G 19-1 div Tillerbyen2 13 -0 Orkla2

Postet av Tillerbyen Media den 21. Mai 2017

Søndag 21.05.17

BB Markus hilsen . Feilfri

Gult kort Roy

Målscorere

Magnus 4 mål

Sivert 4 mål

Tommy 1 mål

Robin 1 mål

Endre 1 mål

Roy 1 mål

Vi hadde en god prat før 1 omg om at vi må bli bedre på siste 3 del, vi ville beskytte bakrommet og mellomrom få i gang midtbanen, være kreativ og sette opp våre hurtige vinger.

1. omgang

Snakk om svar på tiltale vi tar tak fra start og kjører Orkla skikkelig på defensiven, anført av en god forsvarsfirer som leverer gode pasninger , en midtbane som trykker til i gjenvinning av ball, setter fart i mellomrom og strør om seg med gode presise pasninger til vårt angrep. Med så mange gode server så må det bare bli mål, det er ikke ufortjent at vi leder 6-0 til pause. Utrolig artig å se på våre gutter ,de spiller på seg masse sjøltillit og det ser vi på spillet i kveld.

I pausen så blir vi enige om å holde fokus, ikke slippe oss ned, gjøre det enkelt og få fart på ballen i angrep.

2. omgang

Var vi gode i de første 45 min så ble vi enda bedre i denne omgangen. Vi hadde alt vakre scoringer, hærlige soloraid, magisk forsvarsarbeid ,og en innsats det luktet svidd av. Vi var nærmere 20 null enn de var en redusering, det sier litt om styrkeforholdet i kveld. Mange av våre som viser stor fremgang, spilleglede og vinnervilje kampen gjennom. Dette var en kamp som alle må være stolte over ,ikke bare fikk vi 3 poeng vi scoret 12 nydelige mål. Vi gleder oss allerede til fortsettelsen :)

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline