Før kampen: Levanger 2 - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 6. Aug 2018

Tillerbyen gjester Levanger 2 mandag kveld.

Ståle Stegavik og resten av Tillerbyen håper på revansje fra motsatt oppgjør med Levanger 2.


Levanger FK 2 - Tillerbyen FK
14. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 6. august 2018 kl.19.00
TOBB Arena Levanger (Levanger)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen reiser til Levanger og nord i Trøndelag for å avslutte den 14. serierunden mandag kveld, og det er ventet at det blir en knokkelkamp for gjestene fra storbyen.

En kuriositet ved denne kampen er at det blir en kamp mellom to lag som spiller på hjemmebane under samme navn, bare i forskjellige byer! Levanger spiller på TOBB Arena Levanger (tidl. Moan stadion) mens Tillerbyen spiller på TOBB Arena Sør i Trondheim (tidl. Tonstad kunstgress).

Levangers andrelag ligger under nedrykksstreken, men kan klatre over den dersom de tar poeng mot Tillerbyen.

De kommer fra en 3-1-seier over bunnkollega Kolstad i forrige serierunde, og de har bare ett tap på sine fire siste kamper, som kom hjemme mot Rosenborg 2 for tre runder siden.

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i første serierunde maktet ikke Tillerbyen å omsette sjansene sine spesielt i første omgang, og de måtte se seg slått hele 3-0 av et sterkt Levanger 2-lag.


To ute - to inne?

Tillerbyen kommer med en stor selvtillit og svært god stemning i spillergruppa etter den siste tids sterke resultater.

I forrige serierunde ble Steinkjer slått fortjent 1-0 på Guldbergaunet etter scoring av Gard Ragnar Killingberg, og dette var den sjette strake kampen uten nederlag. Siden forrige tap, har Tillerbyen plukket 16 av 18 mulige poeng, og har dermed foreløpig skaffet seg en liten luke til nedrykksstreken som de selv lå under den gang.

Den luken kan bli krympet inn hvis jobben ikke gjøres mot Levanger 2, men ved seier kan Tillerbyen komme nærmere toppen av tabellen.

Til mandagens kamp er det bekreftet at verken Oskar Stølan (bortreist) eller Andreas Druzkowski (jobb) har mulighet til å stille, mens Sindre Olufsen har returnert fra Norway Cup-deltakelse for Tiller IL og er meldt klar til kamp.

I tillegg vil comeback-spilleren Asgeir Snekvik være tilgjengelig for seleksjon.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline