Før kampen: Verdal - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 19. Okt 2018

Tillerbyen gjester Verdal i årets siste bortekamp lørdag ettermiddag.

Blir det bortejubel på årets siste reise?


Verdal IL - Tillerbyen FK
25. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 20. oktober 2018 kl.13.00
Coop Arena (Verdal)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Delvis skyet, 10 grader

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen gjester Verdal i årets siste kamp på bortebane denne lørdagen, men de vet at de møter et av ligaens gjerrigste lag i begge ender.

Verdals 1-0-seier over Melhus på hjemmebane for to uker siden var nordtrøndernes første seier på nesten to måneder, etter at de hadde gått sju kamper uten å oppleve jubelscener ved kampslutt.

I forrige serierunde ble det 1-1 borte mot Kolstad, og Verdal håper å gjøre ting annerledes enn forrige møtet med Tillerbyen på TOBB Arena Sør. Rett etter sommerferien var Tillerbyen vanskelig å ha med å gjøre, og blåtrøyene kunne til slutt juble over en sterk 4-2-seier.


Duo ute - trio tilgjengelig

Tillerbyen er i praksis kun ett poeng fra å sikre en topp 5-plassering som gir en plass i 1. runde i NM neste år, og de har to kamper igjen av sesongen å gjøre det på.

Da må de gjøre det bedre enn de foregående bortekampene. Til tross for en bunnsolid hjemmestatistikk den siste tiden, har de sviktet på bortebane. 2-0-tapet for Orkla for to uker siden var det tredje strake bortetapet på rad, og forrige seier kom mot Levanger 2 på Moan (7-0).

Til oppgjøret mot Verdal vil det bli endringer i kamptroppen som kjører nordover lørdag formiddag. Både kaptein Magnus Bjerke og Kjartan Ulstad har karantener (gule kort), mens Ronaldo sliter med ryggen og vil ikke bli å finne i en av bilene.

På den gledelige siden er Sindre Olufsen, som den siste tiden har vært tilbake i full trening etter en langvarig tåskade, samt Asgeir Snekvik og Alpha Doboyou, som sto over forrige serierunde, tilgjengelige for seleksjon.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline