Før kampen: Orkla - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 5. Aug 2017

Tillerbyen tar turen til Orkdal for å kjempe om tre nye poeng.

Det ble 4-1-seier til Tillerbyen i motsatt oppgjør. Foto: Robert Magnussen.


Orkla FK – Tillerbyen FK
15. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 6. august 2017 kl.15.00
Orkdalsbanken Stadion (Fannrem)

Vi følger kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen gjør seg klare for en tøff bortekamp mot et lag som så langt har slitt med poengfangsten, men vet også at avstanden mellom lagene kan øke dersom blåtrøyene gjør jobben.

Orkla innledet årets sesong med en sterk 3-1-seier over Kolstad på hjemmebane, men så gikk det tråere. De hvitkledde gikk på flere nederlag på rad, og de befant seg tidlig under nedrykksstreken.

Selv om de ligger på nest sisteplass og har åtte poeng opp til Tillerbyen, fikk de med seg et fortjent bortepoeng mot Kolstad i forrige runde (2-2), en bane der Tillerbyen selv tapte hele 5-0 for et par uker siden.


God følelse denne gang

I motsatt oppgjør på TOBB Arena i april skulle et ufyserlig snøvær hindre en god fotballkamp, men det var hjemmelaget som grep fordelen og vant til slutt 4-1 etter å ha nærmest punktert kampen med tidlige scoringer i første omgang.

Forrige gang Tillerbyen gjestet Orkdalsbanken Stadion, derimot, ble det et mindre pent 4-0-tap i fjorårets 3. divisjon avdeling 10. Et skadeskutt Tillerbyen-lag hadde lite å stille opp med, og gjestene måtte konstatere at et fortjent tap fort kunne ha vært med større sifre.

Nå tar blåtrøyene med seg en god følelse inn mot Orkla-kampen etter en overtidsseier over Steinkjer på TOBB Arena i forrige runde (2-1), noe som førte til at laget klatret et par plasser på tabellen.


Tre ute

Til søndagens oppgjør er det noen spillere som er utilgjengelig.

Christopher Fløisand Moen er fremdeles ute med et overtråkk i et par uker til, mens Stian Mathisen Myrbekk og Ruben Rostille, som begge pådro seg smeller under Steinkjer-kampen, blir ikke klar i tide.

Dermed kan det være duket for et par spennende juniorspillere i kamptroppen.


Tillerbyens kamptropp:

Erland Tangvik, Mathias Kilsti Hals, Gard Ragnar Killingberg, Kristoffer Pires Ferreira, Daniel Halgunset, Kristian Andreassen, Jørn André Hugdal, Magnus Bjerke, Ståle Singstad Stegavik, Niklas Lyngvær Iversen, Kjartan Ulstad, Asgeir Volden Snekvik, Daniel Singstad Stegavik, Oliver Kålvik, Prince Kala, Sondre Bondø Garstad, Ole Martin Devle.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline