Før kampen: Tillerbyen - Løten

Postet av Tillerbyen Media den 27. Apr 2018

A-laget spiller tredje serierunde lørdag ettermiddag.

Tillerbyen kunne juble på bortebane i forrige runde. Kommer årets første hjemmeseier på lørdag?


Tillerbyen FK - Løten FK
3. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 28. april 2018 kl.16.00
TOBB Arena (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
8 grader og delvis skyet


De blåkledde fra Tillerbyen er vertskap for sin andre hjemmekamp så langt i årets sesong, og denne lørdagen kommer Løten på besøk til Trondheim.

Løten Fotballklubb er nyopprykket til Norsk Tipping-ligaen, og de kommer fra kommunen som innehar samme navn som klubbnavnet, som ligger midt i mellom Hamar og Elverum.

Hedmarkingene startet årets sesong med et 2-2-resultat borte mot Melhus i første kamp, og så overrasket de mange ved å beseire Kolstad 2-0 på hjemmebane forrige helg.


Solid seier sist

Tillerbyen fikk virkelig smake på en deilig seier etter å ha slått Byåsen TF 1-0 på bortebane forrige helg. Et hardt frispark fra Mats Ingebrigtsen ble stusset i mål av en rødkledd spiller, og selv om gjestene fra sørsida hadde de største sjansene, ble det bare med det ene målet.

En solid trepoenger var uansett et faktum etter den skuffende åpningskampen mot Levanger 2 fem dager tidligere, da Tillerbyen tapte 3-0 foran mange tilskuere på TOBB Arena.

Nå håper blåtrøyene at det samme antallet finner veien igjen under oppgjøret mot Løten.

Til helgas kamp er Vegard Eidet usikker grunnet ryggskade og Ole Martin Devle ute i en lengre periode, mens det er gledelig å se at Ruben Rostille er tilbake i full trening etter større skadeproblemer tidligere i vår.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart. 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline