Før kampen: Tillerbyen - Træff

Postet av Tillerbyen Media den 22. Sep 2017

Tillerbyen tar imot Træff i den 22. serierunden lørdag ettermiddag.


Tillerbyen håper på slike scenere på lørdag. Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen FK - SK Træff
22. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 23. september 2017 kl.16.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Molde-klubben Træff velkommen til TOBB Arena denne lørdagen, og rundens hjemmelag satser på revansje for 3-0-tapet i det omvendte oppgjøret i juni. Den gang tapte Tillerbyen fortjent, og nå håper de at gode forberedelser gir en god inngang til lørdagens duell.

Træff ligger i skrivende stund på 6. plass på tabellen med 30 poeng, fem poeng mer enn Tillerbyen, men de har bare vunnet én av sine siste åtte seriekamper, og den kom borte mot Rosenborg 2 26. august.

I forrige serierunde lå de under 2-1 mot Kolstad helt til klokka var et stykke ut i overtiden, da grønnbuksene utlignet til 2-2 og fikk dermed med seg ett poeng.


Forsvarsduo tilbake

Tillerbyen kommer fra et stort 5-0-tap for Mo i forrige serierunde. På Sagbakken kunstgress hadde Tillerbyen seks store målsjanser før 20 minutter var spilt, men det var Mo som sto for nettkjenningene i det som etter hvert ble en merkelig fotballkamp.

Etter to resultatsmessige svake kamper, går blåtrøyene for å gjenskape den solide 4-0-seieren over Mosjøen for to uker siden. Tillerbyen pangåpnet fra start, tok ledelsen og så seg aldri tilbake.

Til oppgjøret mot Træff er både Daniel Halgunset og Kristoffer Pires Ferreira tilgjengelig for seleksjon, og det er meldt om ingen nye skadeplager.


Tillerbyens kamptropp:
Kommer lørdag.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline