Før kampen: Tillerbyen - Brumunddal

Postet av Tillerbyen Media den 24. Aug 2018

Tillerbyen tar imot Brumunddal til en ny toppkamp på TOBB Arena Sør lørdag ettermiddag.

Kaptein Magnus Bjerke er klar for å krige om tre nye poeng.


Tillerbyen FK - Brumunddal Fotball
17. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 25. august 2018 kl.16.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
14 grader og lettskyet


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Brumunddal velkommen til Trondheim sør denne runden. Gjestene fra Hedmark opplevde et slagkraftig Tillerbyen-lag i motsatt oppgjør på Sveum Idrettspark i vår, der et selvmål fra hjemmelaget ble utlignet på et vakkert frispark rett før pause.

Kampen endte 1-1 i et jevnt og tett oppgjør, og nå har begge lag lyst på tre poeng.

Brumunddal ligger kun målforskjell bak Tillerbyen på tabellen (5. plass), og er i likhet med Tillerbyen ett av de store formlagene i avdelingen. Hvittrøyene har ikke tapt på 11 kamper - siden 12. mai borte for Orkla (1-4) - og de har vunnet fem strake bortekamper, senest 1-0 over Melhus.

I forrige serierunde ble det 2-2 hjemme mot Kolstad.


Skadeutfordringer

Tillerbyen har levert sterke resultater de siste månedene, og de har ikke tapt en seriekamp på de siste ni rundene.

Forrige serierunde endte med 2-2 borte mot et forsterket Løten-lag, der Sindre Welos to straffescoringer sikret poeng under vanskelige forhold.

Blåtrøyene har vunnet de tre siste hjemmekampene, senest 1-0 i toppkampen mot Byåsen Toppfotball for to uker siden da Mats Ingebrigtsens tidlige scoring var nok til å skille lagene.

Til oppgjøret mot Brumunddal er det fremdeles flere spillere som er bekreftet ute. Midtstopperduoen Kristoffer Pires Ferreira (ankel) og Martin Kristoffer Berdal (rygg) er ute i en lengre periode, der Berdal er nærmest retur om anslagsvis to til tre uker.

I tillegg mangler Sindre Olufsen (fot) og Gard Ragnar Killingberg (lår), mens Ståle Stegavik er usikker og vil bli testet tett opp mot kampstart.

Nysigneringen Espen Mathiassen har trent med sitt nye lag den siste tiden, men det er usikkert om han rekker denne kampen.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline