Samkjører publisering

Postet av Tillerbyen Media den 21. Mai 2018

Tillerbyen Fotballklubb og Tiller Idrettslag Fotball samarbeider tett på nett før Breddekampen.

Tillerbyen som bydel er klare for storkamp. Foto: Norsk Toppfotball.


De blåkledde fra Tillerbyen vil bli vist fram for en hel nasjon søndag 27. mai kl.15.00, da Tillerbyen tar imot Melhus i Breddekampen på TOBB Arena Sør.

Den sjuende serierunden i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 vises direkte på Eurosport Norge med Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal som kommentatorer, og selv med kampen som hovedrett, vil det også bli noen desserter i form av spennende konkurranser som vil bli offentliggjort senere.

På bakgrunn av at Tillerbyen fra 1. januar 2019 vil bli en del av Tiller Idrettslag igjen, er det i beste interesse å samkjøre tekstinformasjon som går ut på hjemmesider og i sosiale medier i forbindelse med denne kampen.

Dette betyr at forhåndsreportasjer og etter kamp-saker vil bli publisert både på tillerbyenfk.no og tillerfotball.no, med deling på de respektive klubbers sosiale medier.

I tillegg vil Tillerbyen ta i bruk emneknaggen "ForzaTiller" i alle sammenhenger rundt denne kampen, samtidig som vi vil bruke Tiller Fotballs grafikk under direkteoppdateringer på Twitter.


Nok en gang skal vi vise at vi er #BestSammen, og vi gleder oss til storkamp på TOBB Arena Sør!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline