Før kampen: Rosenborg 2 - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 21. Mai 2018

Tillerbyen gjester Lerkendal og Rosenborgs nest beste tirsdag kveld.

Jørn André Hugdal og Mats Ingebrigtsen (t.h.) er klare for en tøff oppgave.


Rosenborg BK 2 - Tillerbyen FK
6. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Tirsdag 22. mai 2018 kl.19.00
SalMar-banen kunstgress (Lerkendal)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
15 grader og overskyet

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen ned til SalMar-banen og Lerkendal denne tirsdagskvelden, vel vitende om at en av årets tøffeste bortekamper venter.

Rosenborgs nest beste har som vane å stille et knallsterkt mannskap ved hjelp av A-spillere i kamper i Trøndelag, og intet unntak forventes denne kvelden.

De hvit- og sortkledde er foreløpig ubeseiret etter fem serierunder i Norsk Tipping-ligaen, der de står med tre seiere og to uavgjort. I forrige serierunde knuste de Kolstad 6-1 på bortebane.


Sterk bortebanestatistikk

Tillerbyen har forberedt seg godt i den siste uka, selv om det har vært både 17. mai-feiring og pinsehelg. På mandagens fellestrening ble de siste planer lagt, og det meldes om god og optimistisk stemning i forkant av tirsdagens storoppgjør.

Blåtrøyene kommer fra et skuffende 2-1-tap for Gjøvik-Lyn hjemme på TOBB Arena Sør, der Tillerbyen ledet tidlig 1-0, men ga fra seg ledelsen før pause.

Dette er Tillerbyens tredje bortekamp for året. Den første endte med en fortjent 1-0-seier over Byåsen TF før det ble 1-1 borte mot Brumunddal.

Til oppgjøret mot Rosenborg 2 er Gard Ragnar Killingberg ventet å returnere til kamptroppen, mens Sondre Bondø Garstad og Ole Martin Devle fremdeles er ute på ubestemt tid.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline