Før kampen: Kolstad - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 3. Jun 2018

Et heftig lokaloppgjør søndag kveld.

Andreas Druzkowski og resten av Tillerbyen håper å vinne både duellene og selve kampen mot Kolstad.


Kolstad Fotball - Tillerbyen FK
8. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 3. juni 2018 kl.18.00
Kolstad Idrettspark stor (Huseby)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar den svært korte turen vestover til Kolstad denne søndagen. Eller Huseby. Eller Saupstad. Bydelen med mange kjære navn.

Er det en ting som er sikkert, så er det at det er rødt mot blått.

Og nytt for årets sesong - så langt, vel og merke - er at det er to bunnlag som møtes. Kolstad ligger i likhet med Tillerbyen under streken, og rødtrøyene har kapret åtte poeng på de sju første serierundene.

Kolstad har heller ikke vunnet på hjemmebane så langt, og de tapte 3-2 for Ottestad i forrige serierunde. I forrige hjemmekamp ble det 1-6 mot Rosenborg 2.


Satser på en bedre juni

Tillerbyen håper å ha ristet av seg forrige seriekamp mot Melhus. I et glitrende sommervær med TV-kamera og hele 764 tilskuere til stede, ble det en folkefest uten like. Dessverre startet de blåkledde svakt, og lå tidlig under 1-0. Dette ble også sluttresultatet, til tross for en kraftig forbedret andreomgang.

Blåtrøyene satser på en bedre juni enn mai. I forrige måned ble det bare ett fattig poeng på fire kamper, noe som har ført til at laget ligger på nedrykksplass. Men en seier over Kolstad vil føre Tillerbyen minst a poeng med lagene over den berømte streken.

Til lokaloppgjøret vil Tillerbyen være uten Gard Ragnar Killingberg (strekk) og Vegard Eidet (ankel), mens Niklas Iversen regnes med å være 100 % etter et innhopp i forrige serierunde og en ny god treningsuke.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline