Før kampen: Brumunddal - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 4. Mai 2018

Tillerbyen møter Brumunddal på bortebane lørdag ettermiddag.

Ståle Singstad Stegavik er klar for å kjempe om nye poeng.


Brumunddal Fotball - Tillerbyen FK
4. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 5. mai 2018 kl.16.00
SH-banen kunstgress (Brumunddal)

Vi oppdaterer direkte fra kampen på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen gjester Hedmark og Brumunddal for første gang i årets sesong - og den første langturen av totalt fire.

Hjemmelaget Brumunddal var før seriestart en av de største opprykksfavorittene, men har fått en svak start med kun to poeng på de tre første kampene.

Etter et 3-0-tap for Rosenborg 2 i åpningskampen, har avgjort mot henholdsvis Kolstad (2-2) og Melhus (0-0) ført til at de for øyeblikket befinner seg under den røde nedrykksstreken.


To nye spillere inn

Tillerbyen kommer fra en under-pari-kamp hjemme mot Løten, der hedmarkingene var klart best i første omgang og ledet fortjent til pause, men Tillerbyen kriget til seg et viktig poeng i andre omgang etter en flott scoring av Gard Ragnar Killingberg.

Dette var det fjerde poenget Tillerbyen har vunnet etter de tre første kampene, da de åpnet med et skuffende 3-0-tap hjemme for Levanger 2 før de beseiret Byåsen TF 1-0 på Dalgård.

Til Brumunddal har det skjedd et par endringer i spillerstallen. Inn har keeper Marius Larsen og angriper Ronaldo Paul kommet, og begge er ventet å være på bussen sørover.

I tillegg vil både Larsen, som fra før er keepertrener i klubben, og sportssjef Daniel Halgunset lede laget i kamp grunnet trenerduoen Eirik Utheim og Jørn André Hugdals fravær.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline