Før kampen: Tillerbyen - Byåsen TF

Postet av Tillerbyen Media den 10. Aug 2018

Tillerbyen er vertskap for Byåsen TF lørdag ettermiddag.

Mats Ingebrigtsen scorte hattrick mot Levanger 2. Øker han målsnittet mot Byåsen TF?


Tillerbyen FK - Byåsen TF
15. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 11. august 2018 kl.16.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel ifølge yr.no:
Delvis skyet og 15 grader

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker serieleder Byåsen Toppfotball velkommen til TOBB Arena Sør denne ettermiddagen.

Heldigvis viser værvarselet tegn til bedring og kanskje noe overraskende som perfekt kampvær uten de voldsomme nedbørsmengdene, men denne runden kolliderer også med oppstart i den engelske toppserieligaen for mange interesserte.

Allikevel er det ventet en del tilskuere som ønsker å se to formlag - og i skrivende stund topplag - barker sammen på sørsida av byen.


Tillerbyen-seier på Dalgård

Rødtrøyene fra Trondheim vest topper tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, og går inn til denne kampen som klare forhåndsfavoritter. Byåsen rykket i fjor ned fra nivå tre, og de har uttalt at målet er å komme tilbake på første forsøk.

Byåsen slo Kolstad 6-1 i forrige serierunde, og tar man med 4-0-seieren over Kolstad for to uker siden, er det et offensivt motstanderlag som tar den korte turen sørover denne runden.

I motsatt oppgjør i serierunde to gikk det derimot Tillerbyens vei. Et selvmål rett før pause var nok til å sikre en sterk og fortjent 1-0-seier på Dalgård.


Tre usikre - Welos overgang godkjent

Tillerbyen kommer til dette oppgjøret med en fremdeles stor selvtillit. Blåtrøyene har nå gått sju strake kamper uten tap (seks seiere og en uavgjort, red. anm.), og nå sikter de mot sin åttende. I skrivende stund skiller det kun seks poeng mellom Byåsen og Tillerbyen, som ligger på en foreløpig 4. plass.

I forrige serierunde gjestet Tillerbyen et sterkt Levanger 2-lag, men da hjemmelaget fikk en utvist tidlig i kampen, sa sørtrønderne takk og farvel og vant til slutt 7-0.

Til lørdagens oppgjør kan det hende det blir rokkeringer i laget. Martin Kristoffer Berdal måtte tåle en takling i øvre rygghøyde mot Levanger 2, men er nå usikker til kampstart. Det samme gjelder Ståle Stegavik og toppscorer Gard Ragnar Killingberg, som begge har trent alternativt denne uken.

Til gjengjeld er overgangen til nysignerte Sindre Welo godkjent av det amerikanske fotballforbundet, da dette ble offisielt fredag formiddag.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline