Før kampen: Tillerbyen - Steinkjer

Postet av Tillerbyen Media den 26. Okt 2018

Tillerbyen er vertskap for Steinkjer i den siste serierunden i Norsk Tipping-ligaen lørdag ettermiddag.

Denne gjengen ønsker å avslutte sesongen med stil i det som er spillende trener Jørn André Hugdal (nr tre f.h.) sin siste kamp.


Tillerbyen FK - Steinkjer FK
26. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 27. oktober 2018 kl.12.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Sol, 1 grad


Det er duket for årets siste seriekamp for de blåkledde fra Tillerbyen, og denne lørdagen blir den aller siste som Tillerbyen Fotballklubb før laget overføres til moderklubben Tiller Idrettslag.

Lørdagen blir også siste kamp for spillende trener Jørn André Hugdal. Tynsetingen gir seg i sin rolle etter inneværende sesong, og det er alles mål å avslutte med tre poeng til ære for Jørn.

Men mot Steinkjer blir det uansett ikke enkelt. Nordtrønderne har de siste årene spilt jevnt med Tillerbyen, men Tillerbyen har et lite overtak med fire seiere på de fem siste innbyrdes kampene.

Steinkjer berget plassen i Norsk Tipping-ligaen etter en storseier over Kolstad (5-1) i forrige serierunde, så det vil være to lag som kan slippe seg løs og yte sitt beste denne runden.


Sikret NM-plass

I likhet med Steinkjer, spiller også Tiller i Norsk Tipping-ligaen neste år. Det var klart for flere runder siden, men i forrige seriekamp ble det 1-1 på Verdal, noe som sikret en direkteplass i 1. runde i neste års NM.

Det er en enorm prestasjon med årets sesongstart tatt i betraktning. Etter sju runder lå Tillerbyen helt sist på tabellen med fem poeng, og det etter å ha tapt en spesiell TV-kamp mot Melhus på hjemmebane.

Så fulgte en rekke på ti kamper uten tap, og plutselig var Tillerbyen en usannsynlig kandidat til en topplassering.

Med seier over Steinkjer lørdag, er Tillerbyen sikret en fantastisk 3. plass i avdelingen.


Noen ute, noen tilbake

Til oppgjøret mot Steinkjer begynner noen kropper å skrante etter en lang sesong, men de fleste i troppen er spilleklare til årets siste duell.

De som ikke blir med, er Alpha Doboyou, som sliter med rygge, og Andreas Druzkowski, som fikk brudd i to fingre i forrige runde. Fra før er Kristoffer Pires Ferreira (ankel) og Niklas Lyngvær Iversen (lyske) utilgjengelig en stund til.

I tillegg har keeper Erland Tangvik sluttet seg til landslagstroppen i futsal, og vil derfor ikke være i kamptropp på lørdag. Det vil heller ikke Ståle Stegavik være, som soner karantene (fire gule kort).

På den gledelige siden er det ventet at Ronaldo Pah Paul vil være i kamptropp. Tilgjengelig er også kaptein Magnus Bjerke og Kjartan Ulstad, som begge sonet karantene i forrige runde.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline