Før kampen: Orkla - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 6. Okt 2018

Tillerbyen gjester et lag midt i nedrykksstriden søndag ettermiddag.

Ståle Singstad Stegavik scorte det siste målet da Tillerbyen slo Orkla 4-1 i motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i juni.


Orkla FK - Tillerbyen FK
23. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 7. oktober 2018 kl.15.45
Orkla Sparebank Stadion (Fannrem)

Vi oppdaterer direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar turen ut til Orkdal'n og nærmere bestemt Fannrem denne søndagen. Våre gutter håper at de fortsetter storspillet fra Ottestad-kampen, men de vet at ingenting kommer av seg selv.

Mens blåtrøyene berget plassen teoretisk i forrige runde, er situasjonen en annen hos Orkla. Klubben feirer 20-årsjubileum i år, men det har ikke vært så mye å juble så langt. Laget ligger før denne runden tredje sist og har fem poeng opp til trygg grunn. Avstanden kan dog være større etter lørdagens kamper.

Orkla står med kun ett tap på sine fem siste hjemmekamper (1-2 for Løten 25. august), og de slo Melhus komfortabelt 4-0 i forrige hjemmekamp for to uker siden.

I sist serierunde ble det 2-2 mot Kolstad på bortebane.


Full tropp klar til kamp

Tillerbyen har ikke tenkt å slappe av selv om de er sikret en plass i 2019-utgaven av Norsk Tipping-ligaen, da som Tiller IL. Nå går blåtrøyene for en topp 5-plassering som sikrer 1. runde i neste års NM.

Etter å ha gått fem kamper uten seier, løsnet det i lokaloppgjøret mot Kolstad for to uker siden, da Tillerbyen vant fortjent 1-0 på TOBB Arena Sør. På samme bane slo de Ottestad 4-0, og nå jakter de sin tredje strake seier mot et Orkla-lag som er vant til store målsifre.

Tillerbyen har ingen nye skadeproblemer eller karantener å melde om, foruten langtidsskadene på Kristoffer Pires Ferreira (ankel), Sindre Olufsen (tå), Niklas Iversen (lyske) og Henning Gladsø (hode). Det er dermed ventet et fulltallig og heltent Tillerbyen-lag mot Orkla.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline