- Vel overstått periode

Postet av Tillerbyen Media den 3. Mai 2017

Spillende trener Jørn André Hugdal ser tilbake på en solid toukersperiode, og har blikket festet på de kommende kampene.

Spillende trener Jørn André Hugdal i aksjon mot Charlottenlund i første kvalifiseringsrunde til NM. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen har spilt fire tøffe kamper på 13 dager i årets serieåpning som startet andre påskedag. Tre av dem var i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 mens den siste var i Norgesmeterskapet (NM).

Med to sterke seiere over Steinkjer (1-0) og Orkla (4-1), ble det exit i NM mot Byåsen TF (1-2) få dager senere før perioden ble rundet av med et uavgjortsresultat borte mot Verdal (0-0).

Hugdal er svært fornøyd med både innsats og prestasjoner på disse 13 dagene.

- Mot Steinkjer og Orkla synes jeg vi vinner fullt fortjent. En tøff bortekamp på Guldbergaunet ble kronet med en sterk seier, og vi gjorde grovjobben etter vi satte inn 1-0. Mot Orkla er vi dødelig effektive i åpningsminuttene, og punkterer på en måte kampen i løpet av det første kvarteret, forteller forsvarsspilleren.


Kan bedre

Men selvfølgelig hadde treneren sett et annet utfall av NM-kampen mot Byåsen TF.

- Jeg synes ikke vi gjør en god kamp mot Byåsen, men vi leder fortjent til pause. Dessverre slet vi med avstandene i laget utover i andre omgang, og samtidig blir vi tvunget til å gjøre flere bytter. Mulig det sa noe i beina på spillerne etter den tredje kampen på ti dager.

Mot Verdal i serien tre dager senere fikk hjemmepublikumet på Coop Arena aldri oppleve en fyrverkeri av en kamp.

- Verdal var en ny tøff batalje, og det ble mye stopp i spillet slik at vi aldri fikk den flyten vi trengte framover i banen. 0-0 var vel et riktig resultat ut ifra sjanser og ballinnehav, men jeg tror nok at både Verdal og oss selv kan bedre, meddeler Hugdal.


- Skal opp og fram

Blåtrøyene fra Trondheim sør vil uansett ikke legge seg ned riktig ennå. Sesongen er bare så vidt i gang, og mai vil komme med nye utfordringer.

På fredag er Tillerbyen vertskap for Molde 2, før turen går videre til Bodø og Junkeren søndag 14. mai mens Mosjøen venter på TOBB Arena helga etter. Måneden rundes av med en bortekamp mot forhåndsfavoritten Stjørdals-Blink, og Hugdal håper det unge Tillerbyen-laget er klar for oppgavene i vente.

- Nå har vi vært gjennom en tøff toukersperiode med mange kamper, og det vil nok normalisere seg i de kommende ukene, men vi vet at hver kamp blir tøffere og tøffere.

- Vi har en veldig ivrig gjeng som skal opp og fram, og det skal synes i de harde mai-oppgjørene. Vi har skapt noen overskrifter her i innledningen, og vi skal fortsette å vise resten av avdelinga hva vi kan, sier Hugdal.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline