Før kampen: Tynset - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 20. Jun 2018

Tillerbyen gjester Tynset i siste vårkamp torsdag kveld.

Blir det mer jubel for gutta i blått mot Tynset?


Tynset IF - Tillerbyen FK
11. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Torsdag 21. juni 2018 kl.19.30
Nytrømoen gras (Tynset)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
8 grader og skyet

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar turen sørover til Nord-Østerdal og Tynset denne torsdagen, og tar sommerferie etter oppgjøret på Nytrømoen gras.

Tynset vil alltid være en favoritt på hjemmebane uansett motstander i avdelingen grunnet naturgress som underlag, men de kommer til dette oppgjøret i stikk motsatt form sammenlignet med Tillerbyen.

Tynset har ikke vunnet siden de slo Gjøvik-Lyn 4-1 på Nytrømoen 26. mai, og denne seieren var deres tredje strake på hjemmebane.

Rødtrøyene har deretter tapt tre på rappen, senest 3-2 for Kolstad på bortebane, og det har ført dem under nedrykksstreken.


Druzkowski ut, Killingberg inn

Tillerbyens selvtillit fortsetter å vokse etter den siste tidens sterke prestasjoner.

Etter at de bokstavelig talt nådde bunnen etter 0-1-tapet for Melhus på TOBB Arena Sør for drøyt fire uker siden, har pila pekt kraftig oppover.

Først slo de Kolstad 3-2 i et heftig lokaloppgjør før det ble tre nye poeng i duellen med Ottestad på bortebane (3-1), og i forrige serierunde hjemme mot Orkla fortsatte blåtrøyene å angripe uten bind for øynene. Der endte det til slutt med en sterk 4-1-seier - årets første trepoenger på TOBB Arena Sør.

Med tre strake seiere jakter blåtrøyene nå sin fjerde på rad. Det vil i så fall være første gang i Tillerbyens historie hvis dette skjer mot Tynset. Forrige gang det var fire strake trepoengere, var ved to anledninger i 2013-sesongen, den gang under Tiller IL.

Til oppgjøret mot Tynset er Kristoffer Pires Ferreira usikker grunnet en lårskade, men vil bli testet tett opp til kampstart. Derimot vil ikke Andreas Druzkowski bli med bussen sørover, ettersom han har dratt hjem nordover til Rørvik grunnet sommerjobb.

På den gledelige siden er Gard Ragnar Killingberg, mannen med nese foran mål og en egen garderobesang, ventet å returnere til kamptroppen.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline