Før kampen: Tillerbyen - Levanger 2

Postet av Tillerbyen Media den 16. Apr 2018

Tillerbyen serieåpner i Norsk Tipping-ligaen 2018 mandag kveld.

Tillerbyen i kampantrekk levert av Frøya Trøya.


Tillerbyen FK - Levanger FK 2
1. serierunde
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 16. april 2018 kl.19.00
TOBB Arena Sør

Åpen kiosk
GRATIS INNGANG

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
12 grader og sol


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Levanger Fotballklubb og deres andrelag hjertelig velkommen til seriestart i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 denne mandagskvelden.

Tillerbyen og Levanger 2 har aldri før møttes i noen som helst sammenheng, så dette blir et nytt bekjentskap for begge parter.

Levanger 2 rykket opp til Norsk Tipping-ligaen etter et strålende fjorår i 4. divisjon. De kunne juble over et sterkt opprykk da de beseiret toppkollega Trygg/Lade på bortebane i siste seriekamp.

Levanger som klubb går nå inn i en hektisk kampperiode. Søndag kveld spilte førstelaget serierunde i OBOS-ligaen, og etter mandagens toerkamp på TOBB Arena, skal A-laget gjeste Byåsen TF i 1. runde i NM på onsdag før det braker løs i en ny serierunde både i OBOS-ligaen og i Norsk Tipping-ligaen kommende helg.


Sterk hjemmestatistikk

"Nå gleder vi oss veldig," var trener Eirik Utheims ord i et intervju på tillerbyenfk.no. Etter en periode med varierende resultater og et årsmøtevedtak i Tiller Idrettslag som sørget for at Tillerbyen blir Tiller fra og med 2019-sesongen, gir gutta nå alt for å starte årets sesong med tre poeng på hjemmebane.

TOBB Arena var en bane de kapret flesteparten av poengene i fjor på. 24 av lagets 35 opptjente poeng kom på eget kunstgress, og Tillerbyen har vunnet de to foregående års seriepremierer, hjemme som borte.

I 2016 slo de Steinkjer 2-1 i et overtidsdrama på TOBB Arena, mens de slo ironisk nok samme lag 1-0 på Guldbergaunet Stadion i fjor.

Til kampen mot Levanger 2 er keeper Erland Tangvik utilgjengelig grunnet karantene fra sitt røde kort i NM-kvalifiseringskampen mot Trygg/Lade, mens Ole Martin Devle og Ruben Rostille er ute i en lengre periode.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline