To spillere ut

Postet av Tillerbyen Media den 20. Jul 2017

To spillere forlater Tillerbyen før høstsesongen sparkes i gang. Her er siste overgangsnytt.


Aron Myren (t.v.) og Jørgen Sjømæling.


De blåkledde fra Tillerbyen sparker straks i gang høstsesongen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, da de gjester Kolstad i et heftig lokaloppgjør førstkommende lørdag kl.16.00.

Den kampen går uten Aron Arvidsønn Myren og Jørgen Sjømæling.

Forsvarsspiller Myren skal bruke det neste året i militærtjeneste, og vil dermed være utilgjengelig for Tillerbyen. I tillegg kom ikke keeper Sjømæling inn på skole i Trondheim, slik at han velger å bli værende i hjembyen Molde.

På den andre siden har keeper Stian Overskott Granøien vendt tilbake etter et suksessfullt låneopphold i Tiller IL.


To "nye" spillere tilbake

Spillende trener Jørn André Hugdal synes det er synd å miste to gode spillere.

- Aron og Jørgen var to viktige spillere i fjor høst da vi gikk ti kamper på rad uten nederlag og dermed berget plassen i årets spissede 3. divisjon. Aron var fremadstormende og viste ingen hemninger, mens Jørgen var lojal og tok sjansen da den kom. Det er alltid mye som skjer hver sommer, og dette er en del av det, forteller 29-åringen.

- Det er synd å miste disse to, men vi ønsker dem lykke til videre både på og utenfor banen.

Hugdal gleder seg derimot over to "nye" spillere i høst som rakk så vidt å få spilletid før sommerferien, og utelukker ikke at det kan skje mer på spillerfronten.

- Både Ole Martin Devle og Gard Killingberg er nå skadefrie, og de har fått en god sommerferie med mye trening. De har begge vært skadeplaget gjennom hele vårsesongen, så det blir som å få to nye spillere i troppen når de nå er spilleklare.

- I tillegg har vi flere lovende juniorer på trening, og det har vi hatt gjennom hele våren. Det er flere som banker på døra nå, så vi går i en spennende tid i møte, sier Hugdal.


Tillerbyen FK ønsker å takke Aron og Jørgen for deres innsats og herlige opplevelser gjennom deres tid i klubben, og ønsker dem samtidig lykke til videre i deres karrierer.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline