Mathiassen til Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 23. Aug 2018

Tillerbyen signerer en målfarlig angriper.

Espen Mathiassen med sportssjef Daniel Halgunset.


Tillerbyen Fotballklubb har signert Espen Amandus Mathiassen (24) fra FK Kvik. Angriperen har signert på en avtale ut inneværende sesong, og har allerede rukket å trene flere ganger med sine nye lagkamerater.

Mathiassen er en offensiv spiller som bekler både kant- og indreløperrollene best, og i løpet av sine 51 kamper i Kvik fordelt på tre sesonger, ble han toppscorer med til sammen 52 mål.

24-åringen kommer fra Sjetnmarka, kun et halvlangt steinkast fra TOBB Arena Sør.


- Det kribler i beina allerede

Hovedpersonen selv gleder seg til å returnere til sin gamle hjemmebane.

- Det blir spennende å få spille på et høyere nivå. Både spillere og trenere har tatt veldig godt imot meg, og det er en veldig fin gjeng som jeg ser frem til å spille sammen med. Det er selvfølgelig morsomt å få spille på sin tidligere hjemmebane regelmessig igjen - jeg kjenner det kribler i beina allerede, forteller Mathiassen, som også har bare gode ord å si om sin gamle "arbeidsplass".

- Jeg har hatt noen fantastiske år i Kvik. Vi har hatt et godt miljø med veldig gode spillere, og jeg tar med meg mange opplevelser videre i min karriere. Jeg må få rette en stor takk til min tidligere trener Simon Hustad Evjen, som jeg også hadde i Sjetne, som har gjort meg til en klart bedre spiller.

Sportssjef Daniel Halgunset var en glad leder da denne overgangen gikk i orden.

- Espen er en spiller vi har kjent lenge. Det er en herlig lokal type som går foran i krigen, og med sin solide vinnermentalitet, kan han virkelig gi spillergruppa enda mer konkurranse både på trening og i kamp. Vi gleder oss til å se han i Norsk Tipping-ligaen i helblå drakt.

- Jeg må også gi skryt til Simon Evjen og Kvik for deres samarbeidsvillighet rundt denne overgangen. Det er ikke hver gang vi opplever slike personer på den andre enden av bordet, sier Halgunset.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline