen fikk en drømmestart, økte forspranget og så seg aldri tilbake i årets første og siste gresskamp.


Ståle Singstad Stegavik scorte to mot Mosjøen. Foto: Marius L. Larsen.


Dagens sortkledde spillere fra Tillerbyen hadde forberedt seg godt med gresstreninger på Lade og en god oppladning på bussturen nordover, og det viste trønderne fra første spark.

Det hadde ikke gått fem minutter før kantplasserte Gard Killingberg fant Ståle Stegavik på 18 meter, og midtbanespilleren la ballen til rette på sin foretrukne venstrefot og hamret inn 0-1 i lengste hjørne.

Selv om banespillet jevnet seg ut etter scoringen, var det gjestene som var farligst hver gang de kom framover.

I det 18. spilleminutt serverte Killingberg Sondre Garstad på 20 meter, og angrepsspilleren skjøt via stolpen og i lengste hjørne til 0-2.

Og om ikke det var nok, økte Stegavik ledelsen til 0-3 ni minutter senere, da han kranglet et frispark fra kaptein Magnus Bjerke over mållinja i duell med både motstanderens keeper og forsvarer.


Kontrollerende andre omgang

Kort tid senere kunne Kristian Andreassen nærmest punktere kampen, men på Bjerkes frispark var han tre og en halv centimeter unna å få pannebrasken på ballen mutters alene i feltet.

Men Tillerbyen gikk til pause med en knallsterk firemålsledelse. Nok en gang var Bjerke servitør på dødball, og dagens spiss Ole Martin Devle stupheadet (!) inn 0-4 i nærmeste kryss på det lekreste vis.

Andre omgangs første minutter handlet om å rydde unna et visst Mosjøen-press, men Erland Tangvik i Tillerbyen-buret hadde ikke så veldig mye å gjøre, takket være godt forsvarsspill.

Det nærmeste hjemmelaget kom redusering var et stolpetreff tolv minutter før slutt, og det var rett etter Andreassen headet like utenfor fra ti meter.

Prince Kala fikk kampens siste store sjanse helt på tampen, men chippen alene med keeper ble lest av en stående sisteskanse.


Kampen ebbet ut i en fortjent 4-0-seier for Tillerbyen, som dermed har vunnet begge kampene mot Mosjøen i årets sesong med sifrene 9-0.

Neste kamp for A-laget er mot Stjørdals-Blink fredag 8. september kl.19.00 på TOBB Arena.


Kampfakta:

Mosjøen IL 0 (0) - (4) 4 Tillerbyen FK
0-1 Ståle Singstad Stegavik 5'
0-2 Sondre Bondø Garstad 18'
0-3 Ståle Singstad Stegavik 27'
0-4 Ole Martin Devle 41'

19. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 2. september 2017 kl.16.00
Tilskuere Kippermoen gress (Mosjøen): 264


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Daniel Halgunset - Kristian Andreassen - Sindre Olufsen
Niklas Lyngvær Iversen - Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad
Gard Ragnar Killingberg - Ole Martin Devle - Sondre Bondø Garstad

Bytter:
65' Devle --> Prince Kala
74' Garstad --> Kristoffer Pires Ferreira
80' Killingberg --> Markus Sivertsen Hilsen

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Jørn André Hugdal.Før kampen: Mosjøen - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 2. Sep 2017

A-laget tar turen nordover til Mosjøen lørdag ettermiddag.


Tillerbyen har hatt gode forberedelser på Lade gress denne uka.


Mosjøen IL - Tillerbyen FK
19. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 2. september 2017 kl.16.00
Kippermoen gress (Mosjøen)

Vi følger kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen setter seg på bussen tidlig lørdag morgen med mål om å kjempe til seg tre poeng på Kippermoen gress på ettermiddagen, men det blir langt fra en enkel oppgave å løse.

Nordlendingene har ikke tapt på sine tre siste kamper. De knuste Strindheim 4-0 på bortebane før de slo Sverresborg 3-2 hjemme. I forrige serierunde ble det 2-2 borte mot Kolstad.

Mosjøen ligger i skrivende stund ett poeng bak Tillerbyen på tabellen.


Garstad tilbake

I motsatt oppgjør i vår var det ingen tvil om hvor seieren skulle havne. Tillerbyen var svært giftige da de skapte store målsjanser, og ga seg ikke før det sto hele 5-0 i målprotokollen.

Til tross for at de er over Mosjøen på tabellen, har ikke Tillerbyen vunnet på fire kamper. De har tatt to poeng de siste ukene; 0-0 mot Orkla og 2-2 mot Junkeren i forrige runde.

Til bortekampen mot Mosjøen mangler Tillerbyen fremdeles angrepsspillerne Ruben Rostille og Christopher Moen med skade, mens forsvarer Jørn André Hugdal er usikker og skal testes tett opp mot kampstart.

På den gledelige siden er Sondre Bondø Garstad skadefri og kampklar igjen.


Tillerbyens kamptropp:
Kommer lørdag.Tillerbyen 2 - 2 Junkeren

Postet av Tillerbyen Media den 29. Aug 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen mistet to poeng fire minutter på overtid.


De blåkledde fra Tillerbyen startet oppgjøret mot Junkeren best, og Niklas Iversen, Prince Kala og Kjartan Ulstad hadde sine sjanser innledningsvis, men en god keeper hindret nettsus.

I det 37. minutt stupheadet Ole Martin Devle ballen via keeper og i stolpen, men tre minutter senere ble det scoring - for Junkeren. En bakromspasning endte med scoring alene med keeper Erland Tangvik på enkelt vis - dermed 0-1.

To minutter etter sidebyttet fikk Tillerbyen tildelt straffespark etter en hands i feltet, og Asgeir Snekvik var sikker i sin sak da han sendte keeper feil vei og utlignet til 1-1.

Deretter hadde begge lag store sjanser. Junkeren hadde blant annet et stolpetreff fra kloss hold, mens Iversen satte ballen over fra fire meters hold.

Kvarteret før full tid ble det imidlertid blå jubel igjen. En opplagt Gard Killingberg fant Kjartan Ulstad på fem meter, som styrte lekkert inn 2-1 for hjemmelaget.

Men fire minutter på overtid stjal Junkeren med seg ett poeng tilbake til Nord-Norge. Et frispark fra 17 meter ble hamret i lengste hjørne til 2-2.


Tillerbyen tar med seg det ene poenget, og ser samtidig fram til bortekamp mot Mosjøen førstkommende lørdag kl.16.00.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 2 (0) - (1) 2 IK Junkeren
0-1 40'
1-1 Asgeir Volden Snekvik 47'
2-1 Kjartan Ulstad 75'
2-2 90+4'

18. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 27. august 2017 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Ståle Singstad Stegavik (82'), Kristian Andreassen (90')
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): 65


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Daniel Halgunset - Kristian Andreassen - Sindre Olufsen
Kjartan Ulstad - Niklas Lyngvær Iversen - Asgeir Volden Snekvik
Gard Ragnar Killingberg - Prince Kala - Ole Martin Devle

Bytter:
79' Iversen --> Ståle Singstad Stegavik
81' Kala --> Christopher Fløisand Moen
88' Ulstad --> Kristoffer Pires Ferreira
90' Devle --> Oliver Kålvik

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Markus Sivertsen Hilsen.Før kampen: Tillerbyen - Junkeren

Postet av Tillerbyen Media den 27. Aug 2017

Tillerbyen tar imot Junkeren søndag ettermiddag.


Prince Kala og Ole Martin Devle (bakgrunn) er klare for nye tøffe dueller mot Junkeren. Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen FK - IK Junkeren
18. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 27. august 2017 kl.16.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang


Tillerbyen ønsker Junkeren fra Bodø velkommen til TOBB Arena denne søndagen, og med seg i troppen har gjestene Ivar Johannes Jakobsen Unhjem, en spiller som tidligere har bøttet inn mål på TOBB Arena og for både Tiller og Tillerbyen.

Men Unhjem kunne ikke forhindre at Kolstad snudde kampen i Nordlandshallen i forrige runde, da Junkeren tapte til slutt 2-1.

I motsatt oppgjør i vår tapte Tillerbyen 4-3 på overtid etter å ha ligget under 3-0 og hentet opp til 3-3.

I skrivende stund er Junkeren tre poeng foran Tillerbyen på tabellen.


Trio tilbake

Tillerbyen kommer til dette oppgjøret med verdifull erfaring fra Molde 2-kampen på Aker Stadion på mandag.

Magnus Bjerke reduserte til 1-2 tidlig i andre omgang og var svært nære ved å utligne, før Molde 2 viste sine styrker og vant til slutt 4-1.

På hjemmebane har Tillerbyen vist at de sjelden taper. Så langt har det bare blitt to nederlag på eget kunstgress, mot Molde 2 (2-4) i mai og mot Verdal (0-1) for to uker siden.

Tillerbyen har en håndfull spillere ute med skade, deriblant Stian Mathisen Myrbekk (rygg), Sondre Bondø Garstad (lyske), Kristian Finsrud (lår), Jørn André Hugdal (kne) og Ruben Rostille (ankel), men gledelig er det å se Kjartan Ulstad, Ståle Stegavik og Christopher Moen tilbake i kamptroppen.


Tillerbyens kamptropp:

Erland Tangvik, Stian Overskott Granøien, Magnus Bjerke, Sindre Olufsen, Daniel Halgunset, Kristoffer Pires Ferreira, Kristian Andreassen, Ståle Singstad Stegavik, Kjartan Ulstad, Asgeir Volden Snekvik, Niklas Lyngvær Iversen, Gard Ragnar Killingberg, Prince Kala, Ole Martin Devle, Christopher Fløisand Moen, Oliver Kålvik, Markus Sivertsen Hilsen.Molde 2 4 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 22. Aug 2017

AKER STADION (MOLDE): A-laget leverte en solid start på andre omgang, men ble hardt straffet da det gjaldt som mest.


Dagens sortkledde fra Tillerbyen hadde forberedt seg godt og var mentalt klare for en stor oppgave da de gjestet Aker Stadion mandag kveld, men det var hjemmelaget fra Rosenes by som var det dominerende laget i åpningsminuttene.

Etter 17 minutter fant de veien til nettmaskene. Tillerbyen klarte ikke å stoppe et godt angrep, og det endte med et skudd fra skrått hold som gikk både hardt og høyt i nærmeste hjørne til 1-0.

Tillerbyen kom bedre med før pause, men det var ikke før etter hvilen at trønderne virkelig tok tak i kampen.

Frispark fra 25 meter fra Asgeir Snekvik gikk like utenfor, og Prince Kalas forsøk fra distanse havnet over tverrliggeren. Dessverre for gjestene skjedde det som ikke skulle skje, at Molde 2 doblet ledelsen etter 53 minutter på en kontring.

Men to minutter senere kom dagens vakreste scoring på Aker Stadion. Molde 2 fikk ikke klarert ballen vekk fra feltet, og fra noenogtjue meter banket kaptein Magnus Bjerke ballen i krysset på det lekreste vis, og dermed 1-2.


Hardt straffet

Og nå var sorttrøyene gode, skikkelig gode. Først var Sondre Garstad centimetere unna å stusse inn 2-2 fra tolv meter, deretter hamret Kala ballen rett på keeper fra skrått hold, for så måtte Bjerke se sin avslutning mutters alene fra 14 meter gå himmelhøyt over mål.

I det 67. spilleminutt var dermed mye luft av ballongen ute da Molde 2 satte inn 3-1 etter et innlegg fra høyre som først ble reddet av keeper Erland Tangvik, men returen satte de enkelt i mål fra kloss hold.

Elleve minutter før full tid økte Molde 2 ledelsen til 4-1 etter en lang ball i bakrom, og Tillerbyen klarte aldri å komme tilbake.


PS! Kristian Finsrud måtte gå av etter 40 minutter grunnet en strekkskade.


Nå venter en svært spennende kamp mot Junkeren førstkommende søndag kl.16.00 på TOBB Arena.


Kampfakta:

Molde FK 4 (1) - (0) 1 Tillerbyen FK
1-0 17'
2-0 53'
2-1 Magnus Bjerke 55'
3-1 67'
4-1 79'

17. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 21. august 2017 kl.18.00
Gule kort Tillerbyen: Daniel Halgunset (86')
Tilskuere Aker Stadion (Molde): ca 50


Laget:

Erland Tangvik
Sindre Olufsen – Daniel Halgunset – Kristoffer Pires Ferreira – Kristian Andreassen
Asgeir Volden Snekvik – Magnus Bjerke (k) – Niklas Lyngvær Iversen
Ole Martin Devle – Prince Kala – Kristian Finsrud

Bytter:
40' Finsrud --> Sondre Garstad
75' Garstad --> Oliver Kålvik
79' Andreassen --> Markus Sivertsen Hilsen

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Jørn André Hugdal.Før kampen: Molde 2 - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 20. Aug 2017

Tillerbyen tar turen til Molde og Aker Stadion mandag kveld.


Molde FK 2 - Tillerbyen FK
17. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 21. august 2017 kl.18.00
Aker Stadion (Molde)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen setter seg på bussen på formiddagen, spillere har tatt fri fra jobb og skole, og nå går de for tre poeng i det som forventes å bli årets tøffeste bortekamp.

Molde 2 tapte 2-0 for Kolstad på Huseby Idrettspark i forrige serierunde, men de slo Sverresborg hele 5-1 på Aker Stadion for to runder siden.

Moldes nest beste ligger i skrivende stund på 4. plass på tabellen, fire poeng foran Tillerbyen.


Ønsker revansje fra sist

Tillerbyen opplevde en tøff kamp mot Molde 2 på TOBB Arena i mai.

Gjestene gikk opp i en tidlig 2-0-ledelse, og selv om Tillerbyen reduserte til 1-2 og 2-3, var romsdalingene effektive og vant til slutt 4-2.

Nå ønsker Tillerbyen revansje, og de har også noe å revansjere fra forrige serierunde mot Verdal. Tillerbyen skapte sjanse på sjanse, men det var Verdal som stakk av med en 1-0-seier.

I forrige bortekamp for to uker siden ble det ingen scoringer noen av veiene mot Orkla.


Snekvik og Pires tilbake

Til mandagens Molde 2-kamp er det en forventningsfull kamptropp som er klare for 90 minutter.

Tilbake er Asgeir Volden Snekvik som sonet karantene i forrige runde, mens denne gang er det Kjartan Ulstad som er ute av samme årsak.

I tillegg har også Kristoffer Pires Ferreira returnert etter noen vellykkede studieuker.


Tillerbyens kamptropp:
Kommer mandag.Tillerbyen 0 - 1 Verdal

Postet av Tillerbyen Media den 12. Aug 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen dominerte og skapte et tosifret antall store sjanser, men maktet ikke å score i oppgjøret mot Verdal fredag kveld.


Det ville seg ikke for Tillerbyen mot Verdal. Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen kjørte på rett etter avspark, og skulle etter hvert dominere oppgjøret med sjansebonanza mot et forventet lavtliggende Verdal-lag.

Etter ni minutter fikk Kristian Andreassen komme til en brukbar heading på et hjørnespark fra kaptein Magnus Bjerke, men keeper fikk reddet på nærmeste stolpe.

Ikke lang tid etterpå raidet Gard Killingberg oppover høyresiden, kombinerte fint med Tillerbyens angrepsrekke og fikk avsluttet fra 12 meter, men dessverre til side for mål.

I det 22. spilleminutt måtte Verdals keeper ut i full strekk på Sondre Garstads skudd, men på den påfølgende corneren ble det mål - andre veien. Tillerbyen feilet med en pasning tilbake til keeper Erland Tangvik, Verdal takket og bukket, og satte inn 0-1 alene med vertenes sisteskanse.


Hit, men ikke lenger

Ikke lenge etter kontringsmålet fortsatte blåtrøyene å storme mot Verdals mål.

Andreassen fikk en ny mulighet på hodet, Prince Kala skjøt like utenfor fra skrått hold og Garstad hamret ballen over fra ti meter.

Etter hvilen var det ikke snakk om at gjestene skulle få låne ballen. Tillerbyen skapte det ene gode angrepet etter det andre, der først måtte Kala se sitt langskudd bli reddet av keeper, før en dobbelsjanse fra Kala og Ole Martin Devle ble begge blokkert i siste liten fra kloss hold.

Innbytter Stian Mathisen Myrbekks brasseforsøk i det 77. spilleminutt gikk få centimetere over mål, men den store snakkisen var Andreassens tredje heading, denne gang på bakre stolpe etter et innlegg. Kun en fantomredning fra Verdals keeper hindret en veldig fortjent utligning.

Helt på tampen klarte aldri hjemmelaget å sette inn den berømte sluttspurten, og flyten i spillet ble stykket opp av flere dårlige valg.


Dermed måtte Tillerbyen se seg slått 1-0, det første tapet på hjemmebane siden Molde 2 (2-4) 5. mai.

Neste kamp er nettopp mot Molde 2, nå på Aker Stadion mandag 21. august kl.18.00.


PS! Oliver Kålvik (f. 2000) debuterte på A-lagsnivå da han kom inn for en skadet Daniel Halgunset i det 64. spilleminutt. Vi gratulerer!


Kampfakta:

Tillerbyen FK 0 (0) - (1) 1 Verdal IL
0-1 22'

16. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 11. august 2017 kl.19.30
Gule kort Tillerbyen: Ole Martin Devle (87'), Kjartan Ulstad (90+2')
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): ca 150


Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Daniel Halgunset - Kristian Andreassen - Magnus Bjerke (k)
Kjartan Ulstad - Ståle Singstad Stegavik - Niklas Lyngvær Iversen
Ole Martin Devle - Prince Kala - Sondre Bondø Garstad

Bytter:
62' Garstad --> Stian Mathisen Myrbekk
64' Halgunset --> Oliver Kålvik
81' Kala --> Kristian Finsrud

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Sindre Olufsen, Daniel Singstad Stegavik.Før kampen: Tillerbyen - Verdal

Postet av Tillerbyen Media den 10. Aug 2017

Tillerbyen tar imot Verdal på TOBB Arena fredag kveld.


Tillerbyen går for tre nye poeng på hjemmebane mot Verdal. Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen FK - Verdal IL
16. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 11. august 2017 kl.19.30
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Verdal velkommen til TOBB Arena denne fredagskvelden, og ifølge tabellen er det to jevngode lag som skal kjempe om tre nye poeng.

Verdal var inne i en god periode med tre strake seiere over henholdsvis Rosenborg 2 (2-0), Strindheim TF (2-1) og Sverresborg (4-0), men så ble det et braktap på hjemmebane for Kolstad i forrige runde, da nordtrønderne måtte se seg slått 3-0.

De blå- og hvitstripede har plukket nesten like mange poeng borte (11) som hjemme (12) så langt i årets sesong.


Jevne oppgjør

Det har i løpet av det siste året blitt en vane at det er jevne kamper mellom Tillerbyen og Verdal.

I fjor tapte Tillerbyen knepent 2-1 på Verdal Stadion, mens det ble 2-2 i en sjanserik fotballkamp på TOBB Arena.

I motsatt oppgjør i april i år ble det 0-0 i en tett og jevn kamp, og nå ønsker Tillerbyen å slå tilbake med tre poeng på hjemmebane.

I forrige serierunde for blåtrøyene ble det også overraskende nok 0-0 borte mot Orkla, mens forrige hjemmekamp endte med en etterlengtet 2-1-seier over Steinkjer på overtid.


Snekvik ute, Myrbekk tilgjengelig

Til oppgjøret mot Verdal blir ikke toppscorer Asgeir Volden Snekvik å finne, da han må sone karantene (tre gule kort). I tillegg er verken Ruben Rostille (ankel) eller Christopher Moen (overtråkk) klar for kamp.

På den gledelige siden er Stian Mathisen Myrbekk tilbake fra skade og tilgjengelig for seleksjon.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Stian Overskott Granøien, Gard Ragnar Killingberg, Magnus Bjerke, Kristian Andreassen, Jørn André Hugdal, Daniel Halgunset, Sindre Olufsen, Daniel Singstad Stegavik, Kjartan Ulstad, Niklas Lyngvær Iversen, Ståle Singstad Stegavik, Oliver Kålvik, Kristian Finsrud, Stian Mathisen Myrbekk, Prince Kala, Ole Martin Devle, Sondre Bondø Garstad.Orkla 0 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 7. Aug 2017

ORKDALSBANKEN STADION (FANNREM): Tillerbyen spilte en sjelden 0-0-kamp mot Orkla søndag ettermiddag.


Men det kunne ha blitt en verst tenkelig start for gjestene. Allerede etter parogtrevde sekunder kom plutselig Orklas spiss alene gjennom, men Tillerbyen-keeper Erland Tangvik viste stor klasse ved å varte opp med en strålende benparade.

Få minutter senere måtte Daniel Halgunset ut i full strekk da han blokkerte en styring fra sju meters hold, og blåtrøyene ble virkelig trykket tilbake.

Kampen stabiliserte seg etter hvert, og Prince Kala fikk muligheten til å avslutte fra nært hold etter et godt Tillerbyen-angrep, men dessverre for angrepsspilleren ble det avvinket for offside.

En livlig Sondre Garstad skapte trøbbel i Orklas bakre rekker, men skuddforsøket fra 12 meter gikk himmelhøyt over etter en halvtime spilt.

Rett før pause hadde Orkla en heading i nettveggen og et skudd like over mål inne i 16-meteren, mens Kala traff også feil side av stolpen fra skrått hold.


Nettsusen uteble

Andre omgang startet like offensivt fra begge lag som den første.

Kala var farlig frempå i løpet av de fem første minuttene da han fyrte av like over mål fra 16 meter, mens Orkla trodde de hadde satt inn 1-0 alene med Tangvik rett etterpå, men skuddet gikk knallhardt i nettveggen.

Deretter fikk både Garstad og Kala en stor sjanse hver etter et bra trykk mot Orklas 16-meter, men ingen av angrepsspillerne klarte å få ballen forbi vertenes sisteskanse.

De store sjansene uteble desto lenger mot slutten man kom, og begge lag måtte ta til takke med ett poeng hver i en svært så innholdsrik kamp.


PS! Juniorspiller Oliver Kålvik var med i en A-lagskamptropp for første gang! Vi gratulerer!


Neste kamp for A-laget er mot Verdal fredag 11. august kl.19.30 på TOBB Arena.


Kampfakta:

Orkla FK 0 - 0 Tillerbyen FK

15. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 6. august 2017 kl.15.00
Gule kort Tillerbyen: Sondre Bondø Garstad (50'), Asgeir Volden Snekvik (90+1')
Tilskuere Orkdalsbanken Stadion (Fannrem): 212


Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Magnus Bjerke (k)
Asgeir Volden Snekvik - Ståle Singstad Stegavik - Niklas Lyngvær Iversen
Ole Martin Devle - Prince Kala - Sondre Bondø Garstad

Bytter:
76' Devle --> Kjartan Ulstad

Ubenyttede reserver: Mathias Kilsti Hals, Kristoffer Pires Ferreira, Kristian Andreassen, Daniel Singstad Stegavik, Oliver Kålvik.Før kampen: Orkla - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 5. Aug 2017

Tillerbyen tar turen til Orkdal for å kjempe om tre nye poeng.

Det ble 4-1-seier til Tillerbyen i motsatt oppgjør. Foto: Robert Magnussen.


Orkla FK – Tillerbyen FK
15. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 6. august 2017 kl.15.00
Orkdalsbanken Stadion (Fannrem)

Vi følger kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen gjør seg klare for en tøff bortekamp mot et lag som så langt har slitt med poengfangsten, men vet også at avstanden mellom lagene kan øke dersom blåtrøyene gjør jobben.

Orkla innledet årets sesong med en sterk 3-1-seier over Kolstad på hjemmebane, men så gikk det tråere. De hvitkledde gikk på flere nederlag på rad, og de befant seg tidlig under nedrykksstreken.

Selv om de ligger på nest sisteplass og har åtte poeng opp til Tillerbyen, fikk de med seg et fortjent bortepoeng mot Kolstad i forrige runde (2-2), en bane der Tillerbyen selv tapte hele 5-0 for et par uker siden.


God følelse denne gang

I motsatt oppgjør på TOBB Arena i april skulle et ufyserlig snøvær hindre en god fotballkamp, men det var hjemmelaget som grep fordelen og vant til slutt 4-1 etter å ha nærmest punktert kampen med tidlige scoringer i første omgang.

Forrige gang Tillerbyen gjestet Orkdalsbanken Stadion, derimot, ble det et mindre pent 4-0-tap i fjorårets 3. divisjon avdeling 10. Et skadeskutt Tillerbyen-lag hadde lite å stille opp med, og gjestene måtte konstatere at et fortjent tap fort kunne ha vært med større sifre.

Nå tar blåtrøyene med seg en god følelse inn mot Orkla-kampen etter en overtidsseier over Steinkjer på TOBB Arena i forrige runde (2-1), noe som førte til at laget klatret et par plasser på tabellen.


Tre ute

Til søndagens oppgjør er det noen spillere som er utilgjengelig.

Christopher Fløisand Moen er fremdeles ute med et overtråkk i et par uker til, mens Stian Mathisen Myrbekk og Ruben Rostille, som begge pådro seg smeller under Steinkjer-kampen, blir ikke klar i tide.

Dermed kan det være duket for et par spennende juniorspillere i kamptroppen.


Tillerbyens kamptropp:

Erland Tangvik, Mathias Kilsti Hals, Gard Ragnar Killingberg, Kristoffer Pires Ferreira, Daniel Halgunset, Kristian Andreassen, Jørn André Hugdal, Magnus Bjerke, Ståle Singstad Stegavik, Niklas Lyngvær Iversen, Kjartan Ulstad, Asgeir Volden Snekvik, Daniel Singstad Stegavik, Oliver Kålvik, Prince Kala, Sondre Bondø Garstad, Ole Martin Devle.Tillerbyen 2 - 1 Steinkjer

Postet av Tillerbyen Media den 31. Jul 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen havnet under i første omgang, men snudde oppgjøret mot Steinkjer på overtid - akkurat slik som i 2016.


Asgeir Snekvik ble den store helten med sine to scoringer helt på tampen.


Begge lag slet med å etablere skikkelig spill på motstanderens halvdel i åpningsminuttene, men etter hvert tok de blåkledde fra Tillerbyen mer over.

Etter 28 minutter satte Ruben Rostille ballen i mål, men dessverre ble han avvinket for offside. Rett etterpå fikk han en stor mulighet alene med keeper, men ballen trillet like utenfor lengste stolpe.

Så fikk Sondre Garstad en like stor sjanse fra åtte meter, men i noe ubalanse brente han den like utenfor.

Rostille var frempå igjen fra 12 meter, men forsøket gikk rett på keeper.

I det 40. spilleminutt var det derimot gjestene fra Nord-Trøndelag som tok ledelsen. Tillerbyen slet med å henge med på gjestenes venstreside, og et skudd fra skrått hold måtte Tillerbyen-keeper Erland Tangvik gi retur på som en gulkledd spiller plukket opp og satte i mål til 0-1.


Begge lag jaget vinnermålet

Andre omgang startet lik den første, men det lå noe i lufta da innbytter Prince Kala rundet keeper og kunne bare se at skuddet fra skrått hold ble så vidt reddet på målstreken etter 64 minutter.

13 minutter senere smalt det endelig i nettmaskene for hjemmelaget. Blåtrøyene trykket på, og Niklas Iversen fant en umarkert Asgeir Snekvik på 15 meter som trillet ballen i nærmeste hjørne til 1-1.

Nå bølget spillet begge veier - det var tydelig at ingen av lagene var fornøyde med ett poeng. Kalas skudd fra skrått hold ble så vidt reddet av keeper, Myrbekks heading fra kloss hold gikk rett på Steinkjers sisteskanse, og i tillegg hadde gjestene en stor mulighet fra 12 meter som gikk like over tverrliggeren.

Men tre minutter på overtid vant Kjartan Ulstad ballen høyt oppe i banen. Den havnet til slutt hos Kristian Andreassen, som slo et strålende innlegg til Myrbekk, og sistnevnte stusset ned til Snekvik som fintet bort tre motspillere før han banken ballen i krysset til 2-1 og ellevill jubel for vertene.


Dermed klatrer Tillerbyen opp til 7. plass på tabellen, og står fremdeles med kun ett tap på hjemmebane i årets sesong.

Neste kamp er borte mot Orkla søndag 6. august kl.15.00.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 2 (0) - (1) 1 Steinkjer FK
0-1 40'
1-1 Asgeir Volden Snekvik 77'
2-1 Asgeir Volden Snekvik 90+3'

14. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 29. juli 2017 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Asgeir Volden Snekvik (48')
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): 82


Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Magnus Bjerke (k)
Asgeir Volden Snekvik - Ståle Singstad Stegavik - Ole Martin Devle
Sondre Garstad - Ruben Rostille - Niklas Lyngvær Iversen

Bytter:
56' Stegavik --> Kjartan Ulstad
56' Rostille --> Prince Kala
68' Killingberg --> Kristian Andreassen
73' Devle --> Stian Mathisen Myrbekk
90+3' Iversen --> Kristoffer Pires Ferreira

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Kristian Finsrud.Før kampen: Tillerbyen - Steinkjer

Postet av Tillerbyen Media den 28. Jul 2017

Tillerbyen tar imot Steinkjer i den 14. serierunden lørdag ettermiddag.


Kan Tillerbyen slå Steinkjer også på hjemmebane?


Tillerbyen FK - Steinkjer FK
14. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 29. juli 2017 kl.16.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen er vertskap for laget fra Nord-Trøndelags nest største by denne lørdagen, og det er to lag som i forrige serierunde fikk god erfaring med å plukke ut baller fra eget nett.

Etter å ha avsluttet vårsesongen på solid vis med seiere over henholdsvis Mosjøen (8-2) og Kolstad (3-0), gikk Steinkjer på et realt braktap i borteoppgjøret mot Stjørdals-Blink forrige helg, da det til slutt endte 9-1 i disfavør gultrøyene.

Steinkjer har i likhet med Tillerbyen vært best på hjemmebane så langt i årets sesong. Deres eneste borteseier kom mot Rosenborg 2 (2-1) 21. mai.


12 uker siden forrige hjemmetap

I motsatt oppgjør på Guldbergaunet Stadion i serieåpninga andre påskedag tok Tillerbyen mer og mer over initiativet i en tøff premiere, og Aron Myrens kranglemål på corner sikret trondheimslaget en fortjent 1-0-seier.

Blåtrøyene møtte Sverresborg i forrige hjemmekamp rett før sommerferien, og opplevde å havne under 0-2 med under en halvtime igjen å spille. Men to mål fra Asgeir Snekvik og et vinnermål fra Kjartan Ulstad førte til at det ble en herlig 3-2-seier.

I forrige serierunde innledet laget høsten med en real kalddusj i lokaloppgjøret mot Kolstad. En etter hvert pinlig affære endte med et 5-0-tap, men nå er revansjelystens tid kommet.

Forrige gang Tillerbyen opplevde nederlag på eget kunstgress var mot Molde 2 (2-4) 5. mai. Dette er for øvrig så langt det eneste tapet på TOBB Arena.


Moen ute - resten klare

Rundens hjemmelag har lagt en god treningsuke bak seg, og med mange spillere på trening som ønsker å starte neste kamp, må trenerteamet ta noen tøffe valg i kamptroppen.

Foruten Christopher Moen, som pådro seg et overtråkk tidligere denne uka, er samtlige spillere i troppen tilgjengelig for laguttak, inkludert Stian Mathisen Myrbekk, som måtte stå over forrige kamp.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Stian Overskott Granøien, Magnus Bjerke, Kristoffer Pires Ferreira, Daniel Halgunset, Gard Ragnar Killingberg, Kristian Andreassen, Jørn André Hugdal, Kjartan Ulstad, Ståle Singstad Stegavik, Niklas Lyngvær Iversen, Ole Martin Devle, Asgeir Volden Snekvik, Prince Kala, Ruben Rostille, Sondre Garstad, Kristian Finsrud, Stian Mathisen Myrbekk.Kolstad 5 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 23. Jul 2017

HUSEBY IDRETTSPARK (SAUPSTAD): Tillerbyen kollapset fullstendig i andre omgang.


Sola skinte ikke på Tillerbyen på Huseby Idrettspark. Mobilfoto.


De blåkledde fra Tillerbyen leverte en brukbar første omgang mot et godt organisert Kolstad-lag, der Ole Martin Devle fikk kampens første store sjanse etter 27 minutter da han hamret ballen i kryssfestet fra hjørnet av 16-meteren.

Gjestene var jevnspilt med sine sørsidekolleger også etter hvilen, men i det 57. spilleminutt fikk rødtrøyene straffespark, kort tid etter at Tillerbyens Gard Ragnar Killingberg ropte på det samme i en lignende situasjon. Kolstad satte straffesparket sikkert i mål til 1-0.

Dette skulle bli starten på en flau ettermiddag for blåtrøyene.

Det var ingenting som stemte, og i løpet av de ni neste minuttene hadde Kolstad økt ledelsen til 3-0. I det 77. spilleminutt satte vertene inn 4-0 på nok et straffespark, og seks minutter senere fastsatte Kolstad sluttresultatet til 5-0 etter et hjørnespark.


Tillerbyen må vise seg fra en helt annen side da de tar imot Steinkjer førstkommende lørdag kl.16.00 på TOBB Arena.


Kampfakta:

Kolstad Fotball 5 (0) - (0) 0 Tillerbyen FK
1-0 (str.) 57'
2-0 61'
3-0 66'
4-0 (str.) 77'
5-0 83'

13. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 22. juli 2017 kl.16.00
Tilskuere Huseby Idrettspark (Saupstad): ca 80


Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen - Jørn André Hugdal
Kjartan Ulstad - Ståle Singstad Stegavik (k) - Niklas Lyngvær Iversen
Ole Martin Devle - Asgeir Volden Snekvik - Ruben Rostille

Bytter:
54' Stegavik --> Christopher Fløisand Moen
69' Devle --> Sondre Garstad
69' Iversen --> Prince Kala
73' Killingberg --> Magnus Bjerke
84' Rostille --> Kristian Finsrud

Ubenyttede reserver: Mathias Kilsti Hals, Daniel Halgunset.Før kampen: Kolstad - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 21. Jul 2017

A-laget sparker i gang høstsesongen på Huseby Idrettspark lørdag ettermiddag.


På TOBB Arena har det vært godvær i store deler av oppkjøringen til denne høstsesongen.


Kolstad Fotball - Tillerbyen FK
13. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 22. juli 2017 kl.16.00
Huseby Idrettspark (Saupstad)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen til Huseby denne lørdagen, og har forhåpninger om å starte høstdelen like bra som de både startet og avsluttet våren.

Hjemmelaget Kolstad hadde en solid åpning på årets sesong i nye Norsk Tipping-ligaen, men så gikk det tråere den siste tiden før sommerferien.

Før rødtrøyene avsluttet våren, hadde de tre strake tap mot henholdsvis Strindheim TF, Sverresborg og Steinkjer. De har to seiere på sine sju siste kamper, og har ikke vunnet på eget kunstgress siden 7. mai da de slo Junkeren 8-2.


God lagmoral sikret seier før ferien

Tillerbyen håper å kopiere fjorårets resultat. I den nest siste serierunden måtte Tillerbyen vinne for å holde liv i håpet om en plass i den svært spissede 3. divisjon, og Niklas Iversens 1-0-scoring i første omgang sikret til slutt en fortjent seier.

Blåtrøyene kommer til oppgjøret mot Kolstad med en sterk 3-2-seier over Sverresborg i siste vårkamp. Våre gutter havnet under 2-0 tidlig i andre omgang, men fikk endelig vise fram den gode moralen som bor i laget og de snudde oppgjøret til 3-2 helt på tampen takket være en sen heading av Kjartan Ulstad.

Nå ønsker Tillerbyen å gå for en ny trepoenger i starten av høstsesongen slik de startet våren med, da de slo Steinkjer 1-0 på bortebane.


Én utilgjengelig - resten klar til kamp

Tillerbyen er inne i en god treningsperiode for tiden. Nærmest samtlige spillere i stallen er skadefrie, og dette har betydd at treningene sammen med ivrige juniorhospitanter har vært av det kvalitetsrike slaget.

Tidligere denne uka ble det imidlertid klart at Aron Myren og Jørgen Sjømæling ikke blir med blåtrøyene i høstsesongen, men det er flere lovende juniorspillere som banker på døra.

Til oppgjøret mot Kolstad er det kun Kim André Brandtzæg som er utilgjengelig på ubestemt tid, mens Stian Mathisen Myrbekk må testes tett opp mot kampstart grunnet muskulære årsaker.

Ellers er samtlige spillere klare til å kjempe om en plass i kamptroppen.


Tillerbyens kamptropp:

Erland Tangvik, Mathias Kilsti Hals, Magnus Bjerke, Gard Ragnar Killingberg, Daniel Halgunset, Kristoffer Pires, Kristian Andreassen, Jørn André Hugdal, Niklas Lyngvær Iversen, Kjartan Ulstad, Ståle Stegavik, Asgeir Volden Snekvik, Prince Kala, Christopher Moen, Ruben Rostille, Ole Martin Devle, Sondre Garstad, Kristian Finsrud.To spillere ut

Postet av Tillerbyen Media den 20. Jul 2017

To spillere forlater Tillerbyen før høstsesongen sparkes i gang. Her er siste overgangsnytt.


Aron Myren (t.v.) og Jørgen Sjømæling.


De blåkledde fra Tillerbyen sparker straks i gang høstsesongen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, da de gjester Kolstad i et heftig lokaloppgjør førstkommende lørdag kl.16.00.

Den kampen går uten Aron Arvidsønn Myren og Jørgen Sjømæling.

Forsvarsspiller Myren skal bruke det neste året i militærtjeneste, og vil dermed være utilgjengelig for Tillerbyen. I tillegg kom ikke keeper Sjømæling inn på skole i Trondheim, slik at han velger å bli værende i hjembyen Molde.

På den andre siden har keeper Stian Overskott Granøien vendt tilbake etter et suksessfullt låneopphold i Tiller IL.


To "nye" spillere tilbake

Spillende trener Jørn André Hugdal synes det er synd å miste to gode spillere.

- Aron og Jørgen var to viktige spillere i fjor høst da vi gikk ti kamper på rad uten nederlag og dermed berget plassen i årets spissede 3. divisjon. Aron var fremadstormende og viste ingen hemninger, mens Jørgen var lojal og tok sjansen da den kom. Det er alltid mye som skjer hver sommer, og dette er en del av det, forteller 29-åringen.

- Det er synd å miste disse to, men vi ønsker dem lykke til videre både på og utenfor banen.

Hugdal gleder seg derimot over to "nye" spillere i høst som rakk så vidt å få spilletid før sommerferien, og utelukker ikke at det kan skje mer på spillerfronten.

- Både Ole Martin Devle og Gard Killingberg er nå skadefrie, og de har fått en god sommerferie med mye trening. De har begge vært skadeplaget gjennom hele vårsesongen, så det blir som å få to nye spillere i troppen når de nå er spilleklare.

- I tillegg har vi flere lovende juniorer på trening, og det har vi hatt gjennom hele våren. Det er flere som banker på døra nå, så vi går i en spennende tid i møte, sier Hugdal.


Tillerbyen FK ønsker å takke Aron og Jørgen for deres innsats og herlige opplevelser gjennom deres tid i klubben, og ønsker dem samtidig lykke til videre i deres karrierer.Tillerbyen 3 - 2 Sverresborg

Postet av Tillerbyen Media den 30. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen fortsatte sin solide hjemmeform etter å ha snudd kampen mot Sverresborg torsdag kveld.

Tillerbyen jubler for vinnermålet rett før slutt. Foto: Robert Magnussen.


De blåkledde fra Tillerbyen åpnet kampen med et stort ballinnehav, og de fikk en stor sjanse etter elleve minutter, men Ole Martin Devles skliforsøk fra kloss hold traff stolpen.

Hjemmelaget fortsatte å ha mye ball gjennom hele første omgang, og skapte flere gode halvsjanser, men det var ingen mål halvveis ut i oppgjøret.

Etter hvilen skjedde det derimot mye.

Andre omgang var ikke en gang ti minutter gammel da Sverresborg gikk opp i ledelsen på deres første målsjanse i kampen. Alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik var gjestene sikker, og i løpet av de neste minuttene skulle kampen bli enda vanskeligere.

Kjartan Ulstad brente en stor mulighet alene med keeper, og i stedet var det Sverresborg som doblet sin ledelse ved et skudd fra skrått hold i lengste hjørne.


Ulstad raget høyest

Men så våknet hjemmelaget.

Asgeir Snekvik reduserte på lekkert vis i det 70. spilleminutt, da han var iskald alene med keeper og trillet ballen i lengste hjørne til 1-2.

Fem minutter senere var Tillerbyens toppscorer frempå igjen. Denne gang på et velkjent frispark, til tross for skrått hold ved hjørne av 16-meteren, hamret han inn utligningen til stor glede blant de mange fremmøtte på tribunen.

Tillerbyen malte på i sluttminuttene, og endelig fikk de revansje fra tidligere oppgjør. To minutter før full tid stanget Kjartan Ulstad inn 3-2 og det som skulle bli vinnermålet på Snekviks innlegg, og blåtrøyene tok dermed en etterlengtet seier og har dermed plukket 17 poeng på sine 12 kamper i vårsesongen.


Nå venter en to uker ferie med egentrening før spillerne returnerer til treningsfeltet lørdag 15. juli.

Første kamp etter sommerferien er borte mot Kolstad lørdag 22. juli kl.16.00.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 3 (0) - (0) 2 Sverresborg IF
0-1 54'
0-2 61'
1-2 Asgeir Volden Snekvik 70'
2-2 Asgeir Volden Snekvik 75'
3-2 Kjartan Ulstad 88'

12. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Torsdag 29. juni 2017 kl.19.00
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): 172


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen - Jørn André Hugdal
Niklas Lyngvær Iversen - Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad
Ole Martin Devle - Asgeir Volden Snekvik - Ruben Rostille

Bytter:
58' Stegavik --> Christopher Fløisand Moen
80' Devle --> Prince Kala
85' Hugdal --> Sindre Olufsen
85' Rostille --> Sondre Garstad
90+1 Snekvik --> Daniel Halgunset

Ubenyttede reserver: Mathias Kilsti Hals, Daniel Singstad Stegavik.Før kampen: Tillerbyen - Sverresborg

Postet av Tillerbyen Media den 28. Jun 2017

Tillerbyen tar imot Sverresborg til vårens siste seriekamp torsdag kveld.


Blir det slike jubelscenere på TOBB Arena på torsdag? Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen FK - Sverresborg IF
12. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Torsdag 29. juni 2017 kl.19.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Sverresborg velkommen til TOBB Arena denne torsdagskvelden, og det blir et realt nabooppgjør både lokalt og tabellmessig.

Grønntrøyene fra Havstein startet sesongen med liten poengfangst, men har nå klatret over nedrykksstreken etter en rekke solide kamper i det siste.

De har ikke tapt en kamp siden lørdag 20. mai da Mo vant 5-4 på overtid, og de står med tre strake seiere etter en 3-1-seier over Kolstad i forrige oppgjør.

De har like mange poeng som Tillerbyen (14) før denne serierunden.


Ubeseiret siste tre hjemmekamper

Blåtrøyene fra TOBB Arena er inne i en resultatsmessig svakere periode enn hva de startet sesongen med, til tross for at banespillet har bedret seg betraktelig de siste ukene.

I forrige serierunde var de svært nære ved å ta poeng fra topplaget Strindheim TF på bortebane, men de måtte til slutt se seg slått 2-1.

Tillerbyen er ubeseiret på sine tre siste hjemmekamper, der det ble 2-2 mot Rosenborg 2 for to uker siden.


Trio tilbake

Til kampen mot Sverresborg får Tillerbyen tilbake Asgeir Volden Snekvik og Prince Kala fra suspensjon samt Jørn André Hugdal fra reise, mens Gard Ragnar Killingberg og Kristian Finsrud er begge bortreist.

Angriper Stian Mathisen Myrbekk har den siste tiden slitt med sykdom, og vil bli testet tett opp mot kampstart.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Mathias Kilsti Hals, Magnus Bjerke, Sindre Olufsen, Daniel Halgunset, Kristoffer Pires, Jørn André Hugdal, Kristian Andreassen, Daniel Stegavik, Kjartan Ulstad, Ståle Stegavik, Niklas Lyngvær Iversen, Asgeir Volden Snekvik, Christopher Moen, Ole Martin Devle, Prince Kala, Ruben Rostille, Sondre Garstad.Strindheim TF 2 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 24. Jun 2017

RUTA ARENA (LEANGEN): Tillerbyen tok ledelsen i andre omgang, men klarte ikke å holde unna da det gjaldt som mest.

Christopher Moen scorte sitt første mål for Tillerbyen. Foto: Marius L. Larsen.


Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen havnet under press fra Strindheim i åpningsminuttene, men gjestene viste etter hvert bedre og bedre takter.

Tillerbyen hadde et par brukbare muligheter før pause. Først ved Gard Killingberg som gjorde det meste selv, men skuddet fra 18 meter gikk like over mål. Minutter senere sto Kristian Andreassen mutters alene på kaptein Magnus Bjerkes frispark, men headingen fra ti meter strøk tverrliggeren.

Midt i mellom disse to sjansene fikk også Strindheim like mange forsøk. Først traff de like over mål fra åtte meter, deretter måtte Tillerbyen-keeper Erland Tangvik i aksjon da han reddet et forsøk fra skrått hold.


Moens første scoring

Etter hvilen var det hvittrøyene som tok tak i kampen, og etter et bra trykk mot vertenes mål, var det Christopher Moen som sendte Tillerbyen i ledelsen etter 61 minutter. Han gjorde alt selv, dro seg inn fra høyre og satte ballen rolig forbi keeper og i mål fra kloss hold - årets første nettsus for hans del.

Men fire minutter senere utlignet Strindheim. Tillerbyen fikk ikke kontroll på sin egen corner som havnet ut fra feltet, Strindheim kontret og satte inn 1-1 fra 16 meter.

Nesten rett etterpå kunne Ruben Rostille ha sendt gjestene tilbake i føringen, men styringen fra åtte meter på Niklas Iversens innlegg ble så vidt reddet av keeper.

I stedet gikk vertene opp i ledelsen 14 minutter før full tid. Det så ut som det var et enkelt hjørnespark å klarere for Tillerbyen, men i stedet var det en blåkledd spiller som fikk pirket ballen over mållinja rett foran Tangvik.

Tillerbyen prøvde å sette inn en sluttspurt, men spurten kom aldri, og dermed måtte de se seg slått 2-1 denne fredagskvelden.


Neste kamp er hjemme mot Sverresborg torsdag 29. juni kl.19.00. Dette er den siste kampen før sommerferien.


Kampfakta:

Strindheim TF 2 (0) - (0) 1 Tillerbyen FK
0-1 Christopher Moen 61'
1-1 65'
2-1 76'

11. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 23. juni 2017 kl.19.00
Tilskuere Ruta Arena (Leangen): ca 50


Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen - Magnus Bjerke (k)
Niklas Lyngvær Iversen - Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad
Ole Martin Devle - Ruben Rostille - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
65' Devle --> Sondre Garstad
82' Stegavik --> Stian Mathisen Myrbekk
85' Killingberg --> Sindre Olufsen

Ubenyttede reserver: Jørgen Sjømæling, Kristian Finsrud, Daniel Halgunset.Før kampen: Strindheim TF - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 21. Jun 2017

A-laget tar turen til Leangen fredag kveld for å gjeste Ruta Arena og kjempe om tre poeng.


Kaptein Magnus Bjerke (t.h.) scorte et flott mål i forrige runde. Foto: Robert Magnussen.


Strindheim TF - Tillerbyen FK
11. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 23. juni 2017 kl.19.00
Ruta Arena (Leangen)

Vi oppdaterer direkte fra kampen på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen gjester Strindheim Toppfotballs A-lag i håp om å snu en svak borteform, men vet at møtet med nok et helblått lag blir tøft.

Denne rundens hjemmelag fra Leangen slo Kolstad 3-2 på bortebane i forrige serierunde, der de spilte i 35 minutter med en mann mindre og ledet 3-0 til pause.

På hjemmebane har det gått litt opp og ned i de siste oppgjørene. For to uker tapte de 4-3 for Sverresborg, og de har ikke vunnet på eget kunstgress siden 20. mai da de beseiret Træff 4-2.


Solid kamp sist

Tillerbyen kommer fra 2-2 og ett poeng i hjemmemøtet med Rosenborg 2 i forrige serierunde. Gjestene fra Lerkendal ledet både 1-0 og 2-1, men mål fra kaptein Magnus Bjerke og Prince Kala sikret en liten økning i poengfangsten, selv om det fort kunne ha vært både 0 og 3 poeng.

Blåtrøyene møtte Strindheim TF i generalprøven før seriestart. Også denne kampen var på Ruta Arena, der vertene ledet 1-0 før Kala fikset utligningen, men Tillerbyen måtte til slutt se seg slått 2-1.

Laget fra Trondheim sør har ikke vunnet på bortebane siden åpningskampen mot Steinkjer 17. april, men jakten på en ny borteseier pågår i aller sterkeste grad.


Tre ute, tre tilbake

Til kampen mot Strindheim TF mangler Tillerbyen Asgeir Volden Snekvik og Prince Kala som soner karantene (tre gule kort hver, red. anm.), samtidig som Jørn André Hugdal er bortreist.

På den gledelige siden er Kristian Finsrud tilbake i troppen etter å ha vært utilgjengelig i forrige kamp, i tillegg til Ruben Rostille, som returnerer fra en kort reise, og Ole Martin Devle, som ikke har vært i en kamptropp siden 4-1-seieren over Orkla tilbake i april grunnet en ankelskade.


Tillerbyens kamptropp:

Jørgen Sjømæling, Erland Tangvik, Stian Mathisen Myrbekk, Daniel Halgunset, Magnus Bjerke, Christopher Moen, Ståle Stegavik, Kjartan Ulstad, Kristoffer Pires, Kristian Andreassen, Gard Ragnar Killingberg, Ruben Rostille, Sindre Olufsen, Ole Martin Devle, Kristian Finsrud, Sondre Garstad, Niklas Iversen.G19: Tillerbyen 2 - 1 Strindheim TF

Postet av Tillerbyen Media den 21. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): G19-1 scorte to flotte mål og sløste med sjansene, men sikret allikevel tre fortjente poeng i møtet med Strindheim TF onsdag kveld.

Didrik Tingstad med både målgivende og scoring mot Strindheim TF. I bakgrunnen kampens første målscorer Oliver Kålvik. Foto: Marius L. Larsen.


Tillerbyen tok umiddelbart kommandoen fra start av, og de styrte det meste som foregikk av banespill på TOBB Arena i åpningsminuttene.

Etter 12 minutter kunne Vegard Eidet trille inn 1-0 fra seks meter etter Fredrik Meland Johnsens smarte innlegg, men forsøket skled av foten og gikk utenfor mål.

Åtte minutter senere ble samme spiller felt da han skulle heade fra kloss hold, og dommeren pekte på straffemerket samtidig som Strindheim-spilleren mottok det røde kortet. Straffesparket fra Mike Arnesen Almaas ble dog reddet av gjestenes sisteskanse.

Rett før pause hadde Almaas et nytt forsøk alene med keeper, men chippen havnet utenfor. Like etterpå reddet Strindheim på strek på et hjørnespark.


Kvålvik og Tingstad fant nettmaskene

Hjemmelaget fortsatte trykket mot gultrøyenes 16-meter også etter sidebytte.

I løpet av de fem første minuttene hadde Didrik Tingstad en heading like utenfor lengste hjørne på et innlegg fra Daniel Stegavik, og sistnevnte styrte utrolig nok Rolf Knudsens innlegg over mål fra fem meter rett etterpå.

Men i det 56. spilleminutt ble det endelig blå jubel. En strålende ball fra Tingstad fant Oliver Kålvik som lekkert tok ned ballen og trillet inn 1-0 fra ti meters hold.

Ledelsen ble doblet kvarteret senere da Tingstad stanget inn 2-0 på et godt slått frispark, men Strindheim skapte spenning i kampen fem minutter senere med sin redusering på et innlegg i feltet.

Kampen bølget fram og tilbake i sluttminuttene, og Kålviks 50-meterskudd som ble reddet på streken akkurat i tide, ble kampens siste sjanse før dommeren blåste i fløyta.


Dette var G19-1s siste seriekamp før sommerferien, men allerede i neste uke er det Skandia Cup.


Kampfakta:

G19: Tillerbyen FK 2 (0) - (0) 1 Strindheim TF
1-0 Oliver Solhaug Kålvik 56'
2-0 Didrik Østlyng Tingstad 70'
2-1 75'

11. serierunde G19 0. divisjon
Onsdag 21. juni 2017 kl.20.00
Gule kort Tillerbyen: Oskar Stølan
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): ca 60


Laget:

Mathias Kilsti Hals
Sindre Olufsen - Tommy Solem (k) - Oskar Stølan - Magnus Kristoffersen
Oliver Solhaug Kålvik - Didrik Østlyng Tingstad - Fredrik Meland Johnsen
Markus Sivertsen Hilsen - Vegard Arildsønn Eidet - Mike Arnesen Almaas

Innbyttere: Sture Wickstrøm Brå, Endre Bondø Garstad, Rolf Knudsen, Daniel Singstad Stegavik.G 19 1 divisjon Tillerbyen 4 -4 Charlottenlund

Postet av Tillerbyen Media den 21. Jun 2017

Kamp 1 div søndag 18.06.17

Tillerbyen -CSK 4-4

Gule kort ingen :)

Mål

Endre 2

Markus A 2

BB Oskar

Vi hadde en fin samtale før kampen hvor vi ble enige om å ta tak i kampen fra start,vi skulle vinne i dag slik at vi var ubeseiret på de siste 3 kampene.

1 omg

Dette ble en utrolig god omg for oss her var det tika taka mot Drillo ,anført av et godt forsvar så klarte vi og få trygghet inn i laget. Her fikk vi gode kombinasjoner med oppspill inn i banen, midtbanen var hele tiden i god bevegelse, dette gjorde det vanskelig for CSK og forsvare seg,vi rullet opp mange gode angrep, fine innlegg og gode innløp ,eneste minuset var at ingen kom foran keeper og brøyt ballbanen. Vi fikk en oppvisning i å bearbeide motstander ,vi har virkelig tatt steg i ball possession. Men å holde i ball er ikke nok i fotball man må sette sjansene, derfor er det CSK som på sin første sjanse som scorer først. Dette er et mønster vi kjenner igjen ,det som er magisk er at vi bare fortsetter og mane på,og vi får endelig uttelling på et godt angrep . Resultatet står seg til pause 1-1.

I pausen er stemningen god alle føler at dette er vår kamp ,selvom vi møter et litt eldre lag så mener alle at dette bør vi ta. Vi må bli bedre til å sette sjansene våre, det er siste som blir sagt i pausen.

2 omg

Det tar ikke 2 min før vi tar ledelsen i kampen, ny på laget og med sitt første spark på ballen så scorer Markus A mål. For en start for oss og jeg tenkte nå kjører vi. Men som i første omg så er det Drillo's som utligner og ikke lange stunden etterpå øker ledelsen. Det er mye som kan skrives om vår spillestil ,men en ting kan ingen ta fra oss, sjøltillit ,vinnervilje og masse galskap. Vi nekter å gi opp kampen vi fortsetter å kjøre på, vi fortsetter og rulle opp angrep og enda en gang så utligner vi og vi er like langt 3-3. Det er under 10 min og CSK får frispark nok en gang tar de ledelsen i kampen, men vi har null respekt å vil ha mål. Da er det utrolig deilig å se endre score sitt andre mål i kampen på en nydelig stikker og lobb over keeper,4-4overtid med 3 min igjen på klokka og fremdeles mulighet for seier. Det blir ikke flere muligheter i kampen, hmmmmmmm jo vent litt dommeren bestemmer seg for å være nisse i noen minutter. Han gir like godt CSK et straffespark på overtid av overtid ,CSK benken jubler som de har vunnet kampen,men vi har Iker i mål han redder mesterlig og kampen slutter 4-4. Vi er fornøyd med våre prestasjoner i dag, vi gir alt og guttene viser hva som bor i dem, dette lover godt til høsten kommer.

StigTillerbyen 2 - 2 Rosenborg 2

Postet av Tillerbyen Media den 17. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen utlignet to ganger, reddet straffespark og misbrukte flere store sjanser mot Rosenborg 2 fredag kveld.

Stian Mathisen Myrbekk ville ha straffespark et par hundredeler etter denne situasjonen. Foto: Robert Magnussen.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en solid start på kampen mot Rosenborgs nest beste, og de styrte det meste på kunstgresset på TOBB Arena.

Allikevel var det Rosenborg 2 som gikk opp i ledelsen på sin første visitt på hjemmelagets halvdel etter 13 minutter. Tillerbyen klarte ikke å omstille seg i tide, og en av gjestenes angripere fikk prikket ballen i lengste hjørne fra kloss hold til 0-1.

Tillerbyen reiste seg igjen kvarteret senere, og framover skulle det gå. Et godt oppbygd angrep endte med at en stormende kaptein Magnus Bjerke avsluttet fra 14 meter via et Rosenborg 2-bein og i nærmeste hjørne til 1-1.


Moens krempasning

Dog gikk det ikke mange minutter før hvittrøyene tok tilbake ledelsen. Tillerbyen fikk ikke klarert unna ballen langt inne på egen halvdel, og Rosenborg 2 takket og bukket ved å sette inn 1-2 alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

Vertene ropte høylytt på straffespark i første omgang, da Stian Mathisen Myrbekk vant duell med keeper og ble regelrett bokset ned i bakken, men blåtrøynes bønn ble ikke hørt.

Rosenborg 2 startet andre omgang best, men det var hjemmelaget som fikk scoring denne gang. Christopher Moen fant Prince Kala perfekt med en gjennombruddpasning, og Kala var iskald alene med keeper og satte inn 2-2.


Tangvik reddet straffe

Det svaiet litt fram og tilbake etter 2-2, og tolv minutter før full tid fikk gjestene straffespark, men Tangvik reddet mesterlig høyt i mål og avverget en ny RBK-scoring.

Tillerbyen jaktet vinnermålet helt på tampen, og til tross for flere dødballer og en ny straffesparksituasjon der Bjerke ble løpt over ende av Rosenborg 2s sisteskanse, ble det ikke flere mål denne fredagskvelden.

Begge lag måtte nøye seg med ett poeng hver.


Neste kamp er borte mot Strindheim TF fredag 23. juni kl.19.00.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 2 (1) - (2) 2 Rosenborg BK 2
0-1 13'
1-1 Magnus Bjerke 29'
1-2 32'
2-2 Prince Kala 58'

10. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 16. juni 2017 kl.19.00
Gule kort Tillerbyen: Stian Mathisen Myrbekk (68'), Prince Kala (69'), Asgeir Volden Snekvik (81'), Kjartan Ulstad (82')
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): 110


Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Magnus Bjerke (k)
Asgeir Volden Snekvik - Ståle Singstad Stegavik - Niklas Lyngvær Iversen
Prince Kala - Stian Mathisen Myrbekk - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
70' Kala --> Sondre Garstad
80' Stegavik --> Kjartan Ulstad

Ubenyttede reserver: Jørgen Sjømæling, Aron Myren, Kristoffer Pires Ferreira, Kristian Andreassen, Sindre Olufsen.G 19 0 div Tillerbyen 1 -1 Steinkjer

Postet av Tillerbyen Media den 15. Jun 2017

G19 kamp 0 div onsdag 14.06.17

Steinkjer - Tillerbyen 1-1

Gule kort

Mike

Mål

Vegard

BB

Midtbane trio

Vi hadde en god prat før kampen, vi snakket mye om hva som hendte i Verdal kampen. Hva som vi måtte endre for å lykkes bedre i denne kampen. Alle virket motiverte og klar for kamp, det var liten tvil om at guttan ville reise kjerringa.

1 omg

Dette ble et sjansebonansa fra ende til annen, vi gikk ut fra start blokkene og tok tak i kampen. Vi var trygge i backfirer ,vi beskyttet bakrommet, midtbanen lå og plukket opp nedfallsfrukten og fikk satt i gang backer og angrep. Vi hadde fått tilbake gjenvinningen og aggressiviteten noe som gjorde at vi vant ballen høyt, dette resulterte i utrolige muligheter foran målet til Steinkjer . Vi spilte en utrolig kamp ,store prestasjoner av alle lagdelene,men utfordringen i denne kampen var å sette ballen i nettet. Til pause lå vi under 1-0 etter 1-10 i målsjanser.

I pausen får gutta masse skryt vi er veldig fornøyd med banespillet, vinnerviljen, gjennvinningen, bearbeide motstandere, vi må bare ha litt is i magen.

Alle får beskjed om å fortsette kjøret dette må bare bli mål til slutt.

2 omg

Det er lenge siden jeg har opplevd lignende kamp, hvor vi eier kampen så til de grader uten å få mål på sjansene. Her snakker vi om 33 min med fullt kjør mot målet til Steinkjer ,3 ganger i tvella, en i stanga men målet kommer på retur fra keeper, Vegard dukker opp å banker ballen i nettet. Etter målet går kampen fra en vei mot mål til Hawaii fotball, begge lag vil ha 3 poeng, dette gjør at vi er nære på å vinne /tape kampen. På slutten var d marginer som kunne gått begge veier. Men oppgjøret ender 1-1 etter 4-19 i målsjanser.

Alle er skuffet etter kampen unntatt jeg ,man må klare å se bak et resultat . Jeg har lyst å vinne alle kamper vi deltar i, men vi tar med oss mye positivt fra denne kampen videre i sesongen. Vi skaper 19 store sjanser på 90 min,på bortebane ,med et ungt lag,som bare kan bli bedre.

Så langt i sesongen så har 10 spillere hospitert opp i seniorgruppa,4 stk har fått spille kamper. Sindre Olufsen gjør d så bra at han kanskje kan kapre fast plass ,d står d stor respekt av ,kjør på Sindre hardt arbeid lønner seg.

Det er dette som betyr noe for framtiden.

Vi har to kamper igjen før ferie, vi gleder oss :)Før kampen: Tillerbyen - Rosenborg 2

Postet av Tillerbyen Media den 15. Jun 2017

Tillerbyen tar imot Rosenborgs andrelag i den tiende serierunden fredag kveld.


Det ble mye å juble for i forrige hjemmekamp. Blir det nye jubelscener på fredag? Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen FK - Rosenborg BK 2
10. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 16. juni 2017 kl.19.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker hundreårsjubilanten Rosenborg Ballklub og deres andrelag velkommen til TOBB Arena denne fredagskvelden.

Rosenborgs nest beste spillere startet årets sesong i Norsk Tipping-ligaen med åtte poeng på sine fire første kamper, men de har ikke vunnet siden 6-0-seieren over Mo 10. mai.

De står med ett poeng på sine fem siste kamper, og i forrige serierunde ble det et 2-0-tap for Kolstad.


Sterk hjemmestatistikk

Tillerbyen har den siste tiden slitt på bortebane, og det mentale spilte muligens inn da de tapte 3-0 for Træff på Reknesbanen i forrige serierunde. Blåtrøyene presterte en svak første omgang, men viste mye bedre takter etter pausepraten.

På hjemmebane har det derimot gått bedre for laget fra Trondheim sør. De har tatt ni poeng av tolv mulige på eget kunstgress, og står med 8-0 i målforskjell på sine to siste hjemmekamper på TOBB Arena, der det ble en 3-0-seier over Mo for to uker siden.


Trio tilbake

Tillerbyen kommer til det tøffe oppgjøret mot Rosenborg 2 med flere positive nyheter. Sett bort fra bortreiste Kristian Finsrud, er Asgeir Volden Snekvik, Niklas Lyngvær Iversen og Gard Ragnar Killingberg meldt klare for kamp igjen, etter å ha måttet stått over Træff-kampen av forskjellige årsaker.

Sondre Garstad har fått en ny treningsuke med laget, og Ole Martin Devle er ikke mange dagene unna å være i 100 % treningsmodus. I tillegg returnerer Ruben Rostille fra ferie etter Rosenborg 2-kampen.


Tillerbyens kamptropp:

Erland Tangvik, Jørn André Hugdal, Daniel Halgunset, Magnus Bjerke, Gard Ragnar Killingberg, Niklas Lyngvær Iversen, Asgeir Volden Snekvik, Ståle Singstad Stegavik, Prince Kala, Christopher Fløisand Moen, Stian Mathisen Myrbekk, Jørgen Sjømæling, Kristian Andreassen, Kristoffer Pires Ferreira, Aron Arvidsønn Myren, Sindre Olufsen, Kjartan Ulstad, Sondre Bondø Garstad.Tangvik månedenes spiller

Postet av Tillerbyen Media den 14. Jun 2017

Keeper Erland Tangvik ble månedens spiller i mai.

Tangvik viser stolt frem diplomet.


Mens de blåkledde fra Tillerbyen forbereder seg til møtet med Rosenborg 2 på fredag, pågår fremdeles konkurransen "Månedens Vinnerskalle" med muligheter for å plukke poeng på hver trening.

Ved opptelling ble Erland Tangvik Månedens Vinnerskalle i mai med sine 77 poeng - den første keeperen til å vinne tittelen i 2017.


Vi gratulerer!G 19 1 divisjon Tillerbyen 7 - 3 Trygg-Lade

Postet av Tillerbyen Media den 12. Jun 2017

amp 1 div søndag 11.06.17

Trygg/lade - TILLERBYEN 3-7

Gule kort

Henrik gult kort

Mål

Vegard 3

Sivert 1

Magnus 1

Olivier 1

Daniel 1

BB Olivier

Med 5 innbyttere til kamp så måtte dette bli en kveld for god fotball , vi har flere spillere på vei tilbake fra skader ,utrolig magisk følelse å endelig få fullt lag igjen.

1 omg

Vi starter i vant 4-3-3 formasjon ,vi har lyst og ha ball i laget, få tempo bakfra og sette opp midtbanen i gode posisjoner på vei fremover. Vi kommer godt i gang og skaper gode sjanser fra start, midtbanen spiller gjennombruddspasning og vi går fortjent opp i ledelsen. Etter målet så kommer trygg /lade til en god avslutning og vi er like langt 1-1. Fin start på kampen med to lag som har lyst og angripe, vi fortsetter og styre kampen og produserer gode målsjanser. Vi er gode og ballen går hurtig, det er fortjent at vi tar ledelsen med gode kombinasjoner 2-1 blir raskt til 3-1 og det er ingen tvil om at alle har lyst på seier i kveld.

I pausen prater vi om justering på sikring i backfirer, de prøver å nå sine to spisser, litt bedre til å lese spillet så tar vi fra dem all motivasjon . Vi må bli bedre når vi har ballen, være kontant og bestemt i pasningene. Ha litt mere is i magen så setter vi sjansene våre.

2 omg

I denne omgangen er det bare ett lag på banen, med en opplagt Olivier så styrer vi alt av spill,vi varierer ofte setter opp backene som er gode i sine valg, vi får tak i indreløpere som er dyktige med ball, vi skaper så mange gode sjanser at det er utrolig at vi bare scorer 4 mål i denne omgangen. Utrolig artig å være trener å se hvordan laget presterer, vi er blitt mye bedre med ball,vi har spillere i alle posisjoner som har lyst til å score mål. Vi angriper og det går hurtig i lengderetningen, vi er glade for at vi sikret plassen i 1 div med denne seieren.

Vi har 3 kamper igjen av vårsesongen, vi gleder oss masse til fortsettelsen.Træff 3 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 11. Jun 2017

REKNESBANEN (MOLDE): Tillerbyen leverte en første omgang langt under pari, og burde ha straffet Træff etter en solid andre omgang.

Det ville seg ikke for Kristian Andreassen (t.v.), Stian Mathisen Myrbekk og resten av Tillerbyen mot Træff. Foto: Marius L. Larsen.


Det var gjestene fra Trondheim som startet oppgjøret best, og Christopher Moen var svært nære ved å sende blåtrøyene i ledelsen etter åtte minutter, men det ble stopp rett foran Træffs mål.

Hjemmelaget var farlige på sine lange innkast på Tillerbyens halvdel, men trønderne klarte å rydde opp gang etter gang.

Samtidig demmet blåtrøyene opp for Træffs farlige innlegg, og spesielt juniorspiller Sindre Olufsen gjorde viktige inngripener fra sin noe uvante sideposisjon.

Dessverre glapp det etter 18 minutter i bakre rekker. Træff snappet opp en feilpasning og satte inn 1-0 i nærmeste hjørne for Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

2-0 kom kvarteret senere, da bortelaget ikke klarte å demme opp for et innlegg som ble stanget i mål på bakre stolpe.


Klarte ikke å redusere

Tillerbyen gjore bytter både før og like etter pause, og de tok umiddelbart over kampen i andre omgang.

Træff hadde en god dobbelsjanse etter en drøy time som Tangvik redder flott, men ellers var det bortelaget som styrte det meste.

Etter 69 minutter chippet Moen over keeper og mot mål, men forsøket ble reddet på strek i siste liten.

En livlig Prince Kala hadde flere gode innlegg som både Stian Mathisen Myrbekk og Jørn André Hugdal ikke klarte å komme først på, i tillegg til et innlegg som holdt på å gå rett i mål.

Tillerbyen hadde flere skuddforsøk som det ble bare nesten med, og i stedet punkterte Træff kampen mot spillets gang seks minutter før slutt på en god kontring.


Nå rettes fokuset mot Rosenborgs andrelag fredag 16. juni kl.19.00 på TOBB Arena.


Kampfakta:

SK Træff 3 (2) - (0) 0 Tillerbyen FK
1-0 18'
2-0 33'
3-0 84'

9. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 10. juni 2017 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Magnus Bjerke (54')
Tilskuere Reknesbanen (Molde): ca 100


Laget:

Erland Tangvik
Daniel Halgunset - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen - Jørn André Hugdal
Magnus Bjerke (k) - Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad
Sindre Olufsen - Prince Kala - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
38' Halgunset --> Stian Mathisen Myrbekk
58' Olufsen --> Aron Myren
74' Bjerke --> Sondre Garstad
85' Kala --> Kristian Finsrud

Ubenyttet reserve: Jørgen Sjømæling.Før kampen: Træff - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 9. Jun 2017

Tillerbyen tar turen til Molde for å møte Træff i den niende serierunden lørdag ettermiddag.


Christopher Moen topper målgivendestatistikken, men går "all in" for sesongens første scoring mot Træff. Foto: Robert Magnussen.


SK Træff - Tillerbyen FK
9. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 10. juni 2017 kl.16.00
Reknesbanen (Molde)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen setter seg på bussen lørdag morgen med poeng i sikte, men vet at det blir en av årets tøffeste bortekamper i møtet med Træff.

De grønn- og hvitkledde fra rosenes by ligger kun målforskjell bak Tillerbyen på tabellen, og de står med kun ett tap på sine fem siste kamper (4-2 for Strindheim TF).

Det ble overtidsseier over Kolstad (2-1) i Trondheim i forrige runde, og forrige hjemmekamp endte med 2-2 og ett poeng mot Sverresborg.


3-0-seier i forrige runde

Tillerbyen viste noe av det som bor i dem da de seiret fortjent over Mo i forrige serierunde. Blåtrøyene ville revansjere seg fra en svak bortekamp mot Stjørdals-Blink, og mot Mo vant de til slutt 3-0 etter to scoringer fra Asgeir Volden Snekvik og ett fra Stian Mathisen Myrbekk.

Bortestatistikken må laget fra Trondheim sør gjøre noe med hvis det skal bli blå jubel på Reknesbanen. De har ikke vunnet på fremmed kunstgress siden de slo Steinkjer 1-0 i serieåpningen, og ikke tatt poeng siden Verdal i runde 3 (0-0).


Tre ute, to tilbake

Mot Træff har Tillerbyen forfall fra Asgeir Volden Snekvik (reise), Niklas Lyngvær Iversen (eksamen) og Gard Ragnar Killingberg (bryllup), men på den gledelige siden returnerer kaptein Magnus Bjerke og studenten Sondre Garstad.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Jørgen Sjømæling, Aron Myren, Ståle Stegavik, Christopher Moen, Kristian Finsrud, Kristian Andreassen, Daniel Halgunset, Prince Kala, Stian Mathisen Myrbekk, Kristoffer Pires, Sindre Olufsen, Sondre Garstad, Kjartan Ulstad, Magnus Bjerke, Jørn André Hugdal.G 19 0 div Tillerbyen 3 - 5 Verdal

Postet av Tillerbyen Media den 8. Jun 2017

07.06.17

0 div Tillerbyen - Verdal

Resultat 3-5

BB Didrik

Gule kort

Oskar

Didrik må sone neste kamp

Mål

Didrik 1

Mike 2

Etter en knall kamp mot Orkanger så lurer vi på om vi har brukt for mye krefter ,eller om vi klarer og fortsette fremgangen.

Mye handler om å gjenskape gode prestasjoner ,vi har vært gode i mange kamper på rad. Vi snakker om å ikke undervurdere motstander i kveld,vi må trykke til i dueller få ballen ned på matta, og trykke etter i angrepet.

1 omg

Vi ser tidlig at Verdal har møtt opp og de trykker til i alle dueller, de har alt å spille for å ingenting å tape . Vi sliter mer enn forventet vi er liksom ikke tilstede, vi vinner ingen dueller ,de er raskere og vil opp å frem. Dette gjør at vi kommer bakpå 0-1 vil si d var fortjent, dette gir oss et kick og d tar ikke lange stunden før vi utligner 1-1. Nå går vi inn i en god periode, vi styrer spillet, ballen går hurtig mellom lagdelene, vi setter opp kantene, backene i angrep gir oss flere muligheter , vi er gode og har flere gode muligheter til å ta ledelsen i kampen. Dessverre er d Verdal som scorer i vår gode periode, men vi er i en fase hvor vi aldri gir opp. Når vi angriper går d hurtig og nok en gang utligner vi 2-2 noe som står seg til pause.

Vi har trua i pausen alle føler at vi er på god vei til å ta hjem kampen. Vi må bli bedre til å forsvare oss, ha kontroll på spissene som går på løp og truer bakrommet. Være mer nøyaktig på siste tredel.

2 omg

Vi kommer godt i gang og kjører kampen vi er aggressiv i midtbanen og vinner ballen i gunstige posisjoner. Vi trykker Verdal bakover og går fortjent i ledelsen 3-2. De neste 15 min produserer vi noen utrolige store målsjanser som vi ikke klarer og omsette i mål. Dette gjør at Verdal for trua de jobber seg inn i kampen og får sin redusering på straffespark . 3-3 og vi er like langt i kampen. Verdal får innsprøytning rett i koppen, vi mister alt av sunn fornuft og begynner å gjøre ting alene, med mye føring og brudd imot, så spiller Verdal hurtig og i angrepsretning, dette gjør at de tar hjem en fortjent seier med sifrene 5-3.

Vi får bruke tiden frem mot neste oppgave godt, allerede søndag er vi i gang med nok en kamp. Her har vi mulighet for å befeste vår posisjon i 1 div.G 19 1 divisjon Tillerbyen 11 - 1 Orkanger

Postet av Tillerbyen Media den 7. Jun 2017

1 div tillerbyen 2 - Orkanger 06.06.17

Orkanger gressbane

Resultat 11-1

BB Vegard

Mål

Vegard 4

Sivert 3

Markus 1

Olivier 1

Magnus 1

Sture 1

Nok en gang så sliter vi med lite spillere,13 spillere er litt lite til slik en viktig kamp. Finn pep talk av Roar fokus på tempo i ball, finne indreløpere i mellomrom samt sette opp overtall mot kantene. Gjenvinning av ball.

1 omgang

Vi starter i et forrykende tempo. Guttan vil angripe, og d går hurtig fremover i lengde retning . Vi får den starten som vi ønsker oss med tidlig mål , etter 5 min så er vi i føringen og den slipper vi aldri. Vi styrer det meste ut på banen med vakkert kombinasjon spill, rundt på kanten, avslutninger fra distanse ,samt gode cornere på spillere i fart mot mål. Når galskapen er tilbake og alle jobber steinhardt i gjenvinning er vi uslåelig. Vi gjorde utrolig mye rett i denne omgangen,vi trudde dette skulle bli en vanskelig kamp, men til det så var vi alt for gode i kveld. Vi leder 6-0 til pause noe som er helt fortjent.

I pausen snakker vi om å holde fokus, ikke slippe oss ned og la Orkanger komme inn i kampen.

2 omg

Vi starter som i den første omgangen med å sette Orkanger under trykk, hele laget er med vi spiller på spillere i bevegelse, vi setter opp overtallet mot kantene. Vi har backer som vil være med fremover, dette gjør at vi får en ekstra dimensjon i angrepet. Utrolig arti å se hvordan vi fremstår i kveld, det er humør i laget, vi spiller med stor sjøltillit og har 6 forskjellige Målscorere ,vinnervilje ,galskap, kommunikasjon har gjort oss til et lag å regne med. 11-1 er en fantastisk prestasjon for oss som lag. Vi gleder oss til fortsettelsen :)Myren månedens spiller - igjen

Postet av Tillerbyen Media den 6. Jun 2017

Aron Myren plukket med seg Månedens Vinnerskalle for andre gang på rad.


De blåkledde fra Tillerbyen samler opp poeng på alt fra oppmøte til prestasjoner i både spillsekvenser og andre konkurranser gjennom en hel treningsmåned, og i april var det forsvarsspiller Aron Myren som stakk av med seieren med sine 72 poeng.

Aron skrev seg inn denne nye historien ved å bli den første spilleren som har vunnet Månedens Vinnerskalle to måneder på rad.


Vi gratulerer!Tillerbyen 3 - 0 Mo

Postet av Tillerbyen Media den 4. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen viste sin styrke innenfor begge boksene da de seiret over Mo lørdag ettermiddag.

Foto: Robert Magnussen.


De blåkledde fra Tillerbyen ønsket å vise seg fra en bedre side enn forrige seriekamp mot Stjørdals-Blink, men det var gjestene fra Mo i Rana som hadde den første store muligheten, men styringen rett foran Tillerbyen-keeper Erland Tangvik snek seg like utenfor.

Ikke lang tid etterpå kom Asgeir Snekvik med et skudd rett utenfor 16-meteren, men en god redning av gjestenes sisteskanse hindret scoring.

Tillerbyen, med en svært ivrig Gard Killingberg i startelleveren - som hadde sine første minutter i seriesammenheng - kom til flere gode innleggsmuligheter der det ble bare nesten for Stian Mathisen Myrbekk i feltet, og et bra skudd fra Kristian Andreassen som strøk stolpen, men det var Snekvik som stjal overskriftene i det 19. spilleminutt.

På et frispark fra 22 meter hamret han inn 1-0 for hjemmelaget på sedvanlig lekkert vis.


To mål på 60 sekunder

Tillerbyen hadde god kontroll på Mo inn mot pause, men i starten av andre omgang var det de tilreisende som hadde en god periode mot vertenes 16-meter.

I det 60. minutt måtte det en mesterlig redning fra Tangvik til for å holde nullen, og da begynte blåtrøyene å våkne.

Etter 71 minutter bestemte Myrbekk seg for at nok var nok. Et innlegg fra Jørn André Hugdal ble først vunnet av Myrbekk, headet mot mål, keeper fikk ikke kontroll og Myrbekk styrte inn returen fra kloss hold til 2-0.

Under ett minutt senere snappet Snekvik en feilpasning i Mos forsvarsrekke, så at keeperen sto langt ute og lobbet ballen elegant over mannen med hanskene og i mål til 3-0.

Begge lag hadde sine muligheter til å score flere mål mot slutten, men det ble med 3-0 og hjemmeseier.


Neste kamp er borte mot Træff lørdag 10. juni kl.16.00.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 3 (1) - (0) 0 Mo IL
1-0 Asgeir Snekvik 19'
2-0 Stian Mathisen Myrbekk 71'
3-0 Asgeir Snekvik 72'

8. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 3. juni 2017 kl.16.00
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): ca 100


Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen - Jørn André Hugdal
Asgeir Volden Snekvik - Ståle Singstad Stegavik (k) - Niklas Lyngvær Iversen
Prince Kala - Stian Mathisen Myrbekk - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
70' Moen --> Kjartan Ulstad
82' Myrbekk --> Sindre Olufsen
89' Iversen --> Mike Arnesen Almaas
89' Killingberg --> Tommy Solem

Ubenyttede reserver: Stian Overskott Granøien, Daniel Halgunset.Før kampen: Tillerbyen - Mo

Postet av Tillerbyen Media den 2. Jun 2017

Tillerbyen tar imot Mo i den åttende serierunden på selveste pinseaften.

Blir det ny hjemmeseier på TOBB Arena? Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen FK - Mo IL
8. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 3. juni 2017 kl.16.00
TOBB Arena (Tiller)

Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Mo Idrettslags A-lag velkommen til TOBB Arena denne lørdagen, vel vitende om at det blir en tøff kamp mellom to tabellnaboer i avdelingen.

Laget fra Mo i Rana tapte etter rapportene knepent i hjemmeoppgjøret mot Kolstad i forrige serierunde, men de snudde 0-2 til 5-4-seier borte mot Sverresborg for to uker siden.


5-0-seier forrige hjemmekamp

Mo håper å gjenskape forrige trondheimsbesøk, men de møter et Tillerbyen-lag som ønsker revansje fra forrige serierunde.

Blåtrøyene holdt serieleder Stjørdals-Blink til 1-1 helt til det 94. spilleminutt på bortebane, men måtte til slutt se seg slått 2-1 etter et straffesparkmål.

Forrige hjemmekamp på TOBB Arena endte med en sterk 5-0-seier over Mosjøen, og Tillerbyen skal gjøre alt i sin makt for å få med seg tre nye poeng.


Ulstad tilbake

Til oppgjøret mot Mo mangler angriper Ruben Rostille (ferie) og kaptein Magnus Bjerke (overtråkk) fra forrige kamp, men Kjartan Ulstad er tilbake fra karantene (tre gule kort).

Gard Ragnar Killingberg har fått nok en solid treningsuke der han noe overraskende har funnet nettmaskene i bøtter og spann, mens sykdomsplagede Aron Myren må stå over.

I tillegg er det ventet at juniortrioen Sindre Olufsen, Tommy Solem og Mike Arnesen Almaas er å finne i kamptroppen etter siste ukers solide prestasjoner.


Tillerbyens kamptropp:
Kommer lørdag.Stjørdals-Blink 2 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 28. Mai 2017

NYE BLINKBANEN (STJØRDAL): Tillerbyen tapte ett poeng fire minutter på overtid i møtet med Stjørdals-Blink.

Asgeir Snekvik scorte på et flott frispark. Foto: Marius L. Larsen.


Gjestene fra Trondheim startet oppgjøret på hæla, og allerede før fem minutter var spilt satte Sondre Hopmark Stokke inn 1-0 alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

Hjemmelaget styrte det meste på Nye Blinkbanen det første kvarteret, men så smalt det på innsiden av stolpen etter 17 minutter. Asgeir Volden Snekvik scorte sitt femte mål for sesongen da han hamret ballen via stolpen og i mål på et frispark fra 23 meter.

Det skjedde ikke mye det neste kvarteret, men inn mot pause var det Tillerbyen som var det førende laget. Dog var Snekvik og Moens skuddforsøk det nærmeste de kom en ledelse.


Tung andre omgang

Tillerbyen bestemte seg i pausen for å opprettholde trykket i andre omgang, men i stedet ble det enveiskjøring fra start til slutt - mot Tillerbyens mål.

Blåtrøyene klarte aldri å finne hverandre med ball, og i tillegg ble det mye løping uten ball. Stjørdals-Blink pumpet mange baller i boksen, men midtstopperne Daniel Halgunset og Jørn André Hugdal hadde god kontroll på det som kom innenfor 16-meteren.

Det nærmeste Tillerbyen kom ny nettsus var et nytt frispark fra Snekvik som gikk like over mål, og en nesten-styring fra Ruben Rostille i duell med keeper.

Og fire minutter på overtid klarte ikke Tillerbyen å holde unna lengre, til tross for at de tidligere i kampen hadde reddet på streken på et hjørnespark og Tangvik vartet opp med en god redning på en heading i feltet rett før 90 minutter. Dommeren pekte på straffemerket etter en duell i feltet, og hjemmelagets Stokke sendte Tangvik feil vei og fikset 2-1.

Etter åtte minutter med tillagt spilletid måtte Tillerbyen konstatere at alle poengene ble igjen på Nye Blinkbanen denne lørdagen.


Neste seriekamp er hjemme mot Mo lørdag 3. juni kl.16.00 på TOBB Arena.


Kampfakta:

Stjørdals-Blink Fotball 2 (1) - (1) 1 Tillerbyen FK
1-0 Sondre Hopmark Stokke 5'
1-1 Asgeir Volden Snekvik 17'
2-1 Sondre Hopmark Stokke (str.) 90+4'

7. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 27. mai 2017 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Daniel Halgunset (12'), Asgeir Volden Snekvik 52'
Tilskuere Nye Blinkbanen (Stjørdal): 210


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Kristian Andreassen
Asgeir Volden Snekvik - Ståle Singstad Stegavik - Niklas Lyngvær Iversen
Prince Kala - Ruben Rostille - Christopher Moen

Bytter:
68' Moen --> Sindre Olufsen
76' Kala --> Stian Mathisen Myrbekk
90+1' Iversen --> Kristoffer Pires Ferreira

Ubenyttede reserver: Mathias Kilsti Hals, Aron Arvidsønn Myren, Gard Ragnar Killingberg.Før kampen: Stjørdals-Blink - Tillerbyen FK

Postet av Tillerbyen Media den 26. Mai 2017

Tillerbyen tar turen nordover til Stjørdal lørdag ettermiddag.

Får vi se slike jubelscener igjen fra Niklas Iversen (t.v.) og Prince Kala? Foto: Robert Magnussen.


Stjørdals-Blink Fotball - Tillerbyen FK
7. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 27. mai 2017 kl.16.00
Nye Blinkbanen (Stjørdal)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen gjør seg klare til den sjuende serierunden, og etter den drøyt halvtimes lange bilturen rett over fylkesgrensa venter et tøft møte med avdelingens soleklare favoritt.

Stjørdals-Blink var forhåndstippet som den største opprykkskandidaten etter fjorårets overtidsnedrykk fra PostNord-ligaen (2. divisjon), og de leder for øyeblikket den rekordjevne Norsk Tipping-ligaen avdeling 5.

Rødtrøyene har vunnet fire av de seks første kampene så langt, senest 5-2 over Kolstad på bortebane i forrige runde. I tillegg har det blitt 5-1-tap for Strindheim TF, og 1-1 mot Rosenborg 2.


Seier i vinter

Tillerbyen kommer fra en positiv opplevelse forrige helg, da de tok imot Mosjøen på TOBB Arena. Blåtrøyene leverte en første omgang under pari, men dominerte de siste 45 minuttene og vant til slutt komfortabelt 5-0 etter blant annet en dobbelscoring av Kristian Andreassen.

Dette var for øvrig lagets første ligaseier på fire kamper, etter å ha vunnet de to første oppgjørene i sesongen.

Nå venter årets klart tøffeste bortekamp, men Tillerbyen har planen klar etter å ha møtt lørdagens motstander i en treningskamp i vinter. Da vant blåtrøyene 1-0 på Øverlands Minde etter en flott scoring av Sondre Garstad tidlig i andre omgang.


Ulstad soner, Killingberg tilbake

Til lørdagsoppgjøret mot oddsfavoritten Stjørdals-Blink returnerer både Daniel Halgunset og Jørn André Hugdal etter å ha vært utilgjengelig forrige helg.

Samtidig er det svært gledelig at Gard Ragnar Killingberg er tilbake i kamptroppen etter å ha slitt med en kneskade den siste tiden.

På den andre siden må Kjartan Ulstad stå over på grunn av karantene (tre gule kort), men det meldes om ingen andre forfall.


Tillerbyens kamptropp:
Mathias Kilsti Hals, Gard Ragnar Killingberg, Erland Tangvik, Prince Kala, Aron Myren, Asgeir Volden Snekvik, Ruben Rostille, Daniel Halgunset, Niklas Lyngvær Iversen, Kristian Andreassen, Ståle Singstad Stegavik, Sindre Olufsen, Stian Mathisen Myrbekk, Jørn André Hugdal, Christopher Fløisand Moen, Sindre Olufsen, Kristoffer Pires.OBOS cup G19 Nessegutten 2-2 Tillerbyen2

Postet av Tillerbyen Media den 24. Mai 2017

Nessegutten FK - Tillerbyen 2

Resultat 2-2

Målscorere Roy og Sivert

BB Oskar

Vi reiste opp med 11 spillere i dag, mange med småskader fra før, så vi skjønte at dette kom til å bli vanskelig.

Praten før kampen handlet mye om å dra ned tempo i kampen, bruke dødball til å dytte opp spillere, slik at vi kunne få kampen inn i vårt spor.

1 omg

Planen vi setter oss er glemt allerede etter 2-3 min, vi går rett i angrep og har en kjempesjanse allerede etter 5 min. Nessegutten spiller mye langt i bakrom, og vi må ha spillere til å senke seg. Kampen er jevn med litt overtak til motstanderne,vi er dårlig ut i press lar spissen få stå på 16 meter og strekke rista 1-0. Dårlig forsvarsarbeid av oss men ikke ufortjent .

Våre gutter går i krigen og vi får mange overganger som vi burde score på, men vi er litt ubestemt foran kassa. 15 min å vi mister en mann. Jonas vrir kneet og vi må spille resten av kampen med 10 mann. Våre gutter har det arti og koser seg i sola,selv med 10 mann så kjører vi mange gode angrep, derfor var d fortjent med utligning til 1-1 etter enkel tap inn av Roy ,vi går til pause og er rimelig fornøyd.

Pause praten handler om å få guttene inn på vår avtale ,dra ned tempo i kampen, satse alt på bakrom når vi vinner på midtbanen. Guttene er enige om planen. Selv med 10 mann er guttene i godt humør i pausen,vi skjønner at vi kan vinne denne kampen.

2 omg

Var Nessegutten gode i starten av 1 omg så var det oss som kjørte nå, vi fikk mange gode overganger anført av en heltent midtbane. D gikk hurtig når vi fikk muligheten, derfor var d deilig å se Sivert score 1-2 etter en nydelig stikker fra Magnus. Etter målet så er vi i 100 her kommer det sjanse på sjanse ,vi burde ha drept denne kampen, men nå sløser vi og får ikke ballen over streken. Vi mister nok en mann Matias må gi seg og vi fullfører kampen med 9 mann. Nå blir d en forsvarskamp med alle bak ballen, motstander er farlig frempå og mål imot ligger i lufta. Vi misser ei markering i egen boks og vips så kommer utligningen 2-2. Etter dette målet blir d en periode med Hawaii fotball men kampen ebber ut med 2-2. Det er et helt greit resultat noe som gjør at vi er videre i OBOS cup.

Heroisk innsats av våre gutter i kveld, vi ga alt og humøret var med oss hele veien i kveld. Stolt av det vi presterer i kveld det var rett å slett Magisk :)G 19-1 div Tillerbyen2 13 -0 Orkla2

Postet av Tillerbyen Media den 21. Mai 2017

Søndag 21.05.17

BB Markus hilsen . Feilfri

Gult kort Roy

Målscorere

Magnus 4 mål

Sivert 4 mål

Tommy 1 mål

Robin 1 mål

Endre 1 mål

Roy 1 mål

Vi hadde en god prat før 1 omg om at vi må bli bedre på siste 3 del, vi ville beskytte bakrommet og mellomrom få i gang midtbanen, være kreativ og sette opp våre hurtige vinger.

1. omgang

Snakk om svar på tiltale vi tar tak fra start og kjører Orkla skikkelig på defensiven, anført av en god forsvarsfirer som leverer gode pasninger , en midtbane som trykker til i gjenvinning av ball, setter fart i mellomrom og strør om seg med gode presise pasninger til vårt angrep. Med så mange gode server så må det bare bli mål, det er ikke ufortjent at vi leder 6-0 til pause. Utrolig artig å se på våre gutter ,de spiller på seg masse sjøltillit og det ser vi på spillet i kveld.

I pausen så blir vi enige om å holde fokus, ikke slippe oss ned, gjøre det enkelt og få fart på ballen i angrep.

2. omgang

Var vi gode i de første 45 min så ble vi enda bedre i denne omgangen. Vi hadde alt vakre scoringer, hærlige soloraid, magisk forsvarsarbeid ,og en innsats det luktet svidd av. Vi var nærmere 20 null enn de var en redusering, det sier litt om styrkeforholdet i kveld. Mange av våre som viser stor fremgang, spilleglede og vinnervilje kampen gjennom. Dette var en kamp som alle må være stolte over ,ikke bare fikk vi 3 poeng vi scoret 12 nydelige mål. Vi gleder oss allerede til fortsettelsen :)
G 19-0div Tillerbyen 3 -1 Namsos

Postet av Tillerbyen Media den 20. Mai 2017

Lørdag 20.05.17 0 div

Tillerbyen - Namsos Tempe kunstgress

Resultat 3-1

Målscorere: Vegard ,Robin ,Rolf

Gule kort: Rolf

BB Oskar

Vi hadde en god prat før kampen, hvor det var to rom vi måtte beskytte i dag, bakrom og mellomrom. Vi skulle ta tak i kampen fra start spille langt, og få strekt ut midtbanen deres slik at d ble mye rom til våre midtbane spillere.

1. omgang

Vi tar tak fra start og setter Namsos under press, vi viser at prestasjonen vi hadde mot Sverresborg ikke var noe blaff. Vi er farlige og truer Namsos på flankene, med slikt press så er d vanskelig og stå imot, d tar 6 min så sender Didrik i vei et langskudd rett i tvella ,retur tar Vegard seg av og vi er i føringen. Resten av omg blir et sjansebonanza mot Namsos sitt mål. Vi er farlige i nesten hvert angrep, og de kan takke keeperen sin for at stillingen er bare 1-0 til pause. Veldig godt fornøyd med duell spill, kant spill, midtbane som jobber hardt i press samt god og kreativ i offensivt spill.

Pausepraten handler om fortsatt fokus, enda mere is i magen foran kassa til Namsos . Målet er å gå ut og drepe kampen med hurtig mål.

2. omgang

Denne omgangen blir mere jevnspilt. Namsos kommer mere inn i kampen, de skaper sjanser og vi mister mye av trykket i midtbanen vår. Det ligger et mål i luften og Namsos utligner til 1-1.

Nå står kampen og vipper hvem vil d mest ? Begge lag kjenner på varmen og d er d laget som orker å gå i kjelleren som kommer til å ta hjem 3 poeng. Vi gjør et par bytter i laget og vips så er vi tilbake i føringen, nydelig innlegg på hodet til Robin som enkelt plasserer ballen i mål 2-1 og helt fortjent. Namsos nekter å gi opp men Tillerbyen er anført av dagens beste spiller, som nekter og tape verken dueller eller kampen, Oskar blir dagens gigant og når Rolf setter inn 3-1 så er dagen perfekt. 3 poeng blir med oss hjem.

Vi viser nok en gang at når vi er påskrudd og klar for å jobbe hardt ,da er vi i egen klasse. Da kan vi slå alle i denne ligaen.

Vi gleder oss allerede til onsdagen :)Tillerbyen 5 - 0 Mosjøen

Postet av Tillerbyen Media den 20. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen leverte ingen spesiell god første omgang mot Mosjøen, men viste de siste 45 minuttene hvorfor de blir å regne med i årets sesong.

Her har Asgeir Snekvik akkurat sendt Tillerbyen i føringen. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


Tillerbyen åpnet best foran ca 150 tilskuere i den krystallklare vårsola på TOBB Arena, der Ruben Rostilles skudd fra skrått hold var kampens første store mulighet, men Mosjøens sisteskanse reddet så vidt til hjørnespark.

Etter noe fram og tilbake, ble det jubel for hjemmelaget i det 23. spilleminutt. Et godt slått frispark fra kaptein Magnus Bjerke fant Asgeir Snekvik i feltet, som fra kloss hold hamret inn 1-0 på hel volley.

Ni minutter senere ble ledelsen doblet, og igjen var det Bjerke som var arkitekten. På bakre stolpe chippet til slutt Rostille over en liggende keeper og til Kristian Andreassen som satte inn 2-0 fra én meters hold.


Solid gjennomført andre omgang

Tillerbyen bestemte seg i pausen for å gjøre det mye bedre i andre omgang, etter at de første 45 minuttene var preget av mange feil og lite som stemte.

Andre omgang var ikke mange minutter gammel da Andreassen stanget inn 3-0 på Bjerkes hjørnespark, og nå skulle det bli tøft for gjestene fra Helgeland å komme tilbake.

Tillerbyen malte på med nye sjanser, og i det 71. spilleminutt økte Prince Kala ledelsen til 4-0 på et godt angrep der en liggende Rostille leverte en solid målgivende pasning.

Kvarteret senere var det Christopher Moen-show på venstresiden. Han fintet seg forbi to Mosjøen-forsvarere på lekkert vis og serverte Stian Mathisen Myrbekk på bakre stolpe, som strakk seg fram og skled inn 5-0.

Nevnte Myrbekk og innbytter og juniorspiller Mike Arnesen Almaas kunne ha økt ledelsen ytterligere i sluttminuttene - i tillegg til et nesten-selvmål fra gjestene da en klarering traff klokkerent i tverrligger - men til tross for at ubesluttsomheten ble for stor, ebbet kampen ut i en sterk 5-0-seier.


Neste kamp er borte mot Stjørdals-Blink lørdag 27. mai kl.16.00.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 5 (2) - (0) 0 Mosjøen IL
1-0 Asgeir Volden Snekvik 23'
2-0 Kristian Andreassen 35'
3-0 Kristian Andreassen 49'
4-0 Prince Kala 71'
5-0 Stian Mathisen Myrbekk 86'

6. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 20. mai 2017 kl.12.00
Gule kort Tillerbyen: Prince Kala (42'), Kjartan Ulstad (90')
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): ca 150


Laget:

Erland Tangvik
Aron Myren - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen - Magnus Bjerke (k)
Asgeir Volden Snekvik - Ståle Singstad Stegavik - Niklas Lyngvær Iversen
Prince Kala - Ruben Rostille - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
70' Myren --> Sindre Olufsen
75' Snekvik --> Kjartan Ulstad
75' Rostille --> Stian Mathisen Myrbekk
79' Kala --> Mike Arnesen Almaas

Ubenyttet reserve: Stian Overskott Granøien.Før kampen: Tillerbyen - Mosjøen

Postet av Tillerbyen Media den 19. Mai 2017

A-laget er vertskap for Mosjøen lørdag ettermiddag.

De blåkledde fra Tillerbyen gjør seg klare for en ny test. Foto: Marius L. Larsen.


Tillerbyen FK - Mosjøen IL
6. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 20. mai 2017 kl.12.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang


Tillerbyen ønsker egne supportere, motstander Mosjøen og andre interesserte velkomne til den sjette serierunden i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 denne lørdagen. Vel og merke har denne kampen tidlig kampstart, nemlig kl.12.00.

Gjestene fra Helgeland står med tre poeng på sine fem første kamper, og innehar i skrivende stund sisteplassen i avdelingen.

Lagets hittil eneste seier kom i borteoppgjøret mot Sverresborg (3-2) for to runder siden, og jakter sin andre trepoenger for sesongen da de gjester TOBB Arena.


Åpnet med sju poeng

Tillerbyen fikk en tøff opplevelse i forrige serierunde da de gjestet Nordlandshallen og Junkeren i Bodø. Hjemmelaget ledet 3-0 tidlig i andre omgang, men et stort comeback sørget for 3-3 ett minutt på overtid. Dessverre for blåtrøyene, endte det med 4-3-seier for Junkeren.

Dette var Tillerbyens andre strake tap i seriesammenheng, men de har fremdeles sju poeng etter de fem første rundene, og har kontakt både med øvre og nedre sjikt av tabellen.

En seier over Mosjøen kan ta dem nærmere topplagene i avdelingen.


Myren og Granøien tilbake - Olufsen og Almaas i tropp

Til oppgjøret mot nordlendingene mangler Tillerbyen Daniel Halgunset og spillende trener Jørn André Hugdal grunnet reise, men på den gledelige siden er både Aron Myren og Stian Overskott Granøien tilbake etter flere ukers sykdomsfravær.

Fremdeles er det et godt stykke unna for Ole Martin Devle (ankel), Gard Killingberg (kne), Kim André Brandtzæg (hånd) og Kristian Finsrud (rygg), men i kamptroppen finner vi ivrige juniorer i Sindre Olufsen og Mike Arnesen Almaas.


Tillerbyens kamptropp:

Erland Tangvik, Kristian Andreassen, Kristoffer Pires Ferreira, Niklas Lyngvær Iversen, Magnus Bjerke, Asgeir Volden Snekvik, Prince Kala, Christopher Fløisand Moen, Stian Overskott Granøien, Aron Myren, Ruben Rostille, Ståle Singstad Stegavik, Sindre Olufsen, Mike Arnesen Almaas, Stian Mathisen Myrbekk.Vinn VIP-billetter til Norge-Tsjekkia!

Postet av Tillerbyen Media den 19. Mai 2017

Norge møter Tsjekkia lørdag 10.juni kl. 20.45 i VM-kvalifiseringskamp. Vår samarbeidspartner Norsk Tipping gir gjennom Drømmetanken 10 personer muligheten til å se Lars Lagerbäcks første hjemmekamp som ny landslagstrener fra de beste plassene på Ullevaal!

For å søke, gå inn på Norsk Tippings sider her.

Det er enkelt å søke og fristen er 22.mai.

Søker må ha fylt 18 år.

PS. Sjekk også ut andre de andre drømmene som ligger i Drømmetanken.Vinn VIP-billetter til Norge-Tsjekkia!

Postet av Tillerbyen Media den 19. Mai 2017

Norge møter Tsjekkia lørdag 10.juni kl. 20.45 i VM-kvalifiseringskamp. Vår samarbeidspartner Norsk Tipping gir gjennom Drømmetanken 10 personer muligheten til å se Lars Lagerbäcks første hjemmekamp som ny landslagstrener fra de beste plassene på Ullevaal!

For å søke, gå inn på Norsk Tippings sider her.

Det er enkelt å søke og fristen er 22.mai.

Søker må ha fylt 18 år.

PS. Sjekk også ut andre de andre drømmene som ligger i Drømmetanken.Vinn VIP-billetter til Norge-Tsjekkia!

Postet av Tillerbyen Media den 19. Mai 2017

Norge møter Tsjekkia lørdag 10.juni kl. 20.45 i VM-kvalifiseringskamp. Vår samarbeidspartner Norsk Tipping gir gjennom Drømmetanken 10 personer muligheten til å se Lars Lagerbäcks første hjemmekamp som ny landslagstrener fra de beste plassene på Ullevaal!

For å søke, gå inn på Norsk Tippings sider her.

Det er enkelt å søke og fristen er 22.mai.

Søker må ha fylt 18 år.

PS. Sjekk også ut andre de andre drømmene som ligger i Drømmetanken.Junkeren 4 - 3 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 15. Mai 2017

NORDLANDSHALLEN (BODØ): Tillerbyen leverte fryktelig forsvarsspill, hentet opp en 3-0-ledelse, men tapte på overtid mot Junkeren søndag ettermiddag.

Stian Mathisen Myrbekk var en trussel i andre omgang. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde en god oppladning med en god porsjon hvile og mat før årets lengste bortekamp, og de leverte solide åpningsminutter på kunstgresset i Nordlandshallen foran et tosifret antall Tillerbyen-supportere på tribunen.

Dog var Christopher Moens skudd fra skrått hold som snek seg like utenfor det nærmeste blåtrøyene kom, før Junkeren tok ledelsen etter 19 minutter. Tillerbyen tapte tre vitale dueller på vertenes innkast, og alene med keeper Erland Tangvik satte hvittrøyene inn 1-0.

Tillerbyen ga seg imidlertid ikke, og Moen, Ruben Rostille og Kjartan Ulstad hadde alle en mulighet hver i minuttene mot pause, men stillinga halvveis var negativ.


Snekvik tente håpet

Andre omgang startet med et brukbart Tillerbyen-trykk uten de store nevneverdige sjansene, men kort tid etter førte en stor feilpasning i bakre rekker til at Junkeren kom alene med Tangvik og doblet ledelsen.

Få minutter senere sto det 3-0 i målprotokollen da et frispark duppet ned på kloss hold som en Junkeren-spiller satte i lengste hjørne.

De tilreisende kunne ha sagt takk og farvel etter denne scoringen, men nå fikk de virkelig vise hva som bor i dem.

Etter 71 minutter ble det endelig blå jubel da Moen fant Asgeir Volden Snekvik med en herlig stikker alene med keeper, og en etterlengtede reduseringen kom veldig fortjent.


Utligning og vinnermål på overtid

I minuttene som fulgte hadde gjestene flere store sjanser. Moen prøvde lykken på et frispark fra 20 meter som keeper reddet, Snekvik blåste ballen over mål på hel volley fra ti meter og Stian Mathisen Myrbekk tuppet et lavt innlegg rett utenfor stolpen fra kloss hold.

Men i det 89. spilleminutt stanget Myrbekk inn 2-3 på et innlegg fra Jørn André Hugdal, og ett minutt på overtid måtte det et selvmål til på Snekviks hjørnespark for det utligningen kom til 3-3.

Dessverre for Tillerbyen, skulle de bli skuffet igjen. Et knapt minutt senere stormet Junkeren i angrep, og fikk lagt inn fra venstre til en umarkert spiller på ti meter som med sitt hodestøt sørget for en svien 4-3-seier for hjemmelaget.


Neste kamp for A-laget er hjemme mot Mosjøen lørdag 20. mai kl.12.00 på TOBB Arena.


Kampfakta:

IK Junkeren 4 (1) - (0) 3 Tillerbyen FK
1-0 19'
2-0 51'
3-0 56'
3-1 Asgeir Volden Snekvik 71'
3-2 Stian Mathisen Myrbekk 89'
3-3 selvmål 90+1'
4-3 90+2'

5. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 14. mai 2017 kl.16.00
Tilskuere Nordlandshallen (Bodø): 77


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Kristian Andreassen
Asgeir Volden Snekvik - Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad
Niklas Lyngvær Iversen - Ruben Rostille - Christopher Moen

Bytter:
62' Andreassen --> Kristoffer Pires
62' Ulstad --> Stian Mathisen Myrbekk
72' Moen --> Prince KalaFør kampen: Junkeren - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 13. Mai 2017

QTillerbyen gjester Junkeren og Nordlandshallen søndag ettermiddag.

De blåkledde fra Tillerbyen går for tre nye poeng i årets lengste bortekamp. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


IK Junkeren - Tillerbyen FK
5. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 14. mai 2017 kl.16.00
Nordlandshallen (Bodø)

Vi følger kampen direkte på Twitter!


Tillerbyen skal spille en bortekamp som er lengst unna i årets sesong, både i form av mil og reiselengde, og det er forventet at det blir en av årets tøffeste bortekamper.

Idrettsklubben Junkeren fra Bodø har hatt en variabel sesongstart i nye Norsk Tipping-ligaen. De serieåpnet hjemme mot Rosenborg 2, ledet 1-0 på overtid, men det endte 1-1.

I den andre serierunden beseiret de Strindheim TF 2-0 på hjemmebane før de tapte 3-2 for Sverresborg i Nordlandshallen.

I forrige serierunde gikk de på et 8-2-tap for Kolstad i Trondheim.

Junkeren innehar tidligere Tillerbyen-spiller og Tiller-toppscorer Ivar Jakobsen Unhjem i stallen, og det er ventet at "storhaien" er i kamptroppen for å møte gamle lagkamerater søndag ettermiddag.


Første tap på 14 kamper

Tillerbyen kommer fra et svient 4-2-tap hjemme for Molde 2 forrige fredag, der blåtrøyene havnet under tidlig i kampen og klarte aldri å hente opp romsdalingenes forsprang.

Dette var det første tapet på 14 seriekamper, og Tillerbyen depper ikke av et sjeldent nederlag etter en solid sesongstart.

Først slo de Steinkjer 1-0 på Guldbergaunet før Orkla ble beseiret 4-2 på TOBB Arena. Deretter ble det 0-0 borte mot Verdal, og nå skal de prøve å hamle opp med Junkeren.


Brandtzæg ute

Tillerbyen har hatt en produktiv treningsuke opp mot denne søndagskampen, og det er positive tegn at Ole Martin Devle, Kristian Finsrud og Gard Killingberg returnerer til lett trening i neste uke.

Kim André Brandtzæg pådro seg et håndleddsbrudd under Molde 2-kampen, og er ikke med til Bodø.

Ellers reiser Tillerbyen oppover med en sterk kamptropp for å kjempe om tre poeng.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Kjartan Ulstad, Stian Mathisen Myrbekk, Kristian Andreassen, Prince Kala, Kristoffer Pires, Ståle Singstad Stegavik, Ruben Rostille, Asgeir Volden Snekvik, Christopher Moen, Jørn André Hugdal, Niklas Lyngvør Iversen, Magnus Bjerke, Daniel HalgunsetTillerbyen 2 - 4 Molde 2

Postet av Tillerbyen Media den 7. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen fikk en fryktelig start, prøvde å hente seg opp, men måtte til slutt se seg slått av Molde 2 fredag kveld.

Ruben Rostille (med ball) og Niklas Iversen i aksjon. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


De blåkledde fra Tillerbyen ble møtt av nok en gang et tallrikt publikum i vårsola på TOBB Arena, men det så ut som om de hadde skyggelapper på i åpningsminuttene.

Før det var spilt seks minutter ble hjemmelaget tatt på senga da Molde 2 satte inn kampens første mål på en hurtig kontring, og tolv minutter senere doblet de hvitkledde ledelsen på et godt slått hjørnespark.

Etter en halvtime svarte Tillerbyen med en god redusering etter et solid trykk på gjestene fra Romsdal. Prince Kala fant Ruben Rostille med et smart innlegg, og Rostille stanget inn 1-2 fra ti meter - sitt første mål i årets sesong.

Like før pause kunne Prince Kala og Asgeir Snekvik utlignet Molde 2s ledelse, men Kalas forsøk alene med keeper ble reddet, og Snekviks frispark havnet i nettveggen.


Klarte ikke å utligne

Vertene åpnet andre omgang adskillig sterkere, og sjansene kom på løpende bånd.

Først fikk Niklas Iversen en stor mulighet på hel volley fra 16 meter, men gjestenes sisteskanse reddet glimrende. Kun sekunder senere stormet Snekvik i angrep og hamret ballen i tverrliggeren fra skrått hold.

Deretter vippet kampen frem og tilbake før Molde 2 økte ledelsen til 3-1 på en ny kontring etter 77 minutter, men Tillerbyen gikk rett i angrep etter avspark og Ståle Stegavik ga nytt håp om poeng med sin suser fra 25 meter i lengste hjørne.

Åtte minutter før slutt fikk Kristoffer Pires en gigantisk mulighet alene med keeper etter et frispark, men mannen med hanskene reddet forsøket med en flott benparade.

Akkurat i det Tillerbyen skulle sette inn sluttstøtet, la Molde 2 på til 4-2 etter et brudd på vertenes halvdel.


Neste kamp i Norsk Tipping-ligaen er borte mot Junkeren søndag 14. mai kl.16.00.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 2 (1) - (2) 4 Molde FK 2
0-1 6'
0-2 18'
1-2 Ruben Rostille 30'
1-3 77'
2-3 Ståle Singstad Stegavik 78'
2-4 85'

4. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 5. mai 2017 kl.18.00
Gule kort Tillerbyen: Asgeir Volden Snekvik (56'), Prince Kala (88')
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): 160


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Kristian Andreassen
Asgeir Volden Snekvik - Ståle Singstad Stegavik - Niklas Lyngvær Iversen
Prince Kala - Ruben Rostille - Kim André Brandtzæg

Bytter:
61' Brandtzæg --> Christopher Fløisand Moen
70' Rostille --> Stian Mathisen Myrbekk
76' Andreassen --> Kristoffer Pires
81' Iversen --> Kjartan Ulstad

Ubenyttet reserve: Jørgen Sjømæling.Før kampen: Tillerbyen - Molde 2

Postet av Tillerbyen Media den 4. Mai 2017

Tillerbyen tar imot Moldes andrelag til en fin-fin fredagsunderholdning.

Ruben Rostille (t.v.) og Prince Kala jakter ny trepoenger mot Molde 2. Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

Tillerbyen FK - Molde FK 2
4. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 5. mai 2017 kl.18.00
TOBB Arena (Tiller)

Gratis inngang
Åpen kiosk
Lever ditt måltips før kampen og vinn flotte premier!


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Molde Fotballklubb og deres andrelag velkommen til TOBB Arena på sørsida av Trondheim denne fredagskvelden, og det er faktisk tabellnaboen som kommer på besøk.

Molde 2 ligger på tredjeplass i avdelinga, plassen bak Tillerbyen, og de står med seks poeng på de tre første kampene.

De innledet den nye sesongen med å beseire Strindheim TF 3-0 på Aker Stadion før de slo Sverresborg 4-2 på Havstein. I forrige runde tapte de imidlertid 1-0 for Kolstad på eget kunstgress.


Ett baklengsmål

Tillerbyen kommer til denne kampen med optimisme og en ekstra glød i laget etter de siste ukers solide prestasjoner.

Etter to forrykende seiere over Steinkjer (1-0) og Orkla (4-1) ble det målløst borte mot Verdal, men det ene poenget gjør at Tillerbyen kan ta tilbake tabelltoppen ved poeng mot Molde 2.

Med kun ett innsluppet mål og ingen nederlag på de tre nevnte kampene, er laget klar for nye utfordringer i møtet med Moldes nest beste.


Moen tilbake

Til kampen mot Molde 2 begynner Tillerbyen å gruble positivt over laguttaket.

Fremdeles er Ole Martin Devle og Gard Ragnar Killingberg ute med sine respektive skader, men det er ikke mange dager før begge er tilbake i lett trening.

Fra før er Kristian Finsrud (rygg), Sondre Garstad (studier) og Stian Granøien (sykdom) utilgjengelig de kommende ukene, men på den positive siden har Christopher Moen blitt friskmeldt fra sin kneskade som han pådro seg i cupkampen mot Byåsen TF.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Jørgen Sjømæling, Ruben Rostille, Aron Myren, Daniel Halgunset, Stian Mathisen Myrbekk, Magnus Bjerke, Niklas Lyngvær Iversen, Kristian Andreassen, Ståle Singstad Stegavik, Prince Kala, Kjartan Ulstad, Jørn André Hugdal, Asgeir Snekvik, Kim André Brandtzæg, Kristoffer Pires, Christopher Moen.Gratis inngang i Norsk Tipping-ligaen

Postet av Tillerbyen Media den 4. Mai 2017

Tillerbyen FK ønsker fotballglade folk velkommen til TOBB Arena i 2017.

Det blir gratis inngang på TOBB Arena også i 2017.


De blåkledde fra Tillerbyen har valgt å fortsette med fjorårets suksess med å la være å ta inngangspenger under seriekampene.

I 3. divisjon avdeling 10 i fjor var det svært mange tilskuere som tok turen til TOBB Arena for å se blåtrøyene i aksjon mot sterke motstandere, og i den kraftig spissede Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 i år var det allerede over 150 stk som så oppgjøret mot Orkla i en real snøstorm for to uker siden.


Måltips årets nyhet

Tillerbyen håper like mange - og kanskje flere - velger å ta turen til TOBB Arena fredag kl.18.00 da A-laget møter Molde 2 til dyst.

Også til denne kampen koster det deg absolutt ingenting å komme inn portene for å se god fotball, men vi minner om at vi har en særdeles god kiosk åpen under hele kampen.

I tillegg vil det være mulig å tippe resultatet før kampen starter (og noen minutter etter avspark). Tipper du riktig utfall, kan du være den heldige som stikker avgårde med en flott premie.


Velkommen på kamp på TOBB Arena i Norsk Tipping-ligaen 2017!- Vel overstått periode

Postet av Tillerbyen Media den 3. Mai 2017

Spillende trener Jørn André Hugdal ser tilbake på en solid toukersperiode, og har blikket festet på de kommende kampene.

Spillende trener Jørn André Hugdal i aksjon mot Charlottenlund i første kvalifiseringsrunde til NM. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen har spilt fire tøffe kamper på 13 dager i årets serieåpning som startet andre påskedag. Tre av dem var i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 mens den siste var i Norgesmeterskapet (NM).

Med to sterke seiere over Steinkjer (1-0) og Orkla (4-1), ble det exit i NM mot Byåsen TF (1-2) få dager senere før perioden ble rundet av med et uavgjortsresultat borte mot Verdal (0-0).

Hugdal er svært fornøyd med både innsats og prestasjoner på disse 13 dagene.

- Mot Steinkjer og Orkla synes jeg vi vinner fullt fortjent. En tøff bortekamp på Guldbergaunet ble kronet med en sterk seier, og vi gjorde grovjobben etter vi satte inn 1-0. Mot Orkla er vi dødelig effektive i åpningsminuttene, og punkterer på en måte kampen i løpet av det første kvarteret, forteller forsvarsspilleren.


Kan bedre

Men selvfølgelig hadde treneren sett et annet utfall av NM-kampen mot Byåsen TF.

- Jeg synes ikke vi gjør en god kamp mot Byåsen, men vi leder fortjent til pause. Dessverre slet vi med avstandene i laget utover i andre omgang, og samtidig blir vi tvunget til å gjøre flere bytter. Mulig det sa noe i beina på spillerne etter den tredje kampen på ti dager.

Mot Verdal i serien tre dager senere fikk hjemmepublikumet på Coop Arena aldri oppleve en fyrverkeri av en kamp.

- Verdal var en ny tøff batalje, og det ble mye stopp i spillet slik at vi aldri fikk den flyten vi trengte framover i banen. 0-0 var vel et riktig resultat ut ifra sjanser og ballinnehav, men jeg tror nok at både Verdal og oss selv kan bedre, meddeler Hugdal.


- Skal opp og fram

Blåtrøyene fra Trondheim sør vil uansett ikke legge seg ned riktig ennå. Sesongen er bare så vidt i gang, og mai vil komme med nye utfordringer.

På fredag er Tillerbyen vertskap for Molde 2, før turen går videre til Bodø og Junkeren søndag 14. mai mens Mosjøen venter på TOBB Arena helga etter. Måneden rundes av med en bortekamp mot forhåndsfavoritten Stjørdals-Blink, og Hugdal håper det unge Tillerbyen-laget er klar for oppgavene i vente.

- Nå har vi vært gjennom en tøff toukersperiode med mange kamper, og det vil nok normalisere seg i de kommende ukene, men vi vet at hver kamp blir tøffere og tøffere.

- Vi har en veldig ivrig gjeng som skal opp og fram, og det skal synes i de harde mai-oppgjørene. Vi har skapt noen overskrifter her i innledningen, og vi skal fortsette å vise resten av avdelinga hva vi kan, sier Hugdal.Verdal 0 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 30. Apr 2017

COOP ARENA (VERDAL): Tillerbyen med sin fjerde kamp på 13 dager klarte aldri å finne nettmaskene mot Verdal lørdag ettermiddag.

Niklas Iversen og Tillerbyen måtte nøye seg med ett poeng fra Verdal. Foto: Marius L. Larsen.


Dagens sortkledde spillere fra Tillerbyen kom best i gang i åpningsminuttene, men et langskudd fra Asgeir Snekvik som gikk over mål var det nærmeste de kom.

Verdal kom bedre med etter hvert, og etter 11 minutter ropte de på straffespark inne i femmeteren etter en duell mellom en Verdal-angriper og kaptein Magnus Bjerke, men protestene ble avvist av dommerne.

Utover omgangen var Verdal mest farlige på sine dødballer - innkast som cornere - mens Tillerbyen prøvde å skape farligheter fra skuddhold uten å lykkes.

Andre omgang ble også preget av svært få sjanser og mye duellspill på midtre del av banen. I tillegg ble kampen oppstykket av stadig flere frispark istedenfor målsjanser.

Begge lags keepere var ute i feltet og plukket det som kom, og verken vertene eller gjestene klarte å sette inn en sluttspurt for å få med seg alle poengene.


Et greit resultat ut ifra spill og sjanser. Tillerbyen topper dermed tabellen i avdelingen, dog før flere av lagene under har spilt sine kamper.

Neste kamp er hjemmekamp mot Molde 2 fredag 5. mai kl.18.00 på TOBB Arena.


Kampfakta:

Verdal IL 0 - 0 Tillerbyen FK

3. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 29. april 2017 kl.16.00
Tilskuere Coop Arena (Verdal): 175


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Kristian Andreassen
Asgeir Snekvik - Ståle Singstad Stegavik - Niklas Lyngvær Iversen
Prince Kala - Ruben Rostille - Kim André Brandtzæg

Bytter:
63' Andreassen --> Aron Myren
77' Kala --> Stian Mathisen Myrbekk
81' Iversen --> Kjartan Ulstad

Ubenyttede reserver: Jørgen Sjømæling, Kristoffer Pires.Før kampen: Verdal - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 28. Apr 2017

Tillerbyen gjester Verdal og Coop Arena lørdag ettermiddag.

Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


Verdal IL - Tillerbyen FK
3. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 29. april 2017 kl.16.00
Coop Arena (Verdal)

Vi følger kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen tar turen nordover til Verdal i håp om å kjempe seg til tre nye poeng i Norsk Tipping-ligaen, og de vet de må opp på et høyere nivå enn forrige kamp.

I fjor klarte Tillerbyen ikke å beseire nordtrønderne. På Coop Arena tapte de knepent 2-1, mens på TOBB Arena på høsten ble det 2-2 og ett poeng hver.

I årets sesong har de blå- og hvitstripede startet sesongen med 4-2-seier over Sverresborg, og 3-2-tap for Kolstad.

I 1. runde i NM møtte de nettopp Kolstad igjen, og da vant de 4-3.


To av to i serien

Tillerbyen håper å reise kjerringa etter et surt 2-1-tap for Byåsen TF i 1. runde i cupen på onsdag. Blåtrøyene ledet 1-0 til pause etter straffescoring av Asgeir Snekvik - hans tredje mål på to kamper - men måtte se seg slått helt på tampen.

I serien har det derimot gått bedre. De startet sesongen med å slå Steinkjer 1-0 på Guldbergaunet Stadion før Orkla ble beseiret 4-1 på TOBB Arena forrige helg.

Nå går Tillerbyen for tredje strake serieseier.


Moen ute - Stegavik inne

En ikke-100 % Niklas Iversen måtte av i andre omgang mot Byåsen på onsdag, men han er nå erklært friskmeldt og er tilgjengelig for en plass i startelleveren mot Verdal.

En annen spiller som jakter en plass fra start er Ståle Stegavik, som er kvitt knetrøbbelet som har satt ham ute de siste dagene.

De som ikke blir klar til Verdal-kampen er Christopher Moen, som fikk seg en trøkk under cupkampen mot Byåsen, og Ole Martin Devle, som straks er kvitt ankelskaden han pådro seg mot Orkla. Begge to sikter seg inn på Molde 2-kampen neste fredag.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Jørgen Sjømæling, Ruben Rostille, Aron Myren, Daniel Halgunset, Stian Mathisen Myrbekk, Magnus Bjerke, Niklas Lyngvær Iversen, Kristian Andreassen, Ståle Singstad Stegavik, Prince Kala, Kjartan Ulstad, Jørn André Hugdal, Asgeir Snekvik, Kim André Brandtzæg, Kristoffer Pires.Tillerbyen 1 - 2 Byåsen TF

Postet av Tillerbyen Media den 27. Apr 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen ledet over Byåsen TF til pause, mistet grepet i andre omgang og røk ut av NM onsdag kveld.

En livlig Ruben Rostille måtte til slutt konstatere at det ble ingen tur til Ullevaal i desember. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

Det var ikke en altfor fartsfylt åpning på NM-kampen mot Byåsen Toppfotball foran et habilt antall tilskuere på TOBB Arena, og selv om Tillerbyen hadde ballen nesten hele tiden, slet de å skape de store sjansene mot et lavtliggende Byåsen-lag.

Etter 21 minutter kom kampens første store mulighet, og den var tredelt. På et hjørnespark fra kaptein Magnus Bjerke bokset Byåsens keeper, og Tillerbyen fikk deretter to skuddforsøk fra kloss hold, men gjestenes sisteskanse reddet også de forsøkene.

Ikke lenge etterpå hadde Asgeir Snekvik et frispark fra 30 meter like over mål, men fire minutter før pause kunne han endelig juble.

Gjestenes målvakt felte Ruben Rostille rett innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Snekvik var sikker i sin sak og satte inn 1-0 fra elleve meter.


Nytt straffespark

Byåsen startet andre omgang med et større trykk på vertenes banehalvdel, men det var blåtrøyene som fikk omgangens første nevneverdige sjanse. Prince Kala var først på en halvklarert corner, og han klinte til fra 15 meter via en Byåsen-forsvarer, keeper og i stolpen før mannen med hanskene fikk ballen i fast grep.

Seks minutter senere utlignet Byåsen på en heading på bakre stolpe etter et innlegg fra venstre, der en rødkledd spiller fikk stå helt umarkert.

Tillerbyen gikk tomme i sluttminuttene, og hadde ikke mer å komme med offensivt. Bakover hadde keeper Erland Tangvik vartet opp med et par solide redninger som holdt hjemmelaget inn i kampen, men åtte minutter før slutt fikk Byåsen straffespark.

Den ble satt sikkert i mål, og Tillerbyen fikk aldri til en skikkelig sluttspurt.


Dermed er NM-eventyret over i år, og fokuset rettes nå 100 % mot Norsk Tipping-ligaen.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 1 (1) - (0) 2 Byåsen TF
1-0 Asgeir Snekvik (str.) 41'
1-1 67'
1-2 (str.) 82'

1. runde Norgesmesterskapet
Onsdag 26. april 2017 kl.18.00
Gule kort Tillerbyen: Kjartan Ulstad, Stian Mathisen Myrbekk
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): 239


Laget (4-3-3):

Erland Tangvik
Aron Myren - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Magnus Bjerke (k)
Kjartan Ulstad - Asgeir Snekvik - Niklas Lyngvær Iversen
Prince Kala - Ruben Rostille - Christopher Moen

Bytter:
Iversen --> Kim André Brandtzæg 71'
Moen --> Kristian Andreassen 78'
Ulstad --> Stian Mathisen Myrbekk 82'

Ubenyttede reserver: Jørgen Sjømæling, Kristoffer Pires.Før kampen: Tillerbyen - Byåsen TF

Postet av Tillerbyen Media den 25. Apr 2017

Tillerbyen tar imot Byåsen Toppfotball i 1. runde i Norgesmesterskapet onsdag kveld.

Tillerbyen vant fortjent over Orkla i forrige kamp. Nå skal de opp mot Byåsen TF i cupen. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


Tillerbyen FK - Byåsen TF
1. runde Norgesmesterskapet
Onsdag 26. april 2017 kl.18.00
TOBB Arena (Tiller)


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker gode kolleger fra Byåsen Toppfotball velkommen til TOBB Arena og sørsida denne onsdagskvelden, der vinn eller forsvinn står på dagsordenen.

Gjestene fra Trondheim vest spiller til daglig i den spissede PostNord-ligaen (2. divisjon), etter å ha berget plassen med et nødskrik i fjor høst.

Byåsen TF er direkte kvalifisert til 1. runde på grunn av sin ligaplassering, men har slitt i sesongstarten på nivå tre.

I første serierunde 2. påskedag ledet de 1-0, men tapte de 2-1 for Stavanger-baserte Vidar på Dalgård. På søndag måtte de se seg slått 2-0 av Vindbjart fra Vennesla på bortebane.


Maksimal uttelling så langt

Tillerbyen kommer til dette cupoppgjøret med en god følelse etter at både prestasjoner og resultater har vært i en stigende kurve.

I seriestarten i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 startet de med å slå Steinkjer 1-0 på Guldbergaunet Stadion, og fire dager senere beseiret de Orkla 4-1 hjemme på TOBB Arena.

I tillegg til seks poeng på to kamper i serien, har de også lyktes i cupkvalifiseringen. I første runde beseiret de et rutinert Charlottenlund-lag 3-1 på hjemmebane, mens det ble en sterk 3-0-seier over Meldal på Heggøya kunstgras.

Onsdag kveld står det om en plass i 2. runde i NM.


Moen og Hugdal tilgjengelig

Til denne cupkampen må Tillerbyen klare seg uten Ole Martin Devle, som under oppgjøret mot Orkla opplevde et samspark med en motspiller som i skrivende stund ikke har leget 100 %. Han regnes med å være ute i noen få dager.

Derimot er det gledelig å melde om at både Gard Ragnar Killingberg og Stian Overskott Granøien er tilbake i lett trening, og selv om denne kampen kommer for tidlig for dem, ruster de seg opp til å være klare til tøffe kamper i mai.

Ellers har Tillerbyen tilnærmet full tropp å velge i, deriblant sykdomsplagde Christopher Moen og hodeskadde Jørn André Hugdal, som den siste uken har trent for fullt og er meldt kampklare.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Jørgen Sjømæling, Ruben Rostille, Aron Myren, Daniel Halgunset, Stian Mathisen Myrbekk , Magnus Bjerke, Niklas Lyngvær Iversen, Kristian Andreassen, Ståle Singstad Stegavik, Prince Kala, Kjartan Ulstad, Jørn André Hugdal, Asgeir Snekvik, Kim André Brandtzæg, Christopher Moen, Kristoffer Pires.Myren månedens spiller

Postet av Tillerbyen Media den 24. Apr 2017

Forsvarsspiller Aron Myren ble månedens "Vinnerskalle" i mars.

Aron Myren med beviset.


De blåkledde fra Tillerbyen kårer hver måned den spilleren som har prestert best på trening i form av antall opptjente poeng i blant annet konkurranser (lag og individuelt) og spillsekvenser.

Overrekkelsen av diplomet "Månedens Vinnerskalle" var muligens noe forsinket, men det var uansett ingen tvil om at 18-åringen fra Elvran tok hjem premien vel fortjent med sine 90 poeng.


Vi gratulerer!Tillerbyen 4 - 1 Orkla

Postet av Tillerbyen Media den 22. Apr 2017

TOBB ARENA (TILLER): Et angrepsvillig Tillerbyen-lag ledet 3-0 før 17 minutter, og vant til slutt 4-1 under svært krevende forhold utover i kampen.

Jubel etter kaptein Bjerkes 2-0-scoring på frispark. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


De blåkledde fra Tillerbyen gikk rett i angrep fra avspark, og klokka er ikke mer enn 15 sekunder gammel da Ruben Rostilles smarte skudd fra skrått hold nesten snek seg under keeper og over målstreken.

Enda hadde det ikke gått ett minutt da Prince Kalas knallharde skudd rett utenfor 16-meteren ga retur fra keeper som Rostille var svært nære ved å være først på.

Derfor var det kanskje ikke så ufortjent da hjemmelaget tok ledelsen i det 6. spilleminutt. Kaptein Magnus Bjerkes hjørnespark fant hodebrasken til en Orkla-spiller, som på uheldig vis headet i eget mål og 1-0 i favør blåtrøyene.


To mål på 45 sekunder

Tillerbyen-keeper Erland Tangvik hadde en solid enhåndsredning på et hardt skudd fra kloss hold noen få minutter senere, men det skulle ikke gå lang tid før Bjerke økte ledelsen til 2-0 på et frispark fra 35 meter som gikk i en bue over keeper og i mål.

Det skal kanskje sies at en møysommelig medvind hjalp til noe i forkant av 2-0-målet, men det kan man ikke si om det som skjedde rett etter avspark.

Blåtrøyene stormet i angrep, og Kala ga Asgeir Snekvik ballen på 18 meter som plasserte ballen i nærmeste hjørne til 3-0 - før det var spilt 17 minutter.

Snekvik kunne ha punktert kampen til pause, men alene med keeper reddet Orklas sisteskanse.

Reddet gjorde også Tangvik igjen, da han holdt ute et godt plassert Orkla-frispark fra 20 meter.


Snekvik med kopi

I andre omgang ble spillerne møtt av et enda verre trøndersk vårvær - med sidevind og enda mer snøfall.

Det kunne se ut som om Tillerbyen la igjen varmen i garderoben i pausen, for det var Orkla som hadde initiativet i starten etter sidebytte.

Allikevel var det et etter hvert bedre hjemmelag som fjernet all tvil til side etter 64 minutter. Et godt angrep på høyresiden endte med at Kala fant Snekvik rett innenfor 16-meteren, og han hamret inn 4-0 - en god kopi på mål nummer tre.

Noen skikkelige centimetere med bløtsnø stoppet en del flyt i spillet hos begge lag, men Orkla fikk siste nettkjenning med et herlig forarbeid av gjestenes angriper, som rundet to blå spillere og satte ballen knallhardt i nærmeste kryss fra 22 meter rett før full tid.


Tillerbyen kan uansett juble over tre nye poeng, og står nå med to seiere på to kamper i Norsk Tipping-ligaen.

Neste oppgjør er mot Byåsen TF i 1. runde i NM ondag 26. april kl.18.00 på TOBB Arena.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 4 (3) - (0) 1 Orkla FK
1-0 selvmål 6'
2-0 Magnus Bjerke 16'
3-0 Asgeir Snekvik 17'
4-0 Asgeir Snekvik 64'
4-1 89'

2. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 21. april 2017 kl.19.00
Gule kort Tillerbyen: Kjartan Ulstad 12'
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): ca 150


Laget (4-3-3):

Erland Tangvik
Aron Myren - Daniel Halgunset - Kristoffer Pires - Magnus Bjerke (k)
Asgeir Snekvik - Kjartan Ulstad - Ståle Singstad Stegavik
Prince Kala - Ruben Rostille - Ole Martin Devle

Bytter:
59' Ulstad --> Niklas Lyngvær Iversen
70' Bjerke --> Kristian Andreassen
70' Devle --> Kim André Brandtzæg
79' Rostille --> Stian Mathisen Myrbekk

Ubenyttet reserve: Jørgen Sjømæling.Før kampen: Tillerbyen - Orkla

Postet av Tillerbyen Media den 20. Apr 2017

Tillerbyen er vertskap for Orkla i årets første hjemmekamp i Norsk Tipping-ligaen.

Niklas Lyngvær Iversen kan være tilbake i kamptroppen mot Orkla.


Tillerbyen FK - Orkla FK
2. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 21. april 2017 kl.19.00
TOBB Arena (Tiller)


De blåkledde fra Tillerbyen spiller sin første hjemmekamp i serien denne fredagskvelden, og de håper å fortsette der de slapp fra seriepremieren på mandag.

Det gjør også kveldens gjester fra Orkdal. Orklas beste menn kommer fra en sterk 3-1-seier over Kolstad på hjemmebane, der alle målene kom i første omgang.

I fjor møttes Tillerbyen og Orkla i 3. divisjon avdeling 10, der Tillerbyen ble regelrett knust 4-0 på bortebane, mens de hentet opp 0-2 til 2-2 helt på tampen i høstkampen på TOBB Arena.


Overrasket i Steinkjer - for noen

Blåtrøyene leverte brukbare saker i bortemøtet med Steinkjer på mandag. Etter å ha dominert store deler av første omgang, sto det allikevel 0-0 til pause.

I andre omgang fortsatte Tillerbyen å sjokkere Steinkjer-publikumet, og det var ikke ufortjent da Aron Myren kriget inn 1-0 på hjørnespark.

Med flere spillere utilgjengelig til denne kampen, viste det unge laget sin store bredde i troppen ved å ta tre poeng i første kamp.


Sjømæling, Snekvik og Iversen tilgjengelig

Til kampen mot Orkla mangler Tillerbyen fremdeles forsvarer Gard Ragnar Killingberg med skade, mens angriper Christopher Moen testes tett opp mot kampstart etter en periode med sykdom.

Samtidig er spillende trener Jørn André Hugdal uaktuell grunnet hodeskaden han pådro seg mot Steinkjer.

På den gledelige siden er keeper Jørgen Sjømæling og angriperne Asgeir Snekvik og Niklas Iversen alle tilbake fra henholdsvis reise, suspensjon og sykdom, og er dermed tilgjengelig for seleksjon i kamptropp.

I tillegg har både Kim André Brandtzæg og Kristian Andreassen fått flere dager på å bli nærmere 100 % friskmeldt.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Jørgen Sjømæling, Ruben Rostille, Aron Myren, Daniel Halgunset, Stian Mathisen Myrbekk , Magnus Bjerke, Niklas Lyngvær Iversen, Kristian Andreassen, Ståle Singstad Stegavik, Prince Kala, Kjartan Ulstad, Asgeir Snekvik, Kim André Brandtzæg, Ole Martin Devle, Kristoffer Pires.Steinkjer 0 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 17. Apr 2017

GULDBERGAUNET STADION (STEINKJER): Tillerbyen viste herlig laginnsats da de seiret fortjent over forhåndsfavoritten Steinkjer i seriepremieren i Norsk Tipping-ligaen mandag ettermiddag.

Fornøyd med tre poeng.


De blåkledde fra Tillerbyen var skikkelig klare for årets første seriekamp, men det var slettes ingen enkel oppgave de skulle løse. Steinkjer vant samtlige 13 hjemmekamper i fjor, og de hadde nemlig ikke tapt en hjemmekamp siden 22. juni 2015 (1-2 mot Rosenborg 2, red. anm.).

Og gjestene fra Trondheim sør hadde ikke tenkt å la muligheten stikke av. I åpningsminuttene var blåtrøyene virkelig på hugget, og Ruben Rostille gikk rett i angrep, der hans lave innlegg endte med hjørnespark. På det påfølgende hjørnesparket fant kaptein Magnus Bjerke pannebrasken til en umarkert Daniel Halgunset, men fra fem meter headet han like over mål.

Etter 10 minutter smalt det fra venstreslegga til Ole Martin Devle etter godt forarbeid av junioren Sindre Olufsen, men det knallharde forsøket fra 15 meter strøk lengste stolpe.


Dristige Devle frempå igjen

Kampen roet seg noe i minuttene etter, og et aggressivt Tillerbyen-lag var svært ivrige på å vinne ballen fra Steinkjers bakre rekker. Samtidig hadde Steinkjer flere gode innleggsmuligheter, men Tillerbyen fikk rensket unna det som kom.

Fem minutter før pause kom vertenes første store sjanse - på et godt slått frispark fra høyre ble innlegget stusset like til side for mål.

Kort tid senere hadde Devle en ny god mulighet da han stormet mot Steinkjers mål, men på uheldig vis tråklet han bort angrepet like innenfor 16-meteren.


Maskinen Myren kriget inn 1-0

Andre omgang startet like positivt for gjestenes del, da Rostilles harde skudd fra 18 meter ble så vidt reddet av hjemmelagets keeper.

Etter 56 minutter ble det endelig blå jubel. Nok et godt slått hjørnespark av kaptein Bjerke ble stusset videre av Jørn André Hugdal, og fra kloss hold kranglet Aron Myren inn 1-0 i tøff duell med både med- og motspillere.

Få minutter senere kunne ledelsen ha blitt doblet da Devle fant en sprudlende Olufsen inne i 16-meteren som fintet bort en Steinkjer-forsvarer, men skled i skuddforsøket som trillet inn til keeper.


Dramatisk avslutning

Kampen bølget frem og tilbake i sluttminuttene. Steinkjer jaget utligning, mens Tillerbyen hadde gode kontringsmuligheter.

Fem minutter før full tid måtte keeper Erland Tangvik i full strekk da han på strålende vis reddet et volleyskudd fra 18 meter.

Et knapt minutt senere kolliderte Hugdal med en Steinkjer-spiller inne i egen 16-meter, og han måtte etter hvert ut på båre.

Dette ga mange tilleggsminutter, men innbytterne Rolf Knudsen, Stian Myrbekk og Kim André Brandtzæg jaget Steinkjer bakover i banen mens Kristoffer Pires steppet inn i forsvar og tok seg av det som kom der.


Etter 98 minutter kunne dermed Tillerbyen juble for tre poeng i seriepremieren.


Kampfakta:

Steinkjer FK 0 (0) - (0) 1 Tillerbyen FK
0-1 Aron Myren 56'

1. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 17. april 2017 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Kjartan Ulstad (40')
Tilskuere Guldbergaunet Stadion (Steinkjer): 322


Laget (4-3-3):

Erland Tangvik
Aron Myren - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Magnus Bjerke (k)
Kjartan Ulstad - Ole Martin Devle - Ståle Stegavik
Prince Kala - Ruben Rostille - Sindre Olufsen

Bytter:
70' Devle --> Rolf Knudsen
81' Kala --> Stian Mathisen Myrbekk
90' Hugdal --> Kristoffer Pires
90+2' Olufsen --> Kim André Brandtzæg

Ubenyttet reserve: Kristian Andreassen.Før kampen: Steinkjer - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 16. Apr 2017

A-laget tar turen nordover til Steinkjer i seriepremieren i nye Norsk Tipping-ligaen mandag ettermiddag.

Denne gjengen tar fatt på en spennende sesong i Norsk Tipping-ligaen.


Steinkjer FK - Tillerbyen FK
1. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 17. april 2017 kl.16.00
Guldbergaunet Stadion (Steinkjer)

Vi følger kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen har gjort sine siste forberedelser til årets seriestart i nye 3. divisjon, og nå starter første kamp av totalt fire på 13 dager.

Mens påsken for alvor er på hell, skal blåtrøyene gjeste Guldbergaunet i første serierunde. Hjemmelaget Steinkjer har hatt en variabel oppkjøring i form av resultater i treningskampene, der de blant annet har beseiret avdelingskollega Sverresborg 4-0, men så ble det 3-1-tap for Orkla i siste treningskamp rett før påske.

I likhet med Tillerbyen skal også Steinkjer spille 1. runde i Norgesmesterskapet (NM). Der venter erkerival Levanger på hjemmebane.


Fem seiere på seks siste

Tillerbyen gleder seg over resultatene den siste tiden som blant annet har gitt en plass i NM, og de står med kun ett tap på sine seks siste kamper i alle turneringer.

Treningskamper i vinter:
Kvik 4-0
Orkla 1-4
Verdal 1-4
Stjørdals-Blink 1-0
Tynset 1-0
Sverresborg 1-0
Charlottenlund (NM-kval) 3-1
Meldal (NM-kval) 3-0
Strindheim TF 1-2

I sistnevnte kamp var Tillerbyen det dominerende laget i store deler av kampen, men de slet med å omsette store målsjanser i nettkjenninger.

En voldsom terping på de siste treningene gir håp om mange scoringer også i 2017.


Kala i form - Andreassen tilbake

Til oppgjøret mot Steinkjer kommer Tillerbyen med en slagkraftig og kampklar tropp. Prince Kala, som har scoret fire mål på de tre siste kampene, håper å fortsette sin kliniske form også når poengene skal telles opp.

Dog er det flere spillere som ikke er med på bussen nordover av naturlige årsaker. Asgeir Snekvik soner karantene for rødt kort (to gule) etter siste seriekamp i fjor med Byåsen TF, mens Gard Ragnar Killingberg er for tiden skadet og Christopher Moen sliter med sykdom.

Verre er det med Sondre Garstad, Stian Granøien og Kristian Finsrud som alle er utilgjengelige på ubestemt tid, men på den gledelige siden er både Kim André Brandtzæg og Kristian Andreassen tilbake i full trening igjen.

I troppen finner vi også spennende juniorer som Sebastian Eggen, Rolf Knutsen og Sindre Olufsen.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Kristian Andreassen, Jørn André Hugdal, Daniel Halgunset, Kristoffer Pires Ferreira, Niklas Lyngvær Iversen, Magnus Bjerke, Prince Kala, Rolf Knutsen, Ole Martin Devle, Sebastian Eggen, Aron Arvidsønn Myren, Ruben Rostille, Ståle Singstad Stegavik, Kjartan Ulstad, Kim Andrè Brandtzæg, Sindre Olufsen, Stian Mathisen Myrbekk.- Vi gleder oss enormt

Postet av Tillerbyen Media den 16. Apr 2017

Spillende trener Jørn André Hugdal (29) forteller at Tillerbyen ser fram til en svært hektisk periode etter påskeferien.

Hugdal i aksjon mot Strindheim TF i treningskamp for noen dager siden. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen har trent godt og hardt gjennom hele vinteren med minimale skadefravær, og nå skal trønderne være klare for noen hektiske og svært spennende uker fra og med andre påskedag.

Steinkjer venter på Guldbergaunet Stadion i serieåpningen i nye Norsk Tipping-ligaen før Orkla gjester TOBB Arena fire dager senere.

Onsdag 26. april skal Tillerbyen prøve å slå ut Byåsen Toppfotball i Norgesmesterskapet, mens måneden avsluttes borte mot Verdal tre dager senere.


Stigende formkurve

Hugdal forteller at laget har ingenting uoppgjort i oppkjøringa.

- Vi har hatt svært gode forhold på Lerkendal og TOBB Arena i vinter, og vi opplever at vi har en læringsvillig og engasjert spillergruppe. Nå skal vi ikke stå tilbake på noe - det er bare på peise på, sier Tillerbyens nummer 3 før han fortsetter:

- Selv om vi startet litt ruskete i vinter, er formkurven stigende. Vi skal spille fire kamper på 13 dager, og vi skal være i angrepsposisjon fra første spark.

- Vi gleder oss enormt til det hele sparkes i gang for alvor, innrømmer en entusiastisk Hugdal.


Fint at folk ikke vet

Tynsetingen, som for øvrig har vært i Tiller og Tillerbyen siden tidligvinteren 2010, er klar for sin åttende sesong på sørsida av byen, og han forventer at det blir en svært jevn avdeling i årets Norsk Tipping-liga.

- Vi har blitt spådd som både kandidat til opprykk og nedrykkslag, så vi lever fint med at folk ikke vet så mye om oss. Jeg tror vi vil overraske positivt fra start av, men hver kamp vil nok telle også i årets sesong, så vi kan ikke hvile på laurbærene, sier Hugdal før han avslutter:

- Det kribler mye hver dag nå, så nå må vi snart komme i gang!Slik er draktnumrene

Postet av Tillerbyen Media den 15. Apr 2017

Slik er A-lagsspillernes draktnumre og kapteiner i 2017.

Magnus Bjerke (med ball) fortsetter som kaptein også i 2017. Foto: Marius L. Larsen.


A-laget nærmer seg seriestart i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, der kjente møter mot andre trønderske klubber samt spennende utfordringer i blant annet tre nordnorske oppgjør står for tur.

På mandag gjester Tillerbyen Guldbergaunet Stadion i Steinkjer, en arena lag fra Trondheim har en tendens til å måtte slite med å få med seg poeng fra.

Spillerne er godt inne i sine siste forberedelser, og i den anledning offentliggjør vi A-lagstroppen og draktnumrene i årets sesong.

I tillegg til nye signeringer i vinter, er Aron Myren tatt opp fra egen juniorstall etter å ha imponert gjennom fjorårets soilde høstsesong.

A-lagstroppen 2017 med draktnumre:

1 Erland Tangvik (kee)
2 Kristian Andreassen
3 Jørn André Hugdal
4 Daniel Halgunset
5 Kristoffer Pires Ferreira
6 Niklas Lyngvær Iversen
7 Magnus Bjerke
8 Asgeir Volden Snekvik
9 Prince Kala
10 Christopher Moen
11 Ole Martin Devle

12 Stian Overskott Granøien (kee)
13 Aron Myren
14 Ruben Rostille
15 Ståle Singstad Stegavik
16 Gard Ragnar Killingberg
17 Kjartan Ulstad
18 Kim André Brandtzæg
19 Sondre Garstad
21 Kristian Finsrud
23 Stian Mathisen Myrbekk
34 Jørgen Sjømæling (kee)


Trenerteamet gjør ingen endringer på fjorårets kapteinsteam, der Magnus "Macca" Bjerke var kaptein og Ståle Singstad Stegavik var visekaptein.

Disse to samt Ole Martin Devle og Niklas Lyngvær Iversen går inn i spillerutvalget.


I støtteapparatet fortsetter Jørn André Hugdal, Marius Larsen og Matias Aalberg fra fjoråret, med Arve Holm som lagleder. I tillegg er Kim André Brandtzæg ny inn som fysisk trener.Tap i generalprøven

Postet av Tillerbyen Media den 11. Apr 2017

RUTA ARENA (LEANGEN): Tillerbyen dominerte store deler av treningskampen mot avdelingskollega Strindheim TF mandag kveld, men misbrukte sjanser førte til 2-1-tap.

Prince Kala scorte sitt fjerde mål på tre kamper. Foto: Marius L. Larsen.


A-laget tok den korte turen til Strindheims hjemmebane med mål om å opprettholde en god og langvarig vinnerstatistikk fra vinterens treningskamper, men de åpnet ruskete det første kvarteret.

Flere pasningsfeil og urolige perioder med ball førte til at Strindheim kom på et par halvfarlige visitter, men det var Ole Martin Devle som fikk kampens første store mulighet etter 17 minutter. Dog ble han for het i øyeblikket alene med keeper, og skuddet gikk utenfor mål.

Under 60 sekunder senere tok hjemmelaget ledelsen på et vakkert frispark fra 27 meter, og rett etter avspark stormet Tillerbyen i angrep, der Aron Myrens gode innlegg fant en umarkert Niklas Iversen på kloss hold, men uheldig nok gikk skuddet i en offsideplassert Devle.


Bare nesten for livlige Devle

Det skulle ikke akkurat stå på sjansene for gjestene fra Trondheim sør.

Ikke mange sekunder senere var Devle på'n igjen. Med en lekker førstetouch som dro bort backen inne i 16-meteren, ble det harde skuddet godt reddet av Strindheims keeper.

På den påfølgende corneren skjøt en feilvendt Iversen over mål fra to meter, og kort tid senere fyrte Devle av med et fantastisk volleyskudd fra 25 meter som keeper reddet, og selv om Asgeir Snekvik satte returen i mål, ble han avvinket for offside.

Etter en halvtimes tid traff Prince Kala stolpen via keeper, og Devle styrte nok et godt innlegg fra Myren like over mål.

Men to minutter før pause fikk de endelig betalt for det enorme sjansene. Iversen fant Prince Kala i bakrom, og alene med keeper chippet han elegant inn utligningen - for øvrig hans fjerde mål på tre kamper i alle turneringer.


Strindheim kontret inn ny ledelse

Andre omgang startet blandet fra begge lag, men etter hvert tok Tillerbyen mer og mer over banespillet. Den første store sjansen kom på en corner fra kaptein Magnus Bjerke, men Kristoffer Pires' avsluttning fra fire meter traff midt på keeper.

I det 55. spilleminutt tok Strindheim tilbake ledelsen på en god kontring på høyresiden. Tillerbyen rakk ikke seg tilbake, og alene med keeper Erland Tangvik ble skuddet satt i lengste hjørne til 2-1.

Tillerbyen ga seg imidlertid ikke, og fortsatte med store sjanser mot Strindheims mål. Ti minutter etter 2-1-scoringen fikk Ruben Rostille alle tiders sjanse alene med keeper, men også dette forsøket snek seg utenfor stolperoten.

I det 74. spilleminutt overrasket Ståle Stegavik alle, som for øvrig kun minutter i forveien hadde et skudd som skiftet retning og havnet like utenfor, med sitt frispark som hamret i kryssfestet og ut.

Fem minutter før full tid prøvde Rostille seg på halv volley, men nettkjenningen manglet.


Kampen ebbet ut i en 2-1-seier til Strindheim TF, som muligens er noe ufortjent ut i fra antall store målsjanser.
Tillerbyen tar nå noen dager påskeferie før spillerne returnerer til treningsfeltet påskeaften.


Les også:
Seier i generalprøven - Strindheim Toppfotball


Kampfakta:

Strindheim TF 2 (1) - (1) 1 Tillerbyen FK
1-0 18'
1-1 Prince Kala 43'
2-1 55'

Treningskamp
Mandag 10. april 2017 kl.17.45
Gule kort Tillerbyen: Jørn André Hugdal (68')
Tilskuere Ruta Arena (Leangen): 25


Laget (4-3-3):

Erland Tangvik
Aron Myren - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Magnus Bjerke (k)
Asgeir Volden Snekvik - Niklas Lyngvær Iversen - Kjartan Ulstad
Prince Kala - Ruben Rostille - Ole Martin Devle

Bytter:
Snekvik --> Ståle Singstad Stegavik 26'
Halgunset --> Kristoffer Pires 46'
Devle --> Christopher Moen 46'

Ubenyttede reserver: Marius Larsen.Byåsen TF i 1. runde

Postet av Tillerbyen Media den 7. Apr 2017

Tillerbyen møter Byåsen Toppfotball i NM.

Asgeir Snekvik møter sin tidligere klubb i cupen. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen skal være vertskap for Byåsen TF i 1. runde i Norgesmesterskapet. Dette ble klart etter at oppsettet ble publisert av NFF tidligere i dag.

Kampen spilles onsdag 26. april på hjemmebane.


Se fullstendig oppsett her.Meldal 0 - 3 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 6. Apr 2017

HEGGØYA KUNSTGRAS (STORÅS): Tillerbyen er klar for 1. runde i NM etter en fortjent 3-0-seier over Meldal onsdag kveld.

Prince Kala scoret sitt tredje mål på to kamper. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen tok umiddelbart tak i kampen etter avspark, og lot ikke Meldal ha ballen i fem sekunder av gangen.

Gjestene skapte flere gode sjanser etter godt angrepsspill, men det var ikke før det var spilt 16 minutter før det ble jubel.

Niklas Iversen endte med løpsduell med en Meldal-forsvarer etter solid vending av spill før han fant Prince Kala i feltet, og fra seks meter styrte angriperen inn kampens første scoring.


Stegavik-suser

Seks minutter senere doblet blåtrøyene ledelsen ved Asgeir Snekvik som tuppet inn 2-0 fra kloss hold etter en nedfallsfrukt på kaptein Magnus Bjerkes hjørnespark.

Gjestene fortsatte å skape farlige målsjanser på løpende bånd, men de sviktet i avslutningsfasen. Ruben Rostille, Kala, Iversen og Tillerbyen-debutant Christopher Moen hadde alle gode muligheter til å øke ledelsen, men forsøkene traff ikke nettmaskene.

I det 45. spilleminutt ble det imidlertid blå jubel igjen. Ståle Stegavik bestemte seg for at nok var nok, ladet kanonen fra 25 meter og hamret inn 3-0 limt i krysset.


Offsidemål

Til tross for en noe ruskete start på andre omgang, fortsatte blåtrøyene å dominere banespillet på Heggøya kunstgras.

Moen og Snekvik hadde et par gode skuddforsøk hver, men Meldals keeper reddet ved flere anledninger.

Stian Myrbekk ble en trussel med en gang han entret banen utover i andre omgang, men et par hodestøt havnet rett i klypene på sisteskansen.

Ole Martin Devle trodde han satte inn 4-0 på retur fra keeper mot slutten av kampen, men det ble avblåst for offside, til Tillerbyen-spillernes store protester.

Kampen ebbet ut i en fullt fortjent 3-0-seier etter en ikke så altfor imponerende andre omgang, men cup er cup, og Tillerbyen skal spille 1. runde onsdag 26. april!


Kampfakta:

Meldal FK 0 (0) - (3) 3 Tillerbyen FK
0-1 Prince Kala 16'
0-2 Asgeir Snekvik 22'
0-3 Ståle Stegavik 45'

2. kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet
Onsdag 5. april 2017 kl.19.00
Gule kort Tillerbyen: Magnus Bjerke
Tilskuere Heggøya kunstgras: 40


Laget (4-3-3):

Jørgen Sjømæling
Aron Myren - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Magnus Bjerke (k)
Asgeir Volden Snekvik - Niklas Lyngvær Iversen - Ståle Singstad Stegavik
Prince Kala - Ruben Rostille - Christopher Moen

Bytter:
65' Iversen --> Ole Martin Devle
65' Stegavik --> Kjartan Ulstad
75' Rostille --> Stian Mathisen Myrbekk

Ubenyttede reserver: Erland Tangvik, Kristoffer Pires.Før kampen: Meldal - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 4. Apr 2017

A-laget tar turen til Heggøya kunstgras i den andre kvalifiseringsrunden i NM onsdag kveld.

DSC06781.JPG

Ståle Singstad Stegavik er klar for nye dueller i møtet med Meldal. Foto: Marius L. Larsen.


Meldal FK - Tillerbyen FK
2. kvalifiseringsrunde Norgesmesterskapet
Onsdag 5. april 2017 kl.19.00
Heggøya kunstgras (Storås)

Følg kampen direkte med måloppdateringer på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen reiser den drøyt times lange turen sørvestover til Meldal for å kjempe om avansement til den første ordinære NM-runden denne onsdagskvelden, og de møter kommunens stolthet i storform for tiden.

4. divisjonslaget regelrett knuste Alvdal 3-0 på bortebane i den første kvalifiseringsrunden for nøyaktig en uke siden, og de fulgte opp med en sterk 2-0-seier borte over Buvik i serien på lørdag.

Gultrøyene går inn i den neste utslagsrunden vel vitende om at de ikke har sluppet inn mål i en obligatorisk kamp i år.


Snudde forrige kamp

Tillerbyen gjorde en mye sterkere vintersesong i år kontra fjoråret, og de avsluttet vinterkampene med tre 1-0-seiere over tøffe motstandere, senest over avdelingskollega Sverresborg for snaut to uker siden.

Mot Charlottenlund sist onsdag havnet de tidlig under 0-1 på TOBB Arena, men de reiste seg etter baklengsmålet og dominerte store deler av kampen.

To scoringer av Prince Kala og ett av Sondre Garstad sikret en 3-1-seier og derav avansement til oppgjøret mot nettopp Meldal.


Tangvik og Moen i tropp

Gjestene fra Trondheim kommer til Storås med noenlunde samme tropp som mot Charlottenlund. Endringene er at forsvarsspiller Gard Ragnar Killingberg er utilgjengelig etter en liten smell i forrige kamp.

Samtidig er angriper Kim André Brandtzæg (ankel) og forsvarer Kristian Andreassen (ankel) tilbake i lett trening, men Meldal-kampen kommer for tidlig for begge.

På den gledelige siden er keeper Erland Tangvik tilbake i full trening, og sammen med nysignerte Christopher Moen går de rett inn i kamptroppen.

Fra før er keeper Stian Granøien (sykdom) og lynvingen Kristian Finsrud (rygg) ute i en lengre periode.


Tillerbyens kamptropp:
Jørgen Sjømæling, Erland Tangvik, Aron Myren, Kristoffer Pires, Daniel Halgunset, Jørn André Hugdal, Magnus Bjerke, Niklas Iversen, Asgeir Snekvik, Kjartan Ulstad, Ståle Stegavik, Ole Martin Devle, Prince Kala, Ruben Rostille, Stian Myrbekk, Christopher Moen, Sondre Garstad.Christopher Moen klar for Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 4. Apr 2017

Angrepsspiller Christopher Moen har signert for Tillerbyen FK.

Skjermbilde 2016-01-24 kl. 17.42.40.jpg

Christopher har tidligere spilt for Tiller Futsal.


25-åringen har trent med blåtrøyene i en snau måned, og den tidligere Charlottenlund-spilleren går inn i en allerede konkurransedyktig spillertropp som skal kjempe om poeng i den nye Norsk-Tipping-ligaen.

Moen spilte samtlige seriekamper for Charlottenlund i fjor, og scoret 35 mål, en av de mestscorende på dette nivået på landsbasis.

De to siste årene har han scoret 50 mål på 51 kamper for gråtrøyene.

I tillegg til å være en målfarlig angriper, er han også fast inventar på det norske futsallandslaget. Tidligere har han spilt for Tiller Futsal med flere av dagens Tillerbyen-spillere.


Velkommen til oss, Christopher!God start for juniorene

Postet av Tillerbyen Media den 3. Apr 2017

Våre to G19-lag har hatt en svært god sesongstart.

Endre Bondø Garstad har fått en god start på årets G19-karriere. Foto: Marius L. Larsen.


Ballen ruller for alvor for de blåkledde fra Tillerbyen, og våre to G19-lag har vært i aksjon fire ganger med jevne mellomrom den siste tiden.

2017-sesongen ble sparket i gang lørdag 18. mars da Tillerbyen seiret over Freidig i NM Telenor Cup, der det til slutt ble 6-2 i målprotokollen.

Elleve dager senere sto Byåsen TF for tur i serieåpninga i 0. divisjon, og våre gutter imponerte mot forhåndsfavoritten på bortebane. Med en fin 1-0-ledelse til pause etter scoring av Isak Stai Brønstad, doblet Peter Høyland ledelsen etter en drøy time.

Byåsen reduserte på overtid, men Tillerbyen tok med seg en sterk 2-1-seier og tre herlige poeng.


Solid åpning i OBOS Cup

48 timer senere var G19-2 i aksjon for første gang i en tellende kamp denne sesongen, og oppgjøret mot Trond 2 i OBOS Cup på TOBB Arena ble alt annet enn kjedelig.

Tillerbyen ledet 2-1 til pause etter scoringer av Erik Arntsberg (straffespark) og Peter Høyland, og ledelsen ble økt til 3-1 rett etter hvilen før Trond reduserte til 2-3.

Tillerbyen holdt unna og seiret i første gruppespillkamp i OBOS Cup.

På søndag var det duket for ukas siste kamp, da sesongstart i 1. divisjon avdeling 2 borte mot KIL/Hemne sto for tur.

Hjemmelaget ledet 2-0 til pause, og selv om Endre Bondø Garstad ga det unge Tillerbyen-laget håp med sin redusering i andre omgang, fastsatte de grønn- og hvitkledde sluttresultatet til 3-1 rett før slutt.


Neste G19-1-kamp er mot Levanger onsdag 5. april kl.19.30 på TOBB Arena.

Neste G19-2-kamp er mot Selbu torsdag 6. april kl.21.00 på Tempe kunstgress (OBOS Cup).Meldal i neste runde

Postet av Tillerbyen Media den 1. Apr 2017

A-laget møter Meldal på bortebane i neste utslagsrunde i NM.

Asgeir Snekvik i aksjon mot Charlottenlund sist onsdag. Foto: Marius L. Larsen.


Tillerbyen er gjestende lag da de tar turen ut til Meldal onsdag 5. april for å møte 4. divisjonslaget i den andre kvalifiseringsrunden i Norgesmesterskapet.

Blåtrøyene beseiret Charlottenlund 3-1 hjemme på TOBB Arena, mens Meldal slo ut Alvdal med sifrene 3-0 på bortebane.

Onsdagens oppgjør har kampstart kl.19.00 på Heggøya kunstgras, og vinneren går inn i første ordinære runde.Tillerbyen 3 - 1 Charlottenlund

Postet av Tillerbyen Media den 31. Mar 2017

TOBB ARENA (TILLER): A-laget seiret over rutinerte Charlottenlund i første NM-hinder onsdag kveld.

Prince Kala åpnet målkontoen for alvor i årets første tellende kamp. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen visste at de sto opp mot en tøff nøtt å knekke da de tok imot Charlottenlund i første kvalifiseringsrunde i NM, og det skulle bli verre etter de første ti minuttene.

Da hadde gjestene i grå-rødt tatt ledelsen på en overgang som Tillerbyen helt sikkert kunne ha gjort det bedre på, og bortelaget var nære ved å doble ledelsen ikke lenge etterpå med et skudd i tverrliggeren.

Tillerbyen presset på etter dette, og hadde flere gode muligheter til å utligne. Asgeir Snekviks lave skudd ble reddet av keeper, flere hjørnespark var nære på å bli stusset i mål og et par gode innlegg nådde nesten fram.


Tålmodigheten betalte seg

Mens det ble bare nesten i første omgang, skulle hjemmelaget omsider lykkes.

Men det var først etter at Ruben Rostilles heading fra tre meter ble reddet av keeper og Daniel Halgunsets skudd fra sju meter ble blokkert i siste liten.

I det 73. spilleminutt fant Halgunset en bakromstruende Prince Kala, og etter et godt hopp av Snekvik, kom Kala alene med keeper og satte ballen sikkert i lengste hjørne til 1-1.


Kala x 2

Og da kom den berømte ketsjupeffekten.

Kala var frempå igjen fra kloss hold fem minutter senere. Skuddet ble hamret høyt i nettmaskene, og dermed var kampen snudd til 2-1.

Sondre Garstad la på til 3-1 kort tid etterpå, og fastsatte dermed sluttresultatet som ga Tillerbyen avansement til andre kvalifiseringsrunde.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 3 (0) - (1) 1 Charlottenlund SK
0-1 10'
1-1 Prince Kala 73'
2-1 Prince Kala 78'
3-1 Sondre Garstad 82'

1. kvalifiseringsrunde Norgesmesterskapet (NM)
Onsdag 29. mars 2017 kl.18.00
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): ca 100


Laget (4-3-3):

Jørgen Sjømæling
Magnus Bjerke (k) - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Gard Ragnar Killingberg
Asgeir Snekvik - Niklas Iversen - Ståle Stegavik
Prince Kala - Ruben Rostille - Sondre Garstad

Bytter:
Sondre Garstad --> Stian Mathisen Myrbekk 83'
Niklas Iversen --> Kjartan Ulstad 86'

Ubenyttede reserver: Eskil Johansen, Kristoffer Pires, Aron Myren.Vant på en dårlig dag

Postet av Tillerbyen Media den 23. Mar 2017

A-laget slo Sverresborg i siste treningskamp før det braker løs.

Tillerbyen vant igjen til tross for vanskelige forhold.


De blåkledde fra Tillerbyen tok turen til Havstein kunstgress denne torsdagskvelden, men møtet med avdelingskollega Sverresborg ble alt annet enn glamorøst.

Til tross for en god første omgang med mye ballinnehav under vanskelige forhold, var det vertene som hadde de største sjansene før pause, men utrolig nok sto det 0-0 da lagene gikk i garderoben.

I andre omgang var det Sverresborg som hadde ballen mest, men det ble ingen nettsus for de grønnkledde.

I stedet var det Tillerbyen som kunne juble fem minutter før full tid. Et frispark fra kaptein Magnus Bjerke ble stanget i mål av innbytter og prøvespiller Stian Mathisen Myrbekk.


En tredje strake 1-0-kamp (Stjørdals-Blink, Tynset og Sverresborg, red. anm.) for Tillerbyen, og nå venter gode treninger og fullt fokus før møtet med Charlottenlund i første kvalifiseringsrunde i NM onsdag 29. mars kl.18.00 på TOBB Arena.Halgunset ble februars "Vinnerskalle"

Postet av Tillerbyen Media den 21. Mar 2017

Forsvarsspiller Daniel Halgunset ble månedens spiller.


A-laget har gjennom hver treningsøkt flere konkurranser og tellende spillsekvenser der poeng blir notert og talt opp i slutten av hver måned.

I januar stakk venstreback Kristian Andreassen av med en klar seier i "Månedens Vinnerskalle", og i februar ble det forsvarskollega Daniel Halgunset som vant med sine 67 kaprede poeng.Videre i G19-NM

Postet av Tillerbyen Media den 18. Mar 2017

Juniorlaget slo Freidig med god margin i første utslagsrunde i NM.


Dagens hvitkledde spillere opplevde noen merkelige åpningsminutter på Freidig kunstgress denne lørdagen.

Først sørget Rolf Knudsen og Mike Arnesen Almaas for en grytidlig 2-0-ledelse, men Freidig reduserte umiddelbart.

Tillerbyen ledet 3-2 til pause etter scoring av Daniel Singstad Stegavik.

I andre omgang ble det klart hvem som skulle gå videre.

Først økte Robin Johansen ledelsen til 4-2 før Rolf Knudsen la på til 5-2, og helt til slutt fastsatte Markus Sivertsen Hilsen sluttresultatet til 6-2 i favør Tillerbyen.


Dermed er juniorene videre til neste utslagsrunde i G19-NM.Seiret over Tynset

Postet av Tillerbyen Media den 11. Mar 2017

A-laget slo Tynset i et sjansesløseri av en treningskamp på Tempe kunstgress.


De blåkledde fra Tillerbyen møtte Tynset for å måle krefter denne lørdagen, og det var en rotete åpning på oppgjøret.

Tynset, som i fjor spilte i 2. divisjon, hadde noen få visitter på Tillerbyens halvdel, men det var blåtrøyene som styrte det meste i første omgang.

Allikevel ble det ikke hull på byllen før i det 63. spilleminutt da Asgeir Snekvik fant Sondre Garstad på tolv meter, som hamret inn kampens første og eneste mål.

Snekvik misset straffespark få minutter senere, og Kim André Brandtzæg hadde to store muligheter alene med keeper, men det endte med 1-0 til Tillerbyen.


Neste treningskamp er mot Sverresborg torsdag 23. mars kl.19.00 på Havstein.Prince Kala til Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 9. Mar 2017

Prince Kala er klar for Tillerbyen FK.

Prince Kala skal spille på TOBB Arena kommende sesong.


Tillerbyen har signert angrepsspiller Prince Kala fra Byåsen Toppfotball foran den svært spennende 2017-sesongen i Norsk Tipping-ligaen.

96-modellen fra Kattem kan bekle både kant- og spissrolle, og går inn i en konkurransepreget angrepsrekke som skal kjempe om en plass i startelleveren.


Fra før har Tillerbyen fått tilbake Kristoffer Pires, Erland Tangvik, Kim André Brandtzæg (alle fra studier) og Kristian Finsrud (militæret), mens Gard Ragnar Killingberg (KIL/Hemne) og Asgeir Snekvik (Byåsen TF) er nye i stallen.Levert av IdrettenOnline