Før kampen: Tillerbyen - Ottestad

Postet av Tillerbyen Media den 28. Sep 2018

Tillerbyen kan ta et langt steg mot overlevelse hvis de gjør jobben lørdag ettermiddag.

Gard Ragnar Killingberg scorte to mot Ottestad i motsatt oppgjør. Blir han avgjørende også i hjemmemøtet?


Tillerbyen FK - Ottestad IL
22. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 29. september 2018 kl.15.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel ifølge yr.no:
8 grader og delvis skyet


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til nok en runde i Norsk Tipping-ligaen, og på septembers nest siste dag står Ottestad for tur.

De gul- og sortkledde fra Stange i Hedmark har hatt en nedadgående formkurve den siste tiden, og opprykkslaget fra i fjor jobber mot den berømte klokka for å ha en mulighet til å berge plassen.

Ottestads 3-2-seier over Steinkjer 25. august er den eneste seieren på de siste ti kampene, og nå ligger denne rundens bortelag helt sist på tabellen med 13 poeng, tolv poeng opp til trygg plass og med fem kamper igjen å spille.


Sterk seier på bortebane

I motsatt oppgjør på Hias-banen gikk gultrøyene opp i ledelsen tidlig i andre omgang, men Tillerbyens vane til det den gang varme sommerværet betalte for seg i form av tålmodighet.

To scoringer fra Gard Ragnar Killingberg og en sen punktering fra Robin Johansen Hermanstad sørget for at blåtrøyene satte seg på bussen hjem med en fin-fin 3-1-seier.

Den gang var lagene nærmest tabellnaboer, men så har Tillerbyen bykset ifra. Til tross for at de den siste tiden hadde fem strake kamper uten seier, ble det en svært etterlengtet trepoenger mot Kolstad i forrige runde (1-0).

Nå ligger Tillerbyen på en foreløpig 4. plass på tabellen, en plassering som neste år gir en direkte inngang til Norgesmesterskapet (NM).


Trio tilbake

Men det er fem kamper igjen å spille, og ingenting er avgjort.

På skadefronten er det derimot noe som er avgjort, og det er at Kristoffer Pires Ferreira (ankel) ikke spiller mer i 2018 for å bli helt frisk til neste års oppkjøring. Sindre Olufsen (tå) kan også inneha den samme skjebnen, men det er fortsatt en mulighet at backen blir tilgjengelig helt på tampen av inneværende sesong.

Tillerbyen har ingen spillere som må sone karantene denne runden, men Henning Gladsø, som pådro seg en hjernerystelse i forrige kamp, blir ikke klar til oppgjøret mot Ottestad. Det blir heller ikke Mats Ingebrigtsen (kne) og Niklas Iversen (lyske).

På den gledelige siden er Sindre Welo, som sonet karantene mot Kolstad, Robin Hermanstad og Sondre Garstad alle tilgjengelige for seleksjon.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline