Før kampen: Meldal - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 4. Apr 2017

A-laget tar turen til Heggøya kunstgras i den andre kvalifiseringsrunden i NM onsdag kveld.

DSC06781.JPG

Ståle Singstad Stegavik er klar for nye dueller i møtet med Meldal. Foto: Marius L. Larsen.


Meldal FK - Tillerbyen FK
2. kvalifiseringsrunde Norgesmesterskapet
Onsdag 5. april 2017 kl.19.00
Heggøya kunstgras (Storås)

Følg kampen direkte med måloppdateringer på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen reiser den drøyt times lange turen sørvestover til Meldal for å kjempe om avansement til den første ordinære NM-runden denne onsdagskvelden, og de møter kommunens stolthet i storform for tiden.

4. divisjonslaget regelrett knuste Alvdal 3-0 på bortebane i den første kvalifiseringsrunden for nøyaktig en uke siden, og de fulgte opp med en sterk 2-0-seier borte over Buvik i serien på lørdag.

Gultrøyene går inn i den neste utslagsrunden vel vitende om at de ikke har sluppet inn mål i en obligatorisk kamp i år.


Snudde forrige kamp

Tillerbyen gjorde en mye sterkere vintersesong i år kontra fjoråret, og de avsluttet vinterkampene med tre 1-0-seiere over tøffe motstandere, senest over avdelingskollega Sverresborg for snaut to uker siden.

Mot Charlottenlund sist onsdag havnet de tidlig under 0-1 på TOBB Arena, men de reiste seg etter baklengsmålet og dominerte store deler av kampen.

To scoringer av Prince Kala og ett av Sondre Garstad sikret en 3-1-seier og derav avansement til oppgjøret mot nettopp Meldal.


Tangvik og Moen i tropp

Gjestene fra Trondheim kommer til Storås med noenlunde samme tropp som mot Charlottenlund. Endringene er at forsvarsspiller Gard Ragnar Killingberg er utilgjengelig etter en liten smell i forrige kamp.

Samtidig er angriper Kim André Brandtzæg (ankel) og forsvarer Kristian Andreassen (ankel) tilbake i lett trening, men Meldal-kampen kommer for tidlig for begge.

På den gledelige siden er keeper Erland Tangvik tilbake i full trening, og sammen med nysignerte Christopher Moen går de rett inn i kamptroppen.

Fra før er keeper Stian Granøien (sykdom) og lynvingen Kristian Finsrud (rygg) ute i en lengre periode.


Tillerbyens kamptropp:
Jørgen Sjømæling, Erland Tangvik, Aron Myren, Kristoffer Pires, Daniel Halgunset, Jørn André Hugdal, Magnus Bjerke, Niklas Iversen, Asgeir Snekvik, Kjartan Ulstad, Ståle Stegavik, Ole Martin Devle, Prince Kala, Ruben Rostille, Stian Myrbekk, Christopher Moen, Sondre Garstad.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline