- Nå gleder vi oss veldig

Postet av Tillerbyen Media den 15. Apr 2018

Tillerbyen-trener Eirik Utheim snakker om vinteren, våren og framtiden.

Utheim under treningskamp mot Steinkjer i februar. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen har opplevd noen spesielle uker både på og utenfor banen i det siste.

De røk ut av Norgesmesterskapet før det i hele tatt startet, da de tapte 3-0 for Trygg/Lade på en laber dag på Tempe kunstgress. Så gikk de i kjelleren og leverte en mye bedre treningskamp mot Nardo noen dager senere, der Tillerbyen ledet 2-1 og var i større perioder i kampen det beste laget, selv om det ble 3-2-tap helt på tampen.

Så var det duket for et spennende årsmøte i Tiller Idrettslag tidligere denne uken, der 54 stemmeberettigede stemte for at Tillerbyen blir en del av Tiller fra og med 2019.

For Tiller-gutten Utheim var dette svært gledelig.

- Det er alltid godt å komme hjem, og det er flott å se at klubbene endelig er 100 % enige om veien videre. Dette letter arbeidet for begge parter i den videre utviklingen, og nå står vi sammen sterkere og større enn noen gang, forteller treneren.


Gratis inngang på TOBB Arena

Det har derimot vært litt begge deler _på_ banen gjennom vinteren. Tillerbyen har levert flere sterke kamper, men det har også vært noen som har vært langt under pari.

Utheim er uansett ikke bekymret før seriestarten på mandag.

- Vi vet at vinteren er som den alltid er; lang, kald og med blandede følelser. Vi har levert noen solide kamper, spesielt i det siste mot blant annet Sverresborg (6-1 i NM-kvalik) og Nardo, og så vet vi at vi har en del å gå på.

Mandag kl.19.00 er Tillerbyen vertskap for Levanger 2, og Utheim vet at de første kampene kan bli oppgjør preget av mange dueller.

- Det kommer til å smelle mot Levanger 2 på mandag, og så blir det vel et nytt knokkeloppgjør mot Byåsen på lørdag. Her vil vi ikke få noe gratis, men vi skal være klare for det som kommer. Jeg håper at bydelen tar turen på TOBB Arena på mandag for å støtte oss i jakten på en god start. Det er gratis inngang og det er meldt skikkelig gode værforhold, så vi håper på et godt oppmøte.

- Nå gleder vi oss veldig til å komme i gang!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline