Før kampen: Steinkjer - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 16. Apr 2017

A-laget tar turen nordover til Steinkjer i seriepremieren i nye Norsk Tipping-ligaen mandag ettermiddag.

Denne gjengen tar fatt på en spennende sesong i Norsk Tipping-ligaen.


Steinkjer FK - Tillerbyen FK
1. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 17. april 2017 kl.16.00
Guldbergaunet Stadion (Steinkjer)

Vi følger kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen har gjort sine siste forberedelser til årets seriestart i nye 3. divisjon, og nå starter første kamp av totalt fire på 13 dager.

Mens påsken for alvor er på hell, skal blåtrøyene gjeste Guldbergaunet i første serierunde. Hjemmelaget Steinkjer har hatt en variabel oppkjøring i form av resultater i treningskampene, der de blant annet har beseiret avdelingskollega Sverresborg 4-0, men så ble det 3-1-tap for Orkla i siste treningskamp rett før påske.

I likhet med Tillerbyen skal også Steinkjer spille 1. runde i Norgesmesterskapet (NM). Der venter erkerival Levanger på hjemmebane.


Fem seiere på seks siste

Tillerbyen gleder seg over resultatene den siste tiden som blant annet har gitt en plass i NM, og de står med kun ett tap på sine seks siste kamper i alle turneringer.

Treningskamper i vinter:
Kvik 4-0
Orkla 1-4
Verdal 1-4
Stjørdals-Blink 1-0
Tynset 1-0
Sverresborg 1-0
Charlottenlund (NM-kval) 3-1
Meldal (NM-kval) 3-0
Strindheim TF 1-2

I sistnevnte kamp var Tillerbyen det dominerende laget i store deler av kampen, men de slet med å omsette store målsjanser i nettkjenninger.

En voldsom terping på de siste treningene gir håp om mange scoringer også i 2017.


Kala i form - Andreassen tilbake

Til oppgjøret mot Steinkjer kommer Tillerbyen med en slagkraftig og kampklar tropp. Prince Kala, som har scoret fire mål på de tre siste kampene, håper å fortsette sin kliniske form også når poengene skal telles opp.

Dog er det flere spillere som ikke er med på bussen nordover av naturlige årsaker. Asgeir Snekvik soner karantene for rødt kort (to gule) etter siste seriekamp i fjor med Byåsen TF, mens Gard Ragnar Killingberg er for tiden skadet og Christopher Moen sliter med sykdom.

Verre er det med Sondre Garstad, Stian Granøien og Kristian Finsrud som alle er utilgjengelige på ubestemt tid, men på den gledelige siden er både Kim André Brandtzæg og Kristian Andreassen tilbake i full trening igjen.

I troppen finner vi også spennende juniorer som Sebastian Eggen, Rolf Knutsen og Sindre Olufsen.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Kristian Andreassen, Jørn André Hugdal, Daniel Halgunset, Kristoffer Pires Ferreira, Niklas Lyngvær Iversen, Magnus Bjerke, Prince Kala, Rolf Knutsen, Ole Martin Devle, Sebastian Eggen, Aron Arvidsønn Myren, Ruben Rostille, Ståle Singstad Stegavik, Kjartan Ulstad, Kim Andrè Brandtzæg, Sindre Olufsen, Stian Mathisen Myrbekk.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline