Før kampen: Tillerbyen - Kolstad

Postet av Tillerbyen Media den 20. Okt 2017

Tillerbyen tar imot Kolstad i den siste serierunden i Norsk Tipping-ligaen 2017, og kampen blir direktesendt på YouTube.

Vil Ruben Rostille og Prince Kala juble over å ha sikret plassen i divisjonen etter kampslutt? Foto: Robert Magnussen.


Tillerbyen FK - Kolstad Fotball
26. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 21. oktober 2017 kl.13.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Kampen blir direktesendt på YouTube via Faadetpaa
De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Kolstad velkommen til det som er ventet å bli et svært spennende nabooppgjør på TOBB Arena denne lørdagen.

Lagene har vidt forskjellige utgangspunkt, og det var ikke bare-bare å være Tillerbyen-spiller i motsatt oppgjør på Huseby Idrettspark.

I et varmt sommeroppgjør opplevde publikum en jevn og sjansefattig første omgang som ebbet ut i 0-0, men etter sidebytte raknet Tillerbyen fullstendig, og Kolstad vant hele 5-0 i det som til slutt ble et sviende nederlag for gjestene.

Nå har Kolstad allerede sikret andreplassen i avdelingen etter å ha beseiret Steinkjer 4-2 i forrige serierunde, men man venter å se et heltent rødkledd lag som ønsker seier også denne lørdagen.


Tre ute, resten klare

Tillerbyen kommer til denne kampen vel vitende om at de nylig har vunnet sin andre strake seier for andre gang denne sesongen.

Forrige serierunde lå Tillerbyen under 2-0 borte mot Sverresborg, men de snudde kampen utover i andre omgang og vant 5-3. Det smakte svært godt etter 3-1 over Strindheim i forrige hjemmekamp.

Forrige gang blåtrøyene vant to på rad, var etter den andre serierunden i årets sesong - 1-0 over Steinkjer på Guldbergaunet og 4-1 over Orkla på TOBB Arena.

Tillerbyen ligger tre poeng og sju plussmål over Mo som innehar den siste nedrykksplassen før siste serierunde, og de blå er klare for kamp.

Utilgjengelig med skader er Ståle Singstad Stegavik (lår), Ole Martin Devle (kne) og Kristian Finsrud (lår), men resten av stallen er tilgjengelig og klare til dyst.


Tillerbyens kamptropp:
Kommer lørdag.


Direktesendt på nett

Tillerbyens oppgjør mot Kolstad blir også direktesendt på denne YouTube-lenken.

Det er Faadetpaa AS som står for testsendingen, et selskap som dekker svært mange håndballkamper via HandballTV.com.

Det er Tiller-guttene Mathias Grubba og Dag André Koteng som er initativtakerne, og sammen med kommentator Dag Alexander Gamst går de for at dette blir en stor suksess.


Velkommen på kamp!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline