- Vi gleder oss enormt

Postet av Tillerbyen Media den 16. Apr 2017

Spillende trener Jørn André Hugdal (29) forteller at Tillerbyen ser fram til en svært hektisk periode etter påskeferien.

Hugdal i aksjon mot Strindheim TF i treningskamp for noen dager siden. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen har trent godt og hardt gjennom hele vinteren med minimale skadefravær, og nå skal trønderne være klare for noen hektiske og svært spennende uker fra og med andre påskedag.

Steinkjer venter på Guldbergaunet Stadion i serieåpningen i nye Norsk Tipping-ligaen før Orkla gjester TOBB Arena fire dager senere.

Onsdag 26. april skal Tillerbyen prøve å slå ut Byåsen Toppfotball i Norgesmesterskapet, mens måneden avsluttes borte mot Verdal tre dager senere.


Stigende formkurve

Hugdal forteller at laget har ingenting uoppgjort i oppkjøringa.

- Vi har hatt svært gode forhold på Lerkendal og TOBB Arena i vinter, og vi opplever at vi har en læringsvillig og engasjert spillergruppe. Nå skal vi ikke stå tilbake på noe - det er bare på peise på, sier Tillerbyens nummer 3 før han fortsetter:

- Selv om vi startet litt ruskete i vinter, er formkurven stigende. Vi skal spille fire kamper på 13 dager, og vi skal være i angrepsposisjon fra første spark.

- Vi gleder oss enormt til det hele sparkes i gang for alvor, innrømmer en entusiastisk Hugdal.


Fint at folk ikke vet

Tynsetingen, som for øvrig har vært i Tiller og Tillerbyen siden tidligvinteren 2010, er klar for sin åttende sesong på sørsida av byen, og han forventer at det blir en svært jevn avdeling i årets Norsk Tipping-liga.

- Vi har blitt spådd som både kandidat til opprykk og nedrykkslag, så vi lever fint med at folk ikke vet så mye om oss. Jeg tror vi vil overraske positivt fra start av, men hver kamp vil nok telle også i årets sesong, så vi kan ikke hvile på laurbærene, sier Hugdal før han avslutter:

- Det kribler mye hver dag nå, så nå må vi snart komme i gang!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline