Hugdal trer av

Postet av Tillerbyen Media den 25. Okt 2018

Spillende trener Jørn André Hugdal spiller og leder sin foreløpige siste kamp i helblått på lørdag.

Hugdal trapper ned etter inneværende sesong.


Rett før jul 2009. En litt beskjeden kar fra Tynset kommer på trening hos Tiller etter tidligere å ha vært noen år som junior i Rosenborg. Han forteller han er spiss, og får fortsette prøvespillet utover vinteren 2010.

Han ble nesten umiddelbart omskolert til midtstopper etter han signerte.

Og Tiller rykket opp til 2. divisjon ti måneder senere.

For Tiller, den gang Rødde og nå Tillerbyen ble det mange A-kamper i både 2.- og 3. divisjon - til sammen over 200.

Han var også en viktig bidragsyter til at Tillerbyen fra 2019 blir Tiller igjen.


Vemodig

Han har rukket å runde 30 år, og har nå valgt å ta seg en pause fra både trener- og spillerverv i klubben(e) han har tilbrakt sine ni siste år.

- Det er selvfølgelig veldig vemodig å forlate denne gjengen nå. Det har alltid vært morsomt å dra på treninger og kamper med flotte personer, men jeg har noe viktigere som fortjener å bli prioritert fremover, innleder Hugdal.

Før jul blir han nemlig tobarnsfar, og for å være med på et høyt nivå som i år, vil ikke tiden strekke til.

- Jeg har en fantastisk samboer som har latt meg holde på med dette lenge, og jeg er takknemlig for at hun er tålmodig med meg.


Aldri vært bedre

Når vi tar med Hugdal på "memory lane", innrømmer han at han har opplevd mye de siste ni årene på fotballbanen.

- Opprykket i 2010 og 2013 sitter selvfølgelig i, men jeg husker også den siste spilledagen i 2016 da vi berget plassen på målforskjell i det nye 3. divisjonssystemet. Det er vanskelig å trekke frem én enkelt opplevelse, for det har vært så mange av dem.

- Det har også vært en viktig del å få Tillerbyen tilbake i Tiller. Fremtiden i Tiller er lysende, og jeg vet at det gror veldig godt i aldersbestemt både på gutte- og jentesiden. Hvem vet hvor langt vi kan nå i løpet av de neste årene, forteller den avtroppende treneren.

- Spillergruppen som blir overlevert til nestemann er den beste i min tid som trener, og med Tiller sine nye fasiliteter tatt i betraktning, har forutsetningene for å lykkes aldri vært bedre.


Har blitt Tiller-mann

- Jeg har vært heldig som har fått vært med mange herlige personer både som spiller og trener. Spesielt vil jeg få nevne Marius Larsen gjennom mange år, og Eirik Utheim og Daniel Halgunset i år. Uten disse hadde vi ikke vært der vi er i dag.

Selv om Hugdal gir seg etter inneværende sesong, er han for øvrig ikke helt sikker på at lørdag blir hans siste opptreden i helblått.

- Jeg har lyst til å fortsette i fotballen i noen år til, og du skal vel ikke se bort fra at jeg ønsker å spille litt i løpet av 2019. Jeg har jo blitt Tiller-mann etter mine mange år her. Kanskje jeg kan erstatte Brage Rimol som spiss i 6. divisjon, humrer Hugdal.


Tillerbyen Fotballklubb og Tiller Idrettslag Fotball ønsker å takke Hugdal for mange flotte og sterke år. Samtidig ønsker vi Hugdal lykke til videre og selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake dersom anledningen byr seg.


Bli med å hylle Hugdal du også.
Kom på siste hjemmekamp mot Steinkjer lørdag kl.12.00 og støtt blåtrøyene til en feiende flott avslutning på en stor 2018-sesong.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline