G 19 1 divisjon Tillerbyen 11 - 1 Orkanger

Postet av Tillerbyen Media den 7. Jun 2017

1 div tillerbyen 2 - Orkanger 06.06.17

Orkanger gressbane

Resultat 11-1

BB Vegard

Mål

Vegard 4

Sivert 3

Markus 1

Olivier 1

Magnus 1

Sture 1

Nok en gang så sliter vi med lite spillere,13 spillere er litt lite til slik en viktig kamp. Finn pep talk av Roar fokus på tempo i ball, finne indreløpere i mellomrom samt sette opp overtall mot kantene. Gjenvinning av ball.

1 omgang

Vi starter i et forrykende tempo. Guttan vil angripe, og d går hurtig fremover i lengde retning . Vi får den starten som vi ønsker oss med tidlig mål , etter 5 min så er vi i føringen og den slipper vi aldri. Vi styrer det meste ut på banen med vakkert kombinasjon spill, rundt på kanten, avslutninger fra distanse ,samt gode cornere på spillere i fart mot mål. Når galskapen er tilbake og alle jobber steinhardt i gjenvinning er vi uslåelig. Vi gjorde utrolig mye rett i denne omgangen,vi trudde dette skulle bli en vanskelig kamp, men til det så var vi alt for gode i kveld. Vi leder 6-0 til pause noe som er helt fortjent.

I pausen snakker vi om å holde fokus, ikke slippe oss ned og la Orkanger komme inn i kampen.

2 omg

Vi starter som i den første omgangen med å sette Orkanger under trykk, hele laget er med vi spiller på spillere i bevegelse, vi setter opp overtallet mot kantene. Vi har backer som vil være med fremover, dette gjør at vi får en ekstra dimensjon i angrepet. Utrolig arti å se hvordan vi fremstår i kveld, det er humør i laget, vi spiller med stor sjøltillit og har 6 forskjellige Målscorere ,vinnervilje ,galskap, kommunikasjon har gjort oss til et lag å regne med. 11-1 er en fantastisk prestasjon for oss som lag. Vi gleder oss til fortsettelsen :)
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline