Før kampen: Verdal - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 28. Apr 2017

Tillerbyen gjester Verdal og Coop Arena lørdag ettermiddag.

Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


Verdal IL - Tillerbyen FK
3. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 29. april 2017 kl.16.00
Coop Arena (Verdal)

Vi følger kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen tar turen nordover til Verdal i håp om å kjempe seg til tre nye poeng i Norsk Tipping-ligaen, og de vet de må opp på et høyere nivå enn forrige kamp.

I fjor klarte Tillerbyen ikke å beseire nordtrønderne. På Coop Arena tapte de knepent 2-1, mens på TOBB Arena på høsten ble det 2-2 og ett poeng hver.

I årets sesong har de blå- og hvitstripede startet sesongen med 4-2-seier over Sverresborg, og 3-2-tap for Kolstad.

I 1. runde i NM møtte de nettopp Kolstad igjen, og da vant de 4-3.


To av to i serien

Tillerbyen håper å reise kjerringa etter et surt 2-1-tap for Byåsen TF i 1. runde i cupen på onsdag. Blåtrøyene ledet 1-0 til pause etter straffescoring av Asgeir Snekvik - hans tredje mål på to kamper - men måtte se seg slått helt på tampen.

I serien har det derimot gått bedre. De startet sesongen med å slå Steinkjer 1-0 på Guldbergaunet Stadion før Orkla ble beseiret 4-1 på TOBB Arena forrige helg.

Nå går Tillerbyen for tredje strake serieseier.


Moen ute - Stegavik inne

En ikke-100 % Niklas Iversen måtte av i andre omgang mot Byåsen på onsdag, men han er nå erklært friskmeldt og er tilgjengelig for en plass i startelleveren mot Verdal.

En annen spiller som jakter en plass fra start er Ståle Stegavik, som er kvitt knetrøbbelet som har satt ham ute de siste dagene.

De som ikke blir klar til Verdal-kampen er Christopher Moen, som fikk seg en trøkk under cupkampen mot Byåsen, og Ole Martin Devle, som straks er kvitt ankelskaden han pådro seg mot Orkla. Begge to sikter seg inn på Molde 2-kampen neste fredag.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Jørgen Sjømæling, Ruben Rostille, Aron Myren, Daniel Halgunset, Stian Mathisen Myrbekk, Magnus Bjerke, Niklas Lyngvær Iversen, Kristian Andreassen, Ståle Singstad Stegavik, Prince Kala, Kjartan Ulstad, Jørn André Hugdal, Asgeir Snekvik, Kim André Brandtzæg, Kristoffer Pires.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline