Før kampen: Tillerbyen - Byåsen TF

Postet av Tillerbyen Media den 25. Apr 2017

Tillerbyen tar imot Byåsen Toppfotball i 1. runde i Norgesmesterskapet onsdag kveld.

Tillerbyen vant fortjent over Orkla i forrige kamp. Nå skal de opp mot Byåsen TF i cupen. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


Tillerbyen FK - Byåsen TF
1. runde Norgesmesterskapet
Onsdag 26. april 2017 kl.18.00
TOBB Arena (Tiller)


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker gode kolleger fra Byåsen Toppfotball velkommen til TOBB Arena og sørsida denne onsdagskvelden, der vinn eller forsvinn står på dagsordenen.

Gjestene fra Trondheim vest spiller til daglig i den spissede PostNord-ligaen (2. divisjon), etter å ha berget plassen med et nødskrik i fjor høst.

Byåsen TF er direkte kvalifisert til 1. runde på grunn av sin ligaplassering, men har slitt i sesongstarten på nivå tre.

I første serierunde 2. påskedag ledet de 1-0, men tapte de 2-1 for Stavanger-baserte Vidar på Dalgård. På søndag måtte de se seg slått 2-0 av Vindbjart fra Vennesla på bortebane.


Maksimal uttelling så langt

Tillerbyen kommer til dette cupoppgjøret med en god følelse etter at både prestasjoner og resultater har vært i en stigende kurve.

I seriestarten i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 startet de med å slå Steinkjer 1-0 på Guldbergaunet Stadion, og fire dager senere beseiret de Orkla 4-1 hjemme på TOBB Arena.

I tillegg til seks poeng på to kamper i serien, har de også lyktes i cupkvalifiseringen. I første runde beseiret de et rutinert Charlottenlund-lag 3-1 på hjemmebane, mens det ble en sterk 3-0-seier over Meldal på Heggøya kunstgras.

Onsdag kveld står det om en plass i 2. runde i NM.


Moen og Hugdal tilgjengelig

Til denne cupkampen må Tillerbyen klare seg uten Ole Martin Devle, som under oppgjøret mot Orkla opplevde et samspark med en motspiller som i skrivende stund ikke har leget 100 %. Han regnes med å være ute i noen få dager.

Derimot er det gledelig å melde om at både Gard Ragnar Killingberg og Stian Overskott Granøien er tilbake i lett trening, og selv om denne kampen kommer for tidlig for dem, ruster de seg opp til å være klare til tøffe kamper i mai.

Ellers har Tillerbyen tilnærmet full tropp å velge i, deriblant sykdomsplagde Christopher Moen og hodeskadde Jørn André Hugdal, som den siste uken har trent for fullt og er meldt kampklare.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Jørgen Sjømæling, Ruben Rostille, Aron Myren, Daniel Halgunset, Stian Mathisen Myrbekk , Magnus Bjerke, Niklas Lyngvær Iversen, Kristian Andreassen, Ståle Singstad Stegavik, Prince Kala, Kjartan Ulstad, Jørn André Hugdal, Asgeir Snekvik, Kim André Brandtzæg, Christopher Moen, Kristoffer Pires.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline