Før kampen: Tillerbyen - Stjørdals-Blink

Postet av Tillerbyen Media den 8. Sep 2017

Tillerbyen tar imot Stjørdals-Blink med en nysignering i troppen i den 20. serierunden fredag kveld.


Tillerbyen FK - Stjørdals-Blink Fotball
20. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 8. september 2017 kl.19.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang


Tillerbyen ønsker nesten-opprykksklare Stjørdals-Blink velkommen tilbake til TOBB Arena denne fredagskvelden, en bane de ikke har spilt på siden 18. mai 2012 - da vant den gang Tiller 2-1, og nåværende trenerduo Jørn André Hugdal og Marius L. Larsen spilte hele oppgjøret.

Den siste tiden har laget fra Stjørdal begynt å ruste seg opp for 2. divisjonsspill neste sesong, og de mangler få poeng for å bekrefte teorien.

De slo serietoer Kolstad 3-2 i forrige serierunde, som for øvrig var deres tredje strake seier, men de ble regelrett knust hele 8-0 borte mot Rosenborgs andrelag for en drøy måned siden.


Andreas Druzkowski ny spiller - rett i kamptropp

I motsatt oppgjør på Nye Blinkbanen i mai utlignet Asgeir Snekvik Stjørdals-Blinks tidlige 1-0-ledelse på et vakkert frispark, men et straffespark fire minutter på overtid gjorde at Tillerbyen ikke klarte å hindre at alle poengene ble igjen på Stjørdal.

De blåkledde har kommet seg etter en dårlig periode med liten poengfangst. For to uker siden ble det ett poeng hjemme mot Junkeren før en 4-0-seier over Mosjøen forrige helg sørget for at Tillerbyen klatret opp til en foreløpig 7. plass på tabellen.

I kamptroppen til oppgjøret mot Stjørdals-Blink er Andreas Druzkowski inkludert. Angrepsspilleren kommer opprinnelig fra Rørvik, men har spilt for Nardo det siste året. Vi ønsker ham hjertelig velkommen til Tillerbyen.

Ole Martin Devle må stå over grunnet en lårskade, mens Asgeir Snekvik, Christopher Moen og Ruben Rostille er alle tilgjengelig for seleksjon igjen.


Tillerbyens kamptropp:
Kommer fredag.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline