Før kampen: Tillerbyen - Strindheim TF

Postet av Tillerbyen Media den 6. Okt 2017

Tillerbyen tar imot Strindheim TF i nest siste hjemmekamp fredag kveld.

Blir det ny hjemmejubel mot Strindheim TF fredag kveld? Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen FK - Strindheim TF
24. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 6. oktober 2017 kl.19.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Strindheim TF velkommen til TOBB Arena denne fredagskvelden, og det er to lag med like mange poeng som møtes til en spennende duell i kampen mot nedrykk fra Norsk Tipping-ligaen.

Strindheim TF har ikke vunnet siden 26. august, da de slo bunnkollega Mo 3-2 på hjemmebane. I forrige serierunde mot Kolstad tok de ledelsen tidlig, men måtte se seg slått 3-2 til slutt.

I motsatt oppgjør mot Tillerbyen tok de gjestende hvittrøyene ledelsen et stykke ut i andre omgang ved Christopher Moen, men en kontring og dødball imot førte til at Strindheim TF vant 2-1.


Snekvik tilbake

Tillerbyen kommer til dette oppgjøret med en god dose selvtillit etter forrige serierunde mot et sterkt Rosenborg 2-lag. Selv om Tillerbyen lå under både 2-0 og 3-1, viste de gode takter de de reduserte til 2-3 mot slutten, og de kan ta med seg en bra andre omgang fra Lerkendal.

Forrige hjemmekamp mot Træff for to uker siden ble nervepirrende. Ole Martin Devle sendte vertene i føringen, og selv om Molde-laget utlignet tidlig i andre omgang, vant Tillerbyen 2-1 rett før slutt etter et straffespark fra Asgeir Snekvik.

Til kampen mot Strindheim TF er Gard Killingberg og Ruben Rostille usikre på grunn av siste tids sykdom, men Asgeir Volden Snekvik, som måtte stå over mot Rosenborg 2 grunnet en leggskade, er tilbake og ventet å være i kamptroppen.


Tillerbyens kamptropp:
Kommer fredag.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline