Før kampen: Løten - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 17. Aug 2018

Tillerbyen reiser til Løten i den 16. serierunden lørdag ettermiddag.

Ståle Stegavik fløy høyt som midtstopper i 1-0-seieren over Byåsen TF.


Løten FK - Tillerbyen FK
16. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 18. oktober 2018 kl.16.00
Løten kunstgress (Løten)

Vi oppdaterer mål og andre viktige hendelser direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen setter seg på bussen tidlig på morgenen retning hedmarken, og litt utpå ettermiddagen skal tre nye poeng kjempes om.

Løten er motstanderen i denne runden, et lag som lenge har ligget under nedrykksstreken til tross for en god start på sesongen.

Det ble 1-1 mot Tillerbyen på TOBB Arena Sør i den tredje serierunden, da Gard Ragnar Killingberg utlignet gjestenes 1-0-ledelse tidlig i andre omgang.

Forrige Løten-seier var 16. juni i oppgjøret mot Ottestad da hjemmelaget vant 3-2, men siden dette ble det fire strake tap og hele 20 baklengsmål før laget fikk seg en opptur borte mot Kolstad i forrige serierunde. Der ble det 1-1 i en kamp som fort kunne ha bikket begge veier.

Med flere nye signeringer på plass, blir Løten vanskelig å slå resten av høsten.


Stopperduo ute i flere uker?

Tillerbyens selvtillit vokser for hver runde som går. Forrige helg var det duket for noe så sjeldent som et toppoppgjør på TOBB Arena Sør, og blåtrøyene viste vei og slo Byåsen TF 1-0 etter en tidlig scoring av Mats Ingebrigtsen.

Dette var den åttende strake kampen uten tap (7-1-0), og den tredje kampen på rad uten baklengsmål. I de fire kampene etter sommerferien har ikke blåtrøyene sluppet inn et spillemål, kun to straffespark mot Verdal 21. juli.

Til oppgjøret mot Løten er det definitivt sikkert at stopperduoen Kristoffer Pires Ferreira (ankel) og Martin Kristoffer Berdal (rygg) ikke blir med. Ferreira tråkket over på trening rett før Byåsen-kampen, og er ute i minst tre uker til. Berdal sliter fremdeles med ringvirkninger etter den svært spesielle taklingen i øvre rygghøyde fra Levanger 2-spilleren, og kan være ute i flere uker til.

I tillegg er Sindre Olufsen ute mot Løten etter å ha fått seg en stempling i foten mot Byåsen TF, men på den gledelige siden er Sindre Welo klar for spill og tilgjengelig for seleksjon. I tillegg er Oskar Stølan og Robin Hermanstad hjemme igjen fra sine sene sommerferier.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline