Før kampen: Junkeren - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 13. Mai 2017

QTillerbyen gjester Junkeren og Nordlandshallen søndag ettermiddag.

De blåkledde fra Tillerbyen går for tre nye poeng i årets lengste bortekamp. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


IK Junkeren - Tillerbyen FK
5. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 14. mai 2017 kl.16.00
Nordlandshallen (Bodø)

Vi følger kampen direkte på Twitter!


Tillerbyen skal spille en bortekamp som er lengst unna i årets sesong, både i form av mil og reiselengde, og det er forventet at det blir en av årets tøffeste bortekamper.

Idrettsklubben Junkeren fra Bodø har hatt en variabel sesongstart i nye Norsk Tipping-ligaen. De serieåpnet hjemme mot Rosenborg 2, ledet 1-0 på overtid, men det endte 1-1.

I den andre serierunden beseiret de Strindheim TF 2-0 på hjemmebane før de tapte 3-2 for Sverresborg i Nordlandshallen.

I forrige serierunde gikk de på et 8-2-tap for Kolstad i Trondheim.

Junkeren innehar tidligere Tillerbyen-spiller og Tiller-toppscorer Ivar Jakobsen Unhjem i stallen, og det er ventet at "storhaien" er i kamptroppen for å møte gamle lagkamerater søndag ettermiddag.


Første tap på 14 kamper

Tillerbyen kommer fra et svient 4-2-tap hjemme for Molde 2 forrige fredag, der blåtrøyene havnet under tidlig i kampen og klarte aldri å hente opp romsdalingenes forsprang.

Dette var det første tapet på 14 seriekamper, og Tillerbyen depper ikke av et sjeldent nederlag etter en solid sesongstart.

Først slo de Steinkjer 1-0 på Guldbergaunet før Orkla ble beseiret 4-2 på TOBB Arena. Deretter ble det 0-0 borte mot Verdal, og nå skal de prøve å hamle opp med Junkeren.


Brandtzæg ute

Tillerbyen har hatt en produktiv treningsuke opp mot denne søndagskampen, og det er positive tegn at Ole Martin Devle, Kristian Finsrud og Gard Killingberg returnerer til lett trening i neste uke.

Kim André Brandtzæg pådro seg et håndleddsbrudd under Molde 2-kampen, og er ikke med til Bodø.

Ellers reiser Tillerbyen oppover med en sterk kamptropp for å kjempe om tre poeng.


Tillerbyens kamptropp:
Erland Tangvik, Kjartan Ulstad, Stian Mathisen Myrbekk, Kristian Andreassen, Prince Kala, Kristoffer Pires, Ståle Singstad Stegavik, Ruben Rostille, Asgeir Volden Snekvik, Christopher Moen, Jørn André Hugdal, Niklas Lyngvør Iversen, Magnus Bjerke, Daniel Halgunset
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline