Før kampen: Sverresborg - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 13. Okt 2017

Tillerbyen spiller årets siste bortekamp lørdag ettermiddag.

Kjartan Ulstad ble den store helten i motsatt oppgjør på et solfylt TOBB Arena. Foto: Robert Magnussen.


Sverresborg IF - Tillerbyen FK
25. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 14. oktober 2017 kl.13.00
Havstein kunstgress (Sverresborg)

Vi følger kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen til vestsiden av Trondheim for å møte Sverresborg denne lørdagen, og vi gjør oppmerksom på at kampstart er kl.13.00, likt for samtlige kamper denne runden.

Sverresborg kommer til denne kampen vel vitende om at de allerede har rykket ned fra Norsk Tipping-ligaen. Et 7-3-tap for Kolstad i forrige serierunde forseglet deres skjebne, men Tillerbyen vet at dette kommer til å bli kanskje årets tøffeste bortekamp mot et lag som helt sikkert kommer til å slippe seg løs.

I motsatt oppgjør på TOBB Arena rett før sommerferien lå Tillerbyen under 2-0 før de skulle våkne. To scoringer fra Asgeir Snekvik og et sent vinnermål fra Kjartan Ulstad sørget for at blåtrøyene vant tre viktige poeng.


Myrbekk og Hugdal tilbake i trening

Tillerbyen ønsker å fortsette en fin form de er inne i.

I forrige serierunde ble det et knokkeloppgjør mot Strindheim TF på TOBB Arena, men med en etter hvert habil hjemmestatistikk, var det ikke noen tvil om hvor seieren skulle havne. Tillerbyen vant 3-1 etter scoringer fra Ole Martin Devle, Kristian Andreassen og Asgeir Snekvik, og tok dermed sin andre seier på tre kamper.

Til oppgjøret mot Sverresborg er Ståle Singstad Stegavik ute med en lårhøne og Sindre Olufsen er på treningsleir i England med juniorlaget, mens det er gledelig å se at både Stian Mathisen Myrbekk og Jørn André Hugdal er tilbake i full trening.

Ingen spillere soner karantene, så det er ventet at Tillerbyen stiller en tilnærmet full kamptropp.


Tillerbyens kamptropp:
Kommer lørdag.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline