Før kampen: Tillerbyen - Mo

Postet av Tillerbyen Media den 2. Jun 2017

Tillerbyen tar imot Mo i den åttende serierunden på selveste pinseaften.

Blir det ny hjemmeseier på TOBB Arena? Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen FK - Mo IL
8. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 3. juni 2017 kl.16.00
TOBB Arena (Tiller)

Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Mo Idrettslags A-lag velkommen til TOBB Arena denne lørdagen, vel vitende om at det blir en tøff kamp mellom to tabellnaboer i avdelingen.

Laget fra Mo i Rana tapte etter rapportene knepent i hjemmeoppgjøret mot Kolstad i forrige serierunde, men de snudde 0-2 til 5-4-seier borte mot Sverresborg for to uker siden.


5-0-seier forrige hjemmekamp

Mo håper å gjenskape forrige trondheimsbesøk, men de møter et Tillerbyen-lag som ønsker revansje fra forrige serierunde.

Blåtrøyene holdt serieleder Stjørdals-Blink til 1-1 helt til det 94. spilleminutt på bortebane, men måtte til slutt se seg slått 2-1 etter et straffesparkmål.

Forrige hjemmekamp på TOBB Arena endte med en sterk 5-0-seier over Mosjøen, og Tillerbyen skal gjøre alt i sin makt for å få med seg tre nye poeng.


Ulstad tilbake

Til oppgjøret mot Mo mangler angriper Ruben Rostille (ferie) og kaptein Magnus Bjerke (overtråkk) fra forrige kamp, men Kjartan Ulstad er tilbake fra karantene (tre gule kort).

Gard Ragnar Killingberg har fått nok en solid treningsuke der han noe overraskende har funnet nettmaskene i bøtter og spann, mens sykdomsplagede Aron Myren må stå over.

I tillegg er det ventet at juniortrioen Sindre Olufsen, Tommy Solem og Mike Arnesen Almaas er å finne i kamptroppen etter siste ukers solide prestasjoner.


Tillerbyens kamptropp:
Kommer lørdag.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline