Evjen ny hovedtrener

Postet av Tillerbyen Media den 9. Nov 2018

Simon Hustad Evjen (27) vender hjem til sørsida og Tiller Idrettslag Fotball fra og med 2019-sesongen.

Evjen (t.h.) og sportssjef Daniel Halgunset.


Avtroppende Tillerbyen Fotballklubb og påtroppende Tiller Idrettslag Fotball er svært glade for å kunne meddele at sjetnmarkingen Simon Hustad Evjen er tilbake på TOBB Arena Sør som hovedtrener for herrer senior A i Norsk Tipping-ligaen 2019.

27-åringen kommer fra FK Kvik i 4. divisjon der han har vært hovedtrener de siste tre årene. Evjen ledet Kvik til 1.-, 2.- og 4. plass de tre siste sesongene, og tok seg i år til 1. runde i NM hvor de tapte 0-1 for Ranheim. Før den tid var han trener for moderklubben Sjetne IL, samt spiller for Tiller Fotball tilbake i 2009.

I tillegg er Evjen hovedtrener for Rosenborg Nasjonal G13 (Team BDO) og assistenttrener for Utleira Futsal. Han innehar B-lisens i trenerkurs.


Gleder seg til å vende "hjem"

De blåkledde fra Tillerbyen kan se frem til at Evjen returnerer på TOBB Arena Sør i blå overdel for første gang på ti år, men han er ikke akkurat ukjent med banen på Tonstad, ettersom han har sett svært mange kamper der de siste årene.

Nå kan han nesten ikke vente med selv å være en del av opplegget.

- Jeg er strålende fornøyd med å vende tilbake til Tiller Fotball og som hovedtrener for herrelaget. Det er en ære å få ta over etter Jørn (André Hugdal), som har vært den aller viktigste personen på og utenfor banen for Tillerbyen de siste årene. For meg blir det som å komme hjem, selv om jeg opprinnelig kommer fra nabobydelen. Jeg har tilbrakt mange timer på TOBB Arena Sør de siste årene for å se Tiller i aksjon, og jeg gleder meg vanvittig til å ta del i den positive atmosfæren som befinner seg i klubben for øyeblikket, meddeler Evjen.

- Tiller er en stor klubb som jeg har den største respekt for, og det vet jeg alt om ettersom jeg har vært her tidligere. Det er mye som skjer i klubben i disse dager, og jeg kan ikke vente med å komme i gang det med arbeidet jeg skal gjøre.


Sa nei til andre klubber

Kanskje ikke overraskende hadde Evjen tilbud fra flere klubber, både på samme nivå og faktisk høyere enn Tiller, men den nye hovedtreneren legger til grunn at det var noen faktorer som gjorde avgjørelsen etter hvert enkel.

- I Tiller er det mange gode personer som ønsker det samme. Jeg har alltid fått et inntrykk av at ting gjøres skikkelig, og det er få, om noen, tilfeldigheter som gjør at prestasjonene lyser. Min gode venn Marius Larsen har også fortalt meg mye om klubben og videre planer, og jeg må bare få berømme den jobben han og mange andre frivillige gjør i Tiller, opplyser Evjen.


- Fantastisk jobb i 2018

Evjen tar over et lag som havnet på en imponerende 3. plass i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 samt kapret en plass i neste års NM, og den nye hovedtreneren skryter av både spillere og trenere som klarte en stor bragd veldig få - egentlig kanskje ingen - trodde på forhånd.

- Det står stor respekt av årets sesong. Jeg vet at Hugdal, Eirik Utheim og resten av trenerteamet har gjort en fantastisk jobb med å nå denne målsettingen. Det er ikke en enkel liga å spille i, men de har sørget for at spillerne har prestert på topp nivå gjennom en lang sesong.

Samtidig forteller Evjen at han gleder seg til å få jobbe med lagets gode spillere.

- Det er utvilsomt en solid spillerstall som finnes her. Mange av spillerne har blitt utviklet her gjennom de siste årene, og nå starter jobben med å prøve å beholde de fleste for å utvikle de ytterligere. Jeg gleder meg til å treffe dem alle sammen.

På spørsmål om hva vi kan forvente av et "Evjen-lag", svarer han følgende:

- Kort sagt prøver mine lag å trene og spille på en måte som utvikler spillerne og er artig å utføre og se på. Lykkes vi med det, og bygger videre på det meget gode fundamentet som er lagt fra før, kan det bli et nytt fint år for Tiller i 2019. Men det krever ekstremt hardt arbeid fra alle involverte, noe som alltid er det viktigste for suksess.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker Simon Hustad Evjen hjertelig velkommen tilbake til klubben, denne gang som hovedtrener for herrer senior A.

Klubben har også en oppdatering angående resterende støtteapparat som er ventet å bli offentliggjort snarest.Sportssjefen informerer

Postet av Tillerbyen Media den 30. Okt 2018

Sportssjef Daniel Halgunset forteller om tingenes tilstand, og det er positive tilbakemeldinger.


De blåkledde fra Tillerbyen avsluttet en svært lovende 2018-sesong på en imponerende 3. plass, der absolutt alle utenforstående avskrev gutta i helblått etter sju serierunder. Etter tapet i TV-kampen i slutten av mai, lå nemlig Tillerbyen helt sist på tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5.

Så begynte gutta å vinne, og de sluttet ikke.

De berget plassen med fire kamper igjen å spille, de sikret NM-plassen i nest siste serierunde og de fikset til slutt en pallplassering på en svært jevn tabell.


Positive spillersamtaler

2019-sesongen har alt startet, ifølge Halgunset.

- I perioden som kommer nå, kan vi ikke sette oss ned for å hvile på de berømte laurbærene. Vi vet vi har en jobb å gjøre, men det er også en jobb vi allerede er godt i gang med, forteller sportssjefen.

- Vi har nettopp gjennomført en strålende 2018-sesong, men vi begynte med spillersamtaler første uken rett etter vi var sikker på at vi spilte i Norsk Tipping-ligaen også neste år. Disse samtalene har vært veldig positive. De aller fleste i spillergruppa har allerede varslet at de ønsker å bli med neste år når vi blir Tiller, og det er en meget lovende start.


Hyller Hugdal

Halgunset er krystallklar på at gutta i helblått vil være et lag å se opp for også i 2019.

- Vi har mange spillere som har vært med her i mange år nå, og den kontinuiteten er veldig viktig for oss. Så skal vi bygge videre på det vi allerede har, men det er også viktig å tenke på at vi bygger alltid ting steg for steg.

Sportssjefen hyller også den avtroppende spillende treneren Jørn André Hugdal, som foreløpig har spilt og ledet sin siste Tillerbyen-kamp.

- Hugdal har vært en stor brikke i vårt lille puslespill, og han har lagt ned en stor jobb som er verdsatt hos alle. Vi har stor forståelse for valget hans, og vi ønsker han alt godt videre. Så har vi også et lite ønske om at han returnerer i helblått ved en senere anledning, innrømmer Halgunset, som kan meddele følgende om trenerkabalen til neste år:

- Helt fra da Hugdal varslet at han ikke ble med neste år, har vi jobbet med trenerkabalen i kulissene. Det er en kabal som alltid vil være utfordrende å løse, men vi har kanskje noe å fortelle breddefotballverdenen i løpet av de nærmeste dagene.Tillerbyen 5 - 2 Steinkjer

Postet av Tillerbyen Media den 28. Okt 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen vant årets siste kamp og avsluttet på 3. plass på tabellen.

Jubel etter 4-1-scoringen til Mats Ingebrigtsen.


2018-sesongens siste kamp startet i et forrykende tempo, der begge lag var offensive og ønsket å vinne. Spesielt Tillerbyen var svært ivrige i starten siden dette var spillende trener Jørn André Hugdals siste kamp.

Og det var også vertene som åpnet målkontoen først.

Før sju minutter var spilt gjorde Sondre Bondø Garstad et flott forarbeid og fant Mats Ingebrigtsen bak i feltet. Fra 12 meter og på halv volley banket han inn 1-0 i lengste hjørne.

Kvarteret ut i kampen doblet blåtrøyene ledelsen. Et fantastisk skudd fra Espen Mathiassen skrudde seg i lengste vinkel - lekkert!

Få minutter senere kunne kampen ha vært punktert nesten før den hadde startet. Tillerbyen var virkelig på hugget, men Gard Ragnar Killingbergs skudd fra skrått hold havnet i nettveggen.


Solid andre omgang

Men Steinkjer tok over. De reduserte til 1-2 alene med keeper Mats Woldmo Hagen, og de hadde flere brukbare muligheter i perioden som fulgte, blant annet en heading i tverrliggeren.

To minutter før pause ble det imidlertid ny hjemmejubel. Martin Berdal tuppet inn 3-1 fra to meter etter et hjørnespark som havnet tilbake i feltet fra Killingberg, og blåtrøyene tok med seg godfølelsen ut til den andre omgangen.

Årets siste førtifemminutter inneholdt flere store Tillerbyen-sjanser i starten, og da Ingebrigtsen sendte Tillerbyen opp i 4-1 med et smart langskudd halvveis, begynte man å ane hvor poengene skulle havne.

Tre minutter før full tid sparker Steinkjer et nytt håp i kampen med sin 2-4-redusering på frispark, men Sindre Olufsen - faktisk - fastsatte sluttresultatet til 5-2 fra kloss hold rett etterpå.


Dette betyr at Tillerbyen ender på 3. plass i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 2018.

En knallsterk prestasjon av en ung spillergruppe!


Kampfakta:

Tillerbyen FK 5 (3) - (1) 2 Steinkjer FK
1-0 Mats Ingebrigtsen 7'
2-0 Espen Amandus Mathiassen 15'
2-1 21'
3-1 Martin Kristoffer Berdal 43'
4-1 Mats Ingebrigtsen 68'
4-2 87'
5-2 Sindre Olufsen 88'

26. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 27. oktober 2018 kl.12.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget:

Mats Woldmo Hagen
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Martin Kristoffer Berdal - Jørn André Hugdal
Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad - Espen Amandus Mathiassen
Gard Ragnar Killingberg - Robin Johansen Hermanstad - Sondre Bondø Garstad

Bytter:
61' Hermanstad --> Ronaldo Pah Paul
71' Garstad --> Vegard Eidet
76' Bjerke --> Preben Hald
76' Mathiassen --> Oskar Stølan
81' Ingebrigtsen --> Sindre Olufsen

Ubenyttede reserver: Marius Lundhaug Larsen, Henning Borgen Gladsø.Før kampen: Tillerbyen - Steinkjer

Postet av Tillerbyen Media den 26. Okt 2018

Tillerbyen er vertskap for Steinkjer i den siste serierunden i Norsk Tipping-ligaen lørdag ettermiddag.

Denne gjengen ønsker å avslutte sesongen med stil i det som er spillende trener Jørn André Hugdal (nr tre f.h.) sin siste kamp.


Tillerbyen FK - Steinkjer FK
26. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 27. oktober 2018 kl.12.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Sol, 1 grad


Det er duket for årets siste seriekamp for de blåkledde fra Tillerbyen, og denne lørdagen blir den aller siste som Tillerbyen Fotballklubb før laget overføres til moderklubben Tiller Idrettslag.

Lørdagen blir også siste kamp for spillende trener Jørn André Hugdal. Tynsetingen gir seg i sin rolle etter inneværende sesong, og det er alles mål å avslutte med tre poeng til ære for Jørn.

Men mot Steinkjer blir det uansett ikke enkelt. Nordtrønderne har de siste årene spilt jevnt med Tillerbyen, men Tillerbyen har et lite overtak med fire seiere på de fem siste innbyrdes kampene.

Steinkjer berget plassen i Norsk Tipping-ligaen etter en storseier over Kolstad (5-1) i forrige serierunde, så det vil være to lag som kan slippe seg løs og yte sitt beste denne runden.


Sikret NM-plass

I likhet med Steinkjer, spiller også Tiller i Norsk Tipping-ligaen neste år. Det var klart for flere runder siden, men i forrige seriekamp ble det 1-1 på Verdal, noe som sikret en direkteplass i 1. runde i neste års NM.

Det er en enorm prestasjon med årets sesongstart tatt i betraktning. Etter sju runder lå Tillerbyen helt sist på tabellen med fem poeng, og det etter å ha tapt en spesiell TV-kamp mot Melhus på hjemmebane.

Så fulgte en rekke på ti kamper uten tap, og plutselig var Tillerbyen en usannsynlig kandidat til en topplassering.

Med seier over Steinkjer lørdag, er Tillerbyen sikret en fantastisk 3. plass i avdelingen.


Noen ute, noen tilbake

Til oppgjøret mot Steinkjer begynner noen kropper å skrante etter en lang sesong, men de fleste i troppen er spilleklare til årets siste duell.

De som ikke blir med, er Alpha Doboyou, som sliter med rygge, og Andreas Druzkowski, som fikk brudd i to fingre i forrige runde. Fra før er Kristoffer Pires Ferreira (ankel) og Niklas Lyngvær Iversen (lyske) utilgjengelig en stund til.

I tillegg har keeper Erland Tangvik sluttet seg til landslagstroppen i futsal, og vil derfor ikke være i kamptropp på lørdag. Det vil heller ikke Ståle Stegavik være, som soner karantene (fire gule kort).

På den gledelige siden er det ventet at Ronaldo Pah Paul vil være i kamptropp. Tilgjengelig er også kaptein Magnus Bjerke og Kjartan Ulstad, som begge sonet karantene i forrige runde.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Hugdal trer av

Postet av Tillerbyen Media den 25. Okt 2018

Spillende trener Jørn André Hugdal spiller og leder sin foreløpige siste kamp i helblått på lørdag.

Hugdal trapper ned etter inneværende sesong.


Rett før jul 2009. En litt beskjeden kar fra Tynset kommer på trening hos Tiller etter tidligere å ha vært noen år som junior i Rosenborg. Han forteller han er spiss, og får fortsette prøvespillet utover vinteren 2010.

Han ble nesten umiddelbart omskolert til midtstopper etter han signerte.

Og Tiller rykket opp til 2. divisjon ti måneder senere.

For Tiller, den gang Rødde og nå Tillerbyen ble det mange A-kamper i både 2.- og 3. divisjon - til sammen over 200.

Han var også en viktig bidragsyter til at Tillerbyen fra 2019 blir Tiller igjen.


Vemodig

Han har rukket å runde 30 år, og har nå valgt å ta seg en pause fra både trener- og spillerverv i klubben(e) han har tilbrakt sine ni siste år.

- Det er selvfølgelig veldig vemodig å forlate denne gjengen nå. Det har alltid vært morsomt å dra på treninger og kamper med flotte personer, men jeg har noe viktigere som fortjener å bli prioritert fremover, innleder Hugdal.

Før jul blir han nemlig tobarnsfar, og for å være med på et høyt nivå som i år, vil ikke tiden strekke til.

- Jeg har en fantastisk samboer som har latt meg holde på med dette lenge, og jeg er takknemlig for at hun er tålmodig med meg.


Aldri vært bedre

Når vi tar med Hugdal på "memory lane", innrømmer han at han har opplevd mye de siste ni årene på fotballbanen.

- Opprykket i 2010 og 2013 sitter selvfølgelig i, men jeg husker også den siste spilledagen i 2016 da vi berget plassen på målforskjell i det nye 3. divisjonssystemet. Det er vanskelig å trekke frem én enkelt opplevelse, for det har vært så mange av dem.

- Det har også vært en viktig del å få Tillerbyen tilbake i Tiller. Fremtiden i Tiller er lysende, og jeg vet at det gror veldig godt i aldersbestemt både på gutte- og jentesiden. Hvem vet hvor langt vi kan nå i løpet av de neste årene, forteller den avtroppende treneren.

- Spillergruppen som blir overlevert til nestemann er den beste i min tid som trener, og med Tiller sine nye fasiliteter tatt i betraktning, har forutsetningene for å lykkes aldri vært bedre.


Har blitt Tiller-mann

- Jeg har vært heldig som har fått vært med mange herlige personer både som spiller og trener. Spesielt vil jeg få nevne Marius Larsen gjennom mange år, og Eirik Utheim og Daniel Halgunset i år. Uten disse hadde vi ikke vært der vi er i dag.

Selv om Hugdal gir seg etter inneværende sesong, er han for øvrig ikke helt sikker på at lørdag blir hans siste opptreden i helblått.

- Jeg har lyst til å fortsette i fotballen i noen år til, og du skal vel ikke se bort fra at jeg ønsker å spille litt i løpet av 2019. Jeg har jo blitt Tiller-mann etter mine mange år her. Kanskje jeg kan erstatte Brage Rimol som spiss i 6. divisjon, humrer Hugdal.


Tillerbyen Fotballklubb og Tiller Idrettslag Fotball ønsker å takke Hugdal for mange flotte og sterke år. Samtidig ønsker vi Hugdal lykke til videre og selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake dersom anledningen byr seg.


Bli med å hylle Hugdal du også.
Kom på siste hjemmekamp mot Steinkjer lørdag kl.12.00 og støtt blåtrøyene til en feiende flott avslutning på en stor 2018-sesong.Verdal 1 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 20. Okt 2018

COOP ARENA (VERDAL): Tillerbyen sikret en plass i neste års NM med ett poeng borte mot Verdal.

Mats Ingebrigtsen bokstavelig talt stanget mot Verdal, mens Espen Mathiassen utlignet kort tid før slutt.


Dagens sortkledde spillere fra Tillerbyen opplevde som ventet noen jevne åpningsminutter på en ellers varm høstdag på Verdalsøra, men det var hjemmelaget som fikk kampens første store mulighet etter 12 minutter.

Etter en corner fikk Verdal til et brukbart skuddforsøk utenfor 16-meteren, men Tillerbyen-keeper Erland Tangvik hadde kontroll.

Få minutter senere spilte Tillerbyen seg glimrende oppover i banen, og et strålende samspill mellom kaptein Ståle Stegavik og Mats Ingebrigtsen førte til at sistnevnte kom alene med keeper, men forsøket strøk lengste stolpe.

Det var mye kriging og få sjanser i minuttene som fulgte, men rett før pause ble det litt puls igjen. Innbytter Sindre Olufsen fant Ingebrigtsen femogførti, men det gode skuddet ble godt reddet av Verdals sisteskanse.


Ingebrigtsen stanget - Mathiassen utlignet

Dog fikk ikke trondheimerne en god start på den andre omgangen. Seks minutter etter sidebytte klarte ikke gjestene å plukke opp Verdals eneste spiller i feltet, som umarkert stanget inn 1-0 fra ti meter.

Tillerbyen våknet imidlertid til og skapte flere halvsjanser, men ingen faretruende før i det 70. spilleminutt. Et duppskudd fra Ingebrigtsen havnet i tverrliggeren, og kort tid senere traff han utsiden av stolpen.

Men så skulle de endelig lykkes.

Elleve minutter før full tid spilte Ingebrigtsen en livlig Gard Ragnar Killingberg i bakrom på høyresiden, og med et kontant innlegg på første stolpe, fant han Espen Mathiassen som lekkert styrte inn 1-1 fra kloss hold.

Sluttminuttene bar preg av endel hawaii-spill og få målsjanser, selv om Tillerbyen var mest fornøyd med å få med seg ett poeng tilbake.


For da kampen ebbet ut i 1-1, kunne sorttrøyene juble over å ha sikret seg en plass i 1. runde i neste års NM!

En knallsterk prestasjon av laget som hadde jumboplassen i avdelingen i starten av juni.


Neste kamp er 2018-sesongens siste. Lørdag 27. oktober kl.12.00 (!) kommer Steinkjer på besøk på TOBB Arena Sør, og Tillerbyen har planer om å befeste sin posisjon på 3. plass på tabellen.


Kampfakta:

Verdal IL 1 (0) - (0) 1 Tillerbyen FK
1-0 51'
1-1 Espen Amandus Mathiassen 79'

25. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 20. oktober 2018 kl.13.00
Gule kort Tillerbyen: Ståle Singstad Stegavik (64')
Tilskuere Coop Arena (Verdal): 117


Laget:

Erland Tangvik
Andreas Druzkowski - Sindre Myrvold Welo - Martin Kristoffer Berdal - Jørn André Hugdal
Mats Ingebrigtsen - Oskar Stølan - Ståle Singstad Stegavik (k)
Gard Ragnar Killingberg - Henning Borgen Gladsø - Espen Amandus Mathiassen

Bytter:
30' Druzkowski --> Sindre Olufsen
60' Gladsø --> Robin Johansen Hermanstad
74' Stølan --> Alpha Doboyou
85' Mathiassen --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Vegard Arildsønn Eidet.Før kampen: Verdal - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 19. Okt 2018

Tillerbyen gjester Verdal i årets siste bortekamp lørdag ettermiddag.

Blir det bortejubel på årets siste reise?


Verdal IL - Tillerbyen FK
25. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 20. oktober 2018 kl.13.00
Coop Arena (Verdal)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Delvis skyet, 10 grader

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen gjester Verdal i årets siste kamp på bortebane denne lørdagen, men de vet at de møter et av ligaens gjerrigste lag i begge ender.

Verdals 1-0-seier over Melhus på hjemmebane for to uker siden var nordtrøndernes første seier på nesten to måneder, etter at de hadde gått sju kamper uten å oppleve jubelscener ved kampslutt.

I forrige serierunde ble det 1-1 borte mot Kolstad, og Verdal håper å gjøre ting annerledes enn forrige møtet med Tillerbyen på TOBB Arena Sør. Rett etter sommerferien var Tillerbyen vanskelig å ha med å gjøre, og blåtrøyene kunne til slutt juble over en sterk 4-2-seier.


Duo ute - trio tilgjengelig

Tillerbyen er i praksis kun ett poeng fra å sikre en topp 5-plassering som gir en plass i 1. runde i NM neste år, og de har to kamper igjen av sesongen å gjøre det på.

Da må de gjøre det bedre enn de foregående bortekampene. Til tross for en bunnsolid hjemmestatistikk den siste tiden, har de sviktet på bortebane. 2-0-tapet for Orkla for to uker siden var det tredje strake bortetapet på rad, og forrige seier kom mot Levanger 2 på Moan (7-0).

Til oppgjøret mot Verdal vil det bli endringer i kamptroppen som kjører nordover lørdag formiddag. Både kaptein Magnus Bjerke og Kjartan Ulstad har karantener (gule kort), mens Ronaldo sliter med ryggen og vil ikke bli å finne i en av bilene.

På den gledelige siden er Sindre Olufsen, som den siste tiden har vært tilbake i full trening etter en langvarig tåskade, samt Asgeir Snekvik og Alpha Doboyou, som sto over forrige serierunde, tilgjengelige for seleksjon.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Tillerbyen 3 - 0 Tynset

Postet av Tillerbyen Media den 13. Okt 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen befester posisjonen på 3. plass etter en solid 3-0-seier over Tynset lørdag ettermiddag.

Robin Hermanstad (smilende i midten) trengte et drøyt minutt på å punktere kampen mot slutten.


De blåkledde fra Tillerbyen ønsket å reise kjerringa etter en sviende 2-0-tap for Orkla forrige søndag, og det var hjemmelaget som tok kommandoen fra start.

Etter 18 minutter var Gard Ragnar Killingberg centimetere unna å score, men skuddet bak i feltet ble reddet i siste liten av en utespiller på målstreken.

Det var ikke mange sjanser å melde om i første omgang til tross for en formidabel Tillerbyen-kontroll. Kort tid før pause måtte Tynsets keeper ut i full strekk på Killingbergs knallskudd etter et hjørnespark.


Mathiassen i aksjon

Vertene bestemte seg i pausen for å unngå nok en svakere andre omgang, og gjett om gutta leverte nærmest fra første spark etter sidebytte.

Andre omgang var ikke mange minutter gammel da Espen Mathiassen trodde han satte inn 1-0 alene med keeper, men målet ble annulert og det ble heller dømt frispark mot Mathiassen i situasjonen i forveien, til blåtrøyenes fortvilelse.

Men det skulle ikke ta mange minutter før Mathiassen fikk sin revansje. Etter et flott samspill med angrepsmakker Andreas Druzkowski, hamret han inn 1-0 fra 12 meter til en stor lettelsesjubel fra hjemmepublikumet.


Innbytterne avgjorde

Og Tillerbyen hadde mye mer på lager.

Stolpetreff fra både Jørn André Hugdal og Mats Ingebrigtsen ga ingen nye sigarer, og da innbytter Vegard Eidets knallharde skudd fra skrått hold ble så vidt reddet av Tynsets sisteskanse, begynte man å lure på om den forløsende 2-0-scoringen i det hele tatt skulle komme.

Men det var innbytterne som stjal overskriften denne lørdagen, og vi hopper til det er igjen kun ti minutter igjen.

Robin Hermanstad hadde vært på banen i 72 sekunder da han sendte Tillerbyen opp i en svært fortjent 2-0-ledelse etter nok et flott angrep som endte med at Hermanstad traff nettmaskene via tverrligger alene med keeper.

For å toppe det hele, satte Henning Gladsø inn 3-0 og sitt første Tillerbyen-mål på et lekkert helvolleytreff etter at lagkameratene hadde vunnet ballen etter et skyhøyt press.


Dermed opprettholder Tillerbyen sin opptjente 3. plass i avdelingen, og trenger nå kun to poeng for å sikre en plassering blant de fem beste som gir en direkteplass i neste års NM.

Neste kamp er borte mot Verdal lørdag 20. oktober kl.13.00.

Kampfakta:

Tillerbyen FK 3 (0) - (0) 0 Tynset IF
1-0 Espen Amandus Mathiassen 56'
2-0 Robin Johansen Hermanstad 80'
3-0 Henning Borgen Gladsø 82'

24. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 13. oktober 2018 kl.15.30
Gule kort Tillerbyen: Magnus Bjerke (61'), Kjartan Ulstad (81')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Martin Kristoffer Berdal - Jørn André Hugdal
Mats Ingebrigtsen - Oskar Stølan - Espen Amandus Mathiassen
Gard Ragnar Killingberg - Andreas Druzkowski - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
57' Stølan --> Kjartan Ulstad
73' Bjerke --> Vegard Arildsønn Eidet
73' Druzkowski --> Henning Borgen Gladsø
76' Mathiassen --> Ståle Singstad Stegavik
78' Ronaldo --> Robin Johansen Hermanstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Sondre Bondø Garstad.Før kampen: Tillerbyen - Tynset

Postet av Tillerbyen Media den 12. Okt 2018

Tillerbyen er vertskap for Tynset i den tredje siste serierunden lørdag ettermiddag.

Mats Ingebrigtsen (t.v.) scorte på straffespark i motsatt oppgjør på Nytrømoen.


Tillerbyen FK - Tynset IF
24. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 13. oktober 2018 kl.15.30
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
16 grader og skyet


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Tynset velkommen til sørsida av Trondheim denne lørdagen, der to lag i hver sin ende av tabellen kjemper om forskjellige utfall.

Hedmarkingene fra Tynset karret seg over nedrykksstreken på målforskjell etter en 4-1-seier over Kolstad i forrige serierunde, og dette var deres tredje strake seier på hjemmebane.

På bortebane har det derimot gått litt tråere. Deres forrige bortepoeng var mot Melhus for to uker siden (0-0), og totalt har de plukket med seg tre poeng på fremmed kunstgress.

I motsatt oppgjør på Nytrømoen gras endte det til slutt 2-2. En jevn og spennende kamp der Tillerbyen ledet to ganger og kunne ha ledet med større margin, men de blå var også heldige som holdt unna i sluttminuttene.


To hjemmeseiere på rad

Tillerbyen kommer til denne hjemmekampen med et skuffende 2-0-tap borte for Orkla i forrige runde. Blåtrøyene lå under 1-0 mot spillets gang til pause, men etter en svak prestasjon etter sidebytte, måtte de se seg slått 2-0 da Orkla punkterte kampen på overtid.

Dog var dette det første tapet på tre kamper, og de to foregående har endt med henholdsvis 4-0-seier over Ottestad og 1-0-seier over Kolstad.

Tillerbyen innehar tredjeplassen i avdelingen for øyeblikket, en plassering som neste år gir en direkteplass i 1. runde i NM. Den akter de også å inneha etter endt sesong, men da må jobben først gjøres mot Tynset.


Gladsø og Olufsen i full trening

Til lørdagens oppgjør er det ventet noen endringer i kamptroppen som møtte Orkla. Det er gledelig at Sindre Olufsen er i full trening igjen etter å ha vært ute med en skade i stortåa i flere uker, men det er ventet at denne kampen kommer litt for tidlig for backen.

I full trening er også Henning Gladsø, som har vært ute i et par uker etter en smell i hodet som han pådro seg i en tøff duell under Kolstad-seieren. Gladsø er tilgjengelig for seleksjon til lørdagens kamp.

Alpha Doboyou sliter med ryggen og er usikker til Tynset-oppgjøret, mens det er ingen karantener som spillerne må sone for.

Fra før er Kristoffer Pires Ferreira (ankel) og Niklas Lyngvær Iversen (lyske) høyst trolig ute resten av sesongen.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Orkla 2 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 8. Okt 2018

ORKLA SPAREBANK STADION (FANNREM): Tillerbyen tapte 2-0 for nedrykkstruede Orkla etter en svak forestilling på Fannrem.

Asgeir Snekvik og resten av gutta i helblått måtte se seg slått på Fannrem.


De blåkledde fra Tillerbyen kom imidlertid ut av startblokkene ganske så brukbart. Etter noen jevne åpningsminutter, var det gjestene fra Trondheim som fikk store muligheter.

Først hadde Jørn André Hugdal en stuss på Magnus Bjerkes frispark som gikk midt på keeper, og deretter skjøt han godt på en nedfallsfrukt på en corner, men keeper reddet også dette forsøket.

Om ikke det var nok, fikk Andreas Druzkowski en gyllen mulighet da han snappet opp et svakt tilbakespill, men han klarte ikke å runde en utrusende keeper.

Og det hadde knapt gått et kvarter.


Det ville seg ikke

Men så fikk Orkla straffespark to minutter senere. Tillerbyen klarte ikke å få klarert ballen fra farlig sone, og etter en duell i feltet, pekte dommeren på ellevemetersmerket. Der sendte Orklas straffetaker Tillerbyen-keeper Erland Tangvik feil vei, og dermed ledet hjemmelaget 1-0.

Kort tid etter scoringen stanget Gard Ragnar Killingberg et innlegg fra Ronaldo i kryssfestet fra kloss hold, og man skulle egentlig tro at Tillerbyen ikke klarte å komme nærmere enn dette denne dagen.

Resten av omgangen ble preget av mye ballinnehav til Tillerbyen, men ingen av lagene skapte noen farligheter i det man nærmet seg pause og 15 minutters hviletid.


Svak andre omgang

Andre omgang startet med et smell da Orkla hamret et langskudd i tverrliggeren, og det virket som om Tillerbyen ikke klarte å komme seg etter dette.

Mye rot på vei fremover førte til unødvendige brudd bakover, og de siste førtifem minuttene ble en veldig oppstykket omgang.

Orkla traff kryssfestet på en styring på et frispark, mens Tillerbyens største mulighet kom på en trippelsjanse på corner, men ballen ville ikke innenfor stengene.

Tre minutter på overtid, da Tillerbyen sendte mange i angrep, punkterte Orkla med sin 2-0-scoring alene med Tangvik.


Tap til tross, Tillerbyen innehar fremdeles tredjeplassen i avdelingen etter helgas resultater.

Neste kamp er mot Tynset lørdag 13. oktober kl.15.30 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta:

Orkla FK 2 (1) - (0) 0 Tillerbyen FK
1-0 (str.) 17'
2-0 90+3'

23. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 7. oktober 2018 kl.15.45
Gule kort Tillerbyen: Magnus Bjerke (43'), Asgeir Volden Snekvik (68'), Ståle Singstad Stegavik (89')
Tilskuere Orkla Sparebank Stadion (Fannrem): 314


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Martin Kristoffer Berdal - Jørn André Hugdal
Gard Ragnar Killingberg - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad - Asgeir Volden Snekvik
Andreas Druzkowski - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
66' Ulstad --> Ståle Singstad Stegavik
66' Ronaldo --> Vegard Eidet
66' Druzkowski --> Robin Johansen Hermanstad
77' Snekvik --> Oskar Stølan

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald, Sondre Bondø Garstad.Før kampen: Orkla - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 6. Okt 2018

Tillerbyen gjester et lag midt i nedrykksstriden søndag ettermiddag.

Ståle Singstad Stegavik scorte det siste målet da Tillerbyen slo Orkla 4-1 i motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i juni.


Orkla FK - Tillerbyen FK
23. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 7. oktober 2018 kl.15.45
Orkla Sparebank Stadion (Fannrem)

Vi oppdaterer direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar turen ut til Orkdal'n og nærmere bestemt Fannrem denne søndagen. Våre gutter håper at de fortsetter storspillet fra Ottestad-kampen, men de vet at ingenting kommer av seg selv.

Mens blåtrøyene berget plassen teoretisk i forrige runde, er situasjonen en annen hos Orkla. Klubben feirer 20-årsjubileum i år, men det har ikke vært så mye å juble så langt. Laget ligger før denne runden tredje sist og har fem poeng opp til trygg grunn. Avstanden kan dog være større etter lørdagens kamper.

Orkla står med kun ett tap på sine fem siste hjemmekamper (1-2 for Løten 25. august), og de slo Melhus komfortabelt 4-0 i forrige hjemmekamp for to uker siden.

I sist serierunde ble det 2-2 mot Kolstad på bortebane.


Full tropp klar til kamp

Tillerbyen har ikke tenkt å slappe av selv om de er sikret en plass i 2019-utgaven av Norsk Tipping-ligaen, da som Tiller IL. Nå går blåtrøyene for en topp 5-plassering som sikrer 1. runde i neste års NM.

Etter å ha gått fem kamper uten seier, løsnet det i lokaloppgjøret mot Kolstad for to uker siden, da Tillerbyen vant fortjent 1-0 på TOBB Arena Sør. På samme bane slo de Ottestad 4-0, og nå jakter de sin tredje strake seier mot et Orkla-lag som er vant til store målsifre.

Tillerbyen har ingen nye skadeproblemer eller karantener å melde om, foruten langtidsskadene på Kristoffer Pires Ferreira (ankel), Sindre Olufsen (tå), Niklas Iversen (lyske) og Henning Gladsø (hode). Det er dermed ventet et fulltallig og heltent Tillerbyen-lag mot Orkla.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.- Fortsatt mye å spille for

Postet av Tillerbyen Media den 2. Okt 2018

- Sesongen er ikke over for Tillerbyen, bedyrer trener Eirik Utheim.

Utheim benekter at Tillerbyen er ferdig med årets sesong.


Tillerbyen-trener Eirik Utheim var en lettet og glad mann da blåtrøyene sikret en ny kontrakt på nivå fire i norsk fotball etter en komfortabel 4-0-seier over Ottestad på lørdag.

Selv hadde Utheim arbeidsvakt denne dagen, så han måtte sette sin lit til sportssjef Daniel Halgunset og keepertrener Marius Larsen på sidelinja mens medtrener Jørn André Hugdal var å finne i startoppstillingen.

Uten at han trengte å bite negler av den grunn.

- Vi har et bredt og dyktig støtteapparat, og det har vist seg å være gull verdt gjennom årets sesong. På lørdag tok vi kommandoen fra start, helt etter planen, og vant etter hvert ganske fortjent. Det er svært gledelig, forteller Utheim.


Vendepunkt etter TV-kamp

Tillerbyen lå helt sist på tabellen etter sju serierunder, da det ble 1-0-tap for Melhus i TV-kampen som ble vist på Eurosport Norge. Foran over 700 tilskuere på TOBB Arena Sør sviktet blåtrøyene sine mange supportere, og Utheim innrømmer at denne kampen ble et slags vendepunkt.

- Vi ble dømt nedenom og hjem både før sesongen og ikke minst etter denne kampen. Spillerne tok dette med fatning, og den påfølgende treningsuka var kanskje den beste vi har hatt. Så slo vi Kolstad på bortebane, og deretter kom det en lang rekke kamper uten tap (ti strake, red. anm.), meddeler Utheim.

- Selv om vi hadde noen resultater mot oss for noen uker tilbake, har vi funnet veien tilbake til vinnersporet igjen. Det er takket være en bred og solid spillerstall som virkelig har stått opp for hverandre.


Ønsker topp 5

Men sesongen er langt fra over for de blåkledde fra Tillerbyen. Mens det jobbes hardt i kulissene med overgangen fra Tillerbyen til Tiller i forkant av neste år, er det også fire kamper som gjenstår i årets Norsk Tipping-liga.

Nå står det om å sikre en plass i neste års NM.

- Vi går selvfølgelig for det. Vår sesong er ikke over ennå, selv om vi har berget plassen med fire kamper igjen. Vi skal opp mot fire tøffe motstandere, og vi vil svært gjerne havne på topp 5 som gir en billett inn i 1. runde i neste års NM - det er kun det vi fokuserer på nå. Vi har fortsatt veldig mye å spille for, sier Utheim.
Tillerbyen 4 - 0 Ottestad

Postet av Tillerbyen Media den 30. Sep 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen har sikret plassen i Norsk Tipping-ligaen etter en komfortabel 4-0-seier over Ottestad lørdag ettermiddag.

Espen Mathiassen (nr to f.h.) scorte sitt første Tillerbyen-mål etter overgangen fra Kvik i august.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en pangstart på oppgjøret mot jumbolaget fra Hedmark. Allerede før ni minutter var spilt ble Andreas Druzkowski felt av keeper, og dommeren pekte på straffemerket. Der var Sindre Welo skråsikker, og sendte keeper feil vei og Tillerbyen opp i ledelsen.

Ikke mange minutter senere var ledelsen doblet. Kaptein Magnus Bjerkes smarte innlegg fra høyre skled Druzkowski i mål fra kloss hold, og dermed var ledelsen doblet.

Det var hjemmelaget som styrte første omgang fullstendig, og da Espen Mathiassen styrte inn 3-0 og sitt første Tillerbyen-mål på et hjørnespark etter 28 minutter, skulle det bli lang vei tilbake for de tilreisende.

Welo stanget inn 4-0 på vakkert vis fra nok en Bjerke-corner rett før pause, men hjemmelaget var enig i at de ikke skulle legge seg nedpå i andre omgang.


Mange målsjanser

Etter sidebytte ble kampbildet noe preget av et kontrollerende Tillerbyen-lag, men fremdeles skapte de store målsjanser.

Først var Gard Ragnar Killingberg alene gjennom, men forsøket ble reddet av keeper. Skuddforsøk fra Asgeir Snekvik, Mathiassen og Sondre Garstad ville heller ikke innenfor stengene.

Kvarteret før full tid ropte Tillerbyen på nok et straffespark da Robin Hermanstad ble felt overende, men dommeren var ikke enig med de blå.

Ottestad yppet seg i sluttminuttene og hadde et par halvstore sjanser uten at det ble notert skudd på mål.


Tillerbyen kontrollerte dermed inn en sterk 4-0-seier, og blåtrøyene har nå sikret seg en plass i neste års Norsk Tipping-liga - fire serierunder før slutt!

Neste kamp er mot Orkla søndag 7. oktober kl.15.45 på Orkla Sparebank Stadion.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 4 (4) - (0) 0 Ottestad IL
1-0 Sindre Myrvold Welo (str.) 9'
2-0 Andreas Druzkowski 18'
3-0 Espen Amandus Mathiassen 28'
4-0 Sindre Myrvold Welo 45'

22. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 29. september 2018 kl.15.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 50


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Jørn André Hugdal - Andreas Druzkowski
Gard Ragnar Killingberg - Asgeir Volden Snekvik - Kjartan Ulstad - Ståle Singstad Stegavik
Andreas Druzkowski - Espen Amandus Mathiassen

Bytter:
66' Ulstad --> Oskar Stølan
66' Bjerke --> Preben Hald
69' Druzkowksi --> Sondre Bondø Garstad
75' Berdal --> Alpha Doboyou
75' Mathiassen --> Robin Johansen Hermanstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Ronaldo Pah Paul.Før kampen: Tillerbyen - Ottestad

Postet av Tillerbyen Media den 28. Sep 2018

Tillerbyen kan ta et langt steg mot overlevelse hvis de gjør jobben lørdag ettermiddag.

Gard Ragnar Killingberg scorte to mot Ottestad i motsatt oppgjør. Blir han avgjørende også i hjemmemøtet?


Tillerbyen FK - Ottestad IL
22. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 29. september 2018 kl.15.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel ifølge yr.no:
8 grader og delvis skyet


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til nok en runde i Norsk Tipping-ligaen, og på septembers nest siste dag står Ottestad for tur.

De gul- og sortkledde fra Stange i Hedmark har hatt en nedadgående formkurve den siste tiden, og opprykkslaget fra i fjor jobber mot den berømte klokka for å ha en mulighet til å berge plassen.

Ottestads 3-2-seier over Steinkjer 25. august er den eneste seieren på de siste ti kampene, og nå ligger denne rundens bortelag helt sist på tabellen med 13 poeng, tolv poeng opp til trygg plass og med fem kamper igjen å spille.


Sterk seier på bortebane

I motsatt oppgjør på Hias-banen gikk gultrøyene opp i ledelsen tidlig i andre omgang, men Tillerbyens vane til det den gang varme sommerværet betalte for seg i form av tålmodighet.

To scoringer fra Gard Ragnar Killingberg og en sen punktering fra Robin Johansen Hermanstad sørget for at blåtrøyene satte seg på bussen hjem med en fin-fin 3-1-seier.

Den gang var lagene nærmest tabellnaboer, men så har Tillerbyen bykset ifra. Til tross for at de den siste tiden hadde fem strake kamper uten seier, ble det en svært etterlengtet trepoenger mot Kolstad i forrige runde (1-0).

Nå ligger Tillerbyen på en foreløpig 4. plass på tabellen, en plassering som neste år gir en direkte inngang til Norgesmesterskapet (NM).


Trio tilbake

Men det er fem kamper igjen å spille, og ingenting er avgjort.

På skadefronten er det derimot noe som er avgjort, og det er at Kristoffer Pires Ferreira (ankel) ikke spiller mer i 2018 for å bli helt frisk til neste års oppkjøring. Sindre Olufsen (tå) kan også inneha den samme skjebnen, men det er fortsatt en mulighet at backen blir tilgjengelig helt på tampen av inneværende sesong.

Tillerbyen har ingen spillere som må sone karantene denne runden, men Henning Gladsø, som pådro seg en hjernerystelse i forrige kamp, blir ikke klar til oppgjøret mot Ottestad. Det blir heller ikke Mats Ingebrigtsen (kne) og Niklas Iversen (lyske).

På den gledelige siden er Sindre Welo, som sonet karantene mot Kolstad, Robin Hermanstad og Sondre Garstad alle tilgjengelige for seleksjon.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Tillerbyen 1 - 0 Kolstad

Postet av Tillerbyen Media den 21. Sep 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen er tilbake på vinnersporet etter seier i lokaloppgjøret.

Blåtrøyene med sin første trepoenger på seks kamper. Her jubler de for Hugdals avgjørende scoring.


De blåkledde fra Tillerbyen skulle få en drømmestart på kampen mot Kolstad. Før seks minutter var spilt var Jørn André Hugdal først på en svak Kolstad-klarering på Tillerbyens hjørnespark, og den tidligere angrepsspilleren la ballen til rette før han hamret inn 1-0 fra ti meter.

Og flere store sjanser kom på løpende bånd foran et nevneverdig antall tilskuere på TOBB Arena sør denne regnværsdagen.

Etter 18 minutter snappet Espen Mathiassen ballen i duell med en utrusende keeper, men skuddforsøket ble blokkert i siste liten av en rødkledd forsvarsspiller.

Like etterpå kunne Tillerbyen-debutant Henning Gladsø stange inn 2-0, men headingen på corner ble reddet på streken. Kort tid senere fikk Mats Ingebrigtsen muligheten til å doble ledelsen etter at Andreas Druzkowski vant ballen høyt i banen, men skuddet fra 18 meter gikk himmelhøyt over.


Maktet ikke å doble ledelsen, men holdt unna

Hjemmelaget gikk rett i strupen på gjestene etter sidebytte. Andre omgang var ikke mange sekunder gammel da Gard Ragnar Killingberg fant Ronaldo på bakre stolpe med et smart innlegg, men sistnevnte var bare centimetere unna å styre inn 2-0.

Kolstad fikk også en sjelden mulighet på etter et innlegg i feltet, men headingen gikk rett i tverrliggeren, og Tillerbyen kunne puste lettet ut.

Resten av kampen var det nemlig blåtrøyene som stor for de store målsjansene.

Etter en drøy time hadde Mats Ingebrigtsen to fine muligheter med kort mellomrom. Først sidebrasset han et innlegg fra kaptein Magnus Bjerke fra 16 meter som keeper måtte slå til corner, og ikke lenge etterpå avsluttet han et godt angrep fra skrått hold som Kolstads sisteskanse nok en gang fikk fingertuppene på.

Mathiassen var også farlig når sjansen bød. Først headet han like utenfor lengste stolpe på et frispark, og ti minutter før full tid var det et under at det ikke sto 2-0. Alpha Doboyou og Mathiassen kombinerte fin på en kontring, men sistnevntes forsøk alene med keeper gikk utenfor.

Tillerbyen hang verken i tauene eller seilene i sluttminuttene, og kunne innkassere tre svært viktig og fortjente poeng.


PS! Henning Gladsø måtte byttes ut i første omgang grunnet en hodeskade. Av sikkerhetsmessige årsaker ble han kjørt til legevakta, der det ble konstatert en lettere hjernerystelse. Gladsø er ventet tilbake i trening etter noen dager med hvile.


Neste kamp er mot Ottestad lørdag 29. september 2018 kl.15.00 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 1 (1) - (0) 0 Kolstad Fotball
1-0 Jørn André Hugdal 6'

21. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 21. september 2018 kl.17.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Henning Borgen Gladsø - Martin Kristoffer Berdal - Jørn André Hugdal
Gard Ragnar Killingberg - Asgeir Volden Snekvik - Oskar Stølan - Mats Ingebrigtsen
Andreas Druzkowski - Espen Amandus Mathiassen

Bytter:
38' Gladsø --> Ronaldo Pah Paul
70' Snekvik --> Kjartan Ulstad
80' Ingebrigtsen --> Ståle Singstad Stegavik
86' Mathiassen --> Alpha Doboyou

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald, Vegard Arildsønn Eidet.Før kampen: Tillerbyen - Kolstad

Postet av Tillerbyen Media den 20. Sep 2018

Tillerbyen tar imot Kolstad til et heftig lokaloppgjør fredag ettermiddag.

Alpha Doboyou (delvis skjult t.v.) scorte vinnermålet da sesongen snudde mot Kolstad i motsatt oppgjør. Kan det skje igjen?


Tillerbyen FK - Kolstad Fotball
21. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 21. september 2018 kl.17.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
10 grader og regn


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til å være vertskap for Kolstad denne fredagen, og det er ventet at det blir en rysare av et lokaloppgjør mellom to lag i hver sin formkurve.

Kolstad lå lenge under nedrykksstreken og hadde fem strake tap når kalenderen bikket tidlig august. Så gjorde de trenerbytte, og siden den gang har de spilt seks strake kamper uten nederlag, hvorav de fire siste er vunnet.

De kommer fra en sterk 5-3-seier over Rosenborg 2 på Lerkendal og senest 3-1-seier over jumboplasserte Ottestad på hjemmebane.

Dette har ført Kolstad opp på trygg grunn, med sju poeng ned til nedrykk og rett bak Tillerbyen på tabellen.


Fem kamper uten seier

Tillerbyen er nødt til å reise den berømte kjerringa hvis de fortsatt skal ha kontakt med lagene over seg. Etter å ha hatt en strålende formkurve med ti kamper uten tap, står de nå uten seier på sine siste fem, derav to tap på sine siste tre oppgjør.

I forrige serierunde tapte de 3-2 for Melhus i en meget svak fotballkamp, og denne treningsuka har blitt flittig brukt på å få spillerne i gang igjen.

I motsatt oppgjør på Huseby lå Tillerbyen under 2-1 med kort tid igjen å spille, før sene scoringer fra Ronaldo og Alpha Doboyou sikret tre svært viktige poeng for blåtrøyene. Denne kampen gjorde at sesongen snudde i positiv retning for Tillerbyen, og nå håper de at det skjer igjen.

Spillerne vet at vinneren i lokaloppgjøret vil ta et stort steg mot å unngå nedrykk med mange kamper igjen å spille.


Duo tilgjengelig

Men fra håp til virkelighet, står det om tre poeng det skal kjempes om.

I kampen mot Kolstad er det klart at Sindre Myrvold Welo ikke deltar grunnet karantene (fire gule kort), mens Niklas Iversen er usikker (lyske).

På den positive siden er både kaptein Magnus Bjerke og Mats Ingebrigtsen, som begge var utilgjengelig mot Melhus, nå tilgjengelig for seleksjon.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Melhus 3 - 2 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 15. Sep 2018

ÆESTOLT BANEN KUNSTGRESS (MELHUS): Tillerbyen leverte en svak forestilling da de tapte for Melhus.

Gard Ragnar Killingberg (t.v.), Oskar Stølan og resten av Tillerbyen leverte langt under pari mot Melhus.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en drømmestart etter bare fem minutter. Asgeir Snekvik holdt på å stange inn 1-0 på corner, men keeper reddet hodestøtet. I det han skulle sette i gang spillet, skjøt han i rumpa på Jørn André Hugdal og ballen spratt rett i mål. Årets mest spesielle scoring, men Tillerbyen ledet altså 1-0.

Og nå var gjestene fra byen nære på å doble ledelsen. Først kunne Ronaldo ha satt inn 2-0, men keeper reddet fra skrått hold. Deretter traff Oskar Stølan like utenfor lengste stolpe på et smart skudd fra 20 meter.

Alpha Doboyou skjøt like utenfor nærmeste stolpe i en lignende situasjon som Ronaldo, og rett før pause føk ballen himmelhøyt over mål på Andreas Druzkowskis avslutning inne i 16-meteren.

Men det var ikke pause riktig ennå.

I det 45. spilleminutt utlignet hjemmelaget på en dødball. Et frispark ble stusset i mål fra sju meter, og dermed var lagene utrolig nok like langt mens de tok en velfortjent pust i bakken.


Ikke bra nok

Men blåtrøyene startet andre omgang fryktelig rotete. Lite stemte da de var på vei framover, og enkle pasninger ble like fort brutt som Tillerbyens tabellendring de siste ukene.

Melhus tok ledelsen da blåtrøyenes heading tilbake til keeper ble snappet opp og satt sikkert i mål etter en drøy time, men Ronaldo hamret inn 2-2 på Doboyous innlegg nesten umiddelbart.

Da var det kamp igjen.

Men nok en gang klarte ikke Tillerbyen å ta kommandoen i kampen. Alt lå og vippet helt til siste slutt, men fem minutter før den berømte 90-minutteren, kontret Melhus inn 3-2.

Tillerbyen klarte aldri å svare. Det var ikke mye som fungerte offensivt denne dagen, så det skulle mye til.


Gjestene fra Trondheim tapte dermed 3-2 for Melhus, og de må bruke den kommende treningsuken godt for å returnere til vinnersporet igjen.

Neste kamp er mot Kolstad fredag 21. september kl.17.00 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta:

Melhus IL 3 (1) - (1) 2 Tillerbyen FK
0-1 Jørn André Hugdal 5'
1-1 45'
2-1 59'
2-2 Ronaldo 62'
3-2 85'

20. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 15. september 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Ronaldo Pah Paul (32'), Sindre Myrvold Welo (34'), Kjartan Ulstad (76'), Andreas Druzkowski (90')
Tilskuere ÆESTOLT Banen Kunstgress (Melhus): ca 100


Laget:

Erland Tangvik (k)
Gard Ragnar Killingberg - Sindre Myrvold Welo - Jørn André Hugdal - Andreas Druzkowski
Kjartan Ulstad - Oskar Stølan - Asgeir Volden Snekvik
Espen Amandus Mathiassen - Ronaldo Pah Paul - Alpha Doboyou

Bytter:
64' Doboyou --> Robin Johansen Hermanstad
64' Stølan --> Ståle Singstad Stegavik
68' Mathiassen --> Martin Kristoffer Berdal
81' Snekvik --> Niklas Lyngvær Iversen
85' Ronaldo --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald.Før kampen: Melhus - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 14. Sep 2018

Tillerbyen gjester Gruva-anlegget på Melhus i den 20. serierunden lørdag ettermiddag.

Alpha Doboyou er klar for å kjempe om tre nye poeng.


Melhus IL - Tillerbyen FK
20. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 15. september 2018 kl.16.00
ÆESTOLT Banen Kunstgress (Melhus)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen bruker ikke så lang tid i bilene til årets tredje siste bortekamp, og er det en annen ting som er sikkert, så er det at de går for tre poeng.

Men møtet med Melhus kommer til å bli langt fra enkelt. De sort- og hvitstripede slo Tillerbyen 1-0 i den berømte TV-kampen tilbake i mai, da over 700 tilskuere fant veien innenfor portene på TOBB Arena Sør og opplevde til tross en real festdag.

Men så festlig har ikke den siste perioden vært for Melhus. De har bare vunnet én av sine siste fem kamper, og det var i forrige hjemmekamp da de slo jumboplasserte Ottestad 3-1.

I forrige serierunde tapte de 3-1 for Kolstad.


Flere tilbake

Tillerbyen kommer til dette oppgjøret med en liten opptur etter hjemmemøtet med Rosenborg 2 på mandag. Blåtrøyene lå under 1-0 til pause, men en svært god andre omgang sikret 1-1 og ett poeng - selv om det fort kunne ha vært alle tre.

Selv om Tillerbyen ikke har vunnet på de fire siste kampene - sist seier var 1-0 over serieleder Byåsen TF 11. august - har det blitt kun ett tap på de 12 siste kampene.

Gjestene ser lys i enden av tunnelen på sin nevneverdige skadeproblematikk. Selv om Kristoffer Pires Ferreira (ankel) og Sindre Olufsen (tå) fortsatt er ute, er Martin Kristoffer Berdal tilbake. Samtidig har både Gard Ragnar Killingberg og Ståle Singstad Stegavik fått nok en god treningsuke.

I tillegg er Kjartan Ulstad, som sonet karantene i forrige kamp, og nysignerte Henning Gladsø tilgjengelig for seleksjon.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Gladsø signerer

Postet av Tillerbyen Media den 14. Sep 2018

Tillerbyen forsterker seg i sesonginnspurten.

Gladsø (t.v.) med sportssjef Daniel Halgunset på TOBB Arena Sør.


Tillerbyen har signert forsvarsspiller Henning Gladsø fra Brønnøysund, etter å ha imponert på treningene den siste tiden. Gladsø signerte på overgangsfristdagen 10. september, og kan få sin debut på lørdag da blåtrøyene gjester Melhus i den 20. serierunden.

Gladsø forsterker et forsvar som den siste tiden har manglet faste innslag som Kristoffer Pires Ferreira (ankel), Martin Berdal (rygg) og Sindre Olufsen (tå).


Tillerbyen ønsker å takke Brønnøysund IL for en god dialog rundt denne overgangen.


Velkommen, Henning!Tillerbyen 1 - 1 Rosenborg 2

Postet av Tillerbyen Media den 11. Sep 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen lå under, utlignet og kunne ha tatt med seg tre poeng mandag kveld.

Sindre Welo (nr. 5) utlignet på straffespark. Her med Oskar Stølan og Jørn André Hugdal.


De blåkledde fra Tillerbyen ga seg aldri i oppgjøret mot Rosenborgs nest beste, og fikk med seg ett poeng - som fort kunne ha blitt tre.

Men la oss ta det første først.

Etter bare fem minutter kunne Niklas Iversen sendt det store hjemmepublikumet i jubelrus, men upresset fra 12 meter snek ballen seg over tverrliggeren på Ronaldos innlegg.

Så tok Rosenborg 2 mer over. De spilte vertene lavere og lavere i banen, og i det 16. spilleminutt scorte gjestene det første målet fra 20 meter etter et passivt Tillerbyen-forsvar ikke klarte å demme opp.

Men hjemmelaget våknet virkelig. Fra målet og til pause var det blåtrøyene som kjørte på, selv om de store sjansene uteble. Den største snakkisen i pausen var da Robin Hermanstad ble felt rett innenfor 16-meteren, men fikk i stedet gult kort for filming.


Frem og tilbake

Andre omgang trengte litt tid på seg, men når tiden først var inne, så smalt det.

Debutant Espen Mathiassen startet rett i angrep da han kom inn etter en drøy time, fant Ronaldo femogførti grader ut, men skuddet ble blokkert i siste liten.

Rett etterpå måtte keeper Erland Tangvik i aksjon, men skuddet fra nært hold ble mesterlig reddet nede til høyre.

Det siste Asgeir Snekvik gjorde før han ble byttet ut, var å treffe kryssfestet fra skrått hold, og nå skulle det ikke mye til for at man traff nettmaskene.


Kaotiske sluttminutter

Rett etter at Tangvik reddet nok en gang glimrende alene med en Rosenborg 2-spiss, ble Ronaldo klippet ned i feltet og dommeren pekte på straffemerket. Der var Sindre Welo sikker som den nasjonale banken og utlignet til 1-1.

Så ble det hektisk. Huh.

Hjemmelagets kjør mot målet førte til at det ble hett rundt ørene til småsvimle Rosenborg 2-spillere. Først ble Ronaldos skuddforsøk inne i feltet nok en gang blokkert i siste liten. Deretter fikk Sondre Garstad en gigantisk mulighet alene med keeper etter et nydelig samspill med Iversen og Gard Ragnar Killingberg, men forsøket snek seg like utenfor.

På overtid gikk Mathiassen i bakken i feltet, men heller ikke denne gang ble det blåst straffespark.

Kampen ebbet ut i 1-1 og ett poeng hver.


Neste kamp er borte mot Melhus lørdag 15. september kl.16.00.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 1 (0) - (1) 1 Rosenborg BK 2
0-1 16'
1-1 Sindre Myrvold Welo (str.) 77'

19. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 10. september 2018 kl.17.45
Gule kort Tillerbyen: Robin Johansen Hermanstad (34'), Andreas Druzkowski (57'), Sindre Myrvold Welo (87'), Magnus Bjerke (90+2')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 250


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Jørn André Hugdal - Andreas Druzkowski
Alpha Doboyou - Asgeir Volden Snekvik - Oskar Stølan - Niklas Lyngvær Iversen
Ronaldo Pah Paul - Robin Johansen Hermanstad

Bytter:
61' Doboyou --> Espen Amandus Mathiassen
61' Hermanstad --> Gard Ragnar Killingberg
74' Snekvik --> Ståle Singstad Stegavik
86' Ronaldo --> Sondre Bondø Garstad
90' Stølan --> Vegard Eidet

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald.Før kampen: Tillerbyen - Rosenborg 2

Postet av Tillerbyen Media den 9. Sep 2018

Tillerbyen er vertskap for Rosenborgs andrelag mandag ettermiddag.

Asgeir Snekvik har funnet høstformen.


Tillerbyen FK - Rosenborg BK 2
19. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 10. september 2018 kl.17.45
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
16 grader og klarvær


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Rosenborgs nest beste velkommen til TOBB Arena Sør denne mandagen. Hjemmelaget er vel vitende om at dette blir nok en toppkamp som er med og påvirker en ellers tøff høstsesong.

Rosenborg 2 kommer til denne kampen med åtte strake seiere - og ett tap. Det var i forrige serierunde da de tok imot Kolstad på SalMar-banen. Gjestene i rødt ledet hele 5-0 tidlig i andre omgang, men RBK 2 kom delvis tilbake og knappet innpå til 3-5.

Hvit- og sorttrøyene er fortsatt på andreplass på tabellen, tre plasser høyere enn Tillerbyen.


Killingberg tilbake

Hjemmelaget håper å ha ristet av seg skuffelsen i oppgjøret borte mot Gjøvik-Lyn forrige serierunde. Tillerbyen mistet grepet om kampen i andre omgang og tapte 3-0, sitt første nederlag på hele 11 kamper.

Samtidig har ikke blåtrøyene vunnet på de tre siste, da de står med ett tap og to uavgjort. Med de tidligere kampene i år mot RBK 2 i bakhodet, som for øvrig endte med 3-0-tap i begge, må Tillerbyen opp flere hakk for å få med seg poeng.

Til dette oppgjøret mangler gutta fra Trondheim sør flere spillere som har vært utilgjengelig den siste tiden, i tillegg til en suspendert Kjartan Ulstad, men på gledens side er Gard Ragnar Killingberg tilbake fra sin lårskade.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Gjøvik-Lyn 3 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 2. Sep 2018

GJØVIK STADION (GJØVIK): Den ubeseirede rekken ble brutalt brutt lørdag ettermiddag.

Mats Ingebrigtsen og resten av gutta måtte se sin solide ubeseirede rekke ende mot Gjøvik-Lyn. Her fra hjemmekampen mot Brumunddal.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk seg en usedvanlig trøkk borte mot Gjøvik-Lyn, men det startet lovende for det gjestende laget.

Allerede før seks minutter var spilt smalt det i kryssfestet fra Asgeir Snekvik på et frispark, mens Mats Ingebrigtsen tvang fram en god redning fra keeper på et skudd fra 16 meter like etterpå.

Vertenes første store sjanse kom etter en drøy halvtime, men i duellen alene med keeper Erland Tangvik ble skuddet reddet på streken av en sprintende Ingebrigtsen.

Like før pause ble det en diskutabel situasjon. Alpha Doboyou stormer alene mot hjemmelagets bakerste utespiller og løper forbi, men blir felt. Tillerbyen roper på rødt kort hos Gjøvik-Lyn-spilleren ettersom en klar målsjanse fratas, men det ender bare med det gule.

På det påfølgende frisparket måtte hjemmelagets sisteskanse gi retur på Snekviks forsøk, der Andreas Druzkowskis retur gikk rett i klypene på mannen med hanskene.


Skuffende andre omgang

Dessverre klarte ikke trønderne å fortsette stilen etter sidebytte.

Andre omgang var ikke mange sekunder gammel da Gjøvik-Lyn satte inn 1-0 på et hjørnespark, og vondt skulle gå til verre før man nådde halvveis i omgangen.

Vertene doblet ledelsen på et smart skudd ved lengste stolpe fra hjørnet av 16-meteren, og da Tillerbyen prøvde å sette inn en sluttspurt, kontret rødtrøyene inn 3-0 helt på tampen.

Dermed tapte Tillerbyen sin første kamp på 11 kamper i Norsk Tipping-ligaen, en ny klubbrekord av dimensjoner.


Nå skal den berømte kjerringa reises i oppgjøret mot opprykksfavoritten Rosenborg 2 mandag 10. september kl.17.45 (!) på TOBB Arena Sør.


Kampfakta:

FK Gjøvik-Lyn 3 (0) - (0) 0 Tillerbyen FK
1-0 46'
2-0 70'
3-0 88'

18. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 1. september 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Asgeir Volden Snekvik (26'), Kjartan Ulstad (90')
Tilskuere Gjøvik stadion (Gjøvik): 75


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Oskar Stølan - Mats Ingebrigtsen - Sindre Myrvold Welo
Niklas Lyngvær Iversen - Kjartan Ulstad - Asgeir Volden Snekvik
Ronaldo Pah Paul - Andreas Druzkowski - Alpha Doboyou

Bytter:
66' Druzkowski --> Robin Johansen Hermanstad
71' Doboyou --> Sondre Bondø Garstad
71' Snekvik --> Ståle Singstad Stegavik
71' Welo --> Preben HaldFør kampen: Gjøvik-Lyn - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 31. Aug 2018

Tillerbyen gjester Gjøvik-Lyn i den 18. serierunden lørdag ettermiddag.

Sindre Myrvold Welo er klar for å kjempe om tre nye poeng.


FK Gjøvik-Lyn - Tillerbyen FK
18. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 1. september 2018 kl.16.00
Gjøvik stadion (Gjøvik)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen setter seg på sin siste busstur for sesongen denne lørdagen, og de håper å starte september på best mulig vis.

Gjøvik-Lyn kommer fra et 4-2-tap for Kolstad på bortebane i forrige runde, og laget fra Oppland har hatt en tendens til å prestere forskjellig borte og hjemme. I sine fire siste bortekamper har de gått på nederlag, mens de har vunnet sine tre siste hjemmekamper, senest 1-0 over Melhus for to uker siden.

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i mai gikk det galt for blåtrøyene. Ståle Stegavik sendte hjemmelaget i føringen etter bare noen minutter, men Gjøvik-Lyn snudde kampen i løpet av kort tid før pause. Resultatet holdt seg også ut kampen, da gjestene vant 2-1.


Duo tilbake for fullt

Tillerbyen er et av avdelingens store formlag. De har nå spilt ti strake kamper uten å oppleve nederlag, der det har blitt sju seiere og tre uavgjort.

I forrige serierunde ble det 1-1 hjemme mot Brumunddal. Tillerbyen tok ledelsen ved Mats Ingebrigtsen rett før pause, men måtte se seg miste to poeng da Brumunddal utlignet på overtid.

Blåtrøyene har store planer om å ta hjem tre poeng tilbake til Trondheim i denne runden, men på årets siste langreise fortsetter skadeproblemer å skape hodebry for trener Eirik Utheim.

Kristoffer Pires Ferreira (ankel) og Martin Kristoffer Berdal (rygg) er ute i en lengre periode, mens Sindre Olufsen (tå), Gard Ragnar Killingberg (lår) og Espen Mathiassen (lyske) er utligjengelig i hvert fall til denne kampen.

På den gledelige siden har Ståle Stegavik og Preben Hald trent for fullt denne uken og er dermed tilgjengelig for seleksjon.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Tillerbyen 1 - 1 Brumunddal

Postet av Tillerbyen Media den 26. Aug 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen ledet lenge og kunne ha satt spiker'n i kista, men mistet i stedet to poeng på overtid.

Mats Ingebrigtsen er Tillerbyens nåværende toppscorer etter kampen mot Brumunddal med sine sju fulltreffere.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en sjokkåpning etter bare noen sekunder, da gjestene fra Hedmark holdt på å score, men skuddet fra 15 meter gikk like utenfor lengste stolpe.

Ikke lang tid etterpå ble det nettsus for Ronaldo som headet inn 1-0 på Magnus Bjerkes innlegg - trodde alle. Dessverre for blåtrøyene ble målet annulert for offside, til hjemmelagets store protester.

Det var en solid første omgang av Tillerbyen. Mats Ingebrigtsen traff tverrligger på et skudd fra 20 meter, og Andreas Druzkowski skjøt like utenfor fra skrått hold etter å ha vært alene med keeper.

Men tre minutter før sidebytte ble det endelig jubel. Nevnte Druzkowski ble felt innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Der var Ingebrigtsen sikker og sendte blåtrøyene i ledelsen 1-0.


Klarte ikke å punktere

I starten av andre omgang ble hjemmelaget baktung. Brumunddal styrte kampen, men slet med å komme til de store sjansene. Skuddene fra distanse ble greit reddet av Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

I andre enden var vertene farlige på overganger. Tre minutter før full tid kunne Vegard Eidet ha punktert kampen, men skuddet fra 14 meter snek seg like utenfor.

To minutter på overtid utlignet imidlertid Brumunddal. Tillerbyen fikk ikke klarert en sprettball i boks, og gjestene fikk tuppet ballen i mål fra kloss hold.

To minutter senere var det en ny stor mulighet for Eidet. Robin Hermanstad gjør alt riktig da han fosser framover, og sentrer til Eidet på seks meter, men et Brumunddal-bein sender ballen i Eidet og rett til side for stolpen.


Tillerbyen måtte dermed se seg fornøyd med ett poeng, selv om det kanskje føles som om to tapte.

Neste oppgjør er borte mot Gjøvik-Lyn lørdag 1. september kl.16.00.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 1 (1) - (0) 1 Brumunddal Fotball
1-0 Mats Ingebrigtsen (str.) 42'
1-1 90+2'

17. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 25. august 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Magnus Bjerke (36'), Sindre Myrvold Welo (80')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 80


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Oskar Stølan - Jørn André Hugdal - Sindre Myrvold Welo
Alpha Doboyou - Asgeir Snekvik - Kjartan Ulstad - Mats Ingebrigtsen
Andreas Druzkowski - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
70' Doboyou --> Vegard Eidet
70' Snekvik --> Niklas Lyngvær Iversen
77' Druzkowski --> Robin Johansen Hermanstad
84' Ronaldo --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Mats Wolmo Hagen, Preben Hald, Ståle Singstad Stegavik.Før kampen: Tillerbyen - Brumunddal

Postet av Tillerbyen Media den 24. Aug 2018

Tillerbyen tar imot Brumunddal til en ny toppkamp på TOBB Arena Sør lørdag ettermiddag.

Kaptein Magnus Bjerke er klar for å krige om tre nye poeng.


Tillerbyen FK - Brumunddal Fotball
17. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 25. august 2018 kl.16.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
14 grader og lettskyet


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Brumunddal velkommen til Trondheim sør denne runden. Gjestene fra Hedmark opplevde et slagkraftig Tillerbyen-lag i motsatt oppgjør på Sveum Idrettspark i vår, der et selvmål fra hjemmelaget ble utlignet på et vakkert frispark rett før pause.

Kampen endte 1-1 i et jevnt og tett oppgjør, og nå har begge lag lyst på tre poeng.

Brumunddal ligger kun målforskjell bak Tillerbyen på tabellen (5. plass), og er i likhet med Tillerbyen ett av de store formlagene i avdelingen. Hvittrøyene har ikke tapt på 11 kamper - siden 12. mai borte for Orkla (1-4) - og de har vunnet fem strake bortekamper, senest 1-0 over Melhus.

I forrige serierunde ble det 2-2 hjemme mot Kolstad.


Skadeutfordringer

Tillerbyen har levert sterke resultater de siste månedene, og de har ikke tapt en seriekamp på de siste ni rundene.

Forrige serierunde endte med 2-2 borte mot et forsterket Løten-lag, der Sindre Welos to straffescoringer sikret poeng under vanskelige forhold.

Blåtrøyene har vunnet de tre siste hjemmekampene, senest 1-0 i toppkampen mot Byåsen Toppfotball for to uker siden da Mats Ingebrigtsens tidlige scoring var nok til å skille lagene.

Til oppgjøret mot Brumunddal er det fremdeles flere spillere som er bekreftet ute. Midtstopperduoen Kristoffer Pires Ferreira (ankel) og Martin Kristoffer Berdal (rygg) er ute i en lengre periode, der Berdal er nærmest retur om anslagsvis to til tre uker.

I tillegg mangler Sindre Olufsen (fot) og Gard Ragnar Killingberg (lår), mens Ståle Stegavik er usikker og vil bli testet tett opp mot kampstart.

Nysigneringen Espen Mathiassen har trent med sitt nye lag den siste tiden, men det er usikkert om han rekker denne kampen.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Mathiassen til Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 23. Aug 2018

Tillerbyen signerer en målfarlig angriper.

Espen Mathiassen med sportssjef Daniel Halgunset.


Tillerbyen Fotballklubb har signert Espen Amandus Mathiassen (24) fra FK Kvik. Angriperen har signert på en avtale ut inneværende sesong, og har allerede rukket å trene flere ganger med sine nye lagkamerater.

Mathiassen er en offensiv spiller som bekler både kant- og indreløperrollene best, og i løpet av sine 51 kamper i Kvik fordelt på tre sesonger, ble han toppscorer med til sammen 52 mål.

24-åringen kommer fra Sjetnmarka, kun et halvlangt steinkast fra TOBB Arena Sør.


- Det kribler i beina allerede

Hovedpersonen selv gleder seg til å returnere til sin gamle hjemmebane.

- Det blir spennende å få spille på et høyere nivå. Både spillere og trenere har tatt veldig godt imot meg, og det er en veldig fin gjeng som jeg ser frem til å spille sammen med. Det er selvfølgelig morsomt å få spille på sin tidligere hjemmebane regelmessig igjen - jeg kjenner det kribler i beina allerede, forteller Mathiassen, som også har bare gode ord å si om sin gamle "arbeidsplass".

- Jeg har hatt noen fantastiske år i Kvik. Vi har hatt et godt miljø med veldig gode spillere, og jeg tar med meg mange opplevelser videre i min karriere. Jeg må få rette en stor takk til min tidligere trener Simon Hustad Evjen, som jeg også hadde i Sjetne, som har gjort meg til en klart bedre spiller.

Sportssjef Daniel Halgunset var en glad leder da denne overgangen gikk i orden.

- Espen er en spiller vi har kjent lenge. Det er en herlig lokal type som går foran i krigen, og med sin solide vinnermentalitet, kan han virkelig gi spillergruppa enda mer konkurranse både på trening og i kamp. Vi gleder oss til å se han i Norsk Tipping-ligaen i helblå drakt.

- Jeg må også gi skryt til Simon Evjen og Kvik for deres samarbeidsvillighet rundt denne overgangen. Det er ikke hver gang vi opplever slike personer på den andre enden av bordet, sier Halgunset.Løten 2 - 2 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 19. Aug 2018

LØTEN KUNSTGRESS (LØTEN): Ett poeng ble med hjem til Trondheim i en vanskelig bortekamp.

Sindre Welo ble tomålsscorer i sin Tillerbyen-debut.


Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen hadde lagt en solid busstur bak seg, og med et voldsomt nedbør i ryggen fra under oppvarming, skulle dette bli en tøff kamp mot et Løten-lag i desperat poengjakt.

Og det holdt på å gå galt før ni minutter var spilt.

Kommunikasjonssvikt i bakre rekker førte til at det nesten ble et selvmål, men Tillerbyen-keeper Erland Tangvik reddet med en flott benparade.

I en jevn kamp med få sjanser, var det hjemmelaget som var det førende laget det siste kvarteret mot pause. Tillerbyen klarte ikke å demme opp i luftrommet, men allikevel klarte ikke blåtrøyene å true Tangvik nevneverdig.

Fire minutter før pause og inn i varmen, ble Alpha Doboyou felt etter et skuddforsøk innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Sindre Welo, kampens debutant i forsvaret etter et stort skadefravær, satte sikkert inn 1-0 fra ellevemetersmerket.


Welo straffet Løten igjen

Men etter sidebytte trengte Tillerbyen lang tid på å komme i gang.

Plutselig hadde hjemmelaget snudd kampen. Først utlignet de til 1-1 etter 54 minutter på en kontring som Tillerbyen ikke klarte å demme opp for, og sju minutter senere stanget de inn 2-1 på et hjørnespark - kun minuttet etter at Asgeir Snekvik traff tverrliggeren på et chipskudd fra 30 meter.

Tillerbyen måtte framover, og sjansene kom etter hvert bak et kompakt Løten-forsvar. Robin Hermanstad headet midt på keeper fra bakre stolpe og flere innlegg fra sidene manglet kun centimetere for å styre inn 2-2.

Men 2-2 kom tre minutter før full tid.

Jørn André Hugdal ble felt i et forsøk på å nå ballen først, og dermed et nytt straffespark for trønderne. Igjen var Welo sikker som banken og satte inn 2-2.

Ingen av lagene klarte å sette inn en skikkelig sluttspurt helt på tampen, og dermed ble det med ett poeng nordover til Trondheim denne runden.


Tillerbyen har nå spilt ni strake kamper uten å oppleve nederlag.


Neste serierunde er mot Brumunddal lørdag 25. august kl.16.00 på TOBB Arena Sør.


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Ståle Singstad Stegavik - Jørn André Hugdal - Sindre Myrvold Welo
Alpha Doboyou - Kjartan Ulstad - Oskar Stølan - Niklas Lyngvær Iversen
Ronaldo Pah Paul - Andreas Druzkowski

Bytter:
48' Stølan --> Asgeir Volden Snekvik
68' Ronaldo --> Robin Johansen Hermanstad
77' Druzkowski --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald.Før kampen: Løten - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 17. Aug 2018

Tillerbyen reiser til Løten i den 16. serierunden lørdag ettermiddag.

Ståle Stegavik fløy høyt som midtstopper i 1-0-seieren over Byåsen TF.


Løten FK - Tillerbyen FK
16. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 18. oktober 2018 kl.16.00
Løten kunstgress (Løten)

Vi oppdaterer mål og andre viktige hendelser direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen setter seg på bussen tidlig på morgenen retning hedmarken, og litt utpå ettermiddagen skal tre nye poeng kjempes om.

Løten er motstanderen i denne runden, et lag som lenge har ligget under nedrykksstreken til tross for en god start på sesongen.

Det ble 1-1 mot Tillerbyen på TOBB Arena Sør i den tredje serierunden, da Gard Ragnar Killingberg utlignet gjestenes 1-0-ledelse tidlig i andre omgang.

Forrige Løten-seier var 16. juni i oppgjøret mot Ottestad da hjemmelaget vant 3-2, men siden dette ble det fire strake tap og hele 20 baklengsmål før laget fikk seg en opptur borte mot Kolstad i forrige serierunde. Der ble det 1-1 i en kamp som fort kunne ha bikket begge veier.

Med flere nye signeringer på plass, blir Løten vanskelig å slå resten av høsten.


Stopperduo ute i flere uker?

Tillerbyens selvtillit vokser for hver runde som går. Forrige helg var det duket for noe så sjeldent som et toppoppgjør på TOBB Arena Sør, og blåtrøyene viste vei og slo Byåsen TF 1-0 etter en tidlig scoring av Mats Ingebrigtsen.

Dette var den åttende strake kampen uten tap (7-1-0), og den tredje kampen på rad uten baklengsmål. I de fire kampene etter sommerferien har ikke blåtrøyene sluppet inn et spillemål, kun to straffespark mot Verdal 21. juli.

Til oppgjøret mot Løten er det definitivt sikkert at stopperduoen Kristoffer Pires Ferreira (ankel) og Martin Kristoffer Berdal (rygg) ikke blir med. Ferreira tråkket over på trening rett før Byåsen-kampen, og er ute i minst tre uker til. Berdal sliter fremdeles med ringvirkninger etter den svært spesielle taklingen i øvre rygghøyde fra Levanger 2-spilleren, og kan være ute i flere uker til.

I tillegg er Sindre Olufsen ute mot Løten etter å ha fått seg en stempling i foten mot Byåsen TF, men på den gledelige siden er Sindre Welo klar for spill og tilgjengelig for seleksjon. I tillegg er Oskar Stølan og Robin Hermanstad hjemme igjen fra sine sene sommerferier.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Tillerbyen 1 - 0 Byåsen TF

Postet av Tillerbyen Media den 11. Aug 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen overrasket alle ved å beseire serielederen på hjemmebane.

Det blå toget er nå kun tre poeng fra tabelltoppen.


De blåkledde fra Tillerbyen kunne fort ha havnet under etter bare 60 sekunder, men Byåsen-skuddet fra tolv meter etter et innlegg fra høyre gikk heldigvis for hjemmelaget høyt over mål.

Ironisk nok gikk det nesten like mange sekunder da Mats Ingebrigtsen ladet kanonen fra 25 meter og hamret inn 1-0 i lengste hjørne til ellevill jubel både på banen og tribunen.

Byåsen kom bedre med etter hvert som minuttene gikk, og det var rødtrøyene som styrte banespillet store deler av første omgang.

Allikevel var det et frispark som gikk gjennom alt og alle det nærmeste de kom utligning før sidebytte, mens Tillerbyen testet gjestenes keeper med et skudd fra Alpha Doboyou som ble reddet, før Ingebrigtsens frispark fra 20 meter gikk få centimetere utenfor.


Byåsen mest ball, men bunnsolid forsvar

Andre omgang ble preget av et lignende kampbilde som den første.

Tillerbyen forsvarte seg særdeles godt, spesielt ved at en ny stopperduo måtte dannes rett før kampstart, og de nektet Byåsen å komme til mange store målsjanser. Den største sjansen imot lagde blåtrøyene selv halvveis ut i omgangen, da Ståle Stegavik holdt på å skru et Byåsen-innlegg i lengste kryss, men ballen gikk heldigvis like over tverrliggeren.

Doboyou var svært nære ved å punktere kampen med sitt bakromsløp, og rett før han kom alene med keeper ble han holdt kraftig i drakta, men til tross for store protester gikk spillet videre.

Publikum hadde spente blikk da Asgeir Snekvik stilte seg opp på mangeogtjue meter helt på tampen, men frisparket gikk knallhardt midt på keeper.

Etter seks lange overtidsminutter kunne Tillerbyen derimot juble over tre nye poeng - deres åttende strake kamp uten tap (7-1-0) - og blåtrøyene er nå kun tre poeng bak serieleder Byåsen.


Neste seriekamp er borte mot Løten lørdag 18. august kl.16.00.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 1 (1) - (0) 0 Byåsen TF
1-0 Mats Ingebrigtsen 2'

15. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 11. august 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Niklas Iversen (48'), Andreas Druzkowski (61'), Erland Tangvik (77'), Mats Ingebrigtsen (83')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 200


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Ståle Singstad Stegavik - Jørn André Hugdal - Sindre Olufsen
Alpha Doboyou - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad - Niklas Lyngvær Iversen
Gard Ragnar Killingberg - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
47' Olufsen --> Andreas Druzkowski
80' Iversen --> Asgeir Volden Snekvik
85' Doboyou --> Ruben Rostille
89' Ronaldo --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald.Før kampen: Tillerbyen - Byåsen TF

Postet av Tillerbyen Media den 10. Aug 2018

Tillerbyen er vertskap for Byåsen TF lørdag ettermiddag.

Mats Ingebrigtsen scorte hattrick mot Levanger 2. Øker han målsnittet mot Byåsen TF?


Tillerbyen FK - Byåsen TF
15. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 11. august 2018 kl.16.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel ifølge yr.no:
Delvis skyet og 15 grader

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker serieleder Byåsen Toppfotball velkommen til TOBB Arena Sør denne ettermiddagen.

Heldigvis viser værvarselet tegn til bedring og kanskje noe overraskende som perfekt kampvær uten de voldsomme nedbørsmengdene, men denne runden kolliderer også med oppstart i den engelske toppserieligaen for mange interesserte.

Allikevel er det ventet en del tilskuere som ønsker å se to formlag - og i skrivende stund topplag - barker sammen på sørsida av byen.


Tillerbyen-seier på Dalgård

Rødtrøyene fra Trondheim vest topper tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, og går inn til denne kampen som klare forhåndsfavoritter. Byåsen rykket i fjor ned fra nivå tre, og de har uttalt at målet er å komme tilbake på første forsøk.

Byåsen slo Kolstad 6-1 i forrige serierunde, og tar man med 4-0-seieren over Kolstad for to uker siden, er det et offensivt motstanderlag som tar den korte turen sørover denne runden.

I motsatt oppgjør i serierunde to gikk det derimot Tillerbyens vei. Et selvmål rett før pause var nok til å sikre en sterk og fortjent 1-0-seier på Dalgård.


Tre usikre - Welos overgang godkjent

Tillerbyen kommer til dette oppgjøret med en fremdeles stor selvtillit. Blåtrøyene har nå gått sju strake kamper uten tap (seks seiere og en uavgjort, red. anm.), og nå sikter de mot sin åttende. I skrivende stund skiller det kun seks poeng mellom Byåsen og Tillerbyen, som ligger på en foreløpig 4. plass.

I forrige serierunde gjestet Tillerbyen et sterkt Levanger 2-lag, men da hjemmelaget fikk en utvist tidlig i kampen, sa sørtrønderne takk og farvel og vant til slutt 7-0.

Til lørdagens oppgjør kan det hende det blir rokkeringer i laget. Martin Kristoffer Berdal måtte tåle en takling i øvre rygghøyde mot Levanger 2, men er nå usikker til kampstart. Det samme gjelder Ståle Stegavik og toppscorer Gard Ragnar Killingberg, som begge har trent alternativt denne uken.

Til gjengjeld er overgangen til nysignerte Sindre Welo godkjent av det amerikanske fotballforbundet, da dette ble offisielt fredag formiddag.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Welo signerer

Postet av Tillerbyen Media den 9. Aug 2018

Sindre Myrvold Welo signerer for Tillerbyen.

Sindre Welo (t.h.) med sportssjef Daniel Halgunset.


Tillerbyen Fotballklubb er glad for å kunne meddele at den allsidige spilleren Sindre Myrvold Welo (27) har signert for de blåkledde. Han kommer fra Chattanooga FC i USA, der han har spilt fotball de siste par årene. Overgangen gjennomføres så snart den blir godkjent fra amerikanerne.

Her hjemme har Welo spilt blant annet for Strindheim IL og KIL/Hemne, og han kan bekle posisjoner både i forsvaret og på midtbanen.

Sportssjef Daniel Halgunset var en fornøyd mann etter signeringen var et faktum:

- Vi har jobbet en stund med Welo, og blant sterk konkurranse både på vårt eget nivå og nivået over, er vi selvfølgelig glade for at han valgte oss. Han har trent med oss i en periode nå, og vi vet han vil gi oss en sterkere konkurranse på flere plasser.


Welo har foreløpig fått draktnummer 9.Levanger 2 0 - 7 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 8. Aug 2018

TOBB ARENA LEVANGER (MOAN): Tillerbyen knuste Levangers nest beste mandag kveld.

Jubel etter Killingbergs hinsides 0-1-scoring.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en jevn start på oppgjøret mot Levanger 2, der gjestene begynte å styre banespillet i det klokka passerte ti minutter.

Plutselig ble det rødt kort til Levanger 2s keeper, da han felte Ronaldo på vei gjennom. Tillerbyen fikk frispark fra 16,5 meter, men Martin Berdals forsøk ble hamret i tverrliggeren. Dog ble det et hjørnespark ut av det, og der dukket ingen ringere enn Gard Ragnar Killingberg opp og dunket inn 0-1 i lengste kryss.

Ikke mange minutter etterpå valgte Ronaldo Pah Paul å gjøre alt selv og sette inn 0-2 fra 15 meter, og nå var virkelig Tillerbyen på hugget.

Etter en halvtime økte Killingberg ledelsen til 0-3 med et smart skudd fra distanse, og rett før pause var det Mats Ingebrigtsens kanon fra 25 meter i vinkelen som sørget for at Tillerbyen kunne ta en velfortjent hvil med 0-4 i målprotokollen.


Hattrick på Ingebrigtsen

Andre omgang var ikke mindre enn sju minutter gammel da Tillerbyen fikk straffespark da Ståle Stegavik ble taklet inne i 16-meteren, og Ingebrigtsen fikset 0-5 på en sikker måte.

Tre minutter senere ble Ronaldo bokset i bakken av Levanger 2s sisteskanse, og dermed pekte hoveddommeren på straffemerket igjen. Nok en gang var Ingebrigtsen sikker og satte inn sitt tredje for dagen og Tillerbyens sjette.

Den tilbakevendte angrepsspilleren Asgeir Volden Snekvik fikk omtrent en halvtime i andre omgang, rett etter at Levanger 2 fikk sitt andre røde kort, og han var svært nære ved å score i comebacket, men på pasningen fra en solid Preben Hald skjøt han midt på keeper fra kloss hold.

Kvarteret før full tid fastsatte Robin Hermanstad resultatet til 0-7 med en lekker chip alene med keeper, selv om det fort kunne ha blitt flere mål for laget fra Trondheim.


Tillerbyen spilte dermed sin sjuende strake kamp uten tap, og blåtrøyene har dermed plukket 19 av 21 mulige poeng på de nevnte oppgjørene. Dette gjør at de klatrer til en foreløpig 4. plass på tabellen, seks poeng bak topplasseringen.

Neste kamp er mot serieleder Byåsen Toppfotball lørdag 11. august kl.16.00 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta:

Levanger FK 2 0 (0) - (4) 7 Tillerbyen FK
0-1 Gard Ragnar Killingberg 15'
0-2 Ronaldo Pah Paul 22'
0-3 Gard Ragnar Killingberg 30'
0-4 Mats Ingebrigtsen 45+2'
0-5 Mats Ingebrigtsen (str.) 52'
0-6 Mats Ingebrigtsen (str.) 55'
0-7 Robin Johansen Hermanstad 75'

14. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 6. august 2018 kl.19.00
Røde kort Levanger 2: 11', 59'
Tilskuere TOBB Arena Levanger (Moan): ca 60


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Alpha Doboyou - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad - Ståle Singstad Stegavik
Gard Ragnar Killingberg - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
61' Killingberg --> Robin Johansen Hermanstad
61' Ulstad --> Asgeir Volden Snekvik
71' Ingebrigtsen --> Preben Hald
71' Doboyou --> Vegard Arildsønn Eidet
71' Stegavik --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Jørn André Hugdal.Før kampen: Levanger 2 - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 6. Aug 2018

Tillerbyen gjester Levanger 2 mandag kveld.

Ståle Stegavik og resten av Tillerbyen håper på revansje fra motsatt oppgjør med Levanger 2.


Levanger FK 2 - Tillerbyen FK
14. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 6. august 2018 kl.19.00
TOBB Arena Levanger (Levanger)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen reiser til Levanger og nord i Trøndelag for å avslutte den 14. serierunden mandag kveld, og det er ventet at det blir en knokkelkamp for gjestene fra storbyen.

En kuriositet ved denne kampen er at det blir en kamp mellom to lag som spiller på hjemmebane under samme navn, bare i forskjellige byer! Levanger spiller på TOBB Arena Levanger (tidl. Moan stadion) mens Tillerbyen spiller på TOBB Arena Sør i Trondheim (tidl. Tonstad kunstgress).

Levangers andrelag ligger under nedrykksstreken, men kan klatre over den dersom de tar poeng mot Tillerbyen.

De kommer fra en 3-1-seier over bunnkollega Kolstad i forrige serierunde, og de har bare ett tap på sine fire siste kamper, som kom hjemme mot Rosenborg 2 for tre runder siden.

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i første serierunde maktet ikke Tillerbyen å omsette sjansene sine spesielt i første omgang, og de måtte se seg slått hele 3-0 av et sterkt Levanger 2-lag.


To ute - to inne?

Tillerbyen kommer med en stor selvtillit og svært god stemning i spillergruppa etter den siste tids sterke resultater.

I forrige serierunde ble Steinkjer slått fortjent 1-0 på Guldbergaunet etter scoring av Gard Ragnar Killingberg, og dette var den sjette strake kampen uten nederlag. Siden forrige tap, har Tillerbyen plukket 16 av 18 mulige poeng, og har dermed foreløpig skaffet seg en liten luke til nedrykksstreken som de selv lå under den gang.

Den luken kan bli krympet inn hvis jobben ikke gjøres mot Levanger 2, men ved seier kan Tillerbyen komme nærmere toppen av tabellen.

Til mandagens kamp er det bekreftet at verken Oskar Stølan (bortreist) eller Andreas Druzkowski (jobb) har mulighet til å stille, mens Sindre Olufsen har returnert fra Norway Cup-deltakelse for Tiller IL og er meldt klar til kamp.

I tillegg vil comeback-spilleren Asgeir Snekvik være tilgjengelig for seleksjon.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Snekvik vender tilbake

Postet av Tillerbyen Media den 3. Aug 2018

Fjorårets toppscorer Asgeir Volden Snekvik gjør comeback.

Snekvik med sportssjef Daniel Halgunset.


Angrepsspilleren hadde egentlig lagt skoene på en liten hylle etter en storartet fjorårssesong, som ble kronet med fornyet plass i Norsk Tipping-ligaen og toppscorertittel med 17 mål i seriesammenheng.

Helt siden før sommeren har Snekvik trent med Tillerbyen igjen, og fra og med i dag og ut inneværende sesong er han tilbake som spiller i den helblå drakta.


Velkommen tilbake, Asgeir!
Steinkjer 0 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 1. Aug 2018

GULDBERGAUNET STADION (STEINKJER): Tillerbyen med seks kamper uten tap etter nok en seier på bortebane søndag kveld.

Gard Ragnar Killingberg har avgjort kamper før. Her fra Ottestad før sommerferien.


De blåkledde fra Tillerbyen jaktet sin sjette strake kamp uten nederlag denne søndagen, og et forsterket Steinkjer-lag skulle aldri være noen lett match.

I fjor vant Tillerbyen 1-0 på bortebane etter en scoring av Aron Arvidsønn Myren, og resultatet skulle gjenta seg i år.

I det 54. spilleminutt ble Gard Ragnar Killingberg spilt gjennom alene med keeper, og den offensive backen (eller defensive vingen om du vil) lobbet elegant over keeper og i mål.

Dette skulle bli kampens eneste scoring. Tillerbyen holdt unna et visst Steinkjer-press i sluttminuttene, og fortsatte klatringen på tabellen med en ny trepoenger.


Neste kamp er borte mot Levanger 2 mandag 6. august kl.19.00.


Kampfakta:

Steinkjer FK 0 (0) - (0) 1 Tillerbyen FK
0-1 Gard Ragnar Killingberg 54'

13. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 29. juli 2018 kl.18.00
Gult kort Tillerbyen: Kristoffer Pires Ferreira (45')
Tilskuere Guldbergaunet Stadion (Steinkjer): 291


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Alpha Doboyou - Oskar Stølan - Ståle Singstad Stegavik - Niklas Lyngvær Iversen
Gard Ragnar Killingberg - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
63' Stegavik --> Mats Ingebrigtsen
76' Iversen --> Kjartan Ulstad
84' Doboyou --> Vegard Arildsønn Eidet
84' Ronaldo --> Robin Johansen Hermanstad

Ubenyttet reserve: Jørn André Hugdal.Før kampen: Steinkjer - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 28. Jul 2018

Tillerbyen gjester Steinkjer i den siste 'vårkampen' søndag kveld.

Får vi se Alpha Doboyou og de andre gutta varte opp med slike scener igjen?


Steinkjer FK - Tillerbyen FK
13. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 29. juli 2018 kl.18.00
Guldbergaunet Stadion (Steinkjer)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar turen til nord i Trøndelag for å kjempe om tre nye poeng, men oppgjøret mot et forsterket Steinkjer-lag blir ikke enkelt.

De lokale mediene har varslet at gultrøyene har fått tilbake spillere som har spilt i andre klubber, og med tanke på at de i skrivende stund er kun fire poeng bak en opprykksplass, er det høyst sannsynlig et ambisiøst hjemmelag som venter i denne runden.

I forrige serierunde slo de Kolstad 2-0, men de tapte 2-0 for Melhus i forrige hjemmekamp rett før sommerferien.


Duo tilbake - ny A-spiller klar

Tillerbyen har hatt et bra tak på Steinkjer de siste årene. I fjor ble det seks blå poeng, da Tillerbyen seiret 1-0 på Guldbergaunet og 2-1 på TOBB Arena Sør. I sistnevnte kamp vant vertene på overtid.

Blåtrøyene kommer til Steinkjer med vedlikeholdt selvtillit etter de seiret fortjent 4-2 over Verdal i forrige serierunde. Dermed har ikke Tillerbyen tapt på de fem siste kampene, og før oppgjøret på Guldbergaunet, er sørtrønderne kun to poeng bak dem på tabellen.

Til søndagens oppgjør er det gledelig at både Mats Ingebrigtsen og Ståle Stegavik er tilbake for seleksjon, og det vil også selvfølgelig den ferskeste A-spilleren Robin Hermanstad være.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Hermanstad i A-stallen

Postet av Tillerbyen Media den 25. Jul 2018

Unggutten har signert en A-lagskontrakt. Her er siste nytt fra Tillerbyen.

Hermanstad er nå A-lagsspiller i Tillerbyen.


Tillerbyen Fotballklubb, fra 2019 en del av Tiller Idrettslag Fotball, er glad for å kunne meddele at Robin Johansen Hermanstad (18) har signert en A-lagskontrakt.

Den unge angrepsspilleren har de siste ukene før sommerferien trent regelmessig med A-laget og gjort sine saker meget bra, foreløpig toppet med en avgjørende scoring i 3-1-seieren over Ottestad på bortebane i juni.

Kvålsgutten Hermanstad føyer seg inn i rekken av juniorer som har tatt steget opp på A-laget, deriblant Sindre Olufsen, Vegard Eidet og Oskar Stølan.


Devle til Sverige - ingen juniorlag i høst

Med Hermanstad i A-stallen, har det også vært en spiller ut.

Ole Martin Devle, som gjennom store deler av 2018-sesongen har gått skadet, flytter straks til Stockholm for å studere.

Didrik Østlyng Tingstad (19), som i likhet med Hermanstad har trent med A-laget den siste tiden, skal i militærtjeneste fra 10. august, og tiden i Tillerbyen er dermed snart ved veis ende.

I høstsesongen stiller Tillerbyen lag i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) og 6. divisjon. Juniorlaget ble trukket fra seriespill rett før sommerferien grunnet et enda tettere samarbeid med Tiller IL Fotball, kun måneder før klubbene blir én.

Samtidig er det flere potensielle nye spillere på treninger for tiden, deriblant gamle kjente.

Vi vil holde dere oppdatert både på hjemmeside og i sosiale medier vedrørende spillerlogistikk den nærmeste tiden.


Vi ønsker å takke Ole Martin Devle for hans enestående innsats i Tillerbyen FK gjennom de fire siste årene, og vi ønsker han lykke til med sine studier i Sverige.

Samtidig ønsker vi Robin Johansen Hermanstad velkommen som permanent A-lagsspiller!
Tillerbyen 4 - 2 Verdal

Postet av Tillerbyen Media den 21. Jul 2018

TOBB ARENA (TILLER): Solid angrepsfotball og flotte scoringer sørget for en pangstart på høstsesongen lørdag ettermiddag.

Andreas Druzkowski scorte to mot Verdal og har virkelig begynt å finne målformen. Her fra et tidligere oppgjør i år.


Innenfor de ti første minuttene hadde hvert av lagene hver sin farlig heading som strøk de respektive stolpene, men en jevn åpning ble til mer trøkk fra hjemmelaget.

Tillerbyen tok over initiativet, og kun en god keeperredning hindret 1-0 for blåtrøyene på Andreas Druzkowskis skudd.

Nevnte Druzkowski skulle uansett få juble etter 32 minutter. Et strålende angrep endte med en god pasning fra Kjartan Ulstad til Gard Ragnar Killingberg, som fant Druzkowski i feltet og sistnevnte skled inn 1-0 fra kloss hold.


Druzkowski brennhet - Eidet showet

Ingen hadde vel klaget på om det hadde vært større avstand mellom lagene i målprotokollen før sidebytte, men andre omgang var ikke mer enn fem minutter gammel da Druzkowski sendte Tillerbyen foran med 2-0 etter å ha kommet alene med keeper.

Da Alpha Doboyou la på til 3-0 også alene med keeper halvveis i omgangen, ble det allikevel spenning mot slutten. Verdal reduserte på et straffespark med få minutter igjen å spille, men så vartet Vegard Eidet opp med et aldri så lite soloshow før han satte inn 4-1.

Gjestene fra nord i Trøndelag fastsatte imidlertid sluttresultatet til 4-2 med nok en redusering på straffespark helt på tampen.


Dermed fortsatte Tillerbyen fra der de slapp før sommerferien, og laget er nå fem kamper ubeseiret i Norsk Tipping-ligaen.

Neste seriekamp er borte mot Steinkjer søndag 29. juli kl.18.00.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 4 (1) - (0) 2 Verdal IL
1-0 Andreas Druzkowski 32'
2-0 Andreas Druzkowski 50'
3-0 Alpha Doboyou 66'
3-1 (str.) 81'
4-1 Vegard Arildsønn Eidet 84'
4-2 (str.) 88'

12. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 21. juli 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Martin Kristoffer Berdal (80')
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): ca 100


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Alpha Doboyou - Kjartan Ulstad - Oskar Stølan - Niklas Lyngvær Iversen
Gard Ragnar Killingberg - Andreas Druzkowski

Bytter:
72' Killingberg --> Robin Johansen Hermanstad
75' Doboyou --> Vegard Arildsønn Eidet
83' Druzkowski --> Jørn André Hugdal
89' Iversen --> Didrik Østlyng Tingstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Ronaldo Pah Paul.Før kampen: Tillerbyen - Verdal

Postet av Tillerbyen Media den 20. Jul 2018

Tillerbyen åpner høstsesongen på hjemmebane lørdag ettermiddag.

Gutta håper på nye jubelscener i hjemmemøtet med Verdal.


Tillerbyen FK – Verdal IL
12. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 21. juli 2018 kl.16.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
21 grader og delvis skyet


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Verdal velkommen til TOBB Arena Sør og Tiller denne lørdagen. Dette forventes å bli en tett og jevn batalje mellom lag som har spilt jevnt med hverandre de siste årene.

I fjor ble det et svient 0-1-tap på TOBB Arena sør, en kamp som selv Verdal beskrev som et aldri så lite ran på høylys dag. I motsatt oppgjør ble det 0-0 i daværende Nord-Trøndelag.

Verdal ligger i skrivende stund på 2. plass på tabellen, kun ett poeng bak serieleder Byåsen TF. De avsluttet våren sterkt med tre strake seiere; 2-1 over Rosenborg 2 (h), 1-0 over Melhus (b) og 1-0 over Kolstad (h).


Ønsker fortsettelse fra våren

Tillerbyen kommer til denne kampen med stor selvtillit etter at de avsluttet vårsesongen på nærmest perfekt måte.

Etter å ha ligget på jumboplass før borteoppgjøret mot Kolstad, feide de all tvil til side og vant 3-2. Dette var starten på en rekke kamper uten tap.

Deretter fulgte 3-1-seier over Ottestad (b), 4-1-seier over Orkla (h) og en 2-2-kamp mot Tynset (b), noe som førte blåtrøyene opp på en mer hyggelig 8. plass på tabellen.

Nå har de trent både sammen og hver for seg i to sammenhengende uker, og det meldes om en svært kamplysten spillertropp til møtet med Verdal.

Uansett vil denne kampen gå uten Mats Ingebrigtsen, som må stå over grunnet karantene (fire gule kort).


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Tynset 2 - 2 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 22. Jun 2018

NYTRØMOEN GRAS (TYNSET): Tillerbyen ledet to ganger, men måtte se seg fornøyd med ett poeng i en tøff bortekamp rett før sommerferien.

Mats Ingebrigtsen (t.v.) og Niklas Iversen tok med seg ett poeng på en vanskelig bortebane.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en god start på årets første og siste gressoppgjør, og de var det førende laget med flere gode halvsjanser.

Etter 14 minutter sto det også 0-1 i målprotokollen. Ronaldo Pah Paul ble felt innenfor 16-meteren, og Mats Ingebrigtsen scorte på sitt andre straffespark på like mange kamper.

Men Tynset svarte. Det gikk ikke mange minutter før hjemmelaget straffet et ikke-omstilt Tillerbyen-lag, som måtte løpe mot eget mål da en rødkledd spiller scorte alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

Begge lag hadde gode muligheter til å ta ledelsen i minuttene mot pause. Tangvik reddet glimrende ved en anledning, og fikk hjelp av stolpen ved en annen. Motsatt vei avsluttet Alpha Doboyou like utenfor fra 16 meter, og Martin Berdals langhjørnetreff ble godt reddet av vertenes sisteskanse.


Berdal scorte - nesten keeperbytte

Berdal skaffet derimot en ny bortejubel da han stanget inn 1-2 og ny Tillerbyen-ledelse på en Ingebrigtsen-corner tidlig i andre omgang, men i det 64. spilleminutt var lagene nok en gang like langt, da Tynset utlignet til 2-2 på en heading på et frispark.

Begge lag hadde store muligheter til å finne det avgjørende målet siste halvdel av andre omgang, og selv om Tynset hadde de fleste, var Tillerbyen farlig på kontringer.

Det siste som skjedde i kampen var da Gard Ragnar Killingberg la inn lavt i feltet, men Tynset fikk med nød og neppe klarert ballen unna farlig sone.

Det ebbet ut dermed i 2-2 og ett poeng hver denne torsdagskvelden.

En liten snakkis etter kampen var da keepertrener og dagens reservekeeper Marius Larsen måtte i oppvarming grunnet en strekkskade til Tangvik, men laget kunne puste lettet ut da førstekeeperen fullførte kampen.


Tillerbyen tar nå sommerferie etter å ha plukket ti poeng på de fire siste kampene, og laget er ventet å returnere til treningsfeltet i uke 28.

Neste seriekamp er mot Verdal lørdag 21. juli kl.16.00 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta:

Tynset IF 2 (1) - (1) 2 Tillerbyen FK
0-1 Mats Ingebrigtsen (str.) 14'
1-1 20'
1-2 Martin Kristoffer Berdal 52'
2-2 64'

11. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Torsdag 21. juni 2018 kl.19.30
Gult kort Tillerbyen: Mats Ingebrigtsen (74')
Tilskuere Nytrømoen gras (Tynset): 120


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Oskar Stølan - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Alpha Doboyou - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad - Niklas Lyngvær Iversen
Robin Johansen Hermanstad - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
57' Ronaldo --> Gard Ragnar Killingberg
71' Iversen --> Ståle Singstad Stegavik
75' Hermanstad --> Vegard Arildsønn Eidet
90' Doboyou --> Didrik Østlyng Tingstad

Ubenyttede reserver: Marius Lundhaug Larsen, Preben Hald.
Før kampen: Tynset - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 20. Jun 2018

Tillerbyen gjester Tynset i siste vårkamp torsdag kveld.

Blir det mer jubel for gutta i blått mot Tynset?


Tynset IF - Tillerbyen FK
11. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Torsdag 21. juni 2018 kl.19.30
Nytrømoen gras (Tynset)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
8 grader og skyet

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar turen sørover til Nord-Østerdal og Tynset denne torsdagen, og tar sommerferie etter oppgjøret på Nytrømoen gras.

Tynset vil alltid være en favoritt på hjemmebane uansett motstander i avdelingen grunnet naturgress som underlag, men de kommer til dette oppgjøret i stikk motsatt form sammenlignet med Tillerbyen.

Tynset har ikke vunnet siden de slo Gjøvik-Lyn 4-1 på Nytrømoen 26. mai, og denne seieren var deres tredje strake på hjemmebane.

Rødtrøyene har deretter tapt tre på rappen, senest 3-2 for Kolstad på bortebane, og det har ført dem under nedrykksstreken.


Druzkowski ut, Killingberg inn

Tillerbyens selvtillit fortsetter å vokse etter den siste tidens sterke prestasjoner.

Etter at de bokstavelig talt nådde bunnen etter 0-1-tapet for Melhus på TOBB Arena Sør for drøyt fire uker siden, har pila pekt kraftig oppover.

Først slo de Kolstad 3-2 i et heftig lokaloppgjør før det ble tre nye poeng i duellen med Ottestad på bortebane (3-1), og i forrige serierunde hjemme mot Orkla fortsatte blåtrøyene å angripe uten bind for øynene. Der endte det til slutt med en sterk 4-1-seier - årets første trepoenger på TOBB Arena Sør.

Med tre strake seiere jakter blåtrøyene nå sin fjerde på rad. Det vil i så fall være første gang i Tillerbyens historie hvis dette skjer mot Tynset. Forrige gang det var fire strake trepoengere, var ved to anledninger i 2013-sesongen, den gang under Tiller IL.

Til oppgjøret mot Tynset er Kristoffer Pires Ferreira usikker grunnet en lårskade, men vil bli testet tett opp til kampstart. Derimot vil ikke Andreas Druzkowski bli med bussen sørover, ettersom han har dratt hjem nordover til Rørvik grunnet sommerjobb.

På den gledelige siden er Gard Ragnar Killingberg, mannen med nese foran mål og en egen garderobesang, ventet å returnere til kamptroppen.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Tillerbyen 4 - 1 Orkla

Postet av Tillerbyen Media den 17. Jun 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen fikk en drømmestart og økte avstanden da de fikk årets første hjemmeseier.

Alpha Doboyou var en glad mann etter sin 2-0-scoring.


Vårsesongens siste hjemmekamp endte altså med årets første hjemmeseier.

Og det hele startet før to minutter var spilt. De blåkledde fra Tillerbyen raidet oppover på høyresiden, og en solid Ronaldo Pah Paul fant Andreas Druzkowski med et smart innlegg, der sistnevnte hamret inn 1-0 på halv volley i nærmeste hjørne fra åtte meter.

Like etterpå var skuddvillige Niklas Iversen nære på å doble ledelsen, men skuddet mot lengste hjørne ble reddet av Orklas sisteskanse.

Tillerbyen kjørte kampen fullstendig i denne fasen av oppgjøret, og i det 26. spilleminutt ble det ny hjemmejubel. Blåtrøyene angrep med en ny bølge, og Mats Ingebrigtsen mottok ballen fra Druzkowski og sendte Alpha Doboyou alene med keeper på seks meters hold. Doboyou gjorde ingen feil og satte ballen høyt i mål til 2-0 og en ellevill feiring.


Fortjent redusering, men Stegavik punkterte

Men mot pause slapp vertene seg ned, og tillot Orkla å komme inn i kampen. De hadde noen brukbare sjanser, men deres største kom rett etter sidebytte.

Da Orkla headet i stanga, ble de knallhardt straffet av et periodevis effektivt Tillerbyen-lag. I det 58. spilleminutt fikk hjemmelaget straffespark da Ronaldo ble taklet rett innenfor 16-meteren, og fra elleve meter var Ingebrigtsen iskald og satte inn 3-0.

Gjestene fra Orkdal hadde ikke tenkt å gi seg med det første, og de reduserte til 1-3 på et skudd fra 14 meter i det som var en god periode for hvittrøyene.

Men sju minutter før full tid ble all tvil feid til side. Ronaldo med sin tredje målgivende for dagen da han serverte Ståle Stegavik på ti meter som styrte inn 4-1.


Dermed ble årets første hjemmeseier og tre på rad et faktum for Tillerbyen.

De avslutter vårsesongen med et bortemøte med Tynset torsdag 21. juni kl.19.30.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 4 (2) - (0) 1 Orkla FK
1-0 Andreas Druzkowski 2'
2-0 Alpha Doboyou 26'
3-0 Mats Ingebrigtsen (str.) 58'
3-1 72'
4-1 Ståle Singstad Stegavik 83'

10. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 16. juni 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Mats Ingebrigtsen (8'), Alpha Doboyou (38'), Robin Johansen Hermanstad (76')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Ronaldo Pah Paul - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad - Niklas Lyngvær Iversen
Andreas Druzkowski - Alpha Doboyou

Bytter:
68' Iversen --> Ståle Singstad Stegavik
68' Doboyou --> Robin Johansen Hermanstad
78' Druzkowski --> Ruben Rostille
88' Ronaldo --> Sondre Bondø Garstad
90' Ingebrigtsen --> Preben Hald

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Oskar Stølan.Før kampen: Tillerbyen - Orkla

Postet av Tillerbyen Media den 15. Jun 2018

Tillerbyen tar imot Orkla i den siste hjemmekampen før sommerferien.

Jubel over seier i forrige kamp. Blir det årets første hjemmeseier på lørdag?


Tillerbyen FK - Orkla FK
10. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 16. juni 2018 kl.16.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
17 grader og lettskyet


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Orkla velkommen til TOBB Arena Sør denne lørdagen, og det er to lag i feil ende av tabellen som møtes til dyst.

Orkla startet årets sesong med tre strake tap før de vant veien til vinnersporet. Deres siste seier kom i oppgjøret mot Rosenborg 2 på hjemmebane, der orkdalingene vant 3-2.

I de to seneste rundene har det blitt 3-1-tap for både Melhus og Kolstad.


Trio tilbake

Tillerbyen kommer til denne kampen med stor selvtillit etter to strake trepoengere og en ny god treningsuke med mange tilgjengelige spillere. Det bør det også kanskje være, spesielt med tanke på at laget ennå har til gode å vinne på hjemmebane i årets sesong.

Etter å ha tapt TV-kampen for Melhus (0-1) og deretter havnet sist på tabellen i avdelingen, reiste Tillerbyen seg kraftig og vant fortjent 3-2 i lokaloppgjøret over Kolstad på Huseby.

I forrige serierunde borte mot Ottestad lå de under 1-0 i andre omgang, men to sene scoringer fra Gard Ragnar Killingberg og et overtidsmål av unggutten Robin Johansen Hermanstad sørget for 3-1-seier og svært god stemning på bussen hjemover til Trondheim.

Dessverre for blåtrøyene er Killingberg utilgjengelig til Orkla-kampen, men laget kan glede seg over å få tilbake Sondre Bondø Garstad, Ruben Rostille og Preben Hald.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Ottestad 1 - 3 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 10. Jun 2018

HIAS KUNSTGRESS (OTTESTAD): Superinnbyttere snudde kampen og sikret tre nye poeng på Ottestad.

Gard Ragnar Killingberg scorte to og snudde kampen på få minutter.


Tillerbyen tok med seg en komplett kamptropp for aller første gang på en langreise, og det skulle vise seg å være et svært klokt valg underveis.

Men først om starten.

Sånn. Da var vi ferdig med første omgang - strengt tatt. Det var ikke allverdens å melde om. Mats Ingebrigtsen hadde et volleyforsøk som gikk rett på keeper og Ronaldos scoring ble annulert for offside. Ottestad hadde et skudd like utenfor mål fra 15 meter.


Bytter ble avgjørende

Men det skulle vise seg å bli langt mer dramatisk i andre omgang.

Under det vi trøndere mener er fryktelige spilleforhold, nemlig over 30 grader og steikende sol, tok hjemmelaget ledelsen etter 58 minutter på et godt angrep og en flott avslutning fra 15 meter, via fingertuppene til Tillerbyen-keeper Erland Tangvik og i mål.

Ottestad presset Tillerbyen til å gjøre flere vei i minuttene som fulgte, men slitne Tillerbyen-bein ble erstattet med friske, og det skulle virkelig betale for seg.

I det 78. spilleminutt smalt det endelig i motsatt mål. Gard Ragnar Killingberg mottok ballen på høyresiden, fintet seg godt innover i banen og fra rundt 20 meter hamret han inn 1-1 med venstrefoten i lengste hjørne.


Killingberg snudde, Hermanstad punkterte

Tillerbyen kjørte kampen fullstendig, og i kampen mot både klokka og et utrøndersk sommervær, fikk faktisk Ottestad en gyllen mulighet til å stikke av med alle poengene, men kontringsforsøket endte med en solid redning av Tangvik.

Deretter var det kun de blå det handlet om.

Tre minutter før full tid ble kampen snudd. Martin Berdals lange bakromspasning endte med en løpeduell for Killingberg, som skuffet bort forsvarsspiller og bredsidet ballen forbi en utrusende keeper og i mål fra skrått hold - 1-2!

Ellevill jubel.

Og fire minutter på overtid kom den deilige punkteringen. Nok en gang var Killingberg delaktig, da han serverte unge Robin Hermanstad på sju meter, som fintet bort en motspiller før han satte inn 1-3 alene med keeper.

Hans første mål i Norsk Tipping-ligaen.

Selv kunne gjestene ha scoret både ett og to til i etterkant, men en 3-1-seier med påfølgende badefeiring i Mjøsa fikk holde denne gang.


Neste kamp er mot Orkla lørdag 16. juni kl.16.00 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta:

Ottestad IL 1 (0) - (0) 3 Tillerbyen FK
1-0 58'
1-1 Gard Ragnar Killingberg 78'
1-2 Gard Ragnar Killingberg 87'
1-3 Robin Johansen Hermanstad 90+4'

9. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 9. juni 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Mats Ingebrigtsen (90+3')
Tilskuere Hias kunstgress (Ottestad): 70


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Alpha Doboyou - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad - Niklas Lyngvær Iversen
Andreas Druzkowski - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
63' Doboyou --> Gard Ragnar Killingberg
68' Druzkowski --> Robin Johansen Hermanstad
68' Ferreira --> Oskar Stølan
74' Iversen --> Ståle Singstad Stegavik
90+2' Ronaldo --> Didrik Østlyng Tingstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Vegard Eidet.Før kampen: Ottestad - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 8. Jun 2018

Tillerbyen reiser til Ottestad i den niende serierunden lørdag ettermiddag.

Ronaldo (t.v.) åpnet scoringskontoen mot Kolstad. Her med Niklas Iversen.


Ottestad IL - Tillerbyen FK
9. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 9. juni 2018 kl.16.00
Hias kunstgress (Ottestad)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
28 grader og lettskyet

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen setter seg på bussen grytidlig lørdag morgen retning Ottestad, og de går for tre nye poeng i jakten på å klatre over nedrykksstreken.

Det er to tabellnaboer som møtes til dyst, da Ottestad ligger nederst i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 med sine sju poeng.

De hadde seks poeng før bortemøtet med Byåsen TF i forrige serierunde, men et sent utligningsmål førte til ett poeng.

Ottestad fikk sin første trepoenger på hjemmebane for to uker siden da de slo Kolstad 3-2 på Hias kunstgress.


Full tropp klar til kamp

Tillerbyen er også kjent med å beseire Kolstad 3-2. Forrige søndag lå Tillerbyen under 2-1 med 20 minutter igjen å spille, men scoringer fra Ronaldo Pah Paul og Alpha Doboyou sikret tre verdifulle poeng.

Dette var blåtrøyenes første seier siden bortemøtet med Byåsen TF 21. april, og kanskje er det på bortebane det skal gjøres nok en gang.

Til møtet med Ottestad kan Tillerbyen glede seg over mer eller mindre en fulltallig kamptropp. Gledelig har det vært å se Ruben Rostille og Ole Martin Devle på treninger igjen, men begge er utilgjengelige på lørdag.

Gard Ragnar Killingberg og Vegard Eidet, som begge har slitt med respektive skader de siste par ukene, er ventet å være med på bussen sørover.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Kolstad 2 - 3 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 4. Jun 2018

KOLSTAD IDRETTSPARK STOR (KOLSTAD): Tillerbyen havnet under to ganger, men snudde lokaloppgjøret helt på tampen.

Blå jubel på sørsida.


Det var ikke så mye som skjedde i åpningsminuttene utenom tøffe dueller og endel frispark. Etter 12 minutter avsluttet Andreas Druzkowski et godt Tillerbyen-angrep, men skuddet ble reddet greit av Kolstads keeper.

Åtte minutter senere ble samme mann feid i bakken rett innenfor 16-meteren. Tillerbyen ropte på straffespark, men fikk det ikke.

Ironisk nok gikk det ikke lange stunden før Kolstad tok ledelsen på sin første store sjanse i kampen. Et innlegg fra venstre klarte ikke Tillerbyen å forhindre, og en enkel styring fra kloss hold førte til 1-0.


Bjerke med flott utligning

Tillerbyen fortsatte å trykke Kolstad bakover i banen selv etter baklengsmålet, og en livlig Druzkowski satte til slutt ballen i mål fra nært hold - kun for å se at målet ble avvinket for offside.

Men etter 32 minutter ble det endelig bortejubel. En smart corner fra Mats Ingebrigtsen fant til slutt kaptein Magnus Bjerke rett utenfor 16-meteren, som hamret til og satte ballen kontant i mål til 1-1 på lekkert vis.

Det var mye fram og tilbake i minuttene før pause, og Kolstad fikk omgangens siste sjanse, og den var stor. Et skudd fra hjørnet av 16-meteren smalt rett i kryssfestet, og Tillerbyen slapp med skrekken.


Ronaldo i storslag - Doboyou avgjorde

Det var ikke mye å melde om de første 20 minuttene etter sidebytte. Kolstad hadde kanskje ballen mest, men den første store sjansen de skapte kom etter 68 minutter. Kun en god Erland Tangvik i Tillerbyen-målet hindret ny Kolstad-ledelse med en god redning.

Men det var lite han kunne gjøre to minutter senere. Tillerbyen fikk ikke klarert unna ballen i farlig sone, og et flott skudd fra 14 meter havnet i lengste kryss og dermed 2-1 i disfavør blåtrøyene.

Men gjestene svarte umiddelbart. En strålende pasning fra Mats Ingebrigtsen sendte Ronaldo alene gjennom, og selv om det ble fra skrått hold, utlignet han iskaldt alene med keeper til 2-2.

Tillerbyen fortsatte å kjøre på i sluttminuttene. Innbytter og spillende trener Jørn André Hugdal holdt på å sende blåtrøyene i føringen da han kranglet med seg ballen i duell med keeper, men forsøket ble reddet på streken.

Avgjørelsen kom to minutter før full tid. Tillerbyen rullet opp et godt angrep fra midten og over på høyresiden. Niklas Iversens smarte bevegelse gjorde at han sendte Alpha Doboyou alene med keeper, og sistnevnte sendte ballen forbi keeper og i lengste hjørne til 2-3.

Blåtrøyene holdt unna på overtid, og kunne endelig juble over en ny trepoenger som fører til at de klatrer over jumboplassen i avdelingen.


Neste kamp er borte mot Ottestad lørdag 9. juni kl.16.00.


Kampfakta:

Kolstad Fotball 2 (1) - (1) 3 Tillerbyen FK
1-0 25'
1-1 Magnus Bjerke 32'
2-1 70'
2-2 Ronaldo Pah Paul 73'
2-3 Alpha Doboyou 88'

8. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 3. juni 2018 kl.18.00
Gule kort Tillerbyen: Alpha Doboyou (35'), Mats Ingebrigtsen (90+3')
Tilskuere Kolstad Idrettspark stor (Kolstad): ca 60


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Alpha Doboyou - Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad - Mats Ingebrigtsen
Andreas Druzkowski - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
64' Druzkowski --> Jørn André Hugdal
64' Stegavik --> Niklas Lyngvær Iversen
64' Berdal --> Oskar Stølan
89' Doboyou --> Robin Johansen Hermanstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald, Didrik Østlyng Tingstad.Før kampen: Kolstad - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 3. Jun 2018

Et heftig lokaloppgjør søndag kveld.

Andreas Druzkowski og resten av Tillerbyen håper å vinne både duellene og selve kampen mot Kolstad.


Kolstad Fotball - Tillerbyen FK
8. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 3. juni 2018 kl.18.00
Kolstad Idrettspark stor (Huseby)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar den svært korte turen vestover til Kolstad denne søndagen. Eller Huseby. Eller Saupstad. Bydelen med mange kjære navn.

Er det en ting som er sikkert, så er det at det er rødt mot blått.

Og nytt for årets sesong - så langt, vel og merke - er at det er to bunnlag som møtes. Kolstad ligger i likhet med Tillerbyen under streken, og rødtrøyene har kapret åtte poeng på de sju første serierundene.

Kolstad har heller ikke vunnet på hjemmebane så langt, og de tapte 3-2 for Ottestad i forrige serierunde. I forrige hjemmekamp ble det 1-6 mot Rosenborg 2.


Satser på en bedre juni

Tillerbyen håper å ha ristet av seg forrige seriekamp mot Melhus. I et glitrende sommervær med TV-kamera og hele 764 tilskuere til stede, ble det en folkefest uten like. Dessverre startet de blåkledde svakt, og lå tidlig under 1-0. Dette ble også sluttresultatet, til tross for en kraftig forbedret andreomgang.

Blåtrøyene satser på en bedre juni enn mai. I forrige måned ble det bare ett fattig poeng på fire kamper, noe som har ført til at laget ligger på nedrykksplass. Men en seier over Kolstad vil føre Tillerbyen minst a poeng med lagene over den berømte streken.

Til lokaloppgjøret vil Tillerbyen være uten Gard Ragnar Killingberg (strekk) og Vegard Eidet (ankel), mens Niklas Iversen regnes med å være 100 % etter et innhopp i forrige serierunde og en ny god treningsuke.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Leverte til terningkast seks

Postet av Tillerbyen Media den 29. Mai 2018

Tillerbyen Fotballklubb og Tiller Idrettslag Fotball høster overveldende skryt etter Breddekampen.

Søndag var en stor dag for store og små.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk æren av å vise seg fra sin aller beste side i beste sendetid søndag ettermiddag. I forbindelse med kampen mellom Tillerbyen og Melhus ble det arrangert "Breddekampen" i regi av Norges Fotballforbund (NFF), Norsk Toppfotball (NTF) og Discovery.

Kampen ble vist direkte på Eurosport Norge med Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal som kommentatorer på TOBB Arena Sør, og et rekordpublikum på hele 764 møtte opp for å støtte sine helter på begge lag.

I etterkant av arrangementet var det bare skryt å motta fra medarrangørene.

- Vi er imponert over dugnadsånden til Tiller og Tillerbyen, og vi har bare lovord å gi tilbake til dere. Det var et fantastisk arrangement og topp service, så alle parter er strålende fornøyd med dagen på TOBB Arena Sør. Jeg må si det kvalifiserte til terningkast seks, forteller Iren Brynhildsen i NTF på telefon til Tiller Media.

Videre skriver Brynhildsen på e-post til klubbene og ansvarlige personer i NFF, NTF og Discovery:

"Stor takk til alle frivillige i Tiller Fotball og Tillerbyen FK som leverte en kamp på Eliteserien-nivå. Det var en stor fornøyelse for oss i Norsk Toppfotball å samarbeide med dere. Det var også et meget godt samarbeid mellom Rosenborg og Tillerbyen - Melhus.

I Fanzone på Lerkendal fortsatte solen å skinne, og Rosenborg tilrettela for en spennende COOP-fotballturnering for barn 9-10 år fra Tiller og Melhus. Begge breddeklubbene fikk også spesialtilbud på billetter til storkampen, og nesten 20.000 mennesker møtte opp til storkampen Rosenbog - Brann kl. 20.00. SuperSøndag ga seerrekord på TV Norge med 310.000 seere søndag kveld. Det er ny rekord for Discovery som rettighetshaver for Eliteserien.

Stor takk også til alle samarbeidspartnerne som bidro til å gjøre SuperSøndag til en stor opplevelse for alle fremmøtte på begge kampene. COOP, Altibox/NTE, Synsam og Egon City Syd var noen av de som bidro med spennende aktiviteter, trikseskole, Gullbilletter (Drømmekampen), konkurranser og premier som både små og store satte stor pris på. Radio Trondheim sendte «live» fra begge arenaer og bidro til å skape stor fotballstemning på Tiller og Lerkendal."
Tillerbyen 0 - 1 Melhus

Postet av Tillerbyen Media den 28. Mai 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): De blåkledde skapte en folkefest med ny tilskuerrekord, men sviktet på kunstgresset.

Kristoffer Pires vant de fleste duellene, men klarte ikke å sende Tiller-publikumet i jubelrus.


De blåkledde fra Tillerbyen var ikke på stasjonen da fløytesignalet gikk, til tross for ekstra mange tilskuere på tribunen og med TV-kamera fra Eurosport Norge til stede i et ekstraordinært vårvær.

For før seks minutter var spilt sto det 0-1 i målprotokollen. Gjestene fra Melhus kom veldig lett gjennom på Tillerbyens høyre side, løp seg inn i 16-meteren og la et lavt innlegg på kloss hold som ble styrt i mål.

Hjemmelaget hadde lagt fra seg sjokkstarten, og fikk sin første store mulighet etter 15 minutter, men Vegard Eidets avslutning på Gard Killingbergs innlegg endte himmelhøyt over mål.

Vertene hadde flere gode muligheter utover i omgangen, men verken Andreas Druzkowskis skuddforsøk eller Kristoffer Pires' heading ville innenfor stengene.

Melhus fikk omgangens siste store målsjanse, men headingen fra ti meter smalt i kryssfestet.


Tverrliggertreff

Tillerbyen gikk ut av startblokkene i andre omgang, og mulig de hadde lagt TV-nervøsiteten bak seg.

Det var på dødball de skulle vise seg å være farligst. Først var Martin Berdal nære ved å styre inn 1-1 på et frispark fra Mats Ingebrigtsen, og deretter var det et under at en dobbelsjanse endte først med redning på strek og så en ny heading fra Pires i tverrliggeren.

Flere gode angrep ble rullet opp, og halvveis i andre omgang la Ronaldo pent ned til kaptein Magnus Bjerke på 14 meter, men skuddet ble greit reddet av Melhus' sisteskanse.


Rop på straffespark

Melhus hadde én sjanse i andre omgang, og den var stor. Tillerbyen mistet ballen på et offensivt hjørnespark, og Melhus kom tre mot en, men Tillerbyen-keeper Erland Tangvik reddet forsøket fra skrått hold på glimrende vis.

Tolv minutter før slutt sto Ruben Rostille helt alene i feltet, men headingen gikk et par meter utenfor. Kort tid senere måtte en Melhus-spiller redde på streken på nok et hjørnespark fra Ingebrigtsen, og før overtiden ropte hjemmelaget på straffespark ved to anledninger, men det ble ikke dømt.

På overtid headet Pires over mål på en ny corner, før Ingebrigtsens stolpetreff fra 20 meter var det siste som skjedde.


Tillerbyen tapte dermed den store Breddekampen 0-1, og ser nå muligheten til å revansjere seg i bortemøtet med Kolstad søndag 3. juni kl.18.00.


PS! Hele 764 tilskuere tok turen til TOBB Arena Sør under fantastiske rammer - en ny rekord for en seriekamp!


Kampfakta:

Tillerbyen FK 0 (0) - (1) 1 Melhus IL
0-1 6'

7. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 27. mai 2018 kl.15.00
Gult kort Tillerbyen: Ståle Singstad Stegavik (63')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 764


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Gard Ragnar Killingberg - Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad - Mats Ingebrigtsen
Andreas Druzkowski - Vegard Eidet

Bytter:
58' Killingberg --> Ronaldo Pah Paul
69' Stegavik --> Niklas Lyngvær Iversen
69' Druzkowski --> Ruben Rostille
73' Bjerke --> Oskar Stølan
79' Eidet --> Alpha Doboyou

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald.Slik blir dagen

Postet av Tillerbyen Media den 27. Mai 2018

Slik er tidsskjemaet på Breddekampen-dagen.

Foto: Eurosport Norge/NFF/NTF.


De blåkledde fra Tillerbyen tar imot Melhus i den sjuende serierunden søndag kl.15.00, og oppgjøret vises direkte på Eurosport Norge. Både Tiller Idrettslag Fotball og Tillerbyen Fotballklubb står på hodet i forbindelse med det store arrangementet, og her kommer en påminnelse på hva som skjer:

Kl.13.00 - Inngangsportene på TOBB Arena Sør åpner
Kl.13.30 - Fanzone på baksiden av Tonstad skole
Kl.14.30 - Studiosending Eurosport - Michael Karlsen kommer
Kl.15.00 - Breddekampen Tillerbyen - Melhus starter med Fredheim og Rekdal som kommentatorer
Kl.15.45 - Straffesparkkonkurranse Rekdal vs Karlsen
Kl.16.45 - Breddekampen er slutt
Kl.17.00 - Forhåndsbestilte busser til Lerkendal
Kl.18.00 - Fanzone Lerkendal med smålagskamper Tiller vs Melhus
Kl.20.00 - Toppkampen Rosenborg - Brann


Følg TillerFotball på Snapchat for eksklusive klipp gjennom hele dagen!


Før kampen vil det bli mulighet til å tippe sluttresultatet av Breddekampen. I premiepotten vil det ligge bilpleie fra Lysholm Bil til en verdi av 6 000 kr samt flere gavekort fra City Syd. Det koster 50 kr pr tips.

Samtidig kan man spille Egon City Syd-duellen i pausen. Da handler det om å kaste en tennisball nær Egon-seilet/midtbanen. Salgsfrist er i pausen når speaker annonserer.


Les også:
- Parkeringsinformasjon til Breddekampen
- Før TV-kampen: Tillerbyen - Melhus
- Det blir fryktelig gøy!
Før TV-kampen: Tillerbyen - Melhus

Postet av Tillerbyen Media den 26. Mai 2018

Tillerbyen tar imot Melhus til TV-kamp i den sjuende serierunden søndag ettermiddag.

Gutta er klare for TV-kamp.


Tillerbyen FK - Melhus IL
7. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 27. mai 2018 kl.15.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
22 grader og delvis skyet

Åpen kiosk
Gratis inngang

Kampen vises direkte på Eurosport Norge


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Melhus Idrettslag, resten av Trøndelag og hele Norge velkommen til TOBB Arena Sør denne søndagen.

Denne kampen er av det spesielle slaget, ettersom den vises direkte på Eurosport Norge i form av Breddekampen og deres satsing på Supersøndag, der Rosenborg - Brann er Toppkampen kl.20.00.

Dette er første gang Tillerbyen vises direkte på lineær-TV.


Historie

Klubbene Tillerbyen, Tiller og Melhus er ikke ukjente med hverandre. Høsten 2012 ble det bestemt at Tiller og Melhus skulle samarbeide om en felles satsing, og det varte i to år før Tillerbyen endret profil og inngikk et samarbeid med moderklubb Tiller.

Gjennom flere prøveprosjekter og møter, ble Tiller og Tillerbyen enig om å samle kreftene en gang for alle. Et utnevnt utvalg mente dette var det beste for å ivareta den sportslige satsingen og den helhetlige klubbfølelsen.

Dette ble bekreftet på klubbenes respektive årsmøter, senest Tiller Idrettslags årsmøte i starten av april.

Fra 1. januar 2019 er Tillerbyen FK historie, og Tiller Idrettslag Fotball overtar plassen i seriesystemet.


Ønsker første hjemmeseier

I skrivende stund sliter begge lag i bunnen av tabellen.

Nyopprykkede Melhus innledet sesongen med fem strake uavgjortskamper før det ble 2-4-tap for Kolstad på hjemmebane i forrige serierunde. Dette betyr at Melhus er ubeseiret på bortebane så langt, men de står fremdeles uten seier.

Tillerbyen kommer til denne kampen etter en tøff bortekamp mot Rosenborg 2. De nest beste spillerne på Norges beste lag var dødelig effektive og vant 3-0 i en ikke så altfor sjanserik fotballkamp.

Blåtrøyene har ennå til gode å vinne hjemme på TOBB Arena Sør i årets sesong. Det ene poenget som er vunnet var i oppgjøret mot Løten i den tredje serierunden, der det endte 1-1.


Ingebrigtsen og Iversen tilbake

Tillerbyen begynner å få tilbake folk fra skader, noe som vil glede trenerduoen Eirik Utheim og Jørn André Hugdal.

Selv sliter Hugdal og Sondre Bondø Garstad med hver sin skade, og begge vil sammen med langtidsskadde Ole Martin Devle være utilgjengelige til oppgjøret mot Melhus.

Fra forrige seriekamp er det derimot gledelig å meddele at Mats Ingebrigtsen og Niklas Iversen er tilbake fra sine skadeproblemer.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Mats Woldmo Hagen, Magnus Bjerke, Kristoffer Pires Ferreira, Oskar Stølan, Martin Kristoffer Berdal, Preben Hald, Sindre Olufsen, Kjartan Ulstad, Ståle Singstad Stegavik, Mats Ingebrigtsen, Niklas Lyngvær Iversen, Andreas Druzkowski, Alphaa Doboyou, Vegard Eidet, Ruben Rostille, Gard Ragnar Killingberg, Ronaldo Pah Paul.- Det blir fryktelig gøy

Postet av Tillerbyen Media den 26. Mai 2018

Spillerne uttrykker stor glede over å spille Breddekampen, men vet også at det til syvende og sist handler om tre poeng.

Vegard Eidet (t.v.), Magnus Bjerke og Alpha Doboyou gleder seg til søndag.


De blåkledde fra Tillerbyen kommer sammen i skjønn harmoni søndag ettermiddag. Tiller Idrettslag Fotball og Tillerbyen Fotballklubb har arbeidet hardt for å klargjøre TOBB Arena Sør til Breddekampen mot Melhus i Norsk Tipping-ligaen, og hovedpersonene i helblått er naturligvis oppspilte over denne muligheten.

- Det er klart vi gleder oss vanvittig til denne kampen. TV-kamp, godt vær og forhåpentligvis mye folk på tribunen gjør at dette kommer til å bli noe veldig spesielt for alle sammen, det er det ingen tvil om, forteller kaptein og forsvarer Magnus Bjerke (27), som er inne i sin femte sesong i Tillerbyen.

- Jeg må vel ærlig å si at vi har tenkt på denne kampen en periode nå, så når denne dagen endelig kommer, skal vi ikke holde tilbake noe. Det blir fryktelig gøy å være en del av dette "sirkuset", og jeg håper alle som er glad i Tiller-fotballen kommer og støtter oss, er ordene fra Tiller-gutt og angriper Vegard Eidet (18).

20-årige Alpha Doboyou kom fra Fauske/Sprint i vinter, og angrepsspilleren ønsker noe å juble for etter kampslutt.

- Det blir en spennende duell, og med denne store rammen rundt kampen, så håper jeg vi klarer å nyte øyeblikket med mange tilskuere på stadion. Samtidig står det om tre viktige poeng, og vi er i hvert fall klare for å la de poengene være igjen på TOBB Arena Sør etter kampslutt.Parkeringsinformasjon til Breddekampen

Postet av Tillerbyen Media den 26. Mai 2018

Viktig informasjon om parkering til søndagens TV-sendte kamp mellom Tillerbyen og Melhus.

Det er mye som foregår rundt baneområdet på søndag. Bunnpris Tonstad er nederst på bildet.


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg voldsomt til søndagens Breddekamp mot Melhus på TOBB Arena Sør, som vil også vises direkte på Eurosport Norge.

Tatt i betraktning at værvarselet melder 22 grader og sol, er det ventet mange flere tilskuere enn til vanlig på TOBB Arena Sør.


Dette gjør at det kan bli trangt med bilparkering, og her kommer viktig informasjon:

- parkering ved Tonstad skole er hovedsaklig forbeholdt spillere og lagledere på Tillerbyen og Melhus samt personer tilknyttet Discovery/Eurosport
- det er ingen parkering i skolegård grunnet Fanzone
- det vil bli henvist til parkeringsplasser på Bunnpris Tonstad (200 m) og City Syd (900 m)

Parkering utenfor henviste plasser skjer på eget ansvar.


Vi anbefaler på det sterkeste at Tiller-beboere går eller sykler til kampen.
Karlsen kommer

Postet av Tillerbyen Media den 26. Mai 2018

Ranheim-profil og Tiller-gutt Michael Karlsen blir å finne på TOBB Arena Sør under Breddekampen.

Foto: Ranheim Toppfotball.


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg enormt til å ønske alle sammen velkomne til TOBB Arena Sør søndag ettermiddag, da Tillerbyen - Tiller fra 2019 - tar imot Melhus i et direktesendt oppgjør på Eurosport Norge kl.15.00.

På sin gamle hjemmebane vil også Tiller-gutten Michael Karlsen være. Angrepsspilleren har så langt hatt en strålende vår med sine lagkamerater i Ranheim, som har tatt Eliteserien med storm etter opprykket i fjor.

I tillegg til å heie på blåtrøyene fra tribuneplass, vil han delta i en høyinteressant straffesparkkonkurranse med Kjetil Rekdal i pausen.


Vi ønsker "Micke" velkommen tilbake på TOBB Arena Sør!Fanzone åpner kl.13.30

Postet av Tillerbyen Media den 26. Mai 2018

Tillerbyen som bydel opplever historiens første Fanzone før Breddekampen søndag ettermiddag.

Fanzone vil være i bakgården på Tonstad skole. Velkommen skal du være! Foto: Norsk Toppfotball.


De blåkledde fra Tillerbyen ser fram til å ta imot Melhus på TOBB Arena Sør søndag kl.15.00, en kamp som vises direkte på Eurosport Norge med Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal som kommentatorer.

I forkant av kampen vil det være Fanzone i skolegården på Tonstad skole, der det vil være mange aktiviteter og konkurranser som blant annet ballbinge, triksing og Egons lykkehjul.


Fanzone åpner søndag kl.13.30, og har varighet på en time. Arrangementet er selvfølgelig gratis for alle sammen.Disse skal kommentere

Postet av Tillerbyen Media den 26. Mai 2018

Kommentatorene til Breddekampen er klare.

Kenneth Fredheim (t.v.) og Kjetil Rekdal er klare for kommentering. Foto: Eurosport Norge.


Tillerbyen Fotballklubb og Tiller Idrettslag Fotball står på hodet i forkant av den fantastiske Breddekampen søndag 27. mai kl.15.00, og med mange forberedelser allerede gjort, er man godt i gang med å glede seg til oppgjøret mot Melhus i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5.

Kampen vises direkte på Eurosport Norge, og i den forbindelse har Tiller-klubbene gått sammen og bygget TV-plattform på dugnad.

Kommentatorene til storoppgjøret vil være Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal, som tar turen til TOBB Arena Sør. Begge er kjent fra tidligere kamper i Eliteserien og for det norske landslaget, der Fredheim har vært kommentator i en årrekke mens Rekdal tidligere har trent mange norske og utenlandske klubblag.


Vi ønsker Fredheim, Rekdal og resten av Discovery-teamet hjertelig velkomne til TOBB Arena Sør.Rosenborg 2 3 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 23. Mai 2018

SALMAR-BANEN KUNSTGRESS (LERKENDAL): Tillerbyen ble knallhardt straffet av et effektivt hjemmelag tirsdag kveld.

Kjartan Ulstad i en av mange dueller med Rosenborg-stjerna Rafik Zekhnini.


De blåkledde fra Tillerbyen åpnet kampen bra, og fikk den første store sjansen etter seks minutter, men Andreas Druzkowskis heading på Sindre Olufsens innlegg gikk like over tverrliggeren.

Ti minutter senere smalt det i nettmaskene - andre veien. Et hardt frispark fra noenogtjue meter havnet i lengste hjørne for Tillerbyen-keeper Erland Tangvik, men Tillerbyen skulle ikke grave seg ned av den grunn.

Riktignok hadde vertene ballen mest, men gjestene i helblått hadde også sine overgangsmuligheter i minuttene etter scoringen.

Kaptein Magnus Bjerke fikk en gedigen mulighet fra ti meter etter et godt angrep, men mistet balansen i skuddøyeblikket og ballen havnet over mål.


Tung andre omgang

Kort tid senere var Druzkowski igjen farlig frempå, men skuddet gikk via et RBK 2-bein og til hjørnespark.

I det man trodde at lagene gikk til pause med en knapp RBK 2-ledelse, ble den doblet. Hjemmelaget rullet opp på høyresiden, og et smart skudd fra skrått hold gikk i lengste hjørne og dermed 2-0.

Andre omgang bar preg av at Tillerbyen måtte oftere fremover, og det ga sjanser til hjemmelaget. Tangvik vartet opp med en mesterlig redning halvveis etter sidebytte, men han kunne ikke forhindre at hvittrøyene gikk opp i 3-0 ti minutter før slutt.

Tillerbyen klarte aldri å sette inn en sluttspurt mot et solid RBK 2-lag, og dermed endte kampen 3-0 i disfavør blåtrøyene.


Nå rettes blikket for fullt mot den spennende Breddekampen søndag 27. mai kl.15.00 mot Melhus på TOBB Arena Sør, som vil bli vist direkte på Eurosport Norge i kjent Eliteserien-stil.


Kampfakta:

Rosenborg BK 2 3 (2) - (0) 0 Tillerbyen FK
1-0 16'
2-0 44'
3-0 80'

6. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Tirsdag 22. mai 2018 kl.19.00
Gult kort Tillerbyen: Kjartan Ulstad (32')
Tilskuere SalMar-banen kunstgress (Lerkendal): ca 100


Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Magnus Bjerke (k) - Kjartan Ulstad - Ståle Singstad Stegavik
Vegard Eidet - Andreas Druzkowski - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
46' Ulstad --> Oskar Stølan
67' Eidet --> Alpha Doboyou
69' Druzkowski --> Ruben Rostille
84' Ronaldo --> Robin Johansen Hermanstad
84' Stegavik --> Preben Hald

Ubenyttet reserve: Mats Hagen.Før kampen: Rosenborg 2 - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 21. Mai 2018

Tillerbyen gjester Lerkendal og Rosenborgs nest beste tirsdag kveld.

Jørn André Hugdal og Mats Ingebrigtsen (t.h.) er klare for en tøff oppgave.


Rosenborg BK 2 - Tillerbyen FK
6. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Tirsdag 22. mai 2018 kl.19.00
SalMar-banen kunstgress (Lerkendal)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
15 grader og overskyet

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen ned til SalMar-banen og Lerkendal denne tirsdagskvelden, vel vitende om at en av årets tøffeste bortekamper venter.

Rosenborgs nest beste har som vane å stille et knallsterkt mannskap ved hjelp av A-spillere i kamper i Trøndelag, og intet unntak forventes denne kvelden.

De hvit- og sortkledde er foreløpig ubeseiret etter fem serierunder i Norsk Tipping-ligaen, der de står med tre seiere og to uavgjort. I forrige serierunde knuste de Kolstad 6-1 på bortebane.


Sterk bortebanestatistikk

Tillerbyen har forberedt seg godt i den siste uka, selv om det har vært både 17. mai-feiring og pinsehelg. På mandagens fellestrening ble de siste planer lagt, og det meldes om god og optimistisk stemning i forkant av tirsdagens storoppgjør.

Blåtrøyene kommer fra et skuffende 2-1-tap for Gjøvik-Lyn hjemme på TOBB Arena Sør, der Tillerbyen ledet tidlig 1-0, men ga fra seg ledelsen før pause.

Dette er Tillerbyens tredje bortekamp for året. Den første endte med en fortjent 1-0-seier over Byåsen TF før det ble 1-1 borte mot Brumunddal.

Til oppgjøret mot Rosenborg 2 er Gard Ragnar Killingberg ventet å returnere til kamptroppen, mens Sondre Bondø Garstad og Ole Martin Devle fremdeles er ute på ubestemt tid.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Samkjører publisering

Postet av Tillerbyen Media den 21. Mai 2018

Tillerbyen Fotballklubb og Tiller Idrettslag Fotball samarbeider tett på nett før Breddekampen.

Tillerbyen som bydel er klare for storkamp. Foto: Norsk Toppfotball.


De blåkledde fra Tillerbyen vil bli vist fram for en hel nasjon søndag 27. mai kl.15.00, da Tillerbyen tar imot Melhus i Breddekampen på TOBB Arena Sør.

Den sjuende serierunden i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 vises direkte på Eurosport Norge med Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal som kommentatorer, og selv med kampen som hovedrett, vil det også bli noen desserter i form av spennende konkurranser som vil bli offentliggjort senere.

På bakgrunn av at Tillerbyen fra 1. januar 2019 vil bli en del av Tiller Idrettslag igjen, er det i beste interesse å samkjøre tekstinformasjon som går ut på hjemmesider og i sosiale medier i forbindelse med denne kampen.

Dette betyr at forhåndsreportasjer og etter kamp-saker vil bli publisert både på tillerbyenfk.no og tillerfotball.no, med deling på de respektive klubbers sosiale medier.

I tillegg vil Tillerbyen ta i bruk emneknaggen "ForzaTiller" i alle sammenhenger rundt denne kampen, samtidig som vi vil bruke Tiller Fotballs grafikk under direkteoppdateringer på Twitter.


Nok en gang skal vi vise at vi er #BestSammen, og vi gleder oss til storkamp på TOBB Arena Sør!Delta i vårt Facebook-arrangement

Postet av Tillerbyen Media den 18. Mai 2018

Arrangement til storkampen søndag 27. mai er opprettet.


Tillerbyen Fotballklubb og Tiller Idrettslag Fotball er stolte av å invitere til kampen mellom Tillerbyen og Melhus i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 søndag 27. mai på TOBB Arena Sør.

Kampen er en del av Discoverys SuperSøndag, der denne kampen blir Breddekampen før Rosenborg - Brann blir Toppkampen kl.20.00.

Breddekampen vises direkte på Eurosport Norge med Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal som kommentatorer, der det vil være både studiosending og Fanzone før kampstart.


Bli med i vårt Facebook-arrangment - bekreft at du tar turen til TOBB Arena Sør!


Vi kommer tilbake med mer informasjon om den store dagen rett over helga.Tillerbyen 1 - 2 Gjøvik-Lyn

Postet av Tillerbyen Media den 12. Mai 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen ledet tidlig, men ga fra seg initiativet og tapte for Gjøvik-Lyn lørdag ettermiddag.

Drikkepauser måtte til i vårvarmen på TOBB Arena Sør.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en pangåpning på oppgjøret under vårsola på TOBB Arena. Et godt forarbeid av Sindre Olufsen på venstresiden endte med en pasning til Ståle Stegavik på ti meter, som banket ballen i nærmeste hjørne til 1-0 etter bare fem minutter.

Hjemmelaget hadde ballen klart mest i åpningsminuttene, men det var Gjøvik-Lyn som skapte den neste store sjansen, da et frispark havnet i stolpen før Tillerbyen-keeper Erland Tangvik reddet returen.

Etter en drikkepause virket det som om Tillerbyen mistet litt av energien, ironisk nok. Etter en halvtime fikk gjestene fra Hedmark straffespark som de satte sikkert i mål til 1-1, og det gikk ikke mange minutter før kampen var snudd med et hodestøt fra kloss hold etter et innlegg fra høyre.


Stanget og stanget

Andre omgang startet med en god avslutning fra Vegard Eidet fra ti meter etter assistanse fra Jørn André Hugdal, men Eidets forsøk gikk rett over mål.

Gjøvik-Lyn hadde også sine muligheter på kontringer, men en god Tangvik hindret flere baklengsmål.

Tillerbyen satte inn en sluttspurt helt på tampen, men verken Ronaldos avslutning fra 12 meter eller Andreas Druzkowskis heading fra sju meter havnet innenfor stengene.


Dermed måtte blåtrøyene se seg slått 2-1 denne ettermiddagen.

Neste kamp er mot Rosenborg 2 tirsdag 22. mai kl.19.00 på SalMar-banen.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 1 (1) - (2) 2 FK Gjøvik-Lyn
1-0 Ståle Singstad Stegavik 5'
1-1 (str.) 31'
1-2 39'

5. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 12. mai 2018 kl.15.00
Gule kort Tillerbyen: Kristoffer Pires Ferreira (30'), Magnus Bjerke (90+6')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 140


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad - Mats Ingebrigtsen
Vegard Eidet - Jørn André Hugdal - Alpha Doboyou

Bytter:
59' Stegavik --> Oskar Stølan
62' Doboyou --> Ronaldo Pah Paul
72' Ulstad --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Mats Hagen, Preben Hald.Før kampen: Tillerbyen - Gjøvik-Lyn

Postet av Tillerbyen Media den 11. Mai 2018

Tillerbyen er vertskap for Gjøvik-Lyn lørdag ettermiddag.

Kjartan Ulstad og resten av Tillerbyen jakter årets første hjemmeseier.


Tillerbyen FK - FK Gjøvik-Lyn
5. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 12. mai 2018 kl.15.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
19 grader og sol uten skyer

OBS! Inngang for publikum fra hjørnene - se lenger ned


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Gjøvik-Lyn velkommen til TOBB Arena og Trondheim denne lørdagen, der de to lagene skal kjempe om tre nye poeng i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5.

Motstanderne fra Gjøvik tok turen oppover til Trondheim allerede på fredag, og har planer om å ta med seg alle poengene hjem.

Men de hvit- og blåkledde har ikke vunnet siden åpningskampen mot Ottestad (2-0). Med 0-4-tap for hjemme Rosenborg 2 og 1-1 borte mot Melhus, gikk de til hjemmekampen mot Kolstad med seier i sikte. De ledet lenge 3-1 over rødtrøyene, men de måtte til slutt se seg slått 5-4 på overtid.


Alle gode ting er tre?

Tillerbyen kommer fra en godt gjennomført bortekamp mot Brumunddal forrige lørdag. Trønderne tok ledelsen etter å ha presset fram et selvmål, men vertene utlignet på et vakkert utført frispark på over overtid i første omgang.

Med 1-1 og ett poeng har blåtrøyene totalt kapret fem poeng, ett mer enn Gjøvik-Lyn. Tillerbyen er ubeseiret på de tre siste kampene, da de også har tatt ett poeng hjemme mot Løten (1-1) mens Byåsen TF ble beseiret 1-0 på Dalgård.

Fremdeles venter Tillerbyen på årets første hjemmeseier, men i tredje hjemmekamp kan fort alle gode ting være tre.

Vedrørende troppnyheter, så er Mats Ingebrigtsen ventet tilbake etter å ha måttet stått over de to siste oppgjørende grunnet en kneskade.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


PS! NY INNGANG PÅ TOBB ARENA SØR:

Hovedinngangen på TOBB Arena Sør er gravd opp for å legge nytt dekke, og siden arbeidet pågår, er porten stengt for gjennomgang. Det er inngang for publikum og presse fra begge hjørner på samme langside.
Arbeidet vil være ferdig i tide til TV-kampen mot Melhus 27. mai.

Takk for tålmodigheten, og hjertelig velkomne skal dere være til en ny hjemmekamp!
TV-kamp på TOBB Arena

Postet av Tillerbyen Media den 9. Mai 2018

Søndag 27. mai kommer Discovery-teamet til TOBB Arena.

Fra en cupkamp mellom Tiller og Rosenborg i 2012.


Tillerbyen Fotballklubb og Tiller Idrettslag Fotball er stolte av å kunne meddele at den sjette serierunden i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 mellom Tillerbyen og Melhus vises direkte på en av Discoverys kanaler som en del av deres grasrotsatsing.

Kampen spilles søndag 27. mai kl.15.00 på TOBB Arena, og kommentatorene vil være Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal, som er kjent fra blant annet kamper i Eliteserien.

Det er liten tvil om at oppgjøret er ikke tilfeldig valgt for anledningen. Som tidligere samarbeidsklubber, gikk Tillerbyen og Melhus hvert til sitt i 2015, og fra 2016 kom Tillerbyen nærmere hjem enn før etter å ha blitt enig om en samarbeidsavtale med Tiller IL Fotball.

På Tiller IL og Tillerbyens årsmøter tidligere i år ble det enstemmig vedtatt at Tillerbyen går tilbake til Tiller fra og med 2019-sesongen.

Søndag 27. mai vil inneholde et fullspekket program som arrangementkomitéen kommer tilbake til, men vi kan allerede røpe at det blir en høyinteressant straffesparkkonkurranse og spennende premier å vinne.


Vi gleder oss!Brumunddal 1 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 6. Mai 2018

SVEUM IDRETTSPARK (BRUMUNDDAL): Tillerbyen leverte en ordentlig krigekamp og fikk med seg ett poeng på bortebane.

Midtstopper Kristoffer Pires Ferreira hadde nok av hodedueller å ta seg av.


Et ungt Tillerbyen-lag var klar for å levere varene mot en av årets forhåndsfavoritter i et strålende vårvær, og selv om det var hjemmelaget som hadde ballen mest i åpningsminuttene, uteble de store sjansene begge veier.

Men i det 23. spilleminutt ble det jubel for bortelaget. Tillerbyen presset Brumunddal langt inne på deres banehalvdel, noe som førte til at et stresset tilbakespill til keeper gikk rett i nettmaskene og dermed 0-1 i målprotokollen.

To minutter senere fikk Alpha Doboyou en gedigen mulighet til å doble ledelsen etter et strålende angrep, men på det lave innlegget fra Ståle Stegavik ble han satt under press i skuddøyeblikket og ballen gikk like utenfor mål.


Utligning på over overtid

Mot pause hadde Stegavik en brukbar skuddmulighet utenfor 16-meteren, men forsøket gikk en drøy meter utenfor lengste stolpe.

Kort tid etterpå fikk Andreas Druzkowski en stor mulighet da han ble spilt gjennom nærmest alene med keeper, men skuddet gikk midt på Brumunddals sisteskanse.

På over overtid av første omgang skjedde det utenkelige. Hjemmelaget fikk frispark fra parogtjue meter, og det endte med skudd i krysset og dermed 1-1.


Muligheter begge veier

Tillerbyen bestemte seg tidlig i pausen for ikke å deppe over det siste utfallet, og de startet andre omgang med et godt frispark fra kaptein Magnus Bjerke, men forsøket fra 18 meter strøk lengste stolpe.

Brumunddal kom bedre med utover i andre omgang, og skapte flere farligheter på innlegg, men et solid Tillerbyen-forsvar - med blant annet ungguttene Preben Hald og Oskar Stølan i spissen - og keeper Erland Tangvik sto i veien for det som kom.

Helt på tampen var det vertene som kjørte kampen fullstendig, men da de ikke skapte de store mulighetene, fikk også gjestene i blått noen farlige kontringer som kunne ha endt annerledes.

Kampen ebbet dermed ut i 1-1 og ett poeng hver denne lørdagen.


PS! Martin Berdal måtte gå av banen med en hodeskade like før pause, men det skal ikke være alvorlig. Han er ventet tilbake på trening i kommende uke.


Neste kamp for Tillerbyen er lørdag 12. mai kl.15.00 mot Gjøvik-Lyn på TOBB Arena.


Kampfakta:

Brumunddal Fotball 1 (1) - (1) 1 Tillerbyen FK
0-1 selvmål 23'
1-1 45+4'

4. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 5. mai 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Alpha Doboyou (29'), Magnus Bjerke (90+3')
Tilskuere Sveum Idrettspark (Brumunddal): 176


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Kjartan Ulstad - Oskar Stølan - Ståle Singstad Stegavik
Ronaldo Pah Paul - Andreas Druzkowski - Alpha Doboyou

Bytter:
45' Berdal --> Preben Hald
80' Druzkowski --> Vegard Eidet

Ubenyttede reserver: Marius Lundhaug Larsen, Daniel Halgunset.Før kampen: Brumunddal - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 4. Mai 2018

Tillerbyen møter Brumunddal på bortebane lørdag ettermiddag.

Ståle Singstad Stegavik er klar for å kjempe om nye poeng.


Brumunddal Fotball - Tillerbyen FK
4. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 5. mai 2018 kl.16.00
SH-banen kunstgress (Brumunddal)

Vi oppdaterer direkte fra kampen på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen gjester Hedmark og Brumunddal for første gang i årets sesong - og den første langturen av totalt fire.

Hjemmelaget Brumunddal var før seriestart en av de største opprykksfavorittene, men har fått en svak start med kun to poeng på de tre første kampene.

Etter et 3-0-tap for Rosenborg 2 i åpningskampen, har avgjort mot henholdsvis Kolstad (2-2) og Melhus (0-0) ført til at de for øyeblikket befinner seg under den røde nedrykksstreken.


To nye spillere inn

Tillerbyen kommer fra en under-pari-kamp hjemme mot Løten, der hedmarkingene var klart best i første omgang og ledet fortjent til pause, men Tillerbyen kriget til seg et viktig poeng i andre omgang etter en flott scoring av Gard Ragnar Killingberg.

Dette var det fjerde poenget Tillerbyen har vunnet etter de tre første kampene, da de åpnet med et skuffende 3-0-tap hjemme for Levanger 2 før de beseiret Byåsen TF 1-0 på Dalgård.

Til Brumunddal har det skjedd et par endringer i spillerstallen. Inn har keeper Marius Larsen og angriper Ronaldo Paul kommet, og begge er ventet å være på bussen sørover.

I tillegg vil både Larsen, som fra før er keepertrener i klubben, og sportssjef Daniel Halgunset lede laget i kamp grunnet trenerduoen Eirik Utheim og Jørn André Hugdals fravær.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Ronaldo klar for Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 3. Mai 2018

Tillerbyen signerer to nye spillere før Brumunddal-kampen.

Ronaldo Paul (t.v.) sammen med sportssjef Daniel Halgunset.


Tillerbyen har vært aktive på overgangsmarkedet siden forrige kamp mot Løten, som endte 1-1 på TOBB Arena.

I løpet av de siste dagene har klubben signert to nye spillere for å forsterke stallen i den kommende tiden.

Den første er tidligere Tillerbyen-trener Marius Lundhaug Larsen. 27-åringen kommer på et 30 dagers lån fra Tiller IL, og går inn for å støtte A-lagskeeperne i en tøff kampperiode. Han har erfaring fra både 2.- og 3. divisjon, og har spilt i 6. divisjon i moderklubben de siste par årene. I dag er han trener for Tillers kvinnelag i 3. divisjon samt keepertrener i Tillerbyen.

Den andre er angrepsspiller Ronaldo Paul. 19-åringen med det noe interessante fornavnet kommer fra Fauske/Sprint, og har trent med Tillerbyen den siste tiden. Han har imponert på treningene, og er nå klar til dyst.


Det er ventet at begge spillerne er i kamptroppen mot Brumunddal til helga.


Vi ønsker begge velkommen!

Marius Lundhaug Larsen i aksjon for Tiller for noen år tilbake. Foto: Østlendingen.Tillerbyen 1 - 1 Løten

Postet av Tillerbyen Media den 29. Apr 2018

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen fikk med seg ett poeng i oppgjøret mot Løten lørdag ettermiddag.

Killingberg og resten av gutta i blått kunne juble over 1-1-scoringen, men det var ikke mye jubel å spore etter kampslutt.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde svært vanskelige forhold på TOBB Arena denne ettermiddagen, da de berømte værgudene hadde åpnet alle sluser fra de fire årstider.

Allikevel var det trønderne som behersket fylkesværet best i åpningsminuttene, og derav kom det også noen brukbare muligheter. Ståle Stegaviks suser fra 18 meter snek seg like utenfor, og Martin Berdal var centimetere unna å styre Magnus Bjerkes hjørnespark i mål fra kloss hold.

Deretter var det noe fram og tilbake begge veier, før Løten satte mer fart inn mot pause. Etter to kontringsadvarsler i forkant, fikk gjestene fra Hedmark bevist at alle gode ting er tre. Ni minutter før pause satte de inn 0-1 alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.


Killingbergs kanon

Andre omgang startet heller ikke på best mulig måte for hjemmelaget, som opplevde rot både med og uten ball. Men i det 59. spilleminutt smalt det i nettmaskene, da Gard Ragnar Killingberg hamret inn 1-1 på det som så ut til å være et innøvd cornertrekk.

Fire minutter senere traff Løten tverrligger, men det var også den siste store målsjansen i kampen. Ingen av lagene klarte å sette inn en ordentlig sluttspurt, og da mulighetene uteble, ble det heller ingen flere scoringer.


Neste kamp er borte mot Brumunddal lørdag 5. mai.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 1 (0) - (1) 1 Løten FK
0-1 36'
1-1 Gard Ragnar Killingberg 59'

3. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 28. april 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Kjartan Ulstad (39')
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): 55


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Berdal - Sindre Olufsen
Niklas Lyngvær Iversen - Kjartan Ulstad - Ståle Singstad Stegavik
Gard Ragnar Killingberg - Jørn André Hugdal - Alpha Doboyou

Bytter:
74' Doboyou --> Sondre Bondø Garstad
82' Ulstad --> Andreas Druzkowski
88' Stegavik --> Ruben Rostille

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Oskar Stølan, Preben Hald.Før kampen: Tillerbyen - Løten

Postet av Tillerbyen Media den 27. Apr 2018

A-laget spiller tredje serierunde lørdag ettermiddag.

Tillerbyen kunne juble på bortebane i forrige runde. Kommer årets første hjemmeseier på lørdag?


Tillerbyen FK - Løten FK
3. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 28. april 2018 kl.16.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
8 grader og delvis skyet


De blåkledde fra Tillerbyen er vertskap for sin andre hjemmekamp så langt i årets sesong, og denne lørdagen kommer Løten på besøk til Trondheim.

Løten Fotballklubb er nyopprykket til Norsk Tipping-ligaen, og de kommer fra kommunen som innehar samme navn som klubbnavnet, som ligger midt i mellom Hamar og Elverum.

Hedmarkingene startet årets sesong med et 2-2-resultat borte mot Melhus i første kamp, og så overrasket de mange ved å beseire Kolstad 2-0 på hjemmebane forrige helg.


Solid seier sist

Tillerbyen fikk virkelig smake på en deilig seier etter å ha slått Byåsen TF 1-0 på bortebane forrige helg. Et hardt frispark fra Mats Ingebrigtsen ble stusset i mål av en rødkledd spiller, og selv om gjestene fra sørsida hadde de største sjansene, ble det bare med det ene målet.

En solid trepoenger var uansett et faktum etter den skuffende åpningskampen mot Levanger 2 fem dager tidligere, da Tillerbyen tapte 3-0 foran mange tilskuere på TOBB Arena.

Nå håper blåtrøyene at det samme antallet finner veien igjen under oppgjøret mot Løten.

Til helgas kamp er Vegard Eidet usikker grunnet ryggskade og Ole Martin Devle ute i en lengre periode, mens det er gledelig å se at Ruben Rostille er tilbake i full trening etter større skadeproblemer tidligere i vår.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart. Byåsen TF 0 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 21. Apr 2018

BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): Tillerbyen seiret fortjent over forhåndsfavoritten lørdag ettermiddag.

Jubel etter kampens eneste scoring.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde noen smånervøse åpningsminutter på Byåsen Arena, men etter hvert klarte gjestene å etablere et visst overtak i banespillet.

Det utspilte seg også i noen farlige sjanser. Først ut var Niklas Iversen som klinte til fra 16 meter, men volleyforsøket gikk midt på keeper.

Etter en drøy halvtime var samme mann på ferde igjen, men denne gang ble skuddet godt reddet av Byåsens sisteskanse.


Scoring rett før pause

Så kom sjansene på løpende bånd. Sindre Olufsen prøvde seg med et helvolleyskudd fra bakre stolpe, men skuddet ble blokkert.

Deretter headet Gard Killingberg i stolpen fra kloss hold, før Sondre Garstad skjøt utenfor da han kom alene med keeper etter en strålende pasning fra Jørn André Hugdal.

Men rett før fløytesignalet til pause gikk, ble det endelig bortejubel. Et godt slått frispark fra Mats Ingebrigtsen ble stusset av Kristoffer Pires Ferreira via en Byåsen-spiller og i mål til 0-1.


Få sjanser på slutten

I starten av andre omgang vart det hjemmelaget som hadde trykket, men det nærmeste de kom var et skudd i nettveggen fra skrått hold som Tillerbyen-keeper Erland Tangvik hadde god kontroll på.

Garstad hadde et par brukbare muligheter etter hvert som tiden gikk. Først hamret han til fra 16 meter, men skuddet gikk midt på keeper. Deretter mottok han et perfekt innlegg fra Killingberg, men fra ti meter misset han på ballen.

Begge lag prøvde å endre målprotokollen i sluttminuttene, men det ble ingen flere store sjaner, og dermed kunne Tillerbyen juble over årets første trepoenger.


Kampfakta:

Byåsen TF 0 (0) - (1) 1 Tillerbyen FK
0-1 selvmål 45'

2. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 21. april 2018 kl.15.00
Gule kort Tillerbyen: Niklas Iversen (69'), Kjartan Ulstad (71')
Tilskuere Byåsen Arena (Dalgård): 109


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Berdal - Sindre Olufsen
Niklas Lyngvær Iversen - Kjartan Ulstad - Mats Ingebrigtsen
Gard Ragnar Killingberg - Jørn André Hugdal - Sondre Bondø Garstad

Bytter:
78' Garstad --> Alpha Doboyou
82' Ulstad --> Ståle Singstad Stegavik
90' Iversen --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Mats Hagen, Oskar Stølan, Preben Hald.Før kampen: Byåsen TF - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 21. Apr 2018

Tillerbyen tar turen til vestsida av byen lørdag ettermiddag.

Blir det forsvars- eller angrepskamp mot Byåsen TF for Magnus Bjerke (t.v.), Kjartan Ulstad og Sondre Garstad?


Byåsen TF - Tillerbyen FK
2. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 21. april 2018 kl.15.00
Byåsen Arena (Dalgård)

Vi oppdaterer direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen opp til Dalgård for å kjempe mot den soleklare opprykksfavoritten denne lørdagen, men gjestene fra sørsida vet at det er mulighet for poeng.

I første serierunde var Kolstad motstander for Byåsen, og der havnet de under 2-0 til pause. Men en solid andre omgang sørget for at det ble 2-2 og ett poeng hver.

I midtuka var Byåsen vertskap for Levanger i 1. runde i NM, men her ble det 0-3 og tidlig exit for rødtrøyene.


David mot Goliat?

Tillerbyen kommer fra en skuffende åpningskamp hjemme mot Levanger 2. Med flere førstelagsspillere i troppen, ble det gutter mot menn i andre omgang, da Levanger avgjorde tidlig etter sidebytte og fastsatte resultatet til 0-3.

Nå har blåtrøyene fått en god, men kort treningsuke før lørdagens David mot Goliat-oppgjør, der det er ventet at flere spillere vender tilbake fra sine respektive småskader.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Tillerbyen 0 - 3 Levanger 2

Postet av Tillerbyen Media den 16. Apr 2018

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen leverte en solid første omgang, men hang ikke med etter pause og tapte dermed seriepremieren.

Jørn André Hugdal og resten av Tillerbyen var bare nest best i årets første seriekamp.


De blåkledde fra Tillerbyen gikk ut i hundre foran et forventningsfullt publikum på TOBB Arena. Først fikk Alpha Doboyou en bra mulighet fra skrått hold, men forsøket gikk midt på Levanger 2s sisteskanse.

Kort tid senere måtte keeper ut i full strekk på Niklas Iversens langskudd, og etter 20 minutter hamret Sondre Garstad ballen i tverrliggeren fra tolv meter etter et godt angrepsspill med assistanse av Jørn André Hugdal.

Ikke lenge etterpå var Garstad på ferde igjen, men kontringsforsøket endte med et skudd utenfor mål fra skrå vinkel.


Manglet trykk i andre omgang

Derimot var det gjestene fra nord i Trøndelag som tok ledelsen ti minutter før pause. Et innlegg i feltet ble tatt ned og satt kontrollert i lengste hjørne for Tillerbyen-keeper Mats Hagen.

Starten av andre omgang var heller ingen høydare for hjemmelaget, som måtte se at Levanger 2 doblet ledelsen etter en styring fra kloss hold etter et langt innkast i feltet.

Tillerbyen ga aldri opp, og Iversen hadde flere farlige skuddforsøk, men ballen ville ikke innenfor stengene.

Men da Levanger 2 økte ledelsen til 0-3 på en kontring kvarteret før full tid, gikk lufta ut av Tillerbyen. De klarte aldri å komme med en respons, og måtte til slutt se seg slått i serieåpningen i årets Norsk Tipping-liga.


Neste seriekamp er borte mot Byåsen TF lørdag 21. april kl.15.00 på Byåsen Arena.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 0 (0) - (1) 3 Levanger FK 2
0-1 35'
0-2 47'
0-3 74'

1. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 16. april 2018 kl.19.00
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): ca 100


Laget:

Mats Hagen
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Oskar Stølan - Gard Ragnar Killingberg
Niklas Lyngvær Iversen - Kjartan Ulstad - Ståle Singstad Stegavik
Sondre Bondø Garstad - Jørn André Hugdal - Alpha Doboyou

Bytter:
67' Doboyou --> Sindre Olufsen
67' Stegavik --> Mats Ingebrigtsen
83' Garstad --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Sebastian Eggen, Preben Hald, Vegard Eidet.Før kampen: Tillerbyen - Levanger 2

Postet av Tillerbyen Media den 16. Apr 2018

Tillerbyen serieåpner i Norsk Tipping-ligaen 2018 mandag kveld.

Tillerbyen i kampantrekk levert av Frøya Trøya.


Tillerbyen FK - Levanger FK 2
1. serierunde
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 16. april 2018 kl.19.00
TOBB Arena Sør

Åpen kiosk
GRATIS INNGANG

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
12 grader og sol


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Levanger Fotballklubb og deres andrelag hjertelig velkommen til seriestart i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 denne mandagskvelden.

Tillerbyen og Levanger 2 har aldri før møttes i noen som helst sammenheng, så dette blir et nytt bekjentskap for begge parter.

Levanger 2 rykket opp til Norsk Tipping-ligaen etter et strålende fjorår i 4. divisjon. De kunne juble over et sterkt opprykk da de beseiret toppkollega Trygg/Lade på bortebane i siste seriekamp.

Levanger som klubb går nå inn i en hektisk kampperiode. Søndag kveld spilte førstelaget serierunde i OBOS-ligaen, og etter mandagens toerkamp på TOBB Arena, skal A-laget gjeste Byåsen TF i 1. runde i NM på onsdag før det braker løs i en ny serierunde både i OBOS-ligaen og i Norsk Tipping-ligaen kommende helg.


Sterk hjemmestatistikk

"Nå gleder vi oss veldig," var trener Eirik Utheims ord i et intervju på tillerbyenfk.no. Etter en periode med varierende resultater og et årsmøtevedtak i Tiller Idrettslag som sørget for at Tillerbyen blir Tiller fra og med 2019-sesongen, gir gutta nå alt for å starte årets sesong med tre poeng på hjemmebane.

TOBB Arena var en bane de kapret flesteparten av poengene i fjor på. 24 av lagets 35 opptjente poeng kom på eget kunstgress, og Tillerbyen har vunnet de to foregående års seriepremierer, hjemme som borte.

I 2016 slo de Steinkjer 2-1 i et overtidsdrama på TOBB Arena, mens de slo ironisk nok samme lag 1-0 på Guldbergaunet Stadion i fjor.

Til kampen mot Levanger 2 er keeper Erland Tangvik utilgjengelig grunnet karantene fra sitt røde kort i NM-kvalifiseringskampen mot Trygg/Lade, mens Ole Martin Devle og Ruben Rostille er ute i en lengre periode.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.- Nå gleder vi oss veldig

Postet av Tillerbyen Media den 15. Apr 2018

Tillerbyen-trener Eirik Utheim snakker om vinteren, våren og framtiden.

Utheim under treningskamp mot Steinkjer i februar. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen har opplevd noen spesielle uker både på og utenfor banen i det siste.

De røk ut av Norgesmesterskapet før det i hele tatt startet, da de tapte 3-0 for Trygg/Lade på en laber dag på Tempe kunstgress. Så gikk de i kjelleren og leverte en mye bedre treningskamp mot Nardo noen dager senere, der Tillerbyen ledet 2-1 og var i større perioder i kampen det beste laget, selv om det ble 3-2-tap helt på tampen.

Så var det duket for et spennende årsmøte i Tiller Idrettslag tidligere denne uken, der 54 stemmeberettigede stemte for at Tillerbyen blir en del av Tiller fra og med 2019.

For Tiller-gutten Utheim var dette svært gledelig.

- Det er alltid godt å komme hjem, og det er flott å se at klubbene endelig er 100 % enige om veien videre. Dette letter arbeidet for begge parter i den videre utviklingen, og nå står vi sammen sterkere og større enn noen gang, forteller treneren.


Gratis inngang på TOBB Arena

Det har derimot vært litt begge deler _på_ banen gjennom vinteren. Tillerbyen har levert flere sterke kamper, men det har også vært noen som har vært langt under pari.

Utheim er uansett ikke bekymret før seriestarten på mandag.

- Vi vet at vinteren er som den alltid er; lang, kald og med blandede følelser. Vi har levert noen solide kamper, spesielt i det siste mot blant annet Sverresborg (6-1 i NM-kvalik) og Nardo, og så vet vi at vi har en del å gå på.

Mandag kl.19.00 er Tillerbyen vertskap for Levanger 2, og Utheim vet at de første kampene kan bli oppgjør preget av mange dueller.

- Det kommer til å smelle mot Levanger 2 på mandag, og så blir det vel et nytt knokkeloppgjør mot Byåsen på lørdag. Her vil vi ikke få noe gratis, men vi skal være klare for det som kommer. Jeg håper at bydelen tar turen på TOBB Arena på mandag for å støtte oss i jakten på en god start. Det er gratis inngang og det er meldt skikkelig gode værforhold, så vi håper på et godt oppmøte.

- Nå gleder vi oss veldig til å komme i gang!Kampklær levert av Frøya Trøya

Postet av Tillerbyen Media den 5. Apr 2018

Tillerbyen i samarbeid med Frøya Trøya.

Tillerbyen og Frøya Trøya spiller på lag. Her er sportssjef Daniel Halgunset (t.v.) og Hans Køhler.


Tillerbyen Fotballklubb inngår et samarbeid med Frøya Trøya som omhandler klesvalg på kampdag. Bedriften har tilholdssted på Østre Rosten på Tiller, og vil nå kle opp Tillerbyen-spillerne med flotte hettegensere av solid kvalitet når gutta ankommer på kampdag.

Frøya Trøyas kleskolleksjon er sertifisert med miljømerket Svanen, og det er kun fantasien som setter begrensninger på utvalget.


Besøk Frøya Trøyas hjemmeside her.Tillerbyen 0 - 3 Trygg/Lade

Postet av Tillerbyen Media den 5. Apr 2018

TEMPE HOVEDBANE (TEMPE): Tillerbyen blir ikke å finne i årets NM etter et fortjent tap for Trygg/Lade onsdag kveld.

Tam Tillerbyen-forestilling sørget for exit i NM.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en god start mot et hardtarbeidende Trygg/Lade-lag, men selv om noen brukbare skuddforsøk i åpningsminuttene var av det underholdende slaget, var det gjestene fra Lade som tok ledelsen. Tillerbyen slet med å få klarert ballen i egen sone, og det utnyttet hvittrøyene da de satte inn 0-1 fra nært hold.

Tillerbyen holdt momentumet i gang resten av første omgang, men allikevel slet de med å skape de store sjansene. Gang på gang gikk de på veggen, og det skulle gå fra vondt til verre etter sidebytte.

Tidlig i andre omgang punkterte nærmest Trygg/Lade kampen med to raske scoringer på henholdsvis kontring og hjørnespark, og Tillerbyen klarte aldri å svare.

Faktisk var Trygg/Lade nærmere 4-0 enn Tillerbyen var redusering, og på en dag der lite fungerte, toppet det seg med flere unødvendige gule kort og rødt kort til keeper Erland Tangvik.


Tillerbyen røk fortjent ute av årets NM før det engang hadde startet.

Nå ser de allerede fram til årets siste treningskamp, som blir generalprøven mot 2. divisjonslaget Nardo søndag 8. april kl.16.00 på Nissekollen kunstgras.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 0 (0) - (1) 3 SK Trygg/Lade
0-1 10'
0-2 50'
0-3 52'

2. kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet (NM)
Onsdag 4. april 2018 kl.18.30
Gule kort Tillerbyen: Erland Tangvik (72'), Martin Berdal (72'), Ståle Singstad Stegavik (90')
Rødt kort Tillerbyen: Erland Tangvik (79')
Tilskuere Tempe hovedbane (Tempe): ca 100


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Berdal - Jørn André Hugdal
Ståle Singstad Stegavik - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad
Niklas Lyngvær Iversen - Ole Martin Devle - Alphaa Doboyou

Bytter:
58' Devle --> Sondre Bondø Garstad
58' Ulstad --> Sindre Olufsen
68' Ferreira --> Vegard Arildsønn Eidet

Ubenyttede reserver: Mats Hagen, Andreas Druzkowski, Oskar Stølan, Preben Hald.Før kampen: Tillerbyen - Trygg/Lade

Postet av Tillerbyen Media den 4. Apr 2018

Tillerbyen tar imot Trygg/Lade i kampen om en plass i Norgesmesterskapet onsdag kveld.

Kan disse gutta tukte Trygg/Lade på veien til NM?


Tillerbyen FK - SK Trygg/Lade
2. kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet (NM)
Onsdag 4. april 2018 kl.18.30
Tempe hovedbane (Tempe)

Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Trygg/Lade velkommen til Tempe denne onsdagskvelden, der en plass i årets NM står for tur. Nidelv ILs flotte anlegg på Tempe blir igjen brukt til avvikling av kvalifiseringskamp grunnet islagte forhold på TOBB Arena på Tiller.

På Tempe hadde Tillerbyen suksess før sommerferien da Sverresborg ble beseiret hele 6-1. Blåtrøyene ledet 3-1 til pause, og med tidlig 4-1-scoring i andre omgang, var det liten tvil om hvem som skulle videre til neste utslagsrunde.

Trygg/Lade på sin side måtte ut i ekstraomganger før påske. I oppgjøret mot Heimdal utlignet Steffen Iversens menn på overtid, før de satte inn ekstragiret og vant til slutt 5-1.


Èn usikker - resten klare

Tillerbyen har møtt Trygg/Lade ved én anledning tidligere, og tilfeldigvis var også dette i NM-kvalifisering. I første runde i 2016 ledet Tillerbyen 2-1, men måtte se at Trygg/Lade utlignet til 2-2 på overtid. Kampen gikk til straffesparkkonkurranse, der Tillerbyen gikk tapende ut av.

Til onsdagens oppgjør meldes det om svært god stemning i Tillerbyen-leiren. Blåtrøyene har kun Gard Ragnar Killingberg som usikker grunnet sykdom, men ellers er samtlige i troppen klokkeklare til å kjempe om ny NM-deltakelse.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Tillerbyen 4 - 1 Kvik

Postet av Tillerbyen Media den 25. Mar 2018

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Tillerbyen avsluttet mars måned med stil søndag ettermiddag.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde et soleklart ønske å avslutte mars med nok en seier, spesielt etter å ha avansert til andre kvalifiseringsrunde til NM få dager i forveien.

Søndagens treningskamp mot Kvik startet fantastisk, for bare etter seks minutter hamret Sondre Garstad inn 1-0 med sitt smarte skudd i lengste hjørne fra drøyt 20 meter.

Kvik utlignet sju minutter senere etter et brudd langt inne på Tillerbyens halvdel, og de hadde et par brukbare sjanser i minuttene som fulgte, men Tillerbyen-keeper Mats Hagen reddet begge forsøkene glimrende.

Tillerbyen var også på hugget, men både Vegard Eidet og Niklas Iversen traff ikke nettmaskene med sin dobbelsjanse, der keeper først reddet og returen traff i tverrliggeren.


Tidlig punktering - Tangvik som spiss

Etter en halvtime tok blåtrøyene tilbake ledelsen. Ole Martin Devle ble felt innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Iversens forsøk ble imidlertid reddet av Kviks keeper, men returen satte han i mål fra kloss hold.

Rett etter sidebytte fikset Eidet 3-1 med en lekker styring fra nært hold på Garstads innlegg, og før timen var spilt satte Ståle Stegavik inn 4-1 alene med keeper.

Tillerbyen kunne helt klart ha hatt flere nettkjenninger. To scoringer ble annulert for henholdsvis frispark imot og offside, men den store snakkisen i etterkant av oppgjøret ble det som skjedde seks minutter før full tid.

Keeper Erland Tangvik, som måtte steppe inn for en stemplingskadet Devle noen minutter tidligere, fikk en gigantisk mulighet fra sin spissplass. Et innlegg fra høyre dalte ned i feltet, og Tangvik stupheadet ballen klokkeklart i tverrliggeren og over mål.

Her er det bare å trene mer, Erland...


Kampen ebbet ut i en fin 4-1-seier for Tillerbyen, som med dette tar en påskeferie frem til andre påskedag, selv om de som er hjemme velger å trene sammen både mandag og tirsdag.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 4 (2) - (1) 1 FK Kvik
1-0 Sondre Bondø Garstad 6'
1-1 13'
2-1 Niklas Iversen 31'
3-1 Vegard Eidet 46'
4-1 Ståle Singstad Stegavik 59'

Treningskamp
Søndag 25. mars 2018 kl.16.00
Tilskuere Tempe kunstgress (Tempe): ca 20


Laget:

Mats Hagen
Sindre Olufsen - Preben Hald - Kristoffer Pires Ferreira (k) - Andreas Druzkowski
Niklas Lyngvær Iversen - Oskar Stølan - Kjartan Ulstad
Vegard Eidet - Ole Martin Devle - Sondre Bondø Garstad

Bytter:
49' Iversen --> Ståle Singstad Stegavik
56' Ferreira --> Mats Ingebrigtsen
67' Garstad --> Gard Ragnar Killingberg
67' Ulstad --> Magnus Bjerke
78' Devle --> Erland Tangvik

Ubenyttet reserve: Jørn André Hugdal.Møter Trygg/Lade i NM

Postet av Tillerbyen Media den 24. Mar 2018

Tillerbyen tar imot Trygg/Lade i NM.

Tillerbyen seiret 6-1 over Sverresborg i den første kvalifiseringsrunden.


De blåkledde fra Tillerbyen skal være vertskap for Trygg/Lade i den andre kvalifiseringsrunden til Norgesmesterskapet (NM).

Det ble klart etter at oppsettet ble publisert fredag ettermiddag, og kampen skal spilles innen onsdag 4. april, rett etter påske.

Lagene møttes i den første kvalifiseringsrunden i 2016, og da måtte Tillerbyen se seg slått etter straffesparkkonkurranse.

Nå er det på tide med revansje.


Se hele oppsettet her.
Tillerbyen 6 - 1 Sverresborg

Postet av Tillerbyen Media den 22. Mar 2018

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Tillerbyen er videre til neste utslagsrunde i Norgesmesterskapet.

Jubel etter tidlig 1-0-scoring.


De blåkledde fra Tillerbyen startet på godfoten, og Niklas Iversen fikk kampens første store mulighet etter seks minutter, men det frodige forsøket alene med keeper gikk rett i klypene på sisteskansen.

Ti minutter senere smalt det derimot i nettmaskene. Jørn André Hugdal, dagens spiss "etter å ha scort mange mål før om åran" som han selv sier, styrte lekkert inn 1-0 fra ti meter etter et godt slått frispark fra Mats Ingebrigtsen.

Selv om Sverresborg utlignet til 1-1 etter at Tillerbyen tapte tre dueller innenfor egen 16-meter, gikk det maksimalt 60 sekunder før Alpha Doboyou tok tilbake ledelsen med sitt smarte skudd fra tolv meter etter et bokstavelig talt forrykende angrep.

Dagens angrepstrio fikk virkelig vist hva de er gode for da de økte ledelsen til 3-1 rett før pause. Hugdal sendte Doboyou på vei gjennom, og venstrekanten fant høyrekant Iversen på kloss hold, som denne gang ikke hadde noen unnskyldning og fikk en enkel oppgave med å sette inn blåtrøyenes tredje scoring.


Tidlig faktum

Etter hvilen ble det umiddelbart ikke noen tvil om hvem som skulle avansere. Tillerbyen stormet i angrep etter en lang, varm og god pause, der Iversen rullet videre til en fremadstormende Magnus Bjerke på høyresiden, som fra nærmest død vinkel satte ballen iskaldt mellom beina på keeper og i mål til 4-1.

Tillerbyen-keeper Erland Tangvik måtte i aksjon to ganger fra kloss hold i minuttene som fulgte, men reddet glimrende ved begge anledninger.

Helt på tampen ble det nettsus på Ståle Stegavik alene med keeper, og nok en gang ved Hugdal som skled inn 6-1 og sluttresultatet på bakre stolpe.


Tillerbyen er dermed videre til andre kvalifiseringsrunde, som skal spilles innen onsdag 4. april. Det er dermed ventet at oppsettet kommer tidlig i neste uke.


Kampfakta:

Tillerbyen FK 6 (3) - (1) 1 Sverresborg IF
1-0 Jørn Andrè Hugdal 16'
1-1 32'
2-1 Alpha Doboyou 33'
3-1 Niklas Lyngvær Iversen 41'
4-1 Magnus Bjerke 47'
5-1 Ståle Singstad Stegavik 83'
6-1 Jørn Andrè Hugdal 89'

Første kvalifiseringsrunde Norgesmesterskapet (NM) menn
Onsdag 21. mars 2018 kl.20.00
Tilskuere Tempe kunstgress (Tempe): ca 50


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Berdal - Gard Ragnar Killingberg
Ståle Singstad Stegavik - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad
Niklas Lyngvær Iversen - Jørn Andrè Hugdal - Alpha Doboyou

Bytter:
71' Ulstad --> Sondre Bondø Garstad
80' Doboyou --> Vegard Eidet
84' Iversen --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Mats Hagen, Preben Hald, Oskar Stølan, Sindre Olufsen.Før kampen: Tillerbyen - Sverresborg

Postet av Tillerbyen Media den 21. Mar 2018

Tillerbyen tar imot Sverresborg i den første kvalifiseringsrunden til Norgesmesterskapet (NM) onsdag kveld.

Kjartan Ulstad, Sondre Garstad og Sindre Olufsen (t.v.) jubler over det sene vinnermålet i forrige hjemmekamp mot Sverresborg. Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen FK - Sverresborg IF
1. kvalifiseringsrunde NM
Onsdag 21. mars 2018 kl.20.00
Tempe kunstgress (Tempe)

Gratis inngang

Kampen oppdateres på Twitter


Tillerbyen ønsker Sverresborg velkommen til Tempe kunstgress denne onsdagskvelden, ettersom vante TOBB Arena er i skrivende stund mer hvit enn grønn.

Sverresborg rykket ned til 4. divisjon i fjor, og kjempet lenge med blant annet Tillerbyen i bunnen av tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5.

Tillerbyen gikk seirende ut av begge oppgjør i fjorårssesongen. På TOBB Arena snudde Tillerbyen kampen rett før slutt ved en hodescoring av Kjartan Ulstad og vant 3-2, mens det ble enda mer spennende på Havstein kunstgress i nest siste serierunde. Tillerbyen lå under 2-1 lenge, men også her var de sterke i sluttminuttene og vant til slutt 5-3.


To ute - debutanter klare

Vinterens treningskamper:
Tillerbyen 3 - 1 Melhus
Verdal 2 - 1 Tillerbyen
Steinkjer 1 - 0 Tillerbyen
Rosenborg 2 3 - 0 Tillerbyen
Heimdal 2 - 3 Tillerbyen

Oppgjøret mot Sverresborg blir Eirik Utheims første virkelige test med Tillerbyen. Tiller-gutten er ny trener i laget sammen med spillende trener Jørn André Hugdal, og det er ventet et offensivt Tillerbyen-lag allerede fra første stund.

Til denne cupkampen mangler Ruben Rostille og Ole Martin Devle grunnet skader, men resten av troppen, inkludert nysigneringene Mats Ingebrigtsen og Alpha Doboyou, skal være friske og raske.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.Ja til Tiller

Postet av Tillerbyen Media den 21. Mar 2018

Årsmøtet i Tillerbyen Fotballklubb sier ja til Tiller Idrettslag.

Foto: Robert Magnussen.


Tirsdag 20. mars var da årsmøtet i Tillerbyen Fotballklubb gikk av stabelen.

Det var vanlige årsmøtesaker som regnskap og budsjett, i tillegg til en ekstra sak som omhandler fremtidens struktur som sto på agendaen.

I en lengre periode har styremedlemmer i Tillerbyen og medlemmer i Tiller IL Fotball hatt flere møter om hvordan det nåværende samarbeidet kan styrkes.

Utvalget falt på beslutningen om at plassen i seriesystemet, som i 2018 er i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 (3. divisjon), overføres til Tiller Idrettslag med virkning fra 2019-sesongen. Dette er begrunnet med å få en helhet i én og samme klubb, som også inkluderer fri spillerflyt mellom årganger.

Styret i Tillerbyen FK vil også gå inn som et utvalg i Tiller Fotball med samme fokusområder som i Tillerbyen.

Denne beslutningen ble støttet av Trøndelag Idrettskrets.

På årsmøtet 20. mars ble dette stemt fram av en enstemmig forsamling, i tillegg til at Tarjei Finsrud, Arve Holm og Sondre Bondø Garstad ble valgt til nye styremedlemmer.


Nå gjenstår det at det blir flertall på Tiller Idrettslag sitt årsmøte 12. april for at vedtaket blir endelig.


I mellomtiden gleder vi oss til nye fotballkamper!Heimdal 2 - 3 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 14. Mar 2018

HEIMDAL KUNSTGRESS (HEIMDAL): Tillerbyen vant så vidt, men fortjent over Heimdal i en siste treningskamp før NM-kvalik.

Sondre Garstad var livlig i andre omgang. Her gratuleres han av Kristoffer Pires etter sin 1-1-scoring.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde jevne åpningsminutter med sine naboer fra den andre siden av E6, der Ole Martin Devles skuddforsøk fra hjørnet av 16-meteren var den første åpenbare målsjansen før kvarteret var spilt.

Senere fikk kaptein Ståle Stegavik to store muligheter ved få sekunders mellomrom, men begge avslutningene ble reddet og blokkert av grønntrøyer som omringet målet.

Mot pause kom hjemmelaget bedre med. Tillerbyen-keeper Erland Tangvik reddet glimrende fra kloss hold, men verken han eller noen blåtrøyer kunne hindre at et innkast dalte ned innenfor 5-meteren, der en Heimdal-spiller styrte inn 1-0.


Målgivende Ingebrigtsen

Andre omgang startet på best mulig vis, da Mats Ingebrigtsen fant innbytter Sondre Garstad i bakrom, og alene med keeper utlignet angrepsspilleren til 1-1.

Tillerbyen kjørte kampen den neste perioden, og et stolpeskudd fra Jørn André Hugdal og et tverrliggertreff på hjørnespark gjorde at et mål til lå i lufta.

Dog kom det målet for Heimdal litt mot spillets gang, da et godt plassert skudd fra noenogtjue meter suste i langhjørnet og dermed 2-1.

Sju minutter før full tid utlignet Hugdal til 2-2 med et nydelig flikk på Ingebrigtsens hjørnespark, og sistnevnte var i fokus igjen kort tid senere.

Et frispark fra 25 meter ble reddet av Heimdals keeper og i stolpen, der Kristoffer Pires var først på returen og satte inn 2-3 i favør Tillerbyen.

Garstad fikk den siste store sjansen med et skudd som smalt i tverrliggeren, men det endte med en fortjent 3-2-seier for blåtrøyene denne kvelden.


Neste kamp er første kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet mot Sverresborg onsdag 21. mars kl.20.00 på Tempe kunstgress.


Kampfakta:

Heimdal FK 2 (1) - (0) 3 Tillerbyen FK
1-0 42'
1-1 Sondre Bondø Garstad 50'
2-1 73'
2-2 Jørn André Hugdal 83'
2-3 Kristoffer Pires Ferreira 86'

Treningskamp
Mandag 12. mars 2018 kl.21.10
Tilskuere Heimdal kunstgress (Heimdal): ca 30


Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Berdal - Jørn André Hugdal
Ståle Singstad Stegavik (k) - Mats Ingebrigtsen - Niklas Lyngvær Iversen
Alpha Doboyou - Ole Martin Devle - Vegard Eidet

Bytter:
46' Devle --> Sondre Bondø Garstad
67' Doboyou --> Kjartan Ulstad

Ubenyttede reserver: Andreas Druzkowski, Oskar Stølan, Preben Hald.Juniorer med A-kontrakt

Postet av Tillerbyen Media den 9. Mar 2018

Oskar Stølan og Vegard Eidet signerer.

Oskar (t.v.) og Vegard. I midten sportssjef Daniel Halgunset.


De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter å vise sin tillit til de yngre spillerne i klubben, og nå har to nye lovende unggutter signert sine første A-kontrakter.

Forsvarsspiller Oskar Stølan og angrepsspiller Vegard Eidet (begge født i '99) er klare for en svært spennende 2018-sesong.


Begge kan være i troppen som gjester naboene Heimdal i en treningskamp mandag 12. mars kl.21.00.Innkalling til årsmøte

Postet av Tillerbyen Media den 5. Mar 2018

Styret innkaller herved til årsmøte i Tillerbyen Fotballklubb.


Årsmøtet avholdes den 20. mars 2018 kl.20.00 på Hotell Quality Panorama (Tiller).

Saker som medlemmer ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest 10. mars til jon.halgunset@evry.com.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet på forespørsel til klubbens leder pr e-post: jon.halgunset@evry.com.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst en måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styretRosenborg 2 3 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 3. Mar 2018

ABRAHALLEN (SVEBERG): Tillerbyen tapte fortjent mot Rosenborgs nest beste fredag kveld.

Det var mye nesten for Kjartan Ulstad og Tillerbyen mot Rosenborg 2. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde jevne åpningsminutter mot Rosenborg 2, men få minutter etter at Ståle Stegavik testet hvittrøyenes sisteskanse med et langskudd, scorte motstanderne etter en misforståelse i bakre rekker.

Tillerbyen-keeper Erland Tangvik var på vei ut i feltet på en bakromspasning uten å gi beskjed til Gard Ragnar Killingberg, som uheldigvis styrte ballen i eget mål.

I det 18. spilleminutt doblet Rosenborg 2 ledelsen på et brudd på Tillerbyens banehalvdel, og alene med Tangvik gjorde de ingen feil.

Blåtrøyene kom bedre med mot slutten av første omgang, og hadde flere halvsjanser, men ikke store nok til at de ble nevneverdige.


Bedre siste 40

Andre omgang startet bra for Tillerbyen. Et mønsterangrep fra bakre rekker ble avsluttet med Stegaviks pasning mot Ole Martin Devle i bakrom, men pasningen ble akkurat for hard til at sistnevnte nådde ballen.

Like etterpå testet Mats Ingebrigtsen Rosenborg 2s keeper på et frispark fra parogtjue meter, men målvakten reddet forsøket i sitt nærmeste hjørne.

I det 54. minutt kom Alpha Doboyou alene med keeper, men chipforsøket havnet like utenfor mål.

Helt på tampen fastsatte Rosenborg 2 sluttresultatet til 3-0 med en heading på bakre stolpe etter at Tillerbyen hadde blitt redusert til ti mann, da Kristoffer Pires Ferreira fikk sitt andre gule kort på en hands.


Neste treningskamp er mot Heimdal mandag 12. mars kl.21.00 på Heimdal kunstgress.


Kampfakta:

Rosenborg BK 2 3 (2) - (0) 0 Tillerbyen FK
1-0 10'
2-0 18'
3-0 77'

Treningskamp (2 x 40 minutter)
Fredag 2. mars 2018 kl.18.00
Gult kort Tillerbyen: Kristoffer Pires Ferreira (60')
Rødt kort Tillerbyen: Kristoffer Pires Ferreira (73')
Tilskuere Abrahallen (Sveberg): ca 30


Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Jørn André Hugdal - Gard Ragnar Killingberg
Kjartan Ulstad - Mats Ingebrigtsen - Ståle Singstad Stegavik
Vegard Eidet - Ole Martin Devle - Alpha Doboyou

Innbyttere: Mats Hagen, Preben Hald, Oskar Stølan, Ulrik Sellæg.Steinkjer 1 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 24. Feb 2018

GULDBERGAUNET STADION (STEINKJER): Tillerbyen prøvde og prøvde, men fikk ikke hull på byllen mot Steinkjer fredag kveld.

Rett etter en såkalt stjernesmell for Bjerke.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start på treningskampen i et småkjølig vintervær. Etter tre minutter fikk de ikke klarert en ball langt inne på egen halvdel, og fra kloss hold snappet en gulkledd spiller ballen og scorte alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

Sju minutter senere scorte Eidet alene med keeper, men dessverre for blåtrøyene ble det vinket for offside.

Tillerbyen satte press på nordtrønderne, og Eidet hadde en ny stor mulighet fra svært skrått hold, men ballen snek seg utenfor lengste hjørne.


Dalende siste 45

Steinkjer-gutt Martin Berdal fikk også to gode muligheter på skudd fra distanse og fra nært hold, men ingen av forsøkene ville innenfor nettmaskene.

Hjemmelaget fikk første omgangs siste store mulighet, men i duellen alene med Tangvik, gikk sisteskansen seirende ut av.

Andre omgang ble preget av mye fram og tilbake. Det var få sjanser, og Tillerbyens største kom ved nok en gang Eidet. Han kom skrått på keeper, ble hektet, valgte å stå og ballen rullet over sidelinja. Til tross for gjestenes store protester, ble det dømt utspill fra mål.

Det ble en lattermild avslutning på oppgjøret, da Magnus Bjerke fikk en ball i plassen der det absolutt gjør mest vondt etter en knallhard duell med en Steinkjer-spiller. Etter noe om og men, valgte kapteinen å fortsette i sedvanlig stil før kampen til slutt ebbet ut i et 1-0-tap.


Neste treningskamp for Tillerbyen er mot Rosenborg 2 fredag 2. mars kl.18.00 på SalMar-banen (Lerkendal).

Kampfakta:

Steinkjer FK 1 (1) - (0) 0 Tillerbyen FK
1-0 3'

Treningskamp
Fredag 23. februar 2018 kl.19.30
Tilskuere Guldbergaunet stadion (Steinkjer): ca 30


Laget:

Erland Tangvik
Sindre Olufsen - Kristoffer Pires Ferreira - Oskar Stølan - Gard Ragnar Killingberg
Magnus Bjerke - Martin Berdal - Kjartan Ulstad
Niklas Lyngvær Iversen - Ole Martin Devle - Vegard Eidet

Benyttede reserver: Mats Hagen, Andreas Druzkowski, Ulrik Sellæg, Jørn André Hugdal, Preben Hald.Iversen og Ulstad re-signerer

Postet av Tillerbyen Media den 22. Feb 2018

Niklas Lyngvær Iversen og Kjartan Ulstad har signert ny kontrakt før treningskampen mot Steinkjer fredag kveld.

Iversen (t.v.) og Ulstad.


De blåkledde fra Tillerbyen kan glede seg at også Niklas Iversen og Kjartan Ulstad har signert ny kontrakt, og duoen er dermed klar for det som ser ut til å bli en høyinteressant 2018-sesong i Norsk Tipping-ligaen.

Midtbanespillerne føyer seg dermed inn i rekken av spillere som har signert kontrakter, der tallet nå er 17 stk.

Både Iversen og Ulstad er i kamptroppen som setter seg i bussen på vei til Steinkjer fredag, der blåtrøyene gjester Guldbergaunet Stadion i en treningskamp som har kampstart kl.19.30.

Fremdeles sliter Tillerbyen med spillere preget av sykdom, men på den gledelige siden er det ventet at nysigneringen Martin Berdal er klar for å møte gamle kjente.


Vi følger denne treningskampen direkte på Twitter!
Verdal 2 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 17. Feb 2018

COOP ARENA (VERDAL): A-laget ledet til pause, men måtte se seg slått under vanskelige forhold torsdag kveld.

Etter kampslutt var det felles kveldsmat i Verdals klubbhus. Foto: Verdal IL Fotball.


De blåkledde fra Tillerbyen reiste nordover til Verdal med et purungt mannskap grunnet mye sykdom denne torsdagskvelden, men det la slettes ingen demper på innsatsen gjennom treningskampen.

Gjestene fra Trondheim fikk se at Kjartan Ulstad sendte Tillerbyen i føringen etter 19 minutter, og selv om det var lederlaget som hadde både flest og størst sjanser utover i kampen, var det Verdal som kunne juble til slutt.

Hjemmelaget utlignet halvveis i andre omgang før de vant veien til vinnermålet kort tid før slutt.

Kampen ble for øvrig blåst av fem minutter før full tid grunnet ekstreme vindforhold som gjorde det vanskelig for begge lag.


Neste treningskamp for Tillerbyen er borte mot Steinkjer fredag 23. februar kl.19.30 på Guldbergaunet Stadion.


Kampfakta:

Verdal IL 2 (0) - (1) 1 Tillerbyen FK
0-1 Kjartan Ulstad 19'
1-1 67'
2-1 83'

Treningskamp
Torsdag 15. februar 2018 kl.19.30
Coop Arena (Verdal)


Laget:

Erland Tangvik, Mats Hagen, Sindre Olufsen, Andreas Druzkowski, Preben Hald, Jørn André Hugdal, Gard Ragnar Killingberg, Kjartan Ulstad, Oskar Stølan, Markus Hilsen, Magnus Bjerke, Daniel Stegavik, Ulrik Sellæg, Vegard Eidet, Alpha Doboyou, Ronaldo (prøvespiller), Serhat (prøvespiller).To nye klar

Postet av Tillerbyen Media den 15. Feb 2018

Tillerbyen har signert to nye spillere og to juniorer før treningskampen mot Verdal torsdag kveld.

Aplha Doboyou (t.v.) og Mats Hagen.


De blåkledde fra Tillerbyen beseiret Melhus 3-1 i forrige uke, og nå tar de turen nordover til Verdal med to nye signeringer.

Prøvespillerne Alpha Doboyou og Mats Hagen, som begge spilte mot Melhus, har signert kontrakt med klubben. Angrepsspiller Doboyou scorte 1-0-målet tidlig i kampen, mens keeper Hagen kom inn som innbytter før avspark i andre omgang.

I tillegg har junior- og forsvarsspillerne Sindre Olufsen og Preben Hald signert A-kontrakter. Olufsen var svært delaktig til at Tillerbyen gjorde en respektabel figur i fjorårets høstsesong, mens Hald kom til klubben fra Rosenborg, og deltok på flere A-kamper helt på tampen.


Følgende spillere har så langt signert kontrakter:

Erland Tangvik, Mats Hagen, Kristoffer Pires Ferreira, Jørn André Hugdal, Preben Hald, Magnus Bjerke, Sindre Olufsen, Ole Martin Devle, Gard Ragnar Killingberg, Mats Ingebrigtsen, Andreas Druzkowski, Martin Berdal, Ståle Singstad Stegavik, Ruben Rostille, Alpha Doboyou.

Det er ventet at det kommer flere gode nyheter på kontraktsfronten i løpet av kort tid.


Ny treningskamp i kveld

I kveld kl.19.30 sparkes treningskampen mot Verdal i gang på Coop Arena (Verdal), og i likhet med Melhus-kampen i forrige uke, kommer Tillerbyen også denne gang med en stor kamptropp.

Oppgjøret kommer for tidlig for nysigneringen Martin Berdal, mens det er funnet plasser til flere lovende juniorer. I tillegg er det to nye prøvespillere som skal få sjansen.

Kampen oppdateres dessverre ikke på vår Twitter-side, men vi kommer med sluttresultat så fort vi får informasjon.Tillerbyen 3 - 1 Melhus

Postet av Tillerbyen Media den 8. Feb 2018

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Tillerbyen seiret i årets første treningskamp.


De blåkledde fra Tillerbyen stilte mannsterkt til årets første treningskamp, da de stilte med hele 21 spillere mot nyopprykkede Melhus på Tempe.

Det var dermed duket for en spennende Tillerbyen-debut for trener Eirik Utheim, Mats Ingebrigtsen og flere junior- og prøvespillere.

En småkald vinterkveld ble raskt varmet av et Tillerbyen-lag som gikk rett i angrep. Før tre minutter var spilt raidet Alpha Doboyou framover på venstresiden, og keeper måtte gi retur på skuddet fra skrått hold. På returen var junior Ulrik Sellæg, som hamret inn 1-0 fra ti meter.

En bra Tillerbyen-periode i åpningsminuttene ble etter hvert jevnet ut av kveldens motstander, og seks minutter før pause utlignet de sort- og hvitstripede på en styring fra kloss hold etter et innlegg.

Det tok litt tid før andre omgang startet skikkelig i gang ute på banen, men etter 71 minutter var juniorspiller Vegard Eidet iskald og satte inn 2-1 alene med keeper.

Få minutter senere var Stian Myrbekk like kjølig da han økte ledelsen til 3-1.

Eidet hadde to store sjanser i sluttminuttene, men ledelsen sto bom fast og ble etter hvert sluttresultatet i en typisk første treningskamp for året.


Neste treningskamp er borte mot Verdal torsdag 15. februar kl.19.30 på Coop Arena (Verdal).


Kampfakta:

Tillerbyen FK - Melhus IL
1-0 Ulrik Sellæg 3'
1-1 39'
2-1 Vegard Eidet 71'
3-1 Stian Myrbekk 76'

Treningskamp
Onsdag 7. februar 2018 kl.21.00
Tilskuere Tempe kunstgress (Tempe): 25


Laget:

Erland Tangvik
Andreas Druzkowski - Kristoffer Pires Ferreira - Preben Hald - Sindre Olufsen
Magnus Bjerke - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad
Alpha Doboyou (prøvespiller) - Ulrik Sellæg - Serhat (prøvespiller)

Innbyttere: Mats Hagen (prøvespiller), Gard Ragnar Killingberg, Jørn André Hugdal, Oskar Stølan, Markus Hilsen, Ståle Stegavik, Niklas Iversen, Ronaldo (prøvespiller), Stian Myrbekk, Vegard Eidet.Utheim ny trener inn

Postet av Tillerbyen Media den 7. Feb 2018

Slik ser det ut i Tillerbyen i forkant av 2018s første treningskamp.

Eirik Utheim er ny trener i Tillerbyen. Her står han med sportssjef og fjorårets midtstopper Daniel Halgunset.


De blåkledde fra Tillerbyen har allerede tilbakelagt en intensiv og solid januarmåned på treningsfeltet, og nå venter endelig treningskamper for skikkelig god matching.

I fjor berget Tillerbyen plassen i Norsk Tipping-ligaen på siste spilledag, og det sies at spillergruppa er mer lystne enn noen gang til å gå for en høyere tabellplassering i år.

I vinter har det vært en del utskiftninger både på og utenfor banen.

I trenerteamet har Eirik Utheim kommet inn. 32-åringen fra Tiller har de siste årene trent Rørviks A-lag, og er nå klar for å styre Tillerbyen-skuta i riktig retning sammen med Jørn André Hugdal.

Marius Larsen har gått inn som keepertrener, mens Arve Holm fortsetter som lagleder.

Daniel Halgunset har trappet ned som spiller, og har overtatt et nytt verv som sportssjef.


Spillere ut og inn

På spillerfronten har det også blitt flere utskiftninger.

Kristian Andreassen, Prince Kala, Kim André Brandtzæg, Stian Overskott Granøien, Kristian Finsrud og Christopher Fløisand Moen har alle forlatt Tillerbyen, mens Mats Ingebrigtsen og Martin Berdal har signert fra henholdsvis Lyn Toppfotball og Byåsen Toppfotball.

I skrivende stund er det flere nye fjes og svært lovende juniorer som regelmessig trener med laget, og det er dermed ventet nye kunngjøringer innen kort tid.


Tillerbyen FK ønsker å takke for innsatsen til de nevnte spillerne som har valgt å prøve seg andre steder, og ønsker dem lykke til videre i sine karrierer.


Treningskamper

Årets første treningskamp spilles onsdag 7. februar kl.21.00 på Tempe kunstgress. Da står nyopprykkede Melhus på motsatt banehalvdel, og samtlige spillere og trenere gleder seg til duellen mot de sort- og hvitstripede.

Februar er spikret med treningskamper, og videre skal Tillerbyen til Nord-Trøndelag to ganger samt møte Rosenborg 2 på Lerkendal.


Kommende treningskamper:
7. feb kl.21.00 mot Melhus (Tempe kg)
16. feb kl.19.30 mot Verdal (Coop Arena)
23. feb kl.19.30 mot Steinkjer (Guldbergaunet st)
2. mars kl.18.00 mot Rosenborg 2 (SalMar-banen)


Videre er det NM-kvalifiseringskamp mot Sverresborg onsdag 21. mars, i tillegg til to nye treningskamper som pt ikke er fastsatt tidspunkt.

Tillerbyen avslutter vinteren med en generalprøve søndag 8. april kl.16.00 mot Nardo på Nissekollen kunstgras.

Man kan følge flere av treningskampene direkte på Twitter.Levert av IdrettenOnline