Før kampen: Tillerbyen - Tynset

Postet av Tillerbyen Media den 12. Okt 2018

Tillerbyen er vertskap for Tynset i den tredje siste serierunden lørdag ettermiddag.

Mats Ingebrigtsen (t.v.) scorte på straffespark i motsatt oppgjør på Nytrømoen.


Tillerbyen FK - Tynset IF
24. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 13. oktober 2018 kl.15.30
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
16 grader og skyet


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Tynset velkommen til sørsida av Trondheim denne lørdagen, der to lag i hver sin ende av tabellen kjemper om forskjellige utfall.

Hedmarkingene fra Tynset karret seg over nedrykksstreken på målforskjell etter en 4-1-seier over Kolstad i forrige serierunde, og dette var deres tredje strake seier på hjemmebane.

På bortebane har det derimot gått litt tråere. Deres forrige bortepoeng var mot Melhus for to uker siden (0-0), og totalt har de plukket med seg tre poeng på fremmed kunstgress.

I motsatt oppgjør på Nytrømoen gras endte det til slutt 2-2. En jevn og spennende kamp der Tillerbyen ledet to ganger og kunne ha ledet med større margin, men de blå var også heldige som holdt unna i sluttminuttene.


To hjemmeseiere på rad

Tillerbyen kommer til denne hjemmekampen med et skuffende 2-0-tap borte for Orkla i forrige runde. Blåtrøyene lå under 1-0 mot spillets gang til pause, men etter en svak prestasjon etter sidebytte, måtte de se seg slått 2-0 da Orkla punkterte kampen på overtid.

Dog var dette det første tapet på tre kamper, og de to foregående har endt med henholdsvis 4-0-seier over Ottestad og 1-0-seier over Kolstad.

Tillerbyen innehar tredjeplassen i avdelingen for øyeblikket, en plassering som neste år gir en direkteplass i 1. runde i NM. Den akter de også å inneha etter endt sesong, men da må jobben først gjøres mot Tynset.


Gladsø og Olufsen i full trening

Til lørdagens oppgjør er det ventet noen endringer i kamptroppen som møtte Orkla. Det er gledelig at Sindre Olufsen er i full trening igjen etter å ha vært ute med en skade i stortåa i flere uker, men det er ventet at denne kampen kommer litt for tidlig for backen.

I full trening er også Henning Gladsø, som har vært ute i et par uker etter en smell i hodet som han pådro seg i en tøff duell under Kolstad-seieren. Gladsø er tilgjengelig for seleksjon til lørdagens kamp.

Alpha Doboyou sliter med ryggen og er usikker til Tynset-oppgjøret, mens det er ingen karantener som spillerne må sone for.

Fra før er Kristoffer Pires Ferreira (ankel) og Niklas Lyngvær Iversen (lyske) høyst trolig ute resten av sesongen.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline