Før kampen: Strindheim TF - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 21. Jun 2017

A-laget tar turen til Leangen fredag kveld for å gjeste Ruta Arena og kjempe om tre poeng.


Kaptein Magnus Bjerke (t.h.) scorte et flott mål i forrige runde. Foto: Robert Magnussen.


Strindheim TF - Tillerbyen FK
11. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 23. juni 2017 kl.19.00
Ruta Arena (Leangen)

Vi oppdaterer direkte fra kampen på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen gjester Strindheim Toppfotballs A-lag i håp om å snu en svak borteform, men vet at møtet med nok et helblått lag blir tøft.

Denne rundens hjemmelag fra Leangen slo Kolstad 3-2 på bortebane i forrige serierunde, der de spilte i 35 minutter med en mann mindre og ledet 3-0 til pause.

På hjemmebane har det gått litt opp og ned i de siste oppgjørene. For to uker tapte de 4-3 for Sverresborg, og de har ikke vunnet på eget kunstgress siden 20. mai da de beseiret Træff 4-2.


Solid kamp sist

Tillerbyen kommer fra 2-2 og ett poeng i hjemmemøtet med Rosenborg 2 i forrige serierunde. Gjestene fra Lerkendal ledet både 1-0 og 2-1, men mål fra kaptein Magnus Bjerke og Prince Kala sikret en liten økning i poengfangsten, selv om det fort kunne ha vært både 0 og 3 poeng.

Blåtrøyene møtte Strindheim TF i generalprøven før seriestart. Også denne kampen var på Ruta Arena, der vertene ledet 1-0 før Kala fikset utligningen, men Tillerbyen måtte til slutt se seg slått 2-1.

Laget fra Trondheim sør har ikke vunnet på bortebane siden åpningskampen mot Steinkjer 17. april, men jakten på en ny borteseier pågår i aller sterkeste grad.


Tre ute, tre tilbake

Til kampen mot Strindheim TF mangler Tillerbyen Asgeir Volden Snekvik og Prince Kala som soner karantene (tre gule kort hver, red. anm.), samtidig som Jørn André Hugdal er bortreist.

På den gledelige siden er Kristian Finsrud tilbake i troppen etter å ha vært utilgjengelig i forrige kamp, i tillegg til Ruben Rostille, som returnerer fra en kort reise, og Ole Martin Devle, som ikke har vært i en kamptropp siden 4-1-seieren over Orkla tilbake i april grunnet en ankelskade.


Tillerbyens kamptropp:

Jørgen Sjømæling, Erland Tangvik, Stian Mathisen Myrbekk, Daniel Halgunset, Magnus Bjerke, Christopher Moen, Ståle Stegavik, Kjartan Ulstad, Kristoffer Pires, Kristian Andreassen, Gard Ragnar Killingberg, Ruben Rostille, Sindre Olufsen, Ole Martin Devle, Kristian Finsrud, Sondre Garstad, Niklas Iversen.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline