Før kampen: Melhus - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 14. Sep 2018

Tillerbyen gjester Gruva-anlegget på Melhus i den 20. serierunden lørdag ettermiddag.

Alpha Doboyou er klar for å kjempe om tre nye poeng.


Melhus IL - Tillerbyen FK
20. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 15. september 2018 kl.16.00
ÆESTOLT Banen Kunstgress (Melhus)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen bruker ikke så lang tid i bilene til årets tredje siste bortekamp, og er det en annen ting som er sikkert, så er det at de går for tre poeng.

Men møtet med Melhus kommer til å bli langt fra enkelt. De sort- og hvitstripede slo Tillerbyen 1-0 i den berømte TV-kampen tilbake i mai, da over 700 tilskuere fant veien innenfor portene på TOBB Arena Sør og opplevde til tross en real festdag.

Men så festlig har ikke den siste perioden vært for Melhus. De har bare vunnet én av sine siste fem kamper, og det var i forrige hjemmekamp da de slo jumboplasserte Ottestad 3-1.

I forrige serierunde tapte de 3-1 for Kolstad.


Flere tilbake

Tillerbyen kommer til dette oppgjøret med en liten opptur etter hjemmemøtet med Rosenborg 2 på mandag. Blåtrøyene lå under 1-0 til pause, men en svært god andre omgang sikret 1-1 og ett poeng - selv om det fort kunne ha vært alle tre.

Selv om Tillerbyen ikke har vunnet på de fire siste kampene - sist seier var 1-0 over serieleder Byåsen TF 11. august - har det blitt kun ett tap på de 12 siste kampene.

Gjestene ser lys i enden av tunnelen på sin nevneverdige skadeproblematikk. Selv om Kristoffer Pires Ferreira (ankel) og Sindre Olufsen (tå) fortsatt er ute, er Martin Kristoffer Berdal tilbake. Samtidig har både Gard Ragnar Killingberg og Ståle Singstad Stegavik fått nok en god treningsuke.

I tillegg er Kjartan Ulstad, som sonet karantene i forrige kamp, og nysignerte Henning Gladsø tilgjengelig for seleksjon.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline