Før kampen: Kolstad - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 21. Jul 2017

A-laget sparker i gang høstsesongen på Huseby Idrettspark lørdag ettermiddag.


På TOBB Arena har det vært godvær i store deler av oppkjøringen til denne høstsesongen.


Kolstad Fotball - Tillerbyen FK
13. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 22. juli 2017 kl.16.00
Huseby Idrettspark (Saupstad)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen til Huseby denne lørdagen, og har forhåpninger om å starte høstdelen like bra som de både startet og avsluttet våren.

Hjemmelaget Kolstad hadde en solid åpning på årets sesong i nye Norsk Tipping-ligaen, men så gikk det tråere den siste tiden før sommerferien.

Før rødtrøyene avsluttet våren, hadde de tre strake tap mot henholdsvis Strindheim TF, Sverresborg og Steinkjer. De har to seiere på sine sju siste kamper, og har ikke vunnet på eget kunstgress siden 7. mai da de slo Junkeren 8-2.


God lagmoral sikret seier før ferien

Tillerbyen håper å kopiere fjorårets resultat. I den nest siste serierunden måtte Tillerbyen vinne for å holde liv i håpet om en plass i den svært spissede 3. divisjon, og Niklas Iversens 1-0-scoring i første omgang sikret til slutt en fortjent seier.

Blåtrøyene kommer til oppgjøret mot Kolstad med en sterk 3-2-seier over Sverresborg i siste vårkamp. Våre gutter havnet under 2-0 tidlig i andre omgang, men fikk endelig vise fram den gode moralen som bor i laget og de snudde oppgjøret til 3-2 helt på tampen takket være en sen heading av Kjartan Ulstad.

Nå ønsker Tillerbyen å gå for en ny trepoenger i starten av høstsesongen slik de startet våren med, da de slo Steinkjer 1-0 på bortebane.


Én utilgjengelig - resten klar til kamp

Tillerbyen er inne i en god treningsperiode for tiden. Nærmest samtlige spillere i stallen er skadefrie, og dette har betydd at treningene sammen med ivrige juniorhospitanter har vært av det kvalitetsrike slaget.

Tidligere denne uka ble det imidlertid klart at Aron Myren og Jørgen Sjømæling ikke blir med blåtrøyene i høstsesongen, men det er flere lovende juniorspillere som banker på døra.

Til oppgjøret mot Kolstad er det kun Kim André Brandtzæg som er utilgjengelig på ubestemt tid, mens Stian Mathisen Myrbekk må testes tett opp mot kampstart grunnet muskulære årsaker.

Ellers er samtlige spillere klare til å kjempe om en plass i kamptroppen.


Tillerbyens kamptropp:

Erland Tangvik, Mathias Kilsti Hals, Magnus Bjerke, Gard Ragnar Killingberg, Daniel Halgunset, Kristoffer Pires, Kristian Andreassen, Jørn André Hugdal, Niklas Lyngvær Iversen, Kjartan Ulstad, Ståle Stegavik, Asgeir Volden Snekvik, Prince Kala, Christopher Moen, Ruben Rostille, Ole Martin Devle, Sondre Garstad, Kristian Finsrud.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline