Før kampen: Tillerbyen - Kolstad

Postet av Tillerbyen Media den 20. Sep 2018

Tillerbyen tar imot Kolstad til et heftig lokaloppgjør fredag ettermiddag.

Alpha Doboyou (delvis skjult t.v.) scorte vinnermålet da sesongen snudde mot Kolstad i motsatt oppgjør. Kan det skje igjen?


Tillerbyen FK - Kolstad Fotball
21. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 21. september 2018 kl.17.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
10 grader og regn


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til å være vertskap for Kolstad denne fredagen, og det er ventet at det blir en rysare av et lokaloppgjør mellom to lag i hver sin formkurve.

Kolstad lå lenge under nedrykksstreken og hadde fem strake tap når kalenderen bikket tidlig august. Så gjorde de trenerbytte, og siden den gang har de spilt seks strake kamper uten nederlag, hvorav de fire siste er vunnet.

De kommer fra en sterk 5-3-seier over Rosenborg 2 på Lerkendal og senest 3-1-seier over jumboplasserte Ottestad på hjemmebane.

Dette har ført Kolstad opp på trygg grunn, med sju poeng ned til nedrykk og rett bak Tillerbyen på tabellen.


Fem kamper uten seier

Tillerbyen er nødt til å reise den berømte kjerringa hvis de fortsatt skal ha kontakt med lagene over seg. Etter å ha hatt en strålende formkurve med ti kamper uten tap, står de nå uten seier på sine siste fem, derav to tap på sine siste tre oppgjør.

I forrige serierunde tapte de 3-2 for Melhus i en meget svak fotballkamp, og denne treningsuka har blitt flittig brukt på å få spillerne i gang igjen.

I motsatt oppgjør på Huseby lå Tillerbyen under 2-1 med kort tid igjen å spille, før sene scoringer fra Ronaldo og Alpha Doboyou sikret tre svært viktige poeng for blåtrøyene. Denne kampen gjorde at sesongen snudde i positiv retning for Tillerbyen, og nå håper de at det skjer igjen.

Spillerne vet at vinneren i lokaloppgjøret vil ta et stort steg mot å unngå nedrykk med mange kamper igjen å spille.


Duo tilgjengelig

Men fra håp til virkelighet, står det om tre poeng det skal kjempes om.

I kampen mot Kolstad er det klart at Sindre Myrvold Welo ikke deltar grunnet karantene (fire gule kort), mens Niklas Iversen er usikker (lyske).

På den positive siden er både kaptein Magnus Bjerke og Mats Ingebrigtsen, som begge var utilgjengelig mot Melhus, nå tilgjengelig for seleksjon.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline