Før kampen: Tillerbyen - Trygg/Lade

Postet av Tillerbyen Media den 4. Apr 2018

Tillerbyen tar imot Trygg/Lade i kampen om en plass i Norgesmesterskapet onsdag kveld.

Kan disse gutta tukte Trygg/Lade på veien til NM?


Tillerbyen FK - SK Trygg/Lade
2. kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet (NM)
Onsdag 4. april 2018 kl.18.30
Tempe hovedbane (Tempe)

Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Trygg/Lade velkommen til Tempe denne onsdagskvelden, der en plass i årets NM står for tur. Nidelv ILs flotte anlegg på Tempe blir igjen brukt til avvikling av kvalifiseringskamp grunnet islagte forhold på TOBB Arena på Tiller.

På Tempe hadde Tillerbyen suksess før sommerferien da Sverresborg ble beseiret hele 6-1. Blåtrøyene ledet 3-1 til pause, og med tidlig 4-1-scoring i andre omgang, var det liten tvil om hvem som skulle videre til neste utslagsrunde.

Trygg/Lade på sin side måtte ut i ekstraomganger før påske. I oppgjøret mot Heimdal utlignet Steffen Iversens menn på overtid, før de satte inn ekstragiret og vant til slutt 5-1.


Èn usikker - resten klare

Tillerbyen har møtt Trygg/Lade ved én anledning tidligere, og tilfeldigvis var også dette i NM-kvalifisering. I første runde i 2016 ledet Tillerbyen 2-1, men måtte se at Trygg/Lade utlignet til 2-2 på overtid. Kampen gikk til straffesparkkonkurranse, der Tillerbyen gikk tapende ut av.

Til onsdagens oppgjør meldes det om svært god stemning i Tillerbyen-leiren. Blåtrøyene har kun Gard Ragnar Killingberg som usikker grunnet sykdom, men ellers er samtlige i troppen klokkeklare til å kjempe om ny NM-deltakelse.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline