Før kampen: Tillerbyen - Orkla

Postet av Tillerbyen Media den 15. Jun 2018

Tillerbyen tar imot Orkla i den siste hjemmekampen før sommerferien.

Jubel over seier i forrige kamp. Blir det årets første hjemmeseier på lørdag?


Tillerbyen FK - Orkla FK
10. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 16. juni 2018 kl.16.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
17 grader og lettskyet


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Orkla velkommen til TOBB Arena Sør denne lørdagen, og det er to lag i feil ende av tabellen som møtes til dyst.

Orkla startet årets sesong med tre strake tap før de vant veien til vinnersporet. Deres siste seier kom i oppgjøret mot Rosenborg 2 på hjemmebane, der orkdalingene vant 3-2.

I de to seneste rundene har det blitt 3-1-tap for både Melhus og Kolstad.


Trio tilbake

Tillerbyen kommer til denne kampen med stor selvtillit etter to strake trepoengere og en ny god treningsuke med mange tilgjengelige spillere. Det bør det også kanskje være, spesielt med tanke på at laget ennå har til gode å vinne på hjemmebane i årets sesong.

Etter å ha tapt TV-kampen for Melhus (0-1) og deretter havnet sist på tabellen i avdelingen, reiste Tillerbyen seg kraftig og vant fortjent 3-2 i lokaloppgjøret over Kolstad på Huseby.

I forrige serierunde borte mot Ottestad lå de under 1-0 i andre omgang, men to sene scoringer fra Gard Ragnar Killingberg og et overtidsmål av unggutten Robin Johansen Hermanstad sørget for 3-1-seier og svært god stemning på bussen hjemover til Trondheim.

Dessverre for blåtrøyene er Killingberg utilgjengelig til Orkla-kampen, men laget kan glede seg over å få tilbake Sondre Bondø Garstad, Ruben Rostille og Preben Hald.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline